Author Topic: Mali prilog dnevnoj dozi humora / spin 101 / ...  (Read 221729 times)

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Offline Daisy

• 7k
Re: Mali prilog dnevnoj dozi humora / spin 101 / ...
« Reply #1000 on: October 31, 2016, 07:03:52 PM »

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Offline Daisy

• 7k
« Reply #1001 on: October 31, 2016, 07:05:07 PM »

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Offline Daisy

• 7k
« Reply #1002 on: October 31, 2016, 07:06:23 PM »

Offline Daisy

• 7k
« Reply #1003 on: October 31, 2016, 07:50:55 PM »
Milosavljević o "oružju": Takvi slučajevi se rade u tišini

"Ono što je uobičajeno u nekom bezbednosnom smislu je da se to odradi u tišini. Da se ispita ceo događaj da se pohvataju ljudi koji su eventualno imali kontakta ili dodira sa tim oružjem pa i to samo izmeštanje premijera na drugu lokaciju to su sve stvari bezbednosno osetljive koje se direktno ne saopštavaju u javnost. Ovde smo imali obrnuti sled događaja"

http://rs.n1info.com/a205091/Vesti/Vesti/Milosavljevic-o-oruzju-Takvi-slucajevi-se-obicno-rade-u-tisini.html

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #1004 on: October 31, 2016, 08:21:56 PM »
jok, on će im kaže da ne jedu govna

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #1005 on: October 31, 2016, 08:56:01 PM »
jok, on će im kaže da ne jedu govna

- more nemo' bre da je'es govna
- jok, ti ce mi zabranis!

Offline slawen

• 7k
  • Ja se nechavam vykourit
« Reply #1006 on: November 01, 2016, 08:49:24 AM »
ma jebe i' samo parcijalni DNK, da nije toga...
i još k'o za kurac, to se ispreklapalo, zamisli, to ti je bre i inače k'o neki tanki končići, učili smo u škole, to ka'se zamrsi, đavo ga više ne razmrsi, ostanu samo parčići...
pa onda uporedi ti to s'onim što čuvamo u bazu

znači, brate, tri parcijalna preklopljena traga DNK pronaš'o Dr Neša... šta, otiska papilarnih linija? ma ne seri bre, sa'ćeš ti d'ispravljaš doktora nauka
a i ovo sa DNK zvuči baš onako jebački, ispada kao da znaju šta rade
otisci prstiju su tako passe
missim, međ srbljem i nema ko da primeti razliku
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Offline slawen

• 7k
  • Ja se nechavam vykourit
« Reply #1007 on: November 01, 2016, 08:59:03 AM »
In the meanwhile:

Влада Србије ће помоћи „Трепчу”

Поводом става Уставног суда Косова, који је одбацио захтев Српске листе за оцену уставности и законитости Закона о „Трепчи”, Марко Ђурић је подсетио да је читав накарадни закон поништен одлуком Владе Србије

"власти у Београду учиниће све да „Трепча” остане овом народу и на овим просторима – поручио је Марко Ђурић, директор Канцеларије за Косово и Метохију"

Znači, ništa od preseljenja Trepče u Beograd. A šiptari se toga najviše bojali.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Offline Superhik

• 7k
« Reply #1008 on: November 01, 2016, 10:17:18 AM »
Ako je Bogotac reko `parcijalni DNK`, onda ima da se takav, parcijalan, i pronadje. Kake kurac papilarne linije.

Und schluss.

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #1009 on: November 01, 2016, 02:45:24 PM »
Jel' beše on bio ministrom i u ovom odsudnom trenutku naše prošlosti/budućnosti:

"... Kinezi su otkrili tajnu formulu farbe i konstruisali nevidljiv avion koristeći, između ostalog u svom opsežnom istraživanju, i ostatake aviona F-117 koga je 1999. godine u Sremu oborila 250. protivraketna jedinica tadašnje Vojske SR Jugoslavije.
Delovi raznetog aviona tada nisu tretirani kao dragoceni ratni plen koji se može unosno eksploatisati, već ih je sa terena, u opštem slavlju, dok je na olupini letelice svirao harmonikaš, uzimao kako je ko hteo i koliko je prikupio.
- Uzimali su ih ne samo Kinezi već svi koji su to hteli. Rusi su dobili gotovo celo krilo - izjavio je ranije za "Blic" Milovan Azdejković, tadašnji šef odseka za eksplozive Vojnotehničkog instituta.
Ostatke su raznosili kao suvenir i meštani okolnih sela, kasnije ih preprodajući za 20 do 50 maraka, dok su Romi trgovali običnim čeličnim otpadom...."

