Author Topic: Mali prilog dnevnoj dozi humora / spin 101 / ...  (Read 221724 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Hate mail

• 7k
    • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
Re: Mali prilog dnevnoj dozi humora / spin 101 / ...
« Reply #950 on: October 21, 2016, 09:22:27 PM »
Odakle li je ova sto intervjuise Turajlicevu? Bosna? Uzice i taj kraj tamo? Ili je od kolonista iz Backe?

Zasto ljudi sa glupom/losom/groznom dikcijom rade na televiziji?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #951 on: October 22, 2016, 07:56:22 AM »
a i nije neka pička

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #952 on: October 22, 2016, 09:22:07 PM »
Ja sam mislio da je to self-evidentno (hint: snimi petparacku farbu kojom se umazala po kosi).

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #953 on: October 26, 2016, 02:57:51 PM »
a posle istorijskog uspeha na poslednjim izborima i hapšenja srbijanske terorističke grupe u čijuem su sastavu bile i dve veoma opasne babe, MIlo se povlači iz politike i svih javnih funkcija

Offline Daisy

• 7k
« Reply #954 on: October 26, 2016, 09:25:43 PM »
Tereza Mej šampionka u davanju odgovora bez odgovora

Britanska premijerka Tereza Mej toliko je ovladala veštinom izbegavanja direktnih odgovora na pitanja, da je postala "šampionka" u tome, smatra britanski psiholog Piter Bul.

Suočena s "faraonskim poduhvatom" odlaska Velike Britanije iz Evropske unije, Tereza Mej je se izveštila u tehnici izbegavanja direktnih odgovora, rekao je Bul, psiholog sa Univeziteta u Jorku.

"Njeni odgovori su učtivi i povezani s temom, ali ne nude odgovor na traženu informaciju", rekao je Bul.

On je podsetio na prvi veliki intervju Tereze Mej, dat britanskoj televizijskoj mreži BBC, u kojem je, prema njegovim ocenama, dala diretkne odgovor na svega 14 odsto pitanja što je daleko manje od opšteg proseka drugih političara. Psiholog je njen intervju uporedio s 33 intervjua drugih političkih lidera i utvrdio da oni prosečno direktno odgovore u 46 odsto postavljenih pitanja.

"Tereza Mej je posebno vična u davanju neodređenih odgovora", rekao je Bul koji je do sada registrovao 35 tehnika u davanju neodređenih odgovora, dodavši da britanska premijerka, kako izgleda, ima novu tehniku u toj "veštini".

Bul je sproveo studiju na osnovu zamerki građana da im nije jasna strategija Tereze Mej za Bregzit, o kojem je odlučeno na referendumu 23. juna. Britanska premijerka je odmah po dolasku na vlast izjavila da "Bregzit znači Bregzit", a mnogi i danas pitaju šta je time uopšte htela da kaže, rekao je Bul.

http://rs.n1info.com/a204147/Svet/Svet/Tereza-Mej-sampionka-u-davanju-odgovora-bez-odgovora.html
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #955 on: October 26, 2016, 09:31:21 PM »
I hate liars with a passion.

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #956 on: October 27, 2016, 08:10:29 PM »
„- Građani vide da li neko vodi slobodarsku politiku, nezavisnu, kao i ko ne dozvoljava da mu neki ambasadori diktiraju ko će biti predsednički kandidati“ - zaključio je Vučić.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #957 on: October 27, 2016, 08:20:10 PM »
Civilizacija je potkopana totalno.

Danas to malo nezaposljivo govno dobi da soli pamet celom (doduse bednom) drustvu.

S ovu stranu okeana ona nezaposljiva i verovatno psihicki labilna zena oce da si bude presednica temeljno razrusene bivse velesile.

Ludilo mozga...

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #958 on: October 27, 2016, 08:34:45 PM »

Offline Daisy

• 7k
« Reply #959 on: October 28, 2016, 07:55:55 PM »
Ukrajinac promenio ime u Ajfon Sedam

Jedan Ukrajinac promenio je ime u "Ajfon Sedam", nakon što je prodavnica elektronske opreme ponudila kao nagradu najnoviji proizvod kompanije "Apple" za prvih pet osoba koje to učine.

