News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Samo za dečake

Started by Superhik, June 12, 2014, 02:19:52 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pijanista

Neverovanto da ovaj covek jos nije ubiven

Toza

Pijanista

Saradnike ubijaju, zar ne?

Toza

Trebalo bi da uvedu da mogu da igraju u nacrtanim dresovima, k'o one fudbalerke.

Pijanista

Neka igraju nacrtanim loptama, dresovi im ne trebaju

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

Ne znam. Ne mogu da nadjem Aquanaut pa postajem nervozan and prone to impulse shopping. Kupio sam novi sah jer mali dosta dobro igra. 1% cene Aquanauta, a verovatno jedno 3-4% radosti long term. Good deal I say.

If you dine with the devil bring a long spoon.

Pijanista

Dobar ti je sporet, mi jos uvek imamo ovkav:

Ivan_D

jel to ispod rerna ili se tamo stavljaju drva?

Toza

MI smo imali indesit, baška rerna, baška plojka, sad to ima moja bivša.

Štostoče čukarca, liči:

Pijanista

Kakva drva, to je na struju

Hate mail

Ne vidi nas Ivanko grejne povrsine na elektriku.

Ivan_D

Nasao Aquanaut 5066 sto je skoro 20 godina stari model, ali meni se svidja vise posto je manji (36mm) jer imam uski wrist, a ni inace ne volim velike satove.

I zovem juce, javlja se zena, cujem neku buku, komesanje u pozadini, pitam da li govori engleski i kaze sacekajte i javi se vlasnik. Pitam za taj Patek, da li je nov, kaze: "Jeste, ali molim vas me nazovite za nedelju, ili jos bolje za desetak dana, trenutno je policija ovde, zaplenjljuju mi robu, nije nista strasno, vratice mi je za nedelju dana kad provere poreklo, pa nazovite onda"   xrofl xrofl :mrgreen:

Umrli smo od smeha i Oksi i ja.

http://www.watcheclock.com/shop/en/c/26/patek-philippe

Pijanista

Blago tebi kad imas toliko love da mozes da kupis nesto bez cega se moze a da to ne osetis

indie

Hate mail

Sad cu da ga zovem prvi i pokupim ti ga ispod nosa, Patek boy. Just to annoy you. :mrgreen:

Pijanista

Quote from: Ivan_D on January 16, 2016, 06:50:57 PM
Poludeo sam. Taman sam obezbedio novce, veliki deo dala Oksi, nesto malo sam sam ustedeo, nesto jos manje (ale vredno pomena nonetheless) is coming from Superhik, a nigde ne mogu da ga nadjem.

U jebote tek sad videh ovo. Znam da me se ne ticu tvoje finansije ni medjusupruznicki odnosaji, ali ti objektivno kupujes sat za koji nemas love?

Hate mail

Takav je on. Eto.  xrofl

Pijanista

Quote from: Toza on February 17, 2016, 06:45:15 PM
MI smo imali indesit, baška rerna, baška plojka, sad to ima moja bivša.

Štostoče čukarca, liči:

Lep, dao bih za njega 50-100$, mada mi i to izgleda mnogo, posto ne nosim satove

Ivan_D

Taj na slici je perpetual calendar, Ref. 5270. Mislim da kosta oko $150K

Perpetual calendar ne samo da zna koliko koji mesec ima i dana, ali za razliku od Annual calendar takodje zna koji februar ima 29 dana (to Annual calendar ne ume).

Ivan_D

Quote from: Pijanista on February 25, 2016, 05:48:01 PM
Blago tebi kad imas toliko love da mozes da kupis nesto bez cega se moze a da to ne osetis

Ja sam, iskreno verujem, ovde najsiromasniji. Mislim da je jedino Pareski siromasniji finansijski nego ja, a Jelence mentalno. I niko drugi.

Hate mail

Pijanista

Quote from: Ivan_D on February 25, 2016, 07:11:32 PM
Ja sam, iskreno verujem, ovde najsiromasniji. Mislim da je jedino Pareski siromasniji finansijski nego ja, a Jelence mentalno. I niko drugi.

Zasto, zasto, o, zasto onda kupujes taj sat?

Ivan_D

zelja iz detinjstva. a i zato sto sam seljak. nisam in-your-face seljak pa da kupim zlatni submariner ili daytona, vec sam suptilni seljak.

Pijanista

xrofl

OK, ali opet, ne radi se o kajli od 200evra vec o ozbiljnoj lovi. To moze da ti bude ucesce za stan.  A u Ukrajini verovatno mozes da kupis farmu u nekom idilicnom mestu u Donbasu.

Ivan_D

Moj modus operandi je "potrosi sve da ti ne bi oteli". Mada, ovi bitcoini su me bacili malo u zabunu, jer te ne mogu da mi otmu, pa prvi put u zivotu imam neki mali stek.

Elem, sto se satova tice, moguce da moja ljubav prema state-of-the-art clockworku potice i iz Inse (INSA - ZEMUN) gde sam sa 16 godina isao na praksu.