Damn Romans!

Offline Hate mail

• 7k
    • http://www.fas.org/irp/program/process/echelon.htm
« Reply #1010 on: November 01, 2016, 02:54:34 PM »
"250. protivraketna jedinica"

xrofl xrofl xrofl
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #1011 on: November 01, 2016, 03:00:27 PM »
"250. protivraketna jedinica"

xrofl xrofl xrofl
ah, da....  xrofl xrofl xrofl

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #1012 on: November 01, 2016, 04:22:45 PM »
"Tajna formula", jebote ovo ko davincijev kod.

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #1013 on: November 01, 2016, 04:38:54 PM »
Pa pazi sad, to što po narudžbini sveckih moćnika prave mikrotalasne rerne koje su iznutra takođe premazane farbom tajne formulacije nije moglo ni na koji način da im koristi, sve dok od srbskih seljaka nisu otkupili parčiće srušenog avijona u vidu sekundarnih sirovina.
Jer, bato moj, njima je trebala tajna formula farbe koja privlači Dvinu, Nevu ili Volkova.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #1014 on: November 01, 2016, 05:01:21 PM »
Dvinu, Nevu ili Volkova.

Now we're talking.  8-)

Voli Srbin to.

Osobito u mladosti.

Offline Daisy

• 7k
« Reply #1015 on: November 01, 2016, 06:07:47 PM »

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #1016 on: November 01, 2016, 06:29:33 PM »
Ja ne znam gde nalazite sve te slike koje ne mogu da vidim.

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #1017 on: November 01, 2016, 07:20:13 PM »
Slikali ih Kinezi onom bojom napravljenom po tajnoj formuli.

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #1018 on: November 01, 2016, 08:09:48 PM »
Stefanović je naveo i da premijer Aleksandar Vučić strahuje da je možda potencijalna meta bio njegov brat Andrej.

Kako kaže, sve bezbednosne službe koje su radile njegov psihološki profil, i profil premijerovog brata, mogu da potvrde da oni imaju samo jednu slabu tačku - jedan drugog.

xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #1019 on: November 01, 2016, 08:14:05 PM »
Jebote, ima li neko obrazovan/normalan u Vladi Srbije, od ministara do savetnika.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #1020 on: November 01, 2016, 09:02:10 PM »
 :cry:

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #1021 on: November 01, 2016, 10:04:53 PM »
Mogu samo da zamislim kako izgleda moj psihološki profil koji su izradile te bezbednosne službe. Slabe tačke: laka lova, brza kola, guzate pičke, praseće pečenje...

Offline Daisy

• 7k
« Reply #1022 on: November 01, 2016, 10:16:14 PM »
Stefanović je naveo i da premijer Aleksandar Vučić strahuje da je možda potencijalna meta bio njegov brat Andrej.

Kako kaže, sve bezbednosne službe koje su radile njegov psihološki profil, i profil premijerovog brata, mogu da potvrde da oni imaju samo jednu slabu tačku - jedan drugog.

jbt, ovi kad da prave teren za... batu za precednika

Offline Daisy

• 7k
« Reply #1023 on: November 01, 2016, 11:46:18 PM »
Stefanović: Premijer strahuje da je meta bio Andrej Vučić

Tokom istrage evidentirano 97 "bezbednosno interesantnih osoba" i da je saslušano njih 37.

"Ne mogu da verujem da ljudi misle da je to slučajno i da smo slučajno našli (raketni bacač) 'zolju', rekao je Stefanović.

Sve bezbednosne službe koje su radile psihološki profil premijera, kaže Stefanović, mogu da potvrde da su premijer i njegov brat Andrej jedan drugom slaba tačka, što je, kaže, i njihova jedina slaba tačka.