Dvadesetogodišnji Ajfon Sim (Sedam) danas je dobio svoju nagradu.

On je rekao da postoji mogućnost da će vratiti svoje prvobitno ime Oleksander Turin, kada bude imao decu.

Cena novog "Apple" telefona u Ukrajini je 850 dolara, a promena imena košta oko dva dolara.

Simovi prijatelji i porodica isprva su bili šokirani, ali su ga kasnije podržali.

http://rs.n1info.com/a204605/Lifestyle/Lifestyle/Ukrajinac-promenio-ime-u-Ajfon-Sedam.html

He 21:31 28.10.2016.
Bolje da je promenio u MacBook Pro 15 Inča.
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #960 on: October 28, 2016, 08:06:58 PM »

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #961 on: October 28, 2016, 08:19:34 PM »
Svi mrze Belce... Smrt svima koji mrze Belce.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #963 on: October 28, 2016, 09:38:00 PM »
'De ga onaj mrtvak sto si ima leather fetish?

https://thursdayboots.com/?gclid=COHn_py3_s8CFYpehgodrx4CFw

Offline Daisy

• 7k
« Reply #964 on: October 28, 2016, 10:07:18 PM »
http://www.6yka.com/novost/116048/boris-dezulovic-mujo-u-evropskom-parlamentu

Elem, vrelo je ljeto, udario čelopek, a Mujo pije pivo i osvrće se oko sebe, pa onako tamne i slane kože, samo u kupaćim gaćama, naglas kontemplira: “Ovo je život: hladno pivo, sunce, pijesak, voda…”

- Ne seri - u to ga trgne Suljo - nego popij to i trpaj u miješalicu!

:lol:

Offline Daisy

• 7k
« Reply #965 on: October 29, 2016, 12:34:56 PM »
Kipar: Grčki deo vraća sat unazad, turski ne

U septembru je Turska donela odluku da će trajno ostati na letnjem računanju vremena. Turski deo Kipra odlučio je da uradi isto.

Vremenska razlika uzrokovaće neugodnost za 5.000 kiparskih Turaka, koji rade na drugoj strani ostrva. Grčkih radnika na turskoj strani gotovo da i nema.

http://rs.n1info.com/a204669/Svet/Svet/Kipar-Grcki-deo-vraca-sat-unazad-turski-ne.html

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #966 on: October 29, 2016, 05:08:40 PM »
'De ga onaj mrtvak sto si ima leather fetish?

https://thursdayboots.com/?gclid=COHn_py3_s8CFYpehgodrx4CFw

fala, fala...
lepa pažnja, nema šta

Offline Daisy

• 7k
« Reply #967 on: October 29, 2016, 07:09:28 PM »
u Africi opet državni udar
umorni Turčin izazv'o sudar

Biće bolje, neko viče (za dve, najviše tri godine)
na papiru mrtvo slovo

svaka čast ministru, mrtav ozbiljan dao intervju 5 minuta i nije prso u smeh...

Blizu Vučićeve kuće nađeni sanduci s oružjem    

"Nije naivna stvar i nije lagana, zabrinut sam za premijerovu bezbednost", rekao je ministar dodajući da je bilo i ranije incidenata koji ga čine zabrinutim.

http://rs.n1info.com/a204723/Vesti/Vesti/Blizu-Vuciceve-kuce-nadjeni-sanduci-s-oruzjem.html

Cvrc 18:47 29.10.2016.
Ahahaha sta je sledece skretanje paznje... supermen pomerio mesec...

Jovan 18:43 29.10.2016.
Televisa presenta

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #968 on: October 29, 2016, 07:46:06 PM »
oružje je pronađeno skriveno u šumi u sanducima.

