News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Islamsko divljastvo

Started by Hate mail, December 18, 2014, 03:28:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Pijanista

Ivan_D

Ljudi stvarno, gde je Pareski? Da nije on the veterinar?  :(
Ili to ili je otisao da oplodi ER. Treceg nema

Tempo bi mogao da zna. Ovde se kao prepucavaju a u biti su to veliki jarani
If you dine with the devil bring a long spoon.

tempo

:mrgreen:

ne znam stvarno. mozda je otisao da obidje slavenov grob.

tempo

Ivan_D

Nego kako je taj Sirijac tako dobro naucio srpskohrvatski? I zasto ga drze 5 godina umesto da ga posalju u Siriju i zabrane mu ulazak u zemlju?

tempo

to je stari slucaj, pa se bas ne sjecem detalja, ali mislim da je on poslije rata dobio bosansko drzavljavnstvo, sto je kasnije na intervenciju amerike ukinuto, njemu i svim tzv. afroazijskim dobrovoljcima, nakon cega su ih uglavnom protjerali, ali je ostao odredjen broj onih koji bi u maticnoj zemlji bili izlozeni progonu.
neki od njih su izruceni americi, a neki su u tim tranzitnim centrima ili kako se vec zove ta ustanova u ulici draze mihajlovica bb.
ono sto se u prilogu ne vidi je to da on moze napustiti bosnu kad god hoce.

Pijanista

Quote from: Ivan_D on December 30, 2014, 09:35:50 PM
Nego kako je taj Sirijac tako dobro naucio srpskohrvatski? I zasto ga drze 5 godina umesto da ga posalju u Siriju i zabrane mu ulazak u zemlju?

Bosnjacki.... Jugokomunisticki nacionalisto!

Hate mail

Sram bilo te izlapele tzv. bosanske tzv. muslimane sto se razmnozavaju sa ovim "afroazijskim" orangutanima. Islam je ocevidno teska dusevna bolest.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

Quote from: indie on December 27, 2014, 11:50:25 AM

*
petak 12.12.2014 | 14:02
Može li magarac da izvrši samoubistvo?

Moze:

tempo

Pijanista

16-oro dece. Jebote, ni Mick Jagger nema toliko.

Hate mail

Quote from: Ivan_D on December 30, 2014, 05:54:10 PM
Ljudi stvarno, gde je Pareski? Da nije on the veterinar?  :(

Sacuvaj me Boze islamskog divljastva, hrvatske kulture i Ivanove brige.

Tu se prenemazes sad k'o mlada prvo vece a sam si ga nagovorio da ode u istocnu Ukrajinu, u rat.

Samo te gledam.

"Idi, Parezo, nevidjeni je rush", svi se secamo da si govorio. Aha, da. I sta sad kada je zaglavio? Da li ces se makar malo pokajati sto ga nosis na dusi?

Da li je "rush" njegovim ucveljenim roditeljima sad?

Veliki si ti podlac.

Ivan_D

Hate mail

Ah, sada pokusavas da nahuskas nekoga na jadne izbeglice.

Nije ti dosta sto si satario pok. Parezu.

Ali takav si ti. Eto.

Ivan_D

Pareski do

Quote from: Ivan_D on December 30, 2014, 05:54:10 PM
Ljudi stvarno, gde je Pareski? Da nije on the veterinar?  :(

Парешки је обављао своје пословне, љубавне, здравствене и верске дужности.

Какав ветеринар?

http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/1780947/%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D1%9F%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%BE+-+%D0%B1%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%B0+%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B0.html

Ivan_D

Ziv bio Pareski. Hate te je vec sahranio. Veliki je to zlonamernik. Posalji opet strelu na njega, ali ovaj put je ne opozivaj.

Imas neku sliku da potvrdis te љубавне duznosti?

Pijanista

Quote from: Ivan_D on January 05, 2015, 07:29:24 PM
Posalji opet strelu na njega, ali ovaj put je ne opozivaj.

Strela je odapeta i putuje ka svom cilju.

Pareski do

Quote from: Ivan_D on January 05, 2015, 07:29:24 PM
Ziv bio Pareski. Hate te je vec sahranio. Veliki je to zlonamernik. Posalji opet strelu na njega, ali ovaj put je ne opozivaj.

Imas neku sliku da potvrdis te љубавне duznosti?

Употреби машту, тренутно сам у волим 90-е фазону :)

Pareski do

Уз краћу епизоду младе доценткиње филолошког - језичарке - али то сам прекинуо.

Hate mail

Parezo, mi smo mislili i prilicno se zabrinuli znajuci koliko licno maris te koliko ti verovatno nedostaju devedesete da si zaravnao jarugu negde u Slavjanoserbiji jer smo i sami gledali mesecima koliko te je ovaj abominable unemployable nepomenik iz Zemuna ohrabrivao na tu avanturu sve cekajuci trenutak tvojeg stradanja da se izvuce po grisine. Ali je ipak ko zna zasto dobro da nisi. Sto sve naravno ne opravdava njegovu podmuklost. Na sve to, on te jos ohrabruje na nekakvo streljanje u mom pravcu (i sigurnu pogibelj kao rezultat jedne takve nepromisljenosti) a dobro zna da sam najzad malo zivnuo danas posle 30 dana odmora/badavadzisanja. Valjda je to u njegovom koordinatnom sistemu "2 for the price of 1". Veliki je to gilipter.