Toza

Quote from: Ivan_D on February 25, 2016, 06:58:13 PM
Taj na slici je perpetual calendar, Ref. 5270. Mislim da kosta oko $150K

Perpetual calendar ne samo da zna koliko koji mesec ima i dana, ali za razliku od Annual calendar takodje zna koji februar ima 29 dana (to Annual calendar ne ume).

Ti i ja se baš lepo dopunjujemo: ja znam koji sat je nosio Sendi, a ti kakav je to sat.  :mrgreen:

Ivan_D

Hate mail

indie

pazi kad me nije mrzelo po ovom kijametu
da odem do šupe i iskopam ovo
kupljeno detetu tu negde `devedesete...

sad kad sam se selio nadjoh u podrumu
(neka ga ono pere)

INSA

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

A onda je pekar zamotao cokoladu.

Gag me with a spoon.

Ivan_D

Pijanista

26 complications? Leptejebo.

Nego Ivane, cemu sluzi onaj prsten oko brojcanika na kome su brojevi nelinearno rasporedjeni? Nikad to nisam skontao.
(ono, prva polovina ide 0-120 a druga 120-1000)

Toza

специфичан зихерашки, у суштини ћифтински метод одмеравања патки; но, шта да се ради, ти подекспонирани несрећници којима смо благовремено били клемпе, па из самилости престали, ти јебачи из освете, полазници политичких школа и сакупљачи бодова, они се одавно ређају за главним кормилом које је неки њихов уграбио док су неког нашег носили на раменима, множе се и напучавају планет својим још безвреднијим потомством -зато, у том систему вредности сви ови самоподмазиви мењачи, редуктори & диференцијали морају макар кућиште да имају од солидног злата, "да прикажу и очувају" вредност коју ће да оставе синовима....

Ivan_D

I meni je trebalo par dana da to skontam pre 20-tak godina od kad imam ovaj sat.

Pogledao u recniku tachymeter je brzinometar. Na putu cesto imas oznacene kilometre, i kad prodjes pored znaka za kilometer pustis stopericu i zaustavis je kod sledeceg znaka. I onda vidis na satu koliko brzo si prosecno isao taj kilometar. ako ti je npr. trebalo pola minute, isao si 120km/h, ako ti je trebalo 7 sekundi isao is 500km/h itd. I taj brojcanik ti to pokazuje.

Pijanista

Hvala! Definitivno vredi 20,000 Evra

Ivan_D

Ja te krstim a ti prdis   :roll:

Daisy

4P!  :lol:

Pekar Pop Patek Promoter
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Toza

stan'te ljudi, ovo ne miriše na dobro

Ivan_D

Toza

You have
the vision of a Poljot?

Ivan_D

ubio me bog ako razumem zasto ste tako zlonamerni. pogotovo ti slawene i pijanisto. ali dobro.

elem, treba da idem u UA uskoro, a Olesa (video sam je prosli mesec posle duze pauze) pominjala nesto o metalnim / staklenim buttplug-ovima. Izgleda da su bolji od silikonskih, mogu duze da se nose, lakse se ciste itd.
I pogledam ja na internetu, zlu ne trebalo, da li je to opasno po zdravlje i imam sta da vidim. Zene nose to danima, nedeljama, neke i mesecima non-stop. Holy shit. Pregazilo me vreme, nista nisam u toku.

Svaka cast tim damama  xjap

http://www.zity.biz/index.php?mx=forum;ox=display;topic=16130

Toza

Nisam zlonameran, samo ti zavidim, pa ne znam kako to da kanališem

indie

*
Tablete protiv bolova utiču na sluh

Preterano konzumiranje tableta protiv bolova, kod osoba jačeg pola može dovesti do problema sa sluhom, pišu "Večernje novosti".

IZVOR: NOVOSTI SUBOTA, 27.02.2016. | 08:30

Na ovo bi posebno trebalo da obrate pažnju mlađi muškarci, upozoravaju američki stručnjaci sa Harvarda.

Do ovog zaključka su došli posle dve decenije istraživačkog rada, kojim je obuhvaćeno 26.000 ispitanika.

Lekovi koji se povezuju sa blažim ili ozbiljnijim gubitkom sluha pre pedesete su paracetamol i ibuprofen.

Iako ovim istraživanjem nisu obuhvaćene i žene, naučnici pretpostavljaju da navedeni lekovi mogu da izazovu isti efekat i kod njih.
*

Hate mail

"if you plan on having it in for a month, or two months, do some serious cleaning, I mean at least 5-6 hours of just getting your entire large, and a large portion of your small intestine cleaned out, if you plan to wear it for 3 days then just a quick 15 minute clean will do."

Bem ti sviju sedam sekretara SKOJ-a i svete djeve Marije iz Skradina nezvo se ja Nedzad Vukojeb...

:P

Pijanista

Ivane, sto se ljutis, malo se zezamo, kafana je ovo