:mrgreen:

Offline Daisy

• 7k
« Reply #969 on: October 30, 2016, 12:31:18 AM »

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #970 on: October 30, 2016, 05:31:33 AM »
Na pitanje kako je oružje pronađeno, ministar policije je rekao da je "neko od građana obavesto policiju da se nešto sumnjivo tamo nalazi".
"Ovo nije naivna stvar", zaključio je Stefanović.

xrofl xrofl xrofl

Offline Daisy

• 7k
« Reply #971 on: October 30, 2016, 06:06:41 AM »
Zamenik ministra izazvao dva sudara i pobegao policiji

Dopunski zamenik ministra za rad Makedonije Dime Spasov napravio je noćas u Skoplju dva sudara službenim vozilom i pobegao policajcima, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se navodi, Spasov je terencem kojim je upravljao, oko ponoći ispred Hotela Park u Skoplju prvo udario automobil koji je dolazio iz suprotnog pravca, nastavio je da vozi, posle izvesnog vremena udario u dugo vozilo i ponovo se nije zaustavio.

Nakon toga policija je zustavila "foklsvagen tuareg" vlasništvo Agencije za zapošljsvanje, iz kojeg je izašao je dopunski zamenik ministra i funkcioner vladajuće VMRO DPMNE Dime Spasov sa saputnicom.

Spasov koji je, prema saopštenju policije, potvrdio da je upravljao vozilom, za vreme utvđivanja identiteta saputnice T. K. razgovarao je mobilnim telefonom, udaljio se nekoliko metara i počeo da trči.

Nakon toga policajci su uz pomoć pripadnika specijane jedinice "alfe" opkolili to područje, ali nisu uspeli da ga pronađu. Kasnije, oko dva sata posle ponoći na mestu gde je bio ostavljen "tuareg" pojavio se službeni vozač Spasova, koji je tvrdio da je on upravljao tim vozilom, ali policija smatra da se njegova izjava ne slaže utvrđenim faktičkim stanjem.

Ranije danas portparol najveće opozicione stranke Socijaldemokratskog saveza Makedonije Petre Šilegov je izašao sa tvrdnjom da je dopunski zamenik ministra Dime Spasov pijan vozio službeno vozilo van radnog vremena i zatražio da za to snosi odgovornost.

"Preporučujemo mu da se povuče i da se više ne pojavljuje u javnosti. On više nema nikakav moralni i politički kredibilitet da govori o brizi za građane", rekao je Šilegov novinarima.

Dime Spasov bio je ministar za rad od 2013. godine u vladi Nikole Gruevskog, ali je na mesto dopunskog (kontrolnog) ministra prešao kada je ministarsko mesto, prema dogovoru iz Pržina, preuzeo opozicioni Socijademokratski savez Makedonije.

http://rs.n1info.com/a204713/Svet/Region/Zamenik-ministra-izazvao-dva-sudara-i-pobegao-policiji.html

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #972 on: October 30, 2016, 07:11:54 AM »
ma to je ništa spram našeg junaka

Blic javlja: UZBUNA Kod Vučićeve kuće otkriveni SANDUCI S ORUŽJEM dovoljnim da bude uništena kolona vozila
U blizini kuće premijera Aleksandra Vučića policija je pronašla sanduke s oružjem dovoljnim da njime bude uništena kolona vozila, potvrđeno je "Blicu".

http://www.blic.rs/vesti/hronika/stefanovic-vucic-je-sklonjen-na-bezbedno-mesto/02pw3lp

A onda nastupa Dr Neša (ministar policijski):

"pronađena jedna zolja, više ručnih bombi i veća količina municije za automatsku pušku i za snajperxrofl

"Ističući da je reč o veoma sumnjivom događaju, Stefanović je naveo da se ta vrsta likvidacija obavlja tako - što se oružje ostavlja za izvršioca na određenom mestu, a on samo pristupi, iskoristi oružje i nestane."
(pretpostavljam da bi "municiju za snajper" ispaljivao iz guzice)

"premijer je mnogo prećutao da bi zaštito ovu zemlju, a mogao je da se junači sa mnogim stvarima kao što to ne radi - rekao je ministar."
 xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

"Stefanović je dodao da premijer nikada nije želeo da govori o svojoj bezbednosti, da se bavi ekonomijom, kako da poveća plate i penzije..."
 xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

Nego, jesu li ispitali picoustog na poligrafu, možda je to njegovo oružje, zaostalo iz vremena kad je bivao radikalom i kidisao na liniju Karlovac - Karlobag...