"Ja sam ovde ne da bih gradio karijeru, već sam ovde da bih mu pomogao. Za ovih 20 dana nisam video Vučića da je u ovakvom stanju u kakvom je u poslednja dva dana. Znate da on nije neko ko se plaši da uđe u borbu, ko se plaši za svoj život", napominje Stefanović.

http://rs.n1info.com/a205343/Vesti/Vesti/Stefanovic-Saslusano-37-osoba-zbog-nadjenog-oruzja.html

Samo Jako 22:42 01.11.2016.
Cista 10. za umetnicki dojam...

eto 21:35 01.11.2016.
Zeludac mi se prevrce od ove jadne predstave.

Dejan M. 20:59 01.11.2016.
Bravo ! Oskar za glumu, režiju, scenario i najbolji film.

Taja 20:51 01.11.2016.
Evidentirano 97 bezbednosno interesantnih osoba! Ko živi u Jajincima?! Ima li tamo neka "neinteresantna osoba"?

Maketar 20:46 01.11.2016.
Saga se nastavlja, bata u novoj epizodi, ministar ne rece nista o ugrozenosti dece koja se igraju u sumi.

Offline Daisy

• 7k
« Reply #1024 on: November 02, 2016, 12:14:52 AM »
Nađen automobil pun municije na Novom Beogradu

Pronađeno je dva puta po 200 grama eksploziva, detonator, dva mobilna telefona za daljinsko aktiviranje eksploziva, jedan pištolj i hekler.

http://rs.n1info.com/a205359/Vesti/Vesti/Nadjen-automobil-sa-municijom-na-Novom-Beogradu.html

Alex 21:52 01.11.2016.
Sto bi rekli na Fejsu: "Jos dva-tri atentata na Vucica, pa Nova godina".

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #1025 on: November 02, 2016, 01:00:08 AM »
Gde sam (sve) vec video taj model?... Ah, da:

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #1026 on: November 02, 2016, 03:23:44 AM »
A sad vidiš slike?  :mrgreen:

Pazi, postoji razlog zašto nisi mogao da vidiš slike onog "arsenala" pronađenog na 50 metara od premijerove kuće u blindiranom vozilu: slike nisu ni objavljene (?!), to što je pronađeno (ako je pronađeno) se navodno nalazilo na oko 1 kilometar od premijerove kuće (http://www.danas.rs/drustvo.55.html?news_id=331179&title=I+deda+Stojan+odveden+na+informativni+razgovor), a blindiranog vozila uopšte nije bilo, sem u anonimnoj telefonskoj prijavi policiji anonimnog savesnog građanina.
Nemoj da bacaš taj telefon, možda postoji i objašnjenje zašto ne vidiš youtube.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #1027 on: November 02, 2016, 04:25:40 AM »
Naravno da postoji, nije ovo vasar u Topoli.

Docim...

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #1028 on: November 03, 2016, 12:38:33 AM »

Offline Daisy

• 7k
« Reply #1029 on: November 03, 2016, 07:52:26 PM »

Offline Daisy

• 7k
« Reply #1030 on: November 03, 2016, 07:53:15 PM »

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #1031 on: November 03, 2016, 08:45:45 PM »
"Iako ne živi u blizini, premijerov brat se često vozi blizu."

Opasan, da ne kažem ključan dokaz...

Inače, Andreja pre Aleksandra. U smislu koga izabrati. Za ovu od boga prokletu naciju.
Veće zlo.

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #1032 on: November 06, 2016, 07:13:25 PM »
"Koliko već za sutra sabraću sve kilometre, više mi nije želja da da prestignemo Josipa Broza ili druga Tita, kako bi neki govorili, u broju kilometara, želim da izgradimo dvostuko više kilometara autoputa nego što je u Titovo vreme za 35 godina njegove vladavine izgrađeno. Tako da sam veoma ozbiljan po ovom pitanju!", rekao je Aleksandar Vučić.

Prava je šteta što više ne postoji Ei Niš, jer bi ovaj napravio i dvostruko više kompjutera nego u Titovo vreme.

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #1033 on: November 07, 2016, 06:43:08 AM »
Rok za otvaranje deonice Ljig-Preljina bio je 25. avgust, ali je produžen do 31. oktobra, kako bi se ispravila betonska podloga u dva tunela, Brđani i Šarani, a premijer Vučić poručio je da je obavljen dobar posao i da će lično šleperom proći kroz tunele.

