Tužba protiv Vesne PešićMinistar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović podneo je tužbu protiv Vesne Pešić i urednica Peščanika zbog povrede časti i ugleda tekstom koji je napisala Pešić, a objavio Peščanik. Srbijanka Turajlić kaže da joj je ta tužba „beskrajno zanimljiva“ jer
ministar tuži Vesnu Pešić pošto je napisala da je "najgluplji"."Kako vi dokazujete da niste najgluplji.
Jedan od argumenata je: 'Ja ne mogu da budem najgluplji jer je mene premijer postavio na ovo mesto. Znači premijer mora biti gluplji od mene'. Ja mislim da bi to bilo lepo da se izgovori u sudnici.
Ili: 'Ja ne mogu da budem najgluplji jer sam ja plagirao doktorat i svi znaju da sam plagirao doktorat, a uspeo sam da ubedim celu akademsku zajednicu na čelu sa Univerzitetom sa Šangajske liste, da prihvati to što sam ja plagirao doktorat. Dakle, ja sam pametniji od njih, a oni su gluplji od mene'.
I tako, imate sijaset mogućnosti na koje bi nesretnik koji igra ulogu ministra policije mogao da se brani na sudu i stvar bi bila beskrajno zanimljiva", rekla je profesorka Turajlić.
http://rs.n1info.com/a202803/Vesti/Vesti/Srbijanka-Turajlic-o-predsednickim-izborima.htmlbrb 11:28 21.10.2016.jaoj svaki dan presipanje iz supljeg u prazno. Ja koji radim na zapadu, konstatujem da profesorka za profesore ovde deluje da ima 15 godina, i da nista u zivotu nije radila
mrav 15:29 21.10.2016. Sta znaci raditi na Zapadu? Peces kebab? Radis u CERNu?
Branislav 10:44 21.10.2016.Vučiću su prioriteti podizanje fabrika a ne izbori.
Don Quijote 11:32 21.10.2016. Kad umreš ne znaš da si umro, pa se ne sekiraš. Sekiraju se drugi. Isto je i kad si glup.
Vlada 09:54 21.10.2016.Ja bih u prilog odbrani Vesne Pešić i urednica "Peščanika" predao samo fotografiju kako dr Nebojša prepisuje tekst sa ceduljice u Knjigu žalosti u francuskoj ambasadi posle terorističkih napada u Parizu, dok ga zgranuto posmatra ambasadorka Francuske. Mislim da je to sasvim dovoljno za odbacivanje tužbe.