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #973 on: October 30, 2016, 07:58:24 AM »
"... i između 10 i 15 metaka nepoznatog kalibra..."
 xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #975 on: October 30, 2016, 09:16:08 AM »
Za dan bezbednosti Neši da kupimo šubler.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #976 on: October 30, 2016, 09:26:16 AM »
Pazi ti kako on barata terminima kao da se skolovao za proizvodno zanimanje. Biva da jeste.

Offline Superhik

• 7k
« Reply #977 on: October 30, 2016, 09:36:03 AM »
http://abcnews.go.com/International/wireStory/serbia-cache-weapons-found-pms-family-home-43160560

"Many in the world are against the country and its leader who conducts independent policy, does not work in the foreign interest but for the interest of Serbia," Dacic said.

:idea:

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #978 on: October 30, 2016, 09:49:29 AM »
Bura u noksiru. Opet.

Offline Superhik

• 7k
« Reply #979 on: October 30, 2016, 09:56:56 AM »
Circenses et circenses.

Offline indie

• 7k
  • 144/233
« Reply #980 on: October 30, 2016, 01:02:08 PM »
Za dan bezbednosti Neši da kupimo šubler.

i hatetu lumiju, il nokiju ovu neku novu...
'на љуту рану - љуту траву..!'

Offline Daisy

• 7k
« Reply #981 on: October 30, 2016, 03:26:26 PM »

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #982 on: October 30, 2016, 04:48:15 PM »
Al' ovaj je zajeb'o kukavicu:

"Jedini prioblem koji sam video je da su ljudi iz mog obezbeđenja, oni su mi rekli da je to idealno mesto, kažu da smo mi birali to bi bilo jedino mesto, pretpostavljam da je to neko slučajno ostavio, tamo se deca igraju, moglo je da strada 20 dece.

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #983 on: October 30, 2016, 05:33:08 PM »
I dok se superpicousti brine za starce i decu, ne mareći za sebe i ne žaleći ni svoj život skromno, ćutke i bez reklamerstva da položi za njiha, evo šta se javlja Dr Neši:

"Ono što smo utvrdili jeste poreklo jednog dela naoružanja. Naime, bacač dolazi sa jednog dela hrvatskog ratišta, a dve bombe sa ratišta u blizini Sarajeva. To su prvi podaci, radićemo dalje, da otkrijemo koja su lica mogla da dođu u posed ovog oružja."

Jebote.

Hate, da se nisi ti potpisao na zolju (jer na jednoj ručnoj bombi mora da piše Mujo, a na drugoj Haso)?

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #984 on: October 30, 2016, 05:46:38 PM »
zamisli kad zaostajemo za makedonijom:

~denko : hahahahahahahaha koja farsa, jao kao da je premier makedonie Gruevski pozajmiot scenario Vucicu kako da vlada I unisti drzavu za 10 God. Mi u Makedonii smo ovo sve vec prosli , sada ocekujte izbore na svake 2 god. Jao katastrofa (komentar sa Blica)

Offline Daisy

• 7k
« Reply #985 on: October 30, 2016, 05:59:26 PM »
jasno je da se radi o dobro organizovanoj grupi atentatora...

oni su još letos pokušavali... atentatorska grupa poznata kao prodavci lubenica...
postavljali su lubenice pored prometnih ulica, gde je idealno mesto za napad na kolonu premijera...
ali je služba prepoznala opasnost i u saradnji sa komunalnom policijom hitno uklonila opasnost po državni poredak...

DNK analizom je utvrđeno da lubenice potiču iz Vojvodine, a opšte je poznato da su to jako opasni i ratoborni ljudi...

