News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Muzika # 5 nesto vrlo intimno

Started by E, January 24, 2010, 07:45:30 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

amans

We're lost, but we're making good time.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

D(z)avid

Pa, ako je vec otvoren i separe "Intima", ovo je moje (vrlo, vrlo, do pojave tisuce hiljada koznih trnaca) intimno, uvijek:

JOY DIVISION ATMOSPHERE

Tužni Grad

slawen

Quote from: D(z)avid on January 24, 2010, 10:59:46 PM
Pa, ako je vec otvoren i separe "Intima", ovo je moje (vrlo, vrlo, do pojave tisuce hiljada koznih trnaca) intimno, uvijek:

Сећање на Загреб те баш здрмало?
The animatori - Ona nije tu
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

mercedes

Zasto su vam ove stvari intimne, ako nije previse intimno pitanje :mrgreen:

A moja intimna muzika za danas je..ovako; mnogo je dobar joging ujutro na -5 sve sa Suncem, i dok sam trcala pjevusila sam ovo

THE BEATLES- HERE COMES THE SUN
Einstein said that: Imagination is more important than
knowledge.

E

Quote from: mercedes on January 25, 2010, 03:14:10 PM
Zasto su vam ove stvari intimne, ako nije previse intimno pitanje :mrgreen:

A moja intimna muzika za danas je..ovako; mnogo je dobar joging ujutro na -5 sve sa Suncem, i dok sam trcala pjevusila sam ovo

Merz ja se to shalim zbog one parine opaske :) :"
Re: Dzu-boks?
« Reply #17 on: December 21, 2009, 02:34:01 AM »
ja sam staromodan; za mnoge stvari koje tražite nisam ni čuo da postoje.
Muzika je intimna stvar; zašto neko umišlja da treba i ostali da čuju šta sluša u tom trenutku?
Znam, ima nas raznih, a posebno nas ovde ima raznih, ali ajde da se negde zaustavimo u izvoljevanju."

Ali kao sto dzavid rece , neka muzika za tisuce hiljada koznih trnaca  xwink2.

Kod tebe je bas lepo, ovde kod mene pada kisa i sad sam se polako dovezla kroz kishu i maglu kuci

The Stranglers - Midnight Summer Dream

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

MalaKoala

MalaKoala

amans

one of my alllllll time favorites, and the best sax player ever  :|

Bruce Springsteen - Sherry Darling

gledala ih live prosle godine  :lol: :lol: :lol:

amans

juce sam dala studentima da analiziraju stihove ove pesme i samo njih dvojica od dvaestpetoro su culi za Springstina   :cry: :cry: :cry:

baggio

Nisam bas neki ljubitelj Brian Adamsa, ali vrlo dobro izvodi sledecu melodiju.

Bryan Adams - Have You Ever Really Loved A Woman?

baggio

baggio

baggio

taki

baggio

Quote from: Nocobdija on January 26, 2010, 11:50:17 PM

Evo da pomognemo gazdama, nešto lakše  :roll:

Nista,
prijavicu da si ti za sve kriv.  ;) xrofl

baggio

Ako nista ne prokomentarisem, osh ti da nastavis, posto ti je repertoar sasvim lud. xyxy

slawen

Quote from: amans on January 26, 2010, 10:28:10 PM
juce sam dala studentima da analiziraju stihove ove pesme i samo njih dvojica od dvaestpetoro su culi za Springstina   :cry: :cry: :cry:
Јеботе, зар је могуће, па и ја сам чуо за тог Бруса Спрингстина.....
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

baggio

Quote from: Nocobdija on January 27, 2010, 11:06:58 AM
A sada: put putuje Latif aga...  xyxy

Kad sam tek stigla u ovu zemlju, aga Latif se nije skidao sa radija :shock: te ukapiram da to siroke narodne mase obozavadu, a i ne moze da se kaze, on njima pripada i cinio je mnoga dobra za iste.  A onda jednoga dana snimi on jednu stvar sa Julio Iglesias-om i tu totalno stavi pecat na kvalitet svoga glasa xrotaeye xrofl

To all the girls

baggio

baggio

baggio

Nocobdija

Dzoni (Sergej Trifunović) peva "Danas majko zenis svoga sina" u blues varijanti

http://www.youtube.com/watch?v=DAQWwhSRR8k&feature=related

baggio

baggio

baggio

baggio

Quote from: Nocobdija on January 28, 2010, 11:49:05 PM

Ovo mi je najpreobožavana pesma i malo više od toga.   :lol:

Interesantno je ovo sto si napisao.
Moj tekst je nestao pre nego sto sam okacila tu pesmu. Napisala sam da obozavam ovu melodiju i da se kod mene periodicno okrece 24 sata dnevno :!:

tarana

gardel je inache prilichno zanimljiv tip...
por una cabeza znachi "za glavu" (konja).bio strastven kockar i zenskarosh...
ne zna se gde je rodjen. on je za sebe govorio da je argentinac iako gotovo sigurno nije rodjen u argentini.
pogino na vrhuncu slave..
skrshio se avionom...

baggio

Ova stvar od Gardela je famozna stvar.

Inace, secam se kad sam bila u Argentini kako sam sa intersovanjem posmatrala te ljude i njihovu zaljubljenost u tango.  Tango je pasija koju vecina njih oseca duboko u dusi sto pkazuju njhove grimase lica za vreme igre.

Tvrdi se da su Argentinci VEOMA ponosni na tri stvari:

- Fudbal
-Govedinu

i...

TANGO!  :lol:

Nocobdija

Quote from: tarana on January 29, 2010, 12:19:26 AM
Carlos Gardel - Por Una Cabeza

:? Tarana, čoveče, ubaci i ti nešto muzike ovde, godinama ovo slušam a da nisam znao kako se zove i čija je kompozicija. Hvala.  xyxy

tarana

cesto je korišćeno kao tema za filmove.
imaš to i u true lies..

nekako ne volem da idem na taj yutube.. :(

Nocobdija

Quote from: tarana on January 29, 2010, 10:24:48 AM
cesto je korišćeno kao tema za filmove.
imaš to i u true lies..

nekako ne volem da idem na taj yutube.. :(

Eh, to ti je danas najbrži džuboks  8-)  Gomilu ploča samo skladištim, diskove još i slušam (u kolima),  a strašno je ali moram da priznam da najviše trenutno rabim youtube.  :oops: Dobra strana je što te podseti na neke zaboravljene pesme ili ti ponudi opcije i izvodjenja za koje nisi znao da postoje. Najveća prednost je što sve ima i dodješ brzo do onog što želiš (sem ako nemaš puža od internet veze).

tarana

rekoh neki dan da sam pokupio trojanca na jucevi.

mercedes

Einstein said that: Imagination is more important than
knowledge.

baggio

Quote from: mercedes on January 29, 2010, 01:00:40 PM
za petak

The Wings - Gustavo Santaolalla

Ja se uz Gustava budim jer je to moj jutarnji alarm.
Osim toga, uz duzu verziju ove iste stvari idem u moju dnevnu setnju od nekoliko kilometara.
Super izbor. :|

A sada moj izbor za ovo (moje) jutro :

André Rieu - don't cry for me Argentina - New York City