News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Iz stampe

Started by Hate mail, April 18, 2014, 09:42:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

baggio

Pokojnice,
da ti nisi malo zastranio?

Covece, odakle ti tolika mrznja i bes?  :roll:
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Hate mail

Ooooo, carodejnica.  xyxy

Lako je tebi cuditi se iz (za sad, jos uvek) uljudjene NR Kanade.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

Dobrodosla nazad Baggio!

Hate mail

Quick, someone call Ivan_D.

Oh, wait: I'll do it.

Daisy

SRS je prijavila slučaj policiji...

xrofl
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Sram nas sve bilo sto smo "rusili Milosevica".

Toza

Quote from: Toza on May 10, 2016, 11:30:59 PM
"NISAM KINDAPOVAN!"

Posle srbske varijante kristalnih noći (pod fantomkama u Savamali), došli su po dr. Pavlovića, a ja sam ćutao...

a pazi tek ovoga koji priznaje da je dugovao sve što su onom drugom uzeli: udruženje prevarenih žiranata?
"Istina je da sam mu se žalio, ali je on bez mog znanja otišao i založio stan, ja ga na to nisam terao!"
xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

Daisy

Iako sam zelenašima nedavno vratio svih 15.000, oni nisu hteli na sudu da overe povraćaj novca i oduzeli su mi stan, prevarili su me - priča Stajić.

Istina je da sam zelenašima dugovao 30.000, a ne 5.000 evra - veli Ivan Rajković.

xrotaeye

... a ne znam da l' se ovaj kidnapovani, izvinio kidnaperima... valjda jeste...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Toza

Pa da, ovaj što je sam od sebe, krijući otišao i stavio hipoteku na stan da obezbedi prijateljev zajam, uz to i laže jer je kulovski isplatio samo €15.000 umesto svih €30.000, koliko njegov prijatelj kaže da je dugovao zelenašima.

Missim, to je stvarno da mu čovek (prijatelj & glavni dužnik, čiju je polovinu duga isplatio kešom, a drugu polovinu stanom) više ne kaže ni dobar dan. Zamisli samo kako će on da se neprijatno oseća sad, kad bude ponovo zajmio pare? Upropastio mu je ugled.

A taj dr. Pavlović - pa kome da se izvini kad otmice nije ni bilo? Ali je veoma pristojno objasnio da je ta lažna prijava koju su podneli njegovi partijski drugari iz Srpske radikalne stranke usmerena na rušenje ugleda njemu i njima protivničke, ali ipak tako divne Srpske napredne stranke. Tako da su mu ti fini ljudi iz SNS verovatno oprostili. Što ga nisu oteli.

Ima jedna reč koja opisuje sav taj nakot.

Ivan_D

Ovde sam kratko i na Hate-ovu molbu, a zbog uocljivog pattern-a carodejnice. Ja nestanem - ona se pojavi. Ja dodjem - ona nestane. A sve zbog smestaja koji je uz puno fanfara obecala mojoj porodici i meni da bi prestala da komunicira i potpuno nestala sa scene kad smo kupili karte.

Sto se Srbije tice ja sam i dalje potresen onim sto sam video tamo u Decembru. A svaki put sam jos dodatno iznerviran kad odem u Kiev ili Lviv (naime vec jako dugo ne poredim Srbiju sa Ceskom, Madjarskom, Poljskom, Hrvatskom jer jednostavno nema sta da se poredi). Ukrajinski gradovi su uprkos siromastvu i ratu ostali lepi, cisti, uglavnom bezbedni i nadasve EVROPSKI.

Srbi na drugu stranu uniste sve cega se late. Ti si makar iz Vojvodine baggio, pa znas koliko su totalno unistili tu zemlju. Ne razumem sta se onda cudis Slawenu i ostalima.
Srbi su kao vatra. Ustvari pola kao vatra. Los sluga i jos gori gospodar.

Kako kmetovi Slawene? Can't wait till one of them pulls a novecento on you i turi ti uvo u šaku. Mozda ondak svhatis da je buducnost u Ukrajinama i Rusijama. Ne brinite cuvam vam ja mesto svima.

If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Jesi uspeo da dobijes bar deo novca od karata nazad?

Daisy

avio kompanije teško daju pare nazad...

verovatno je morao da zameni i da se zlopati po Tajlandu / Rusiji...

Hate mail

Plus da smisli i uspesno "proda" valjan razlog / business justification za taj neplanirani put.