Pareski do

Свако воли деценију у којој је прошао кроз пубертет - први изласци, пољубци, дружења, зезања итд.

Уосталом маркетинг игра на то и сада су 90-е ретро што кроз моду што кроз музику. Увек се тако игра на демографску групу 30-40 које тада хвата носталгија јер су им се родила деца или су основали породицу, почели су солидније да зарађују и постају носиоци култургајста.

Осим музике ја носталгију лечим девојчицама које су рођене у тој деценији. Ти се присећаш ратова а ја вести и тако када чујем да је 90, 91, 92, 93. (ипак нисам ишао даље али видећемо шта време носи :mrgreen:) ја се присетим где сам тада био, шта сам радио, докле су наши стигли на фронту :)

E

Nije istina da svako voli deceniju u kojoj je prosao kroz pubertet, a narocito ako su to bile grozne devedesete.

Ivan_D

Je l' promovises makar GOTH u tim tvojim bezbriznim krugovima?

A i ti E, je l' si pokazala muzu moj sajt? Zajedno smo sluzili vojsku, znacilo bi mi da vidi dokle sam dogurao.

Hate mail

Daisy

koliko ima novih (originalnih) profila na goth?
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

Pa oficijalno sam poceo 1. Januara u ponoc, pre toga sam testirao i izbrisao sve slike do tada. Sve slike od 1. januara 2015 ostaju na serveru.

GOTH radi tako sto u svakom momentu mozes da vidis slike za poslednjih 40 sati (subject to change in the future) a jednom mesecno, mislim da ce biti svaki treci petak u mesecu (kad se zatvaraju opcije  ;)   )  ces moci da vidis sve slike od time zero pa do now.

Profile za devojke radim rucno sto je tedious posao i do sada ih imam 130, dakle tokom januara svaka ce se pojaviti oko 5 puta, naravno razlicite slike, slike se ne ponavljaju samo modeli.

Kasnije cu da napravim da mozes da vidis statistiku, koliko se puta koja devojka pojavila, iz kojih zemalja ih ima najvise itd.

Nadam se da ce do kraja godine slike povremeno da salju i "obicne" devojke.

Hate mail

tempo

da sam zensko, poslo bih ti slike da me okacis na goth

Hate mail

Ivan_D

Ksn2 obecala da ce napraviti slike za instruction page, tj. uputstva za devojke kako poslati slike i ujedno potvrditi identitet. Rekla za par dana.

Dobro je moci osloniti se na ljude. Ili kako kazemo u NL: wie goed doet, goed onmoet    xjap

Ivan_D

Inace gledam sad neke poruke na FB, neverovatno kakav ja uvek imam peh. Video na FB pre nekoliko meseci sliku jedne devojke koja mi se svidjala. Requested friendship, friendship granted. Studentica medicine 22 godine. Par puta joj poslao poruku, odgovorila. Ondak je pozvao u Amsterdam i nista, nikakav odgovor - nottin'
Kao da ne postojim. Osecam se kao Jonathan kad je John McEnroe prolazio pored njega ne davajuci mu nikakav znak da ga je makar primetio.

Pijanista

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Hate mail

Daisy

ej, ako može da ne nabadamo na slepo...

izbaci "s" iz linka u https:// da bude http://

ili daj neki opis o čemu se radi...

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

indie

веџбају за меку...
'на љуту рану - љуту траву..!'

Pareski do

Quote from: Daisy Duke on January 06, 2015, 07:39:54 AM
ej, ako može da ne nabadamo na slepo...

izbaci "s" iz linka u https:// da bude http://

ili daj neki opis o čemu se radi...

Чеченски ритуал који је највероватније предисламског порекла или има некакве суфистичке корене.

За ово би их верска полиција у КСА похапсила а ИСИС обезглавио.

Hate mail

Jedino je vazno razoruzati tzv. Pakistan pre pada u (totalno) varvarstvo. A sta ce biti sa muslimanima globalno, u njihovim prirodnim stanistima, e za to me zabole djoka.

Stavise, dok je televizije i interneta, nece nam faliti zabave nad mukama tog neevoluiranog mesista na dve noge.

Jos da vidim (jos) jedan dobar hrvatsko-muslimanski sukob pa da mrem...

MalaKoala

Quote from: Ivan_D on January 05, 2015, 11:00:16 PM
Inace gledam sad neke poruke na FB, neverovatno kakav ja uvek imam peh. Video na FB pre nekoliko meseci sliku jedne devojke koja mi se svidjala. Requested friendship, friendship granted. Studentica medicine 22 godine. Par puta joj poslao poruku, odgovorila. Ondak je pozvao u Amsterdam i nista, nikakav odgovor - nottin'
Kao da ne postojim. Osecam se kao Jonathan kad je John McEnroe prolazio pored njega ne davajuci mu nikakav znak da ga je makar primetio.

videla ti sliku. d'oh!!

Pijanista

Ivane, ovo zvuci kao da si napisao "Moje namere su casne, hocu da te kresnem"

Pijanista

Ivane, ovako ti vidis sebe:

Ovako te  vide tvoje potencijalne zrtve: