News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Pojma nemam....

Started by baggio, January 05, 2016, 10:57:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

baggio

a, iskreno receno ni ne interesuje me koga vi muski preferirate, ali sam dosla do zakljucka da ako ste okruzeni
ovako grozno debelim, tacnije bolesno debelim zenama kao sto ova zemlja tovi, jedina simpaticna zenska bica su Orijentalke.  Upravo sam se vratila sa konsultacije sa jednom doktorkom (Azijatskog porekla, mada imam osecaj da je melezanka), koja je apsolutno predivna.  Nezna koza, divna uredna crna kosa, tanka, ma jedno predivno zensko stovrenje.  Doduse, nema nista od onoga sto Hate kaci na Senzualnoj temi :mrgreen:, ali je verovatno divno imati pored sebe zenu sa svim zenskim manirima.  Prava je milina tako nesto videti.
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Hate mail

It's just a phase.  8-)

Inace se 100% slazem.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Toza

Ne volem ta njihova široka lica i one jagodične kosti... izuzetno (i tim prije) Lucy... aaaaaaghhh...

E

Baggio ima tzv girl crush  :)

baggio

Tozo,

to je tipicno za Kineskinje.
Zena koju opisujem je verovatno mesavina belog coveka/zene i recimo Japanca.

Ka'ti kazem, takvo celjade samo da pozelis.
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

baggio

Quote from: E on January 05, 2016, 11:20:57 PM
Baggio ima tzv girl crush  :)

Ne, ne, nikako.  Samo navodim cinjenice.  Verujem da muskarcima danas nije ni malo lako da nadju partnera.

Toza

Quote from: baggio on January 05, 2016, 11:22:24 PM

Ne, ne, nikako.  Samo navodim cinjenice.  Verujem da muskarcima danas nije ni malo lako da nadju partnera.

'Oćeš reći, partnerku?

baggio

Quote from: Toza on January 05, 2016, 11:23:11 PM
Quote from: baggio on January 05, 2016, 11:22:24 PM

'Oćeš reći, partnerku?

Da, to. :)

E

Nego setih se sad da me je sto bi rekla Koalica skoro startovala neka devojka. Bili na veceri/ zurci i ja odem do toaleta . Bilo je unutra nekih pet sest kabina a ja sama. Kad sam izasla i posla da operem ruke eto jedne devojke sto je sedela za stolom do naseg. Ulazi u toalet sa casom vina u ruci. Nasmeje mi se, i ja joj uzvratim osmehom. I tako dok perem ruke ona sela na neki otoman tu i vidim u ogledalu da me gleda. Mislim onako me meri od glave do pete i opet se smeska. Izasla sam iz toaleta i posle na putu kuci kazem zmuu sta me je snaslo  :oops:. Totalno sam ostala zbunjena. Btw doticna je pre nego smo otisli dosla da se upozna sa mnom , sela za nas sto
Nije nista bilo ali samo kazem totalno neobicno i neocekivano iskustvo

baggio

Baggio ima tzv girl crush  :)

Ja mogu da imam crush samo na nekog tipa, na zenu NIKADA. bljakpink

Hate mail

And then there's Ivan_D...

Toza

Quote from: E on January 05, 2016, 11:25:17 PM
Nego setih se sad da me je sto bi rekla Koalica skoro startovala neka devojka. Bili na veceri/ zurci i ja odem do toaleta . Bilo je unutra nekih pet sest kabina a ja sama. Kad sam izasla i posla da operem ruke eto jedne devojke sto je sedela za stolom do naseg. Ulazi u toalet sa casom vina u ruci. Nasmeje mi se, i ja joj uzvratim osmehom. I tako dok perem ruke ona sela na neki otoman tu i vidim u ogledalu da me gleda. Mislim onako me meri od glave do pete i opet se smeska. Izasla sam iz toaleta i posle na putu kuci kazem zmuu sta me je snaslo  :oops:. Totalno sam ostala zbunjena. Btw doticna je pre nego smo otisli dosla da se upozna sa mnom , sela za nas sto
Nije nista bilo ali samo kazem totalno neobicno i neocekivano iskustvo

Noćas mi vas dve nećete izbivati iz pameti... baggio, šta mi to napravi?!

Hate mail

baggio

:mrgreen:

Tozo,
ni ova na fotki nije losa opcija.

Toza

E

Pa dobro ne moras da povracas. Girl crush je izraz kada zenska osoba ima lepo misljenje o izgledu i ponasanju druge zenske osobe. To je cesce prisutno kod mladje generacije gde se devojke podrzavaju umesto da su ljubomorne jedna na drugu . To ne znaci da su lezbejke. Mada ni lezbejke i pederi me nikada ne bi naveli da povracam.

From urban dictionary    
girl crush
feelings of admiration and adoration which a girl has for another girl, without wanting to shag said girl. a nonsexual attraction, usually based on veneration at some level

baggio

Generalno nemam nista protiv njihovih (gej) zivota ,  ali nazalost, na samu pomiso da mi bilo koja zena pridje (seksualno) me navede bas na povracanje.

baggio

Toza

muškarci ne razumeju žene
samo žene razumeju žene
a žene mrze druge žene

baggio

Ovo mesto je ceo boziji dan tugovalo.

Obozavam kad se ovako raspricate. :mrgreen:

baggio

Quote from: Toza on January 05, 2016, 11:37:23 PM

a žene mrze druge žene

Ja apsolutno ni jednu zenu ne mrzim.
Cak sta vise, sa staroscu ih znatno vise razumem sto je verovatno prirodno.

Toza

Quote from: baggio on January 05, 2016, 11:38:12 PM

Sad si ga urekla.

E

Ova sto me je startovala je Ruskinjica
Ne zezam se  mada znam sada zvucim ko IvanD xrofl

Toza

Quote from: E on January 05, 2016, 11:45:11 PM
Ova sto me je startovala je Ruskinjica
Ne zezam se  mada znam sada zvucim ko IvanD xrofl

Taj koji im je ukinuo socijalizam baš se osevapio.

Toza

Quote from: Toza on January 05, 2016, 11:42:40 PM

Sad si ga urekla.

Рекох ја.

baggio

Quote from: Toza on January 05, 2016, 11:50:29 PM
Quote from: Toza on January 05, 2016, 11:42:40 PM

Sad si ga urekla.

Рекох ја.

xrofl

Dobro je da je i ovoliko trajalo.

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

QuoteAzijatskog porekla, mada imam osecaj da je melezanka
:shock:
If you dine with the devil bring a long spoon.