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #986 on: October 30, 2016, 06:16:52 PM »
Pazi, nije za zajebanciju.
Možemo mi da se smejemo i pričamo da je to ista režija kao ono onomad u Crnu Goru (ili, vidimo, u Macedonia sas Gruevski) i ne grešimo uopšte, ali ta ekipa je bre spremna da ubije i ovog premijera, samo da bi im šou dobio na autentičnosti i da bi ih ovaj izbezobraženi narod shvatio za ozbiljno.
Što me podseti na "Underground" ono kad snimaju film o Popari, pa se ovaj stvarno pojavi i ukanta režisera (ako se dobro sećam, bio sam grogi kad sam to gled'o) koga glumi Dragan Nikolić, a Laza u ulozi glumca koji glumi Poparu kaže "eto ti sad i strašno i autentično"... Samo što to kod nas neće nikad da se desi. Missim, da najebe direktor filma, a kamoli producent.

Offline Daisy

• 7k
« Reply #987 on: October 30, 2016, 06:49:43 PM »
naravno da nije za zajebanciju...

izbori su za tjedan dana, ako Donnie ne prođe biće strašno dosadno...
ne može Vučko sam da se glupira non-stop, potrebna mu je pomoć...
Erdogan je jedno vreme pomagao, ali nešto ćuti u poslednje vreme...
Vulin slabo u poslednje vreme, vazduplohovac takođe... strašno...

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #988 on: October 30, 2016, 07:02:00 PM »
Ako postave Donija, stvari dolaze na svoje mesto.
Svet nastavlja da se kreće Arhimedovom spiralom...

Offline indie

• 7k
  • 144/233
« Reply #989 on: October 30, 2016, 08:07:18 PM »
ja verujem u srbiju
doso u 10.15
majstor doso u 9.30
premestio on vertikalu od oluka tamo da komsiji lije
ne meni
i okapnicu mi prekrojio (zbog lexana)...

za duplu vodku...

ps
i uzeo mi krojeve za okapnice
sa svih strana
za iste pare...

pps
sezonac, od vlasotince, crnu travu, radi
tu kod gazdu, komsije...

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #990 on: October 30, 2016, 08:54:18 PM »
Baska sto to glupo govno zaista treba hirurski odstraniti just because, ali...

"Sa jednog dela hrvatskog ratista/sa ratista u blizini Sarajeva".

...javlja mi se da odavno gluplja stvar, iako sitnica, nije servirana doduse bednom srBskom potrosacu tih smicalica.

Jel' ima negde slika tog satro oruzja sto su satro nasli na satro idealnom mestu za zasedu ovom satro drzavniku i satro premijeru satro vlade na satro drzavu tzv. Srbiju?

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #991 on: October 30, 2016, 08:57:33 PM »
 :mrgreen: :|

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #992 on: October 30, 2016, 09:26:55 PM »
I kako uopce Tejles Vulgaris vari sve ovo?

Je li T.V. uopce digao pogled sa loto tiketa i odlozio za 15 minuta odlazak u kladionicu da isprati vesti o ovom kolosalnom otkrovenju?

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #993 on: October 30, 2016, 09:30:10 PM »
ja verujem u srbiju
doso u 10.15
majstor doso u 9.30

kruzio sat vreme...

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #994 on: October 30, 2016, 09:32:11 PM »
I kako uopce Tejles Vulgaris vari sve ovo?

Je li T.V. uopce digao pogled sa loto tiketa i odlozio za 15 minuta odlazak u kladionicu da isprati vesti o ovom kolosalnom otkrovenju?
to je zapravo ono što ga drži u tom dnevnom ritmu

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #995 on: October 30, 2016, 09:34:28 PM »
Znaci optimizacija; optimizirani Tejles Vulgaris. Izvlacenje optimalnog faktora korisnosti iz datosti genotipa/fenotipa. Limits. Limitations. Optimizations.

Offline Daisy

• 7k
« Reply #996 on: October 30, 2016, 10:12:18 PM »

Offline indie

• 7k
  • 144/233

Offline Superhik

• 7k
« Reply #998 on: October 31, 2016, 01:37:20 AM »
 xrofl

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #999 on: October 31, 2016, 01:46:07 AM »
Ovo nema nidje nasvijet.