News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Mnogaja ljeta

Started by Pijanista, February 16, 2010, 05:02:01 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pijanista

Na danasnji dan rodjen je Dear Leader Kim Jong Il. Genije revolucije, diplomata, kompozitor, covek koji je sav svoj zivot posvetio boljitku severnokorejskog slobodarskog naroda. Zahvaljujuci njemu, stanovnici bratske DPRK jedu organsku hranu, ne trpe aerozagadjenje ni stetna zracenja dalekovoda. Veliki vojskovodja, koji drzi americke imperijaliste na odstojanju, samopregorno istrajava na "juche" ideji, koju je formulisao njegov otac, Great Leader, vecni predsednik. Na svojim "field guidance" putovanjima, Kim Jong Il unapredjuje proizvidnju celika, povecava prinose mleka i poboljsava uslove zivota u Zoo vrtovima.  Pozelimo mu dug zivot, jer kad njega ne bude (ako ikada umre) svet ce morati da se suoci sa 25 miliona potencijalnih ljudozdera.

http://www.youtube.com/watch#playnext=1&playnext_from=TL&videos=bsO7zQqh26o&v=Fpv3JHyXd7A

http://www.youtube.com/watch#playnext=1&playnext_from=TL&videos=1Vmr0RV9Q1k&v=7E03U00ME-s

tarana

mislio sam da moja ljubav prema milosavljeviću ideal ljubavi.

kad ono međutim...

Pijanista

Tarano, da imas srece da zivis u DPRK, sad bi bio direktor zadruge, i ne bi se sekirao oko evropskih kvota i sortimenata. A i ne bi nista radio, jer tamo sve stoji.

nobody_

Mao Ce je bio Majka Mara za sve Pijaniste, Tarane, Gagarine i ostale... Izmislio je Kulturnu Revoluciju da takozvane "obrazovane" dZemokYrane vrati gruntu, iz cije su se Prasine oni i "izdvinuli/rafinirali"...   xjap  xjap  xjap

Cisti princip Nepodnosljive Lakoce Negacije Negacije...  :mrgreen:

_nobody_

vbo man

Nije to tamo toliko loshe :mrgreen:
Bilo ovde na TV-u neki dokumentarac shta im je vec diktator dao da snime...e to shto je dao ne izgleda toliko loshe koliko se na zapadu to ocrnjuje...Ja prosto bila iznenadjena nekim detaljima.
Sad cu opet da ispadnem komunjara :x. Koji me djavo tera i da pishem :evil:
The light at the end of the tunnel is the train.

Pijanista

Quotene izgleda toliko loshe koliko se na zapadu to ocrnjuje

Verovatno zato i postoji demilitarizovana zona, da ne bi ovi sa juga bezali na sever.

alan ford

ja sam bio na toj DMZ. Sa severne strane su digli nekakve moderne zgrade u kojima niko ne zivi vec gomila zaposlenih redovno otvara i zatvara prozore, vesa ves, seta se napolju radi kako bi stvorili aluziju da tu neko zivi. To sve u nameri da se jugu pokaze koliko su napredni(ji).
A sa juzne strane postoji muzej gde se izmedju ostalog pustaju filmovi koji pokazuju te iste ljude kako u odredjenim vremenskim razmacima otvaraju, zatvaraju prozore, vesaju isti ves.

Inace svo vreme slusas neku propagandu, sa nekih ogromnih megafona sa Severa u kojoj im (jugu) porucuju koliko su napredniji, koliko je zivotni standard visi, koliko su zdraviji, srecniji...a sve zahvaljujuci dragom vodji.

super je.

alan ford

mali debeljko, sa malim stopalima plus stiklama da izgleda visi, sa naocarima za sunce u sred nekog podruma, u 'kombinezonu'...majko mila i on je neciji vodja.

a vidi ove ribe, sve jednako podsisane, sa kosom zadenutom iza uveta, verovatno i ponekom snalicom da se koji pramicak kose ne bi neopazeno pomerio.

