Jebemti, al' ovaj Vuk može da jede govna po vasceli dan, nije ni čudo što je Dana poludela. Možeš dda zamisliš kad ona recimo krene da ljušti luk za ručak, a on krene te drži nož ovako, te oladi prvo luka u frižideru da ti ne idu suze, te znaš li ti Dano koliko je vladika Nikolaj voleo da utrljava luk u kožu...
Evo ga daje intervju Pinku povodom oslobađajuće presude onim udbašima da su organizovali atentat na njega u Budvi (a kojima se paralelno sudi za ubistvo Ćuruvije) i prosto je fantastično koliko taj govana može da pojede za kratko vreme
Juče me uhvatilo da Hateu skrenem pažnju na neke već izrečene stvari, kad me već isproziv'o za Obamu, pa sam zagvirio u knjigu u začetku, koju sam osmislio kao remek-delo epistolarne proze, pod radnim nazivom "Mind Game" (na srpskom: Moja borba, kao lična borba svakoga od nas pojedinačno koji smo učestvovali u stvaranju tog bisera mudrosti; naime, nekim budalama ovde, u Srbiji, je već palo na pamet da rezervišu ime "Naša borba", dok se još niko nije setio da knjigu nazove"Moja borba", koliko je poznato), jer je tu već sve objašnjeno i zapisano, samo treba citirati (ima i o Obami i o Hilari, dok je još bila u dugovima do guše itd.).
A tamo je, u toj Mojoj borbi, pisalo i o Vuku i Dani i udbi. Nego, da ne linkujem sadek.
Šta kaže Vuk, veliki demokrata, zaštitnik Hrvata i muslimana, istinoljubivi sagovornik sa kanabeta, ministar i istovremeno i najveći protivnik Slobodana MIloševića, čovek koji je već drugi ili treći put u vladi sa SPS-om i Vučićem:
Da na njega nije pucala prava udba, već paralelna udba, da bombe po Kosovu na Srbe ne bacaju šiptari, već ta paralelna udba, da Milo govori istinu da su oni pohapšeni Srbi na izborni dan (gen. žandarm Braca Dikić & co.) stvarno tamo došli da izvrše državni udar, svih njih četrnaest (više nego dovoljno za Crnu Goru), a ne da ih je taj isti MIlo pozvao da bi odglumio Vučića i njegove "državne udare" (isto smislio Beba) i dodao da su ti pohapšeni takođe pripadnici paralelne udbe....
Trebalo je Dana da mu jebe mrtvu majku još kad su joj pobili braću, a on čudom preživeo.