"Da se ja pitam, ja bi' tuda proterao šleper!"

za Hatea i ostale neupućene: bili su napravili dva tunela prenisko, pa su morali da skidaju asvalt i dube podlogu, da bi dobili potrebnu visinu.

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #1034 on: November 07, 2016, 04:25:21 PM »
Pa sjajno.

Offline indie

• 7k
  • 144/233
« Reply #1035 on: November 12, 2016, 03:21:45 AM »
*
KŠ: Zazidano celo naselje; "Berlinski zid, samo za cigane"

Kruševac -- Betonskim zidom visokim dva metra ograđeno je romsko naselje "Marko Orlović“ u Ulici Blagoja Parovića u Kruševcu.

IZVOR: B92 PETAK, 11.11.2016. | 21:02

Dok u lokalnoj upravi tvrde da je zid zapravo zvučna barijera naselja od buke, drugi kažu da je betonski zid postavljen da bi se naselje ogradilo od pogleda inostranog investitora koji u neposrednoj blizini treba da gradi tržni centar i stanove.

Ni ni Kineski, ni Berlinski, ni Kiparski, a ne liči ni na zaštitne ograde koje od buke čuvaju naselja. Betonski zid visok dva metra i debeo 25 centimetara romsko naselje štiti od ulice ili ulicu od romskog naselja.

„To je Berlinski zid, samo za cigane. Tako je, tako smo zaslužili. Kako da vam kažem, ovo naselje je stvarno drugačije malo od ciganmale unutra, oni to smatraju sirotinjskim“, navodi jedna od žiteljki romskog naselja.

„Iz svoje kuće nemam izlaz, 30 metara mi je sa jedne strane, 30 sa druge. Ne samo ja, mnoge porodice“, dodaje jedan muškarac.

Šta još kažu žitelji romskog naselja:

„Ako bi se neka kuća upalila... Oni na to nisu mislili. Kako bi prišli vatrogasci da gase vatru? A sanitet? Kako da priđe sanitet? Mi cigani možemo da umremo, ne mari niko za nas“.

„Ja mislim da nije uredu ovaj zid uopšte. Ispada kao zatvor“.

Projektant zida nije predvideo vanredne događaje. U jednom delu naselje između kuća i zida ima manje od jednog metra pa je u slučaju vanrednih okolnosti dolazak Hitne pomoći ili vatrogasaca onemogućen.

Osim toga, pojedinim porodicama uredno regirstrovana vozila ostala su zazidana unutar zida.

Ipak, i pored svega toga, pojedini građani nemaju ništa protiv zida.

„Izgradnja ovog zida, šta znam... Ukras je lep. Lepo i čisto“, kaže građanka Kruševca, dok jedan muškarac dodaje: „Dole je dosta kuća bilo nezaštićeno od rugla. Sve u svemu, ja kao žitelj ovog naselja ja se sasvim slažem sa ovom ogradom što je podignuta“.

Interesantno je da se zazidano romsko naselje nalazi prekoputa budućeg naselja Aerodrom gde će uskoro početi izgradnja tržnih centara i stanova.

Zid oko romskog naselja dugačak je 120 metara, iza njega nalazi se 200 kuća i 2.500 ljudi, a predviđeno je samo četiri ulaza za automobile.

U lokalnoj samoupravi kažu da sa zidom nemaju ništa, napravljen je na magistralnom putu i za odgovaraju Putevi Srbije. Sa druge strane, iz Puteva Srbije kažu da oni jesu finansirali i izveli projekat, ali da je elaborat za izgradnju zida platila lokalna samouprava.
*

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=11&dd=11&nav_category=12&nav_id=1198427

'на љуту рану - љуту траву..!'

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #1036 on: November 13, 2016, 10:15:26 PM »
ovo su šokovi, al' stvarno

Beograd i Priština postigli su sporazum o telekomunikacijama koji uključuje i nesmetan rad Telekoma Srbije na Kosovu. Na osnovu tog dogovora imovina Telekoma prenosi se na "MTS d.o.o", ćerku firmu Telekoma na Kosovu i Metohiji, potvrđeno RTS-u.
Sporazum osigurava i trocifreni pozivni broj za geografsku oblast Kosova koji će zatražiti Srbija, dok će pozivi između mesta u centralnoj Srbiji i onih na KiM biti tretirani kao međugradski.
Dogovor će, prema saopštenju EU, omogućiti kompanji "MTS d.o.o", novoformiranoj ćerki kompaniji Telekoma Srbija punu licenciranu operativnost u okviru fiksne telefonije, kao i privremenu dozvolu za mobilnu telefoniju....