Pijanista

Ivane, ovaj izvestaj ne lici na prethodne, nesto tu nedostaje

Daisy

Quote from: Hate mail on May 11, 2016, 03:32:03 PM
Plus da smisli i uspesno "proda" valjan razlog / business justification za taj neplanirani put.

strašno!

pravda za pekare!

Pijanista

Пекарс лајфс матерс

Hate mail

We the baker she need chill out

Toza

"Šefe, Bilja. Samo jedna pomoć, ovo što mi Ivana javila, ovaj što je vezan dole, zove komunalnu, odbili su ga. Je l' ništa da mu ne dajemo. Ništa? – Pa, ništa", tekao je razgovor.

indie

je<->l se pise spojeno
bez apostrofa
ladno ce im odbiju na sudu
(makar javnosti)...
'на љуту рану - љуту траву..!'

Toza

Ja pišem jel' kako mi se sviđa, a ne kako ti hoćeš.
Uostalom, ono gore nisam pisao ja, nego ombudsman pravio transkripte razgovora policijske tele-operaterke u savskoj kristalnoj noći.

Toza

indie

ebes baggio
nego sta je s malomkoalom..?

Toza

baggio

Tozice,
kapiram ja da je zemlja otisla u tri lepe, ali ne kapiram ovo:

Quote from: Toza on May 10, 2016, 05:31:44 PM
Ma jebe mi se za svet, samo da još jednom rokne tzv. Srbiju.

Slozices se.............it's a bit much ;)
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Toza

Pesnička figura.

baggio

indie

Toza

Quote from: baggio on May 11, 2016, 09:44:58 PM
;)
... sa druge strane, da su Breht, Tomas Man, Remark ili Hese rekli tako nešto recimo 1933 za Đermaniju, isto bi bili strogo ukoreni, a možda neki od njih nikad ne bi ni dobili nobela

Toza

Hate mail

indie

gledam evroviziju

indie

instaliram 10-ku
na tri uredjaja...

Toza

windoza?
evrovizija?
komarci?

tc, tc...

da šaljemo swat team? missim, trepni dvaput ako si kindapovan, doktore pavloviću.

indie

Hate mail

Bednici, svi i svuda.

Osamdesetih je Nebojsa Jevric u "DUGI" gonzo-pisao o svojim bjelopoljcima i kako su jedne prilike muslimani tamo se pobili oko valjda neke nove zgrade bolnice te kako je jedan udaren sekirom posred cela; kada su lekara pitali o tom pacijentu, lekar rekao nesto u stilu; "Nije niko udaren sekirom, samo je coveku MALO pukla ceona kost", bez blama. Isti je to model.

Hate mail

A i missim ti lekari...

Daisy

Pijanista

Quote from: Hate mail on May 11, 2016, 10:49:35 PM......"Nije niko udaren sekirom, samo je coveku MALO pukla ceona kost",...........

kacam bijo u JNA sredinom osamdesetih, na politickoj nastavi povede se prica o albanskom separatizmu, sovinizmu i iredentizmu, Albanci naravno cute, pojma nemaju o cemu se radi, a onda ustane jedan Srbin sa Kosova i kaze "Nije situacija tako ozbiljna kao sto vi mislite, ja jos nisam doziveo da mi neko zabije sikirche u glavu".

indie

sve ti je to u ocima posmatraca...

Daisy

Quote from: Toza on May 11, 2016, 07:47:44 PM
"Šefe, Bilja. Samo jedna pomoć, ovo što mi Ivana javila, ovaj što je vezan dole, zove komunalnu, odbili su ga. Je l' ništa da mu ne dajemo. Ništa? – Pa, ništa", tekao je razgovor.

i nastavak...

Nakon što je dežurna službenica ponovila da je Komunalna policija "odbila" pozivaoca i da on
- ,,sad zove ovde da pita šta da radi",
nadređeni ju je upitao:
- "Pa čekaj, je l' su ga pustili? Je l' još vezan?",
a dežurna policijska službenica mu je odgovorila:
- "Vezan je, vezan je, da."
Nakon toga je nadređeni dežurnoj službenici odgovorio:
- "Vezan je, a, aj javiću ti.",
a zatim se upitno obraća nepoznatom sagovorniku sa
- ,,Goranče..."

Toza

... poziv na ljubavni sastanak.

indie

... демократа...

Toza

Uze mi reč iz usta.

Onaj nam je na vrat navalio više ološa i lopurdi za dve godine svoje vlasti, nego što bi Cobe uspeo da je ostao još dvanaest.

indie

ne daj detetu nikako to...

Hate mail

Pijanista

Ivane, sta se radi u Ukrajini?