U okviru postignutog sporazuma, kaže se u saopštenju, Srbija je dužna da do 3. decembra ITU dostavi pismo u kojem izražava slaganje da se Kosovu dodeli međunarodni pozivni telefonski broj. Kosovo se obavezuje da da privremenu i ograničenu dozvolu telefonskoj kompaniji "MTS.d.o", koja treba da bude registrovana prema zakonima Kosova.
ITU će 15. decembra dodeliti Kosovu pozivni broj 383, dok će se svi međunarodni pozivni brojevi koje koriste fiksni i mobilni provajderi na Kosovu – 381,377,386 biti izbaćeni iz upotrebe....

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiji Marko Đurić kaže da je postignut dogovor važan i da će se pozitivno odraziti i na odnose sa Prištinom i na odnose sa Evropskom unijom.
Gostujući u Dnevniku RTS-a, naveo je da je dobro što Srbija nije prihvatila postizanje sporazuma koji nisu u interesu našeg naroda i da je Srbiji u interesu da postiže sporazume koji jesu.
- Ovim dogovorom o sprovođenju sporazuma iz 2013, odnosno 2015. o telekomunikacijama, kompletna impovina "Telekoma Srbije" je sačuvana, to se vidi u saopštenju EU - dodaje Đurić.
Đurić ističe da se sva imovina prenosi na "MTS d. o. o" na KiM i da je zvanično vlasništvo MTS Telekoma Srbije.
- Imovina "Telekoma Srbije" je zvanično trajno sačuvana, kao i bazne stanice i sve drugo. Oni su hteli da otmu našu imovinu, mi to nismo prihvatili, došli smo do nečega što podrazumeva, i za medije je to važno da deo digitalnog spektra bude rezervisan za medije. Ovo je važan dogovor, a sigurno će se pozitivno odraziti i na naše odnose sa Prištinom, a i EU - objašnjava Đurić.
Kaže da će se i u buduće signal "Telekoma Srbije" hvatati tamo gde se i sada hvata, a da će nakon dve godine biti raspisan tender za sve mobilne operatere na celoj teritoriji. Dodaje da fiksna telefonija važi za celu teritoriju KiM.

videli da im nije prošla fora sa trepčom i "poništavanjem zakona skupštine kosova odlukom vlade tzv. srbije", pa sad na vreme udarili da se hvale istorijskom pobedom

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #1037 on: November 14, 2016, 03:12:44 PM »
I dalje na istu temu:

"Pozivni broj se daje za teritorijalnu, geografsku oblast, a ne za državu. Bez obzira što se prilikom telefoniranja poziva pozivni broj, razgovori će koštati kao i međugradski razgovori u Srbiji, i neće se tarifirati kao razgovori između dve države - priča izvor "Blica"."

xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

Trampo, Srbine!

Obzirom da USA i Kanada imaju isti pozivni broj, ispada da ni jedna od njih dve nije država.

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #1038 on: November 14, 2016, 03:14:21 PM »
a šta na to kaže Wikipedia:

Pozivni brojevi država su telefonski prefiksi država članica Međunarodne telekomunikacijske unije (poznata pod skraćenicom ITU). Definiraju se prema odjeljku ITU-T pomenute unije prema standardima E.123 i E.164. Prefiksi omogućavaju izravno međunarodno pozivanje drugih država (poznato pod skraćenicom IDD), umjesto da to radi operater.

Pozivni brojevi država sastavni su dio međunarodnog pozivnog broja te se koriste jedino kad se poziva pretplatnik čiji je telefonski broj u drugoj državi. Ovaj broj prethodi lokalnom pozivnom broju države. Uobičajeno je da pozivni broj počinje s plusom (+) nakon koga slijedi pozivni broj države, te lokalni pozivni broj unutar te države. Naprimjer, ako iz inostranstva želimo pozvati sljedeći broj iz Brčko Distrikta: 049-123-456, dodali bismo plus (+), pozivni broj države (u ovom slučaju 387), dvocifreni lokalni pozivni broj (u ovom slučaju 49), te ostatak broja kako bismo na kraju dobili +387-49-123-456.

jeblo matere
bosancima jasno

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #1039 on: November 14, 2016, 03:24:07 PM »
"Obe strane su se složile da se za pokrivenost MTS signalom koristi 30 lokacija, koje se nalaze i na severnom delu KIM, ali i u svim srpskim sredinama južno od Ibra."

30 baznih stanica!
jebote!
pa to je bolja pokrivenost nego... nego.... nego što je pokrivenost Maršića (ali slabije od pokrivenosti Batočine).

Offline indie

• 7k
  • 144/233
« Reply #1040 on: November 14, 2016, 03:28:40 PM »
'на љуту рану - љуту траву..!'

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #1041 on: November 14, 2016, 03:47:01 PM »
+387-49-123-456.

-241

xrofl

ин тхе меанвхиле:

Lesley Stahl: You said that lobbyists owned politicians because they give them money.

Donald Trump: Yeah.

Lesley Stahl: You admitted you used to do it yourself. You have a transition team—

Donald Trump: And when you say lobbyists, lobbyists and special interests.

Lesley Stahl: And you want to get rid of all of that?

Donald Trump: I don’t like it, no.

Lesley Stahl: You don’t like it, but your own transition team, it’s filled with lobbyists.

Donald Trump: That’s the only people you have down there.

Lesley Stahl: You have lobbyists from Verizon, you have lobbyists from the oil gas industry, you have food lobby.

Donald Trump: Sure. Everybody’s a lobbyist down there--

Lesley Stahl: Well, wait

Donald Trump: That’s what they are. They’re lobbyists or special interests—

Lesley Stahl: On your own transition team.

Donald Trump:–we are trying to clean up Washington. Look--

Lesley Stahl: How can you claim--

Donald Trump: Everything, everything down there-- there are no people-- there are all people that work -- that’s the problem with the system, the system. Right now, we’re going to clean it up. We’re having restrictions on foreign money coming in, we’re going to put on term limits, which a lot of people aren’t happy about, but we’re putting on term limits. We’re doing a lot of things to clean up the system. But everybody that works for government, they then leave government and they become a lobbyist, essentially. I mean, the whole place is one big lobbyist.

Lesley Stahl: But you’re, but you’re basically saying you have to rely on them, even though you want to get rid of them?

Donald Trump: I’m saying that they know the system right now, but we’re going to phase that out. You have to phase it out.

xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

Offline Pijanista

• 7k
    • hahahaha
« Reply #1042 on: November 14, 2016, 06:21:26 PM »
Sporazum osigurava i trocifreni pozivni broj za geografsku oblast Kosova

Offline Daisy

• 7k
« Reply #1043 on: November 14, 2016, 09:55:59 PM »

ин тхе меанвхиле:

Lesley Stahl: You said that lobbyists owned politicians because they give them money.
Lesley Stahl: And you want to get rid of all of that?

haos, Donnie Don Quixote protiv lobista...  :lol: :mrgreen:

Offline Hate mail

• 7k
« Reply #1044 on: November 14, 2016, 10:26:49 PM »
Ding dong the Witch is dead! Ding dong the Witch is dead!

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем

Offline Daisy

• 7k

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #1047 on: November 15, 2016, 10:02:09 PM »
stoka ona sirova nasilna
prema ženama
i podrepašima

Offline Daisy

• 7k
« Reply #1048 on: November 20, 2016, 07:07:02 AM »
nije njuz

Brnabić: Stižemo SAD i Kinu za dve godine

Beograd -- Srbija će vodeće zemlje u IT sektoru, poput SAD i Kine, stići već za dve godine, kaže ministarka Ana Brnabić.

IZVOR: TANJUG SUBOTA, 19.11.2016. | 15:13

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=11&dd=19&nav_id=1201186

Offline Toza

• 7k
  • Найдём и покараем
« Reply #1049 on: November 21, 2016, 02:51:21 AM »
​Информатика је могућа и без рачунара

Поједини стручњаци сматрају да је за ниже разреде довољна табла, креда и мотивација, јер деца до свих података могу да дођу помоћу мобилних телефона

(naslov iz Politike, povodom reforme obrazovanaja u srba)