I posle treba da cekamo nekoga da objektivno oceni da li zive u blagostanju ili ne...

vbo man

Ja , ove su bar lepo zacheshljane i moz biti da ce vodja i da zakachi koju oznojenu omladinku...
A ovo su Americhke cure u vojsci

Koga bre vi da kritikujete...Ja ne vide nigde vishe zadriglih, debelih , odvratno oshishanih i poluludih vojnika no u USA Army...

alan ford

ova je zavrsila u zatvoru. americko pravosudje je osudilo i sada robija u americkom zatvoru.

inace da moras da biras izmedju ove dve mogucnosti Severna Koreja i USA sta bi izabrala?

vbo man

Quoteinace da moras da biras izmedju ove dve mogucnosti Severna Koreja i USA sta bi izabrala?

Ma nije to u pitanju...Kakva crna Severna Koreja...nego me malo nervira kad se stvari preuvelichavaju...Potseca me na ono kad je u Rusiji nastao komunizam pa kad je po kapitalistichkim zemljama krenula propaganda kako tamo...pa onda najneverovatnije bljuvotine.Propaganda u komunizmu nije medjutim zaostajala za propagandom kapitalistichkih zemalja. Samo sam to htela da primetim. A to me u principu nervira.

Pijanista

Quotenego me malo nervira kad se stvari preuvelichavaju

U slucaju NK nemoguce je preuvelicavati

vbo man

QuoteU slucaju NK nemoguce je preuvelicavati
Kako to znash? Jesi bio tamo? Znash nekoga ko je bio?

Tromotorac

Faithless - I want more

Joj kad se setim sletova, smuci mi se. Sest meseci fizickog vaspitanja izgubismo zbog gluposti. Drzave koje priredjuju sletove liderima, jesu masovne ludare.
The bums will always loose.

vbo man

A drzave koje priredjuju "Mission acomplished" spectacl sve sa sletanjem preCednika na nosach aviona u pilotskoj uniformi...? :evil:

Pijanista

QuoteKako to znash? Jesi bio tamo? Znash nekoga ko je bio?

Sad govoris kao Jelence :evil:
U pravu si, nisam bio tamo i nema pojma kako je. Sve sto sam pisao je pod uticajem zapadne propagande. Kriv sam za sirenje laznih vesti i defetizma. Molim da mi se oprosti. Zeleo bih da posetim NK.

vbo man

Ma dobro...ne morash da idesh u Severnu Koreju...evo verujem ti...svi ti verujemo :mrgreen: 8-)

alan ford

Quote from: vbo man on February 19, 2010, 04:46:58 AM
QuoteU slucaju NK nemoguce je preuvelicavati
Kako to znash? Jesi bio tamo? Znash nekoga ko je bio?

vbo ja te pitah, da moras da biras izmedju te dve zemlje koju bi izabrala?
nije isto, lazu i foliraju i jedni i drugi ali relativizirati sve i reci isto je jer i jedni i drugi koriste propagandu,, lazu i mazu je neozbiljno.

...sta vi to bre pijete u toj australijskoj vodi ili sta udisete, nije mi jasno...

alan ford

gde to ima da ludak koji je odgovoran za smrt desetina ili par stotina ljudi umesto da je obesen sedi u nekom zatvoru i zali se na hranu?

pa kaze:

Okla. City bombing conspirator on a hunger strike

DENVER – Oklahoma City bombing conspirator Terry Nichols says he's going on a hunger strike because he claims prison officials don't provide him a fiber-rich diet.

Nichols said in a handwritten note filed in Denver federal court Thursday that he began his strike Monday because his body is being "defiled" by the food he gets at the federal Supermax prison in Florence, Colo.

Nichols is representing himself in a pending lawsuit about his diet. He says the lack of whole grains and fresh food in his diet harms his health and violates his religious beliefs, causing him to "sin against God."

Nichols is serving life for conspiracy and involuntary manslaughter in the 1995 federal building bombing that killed 168 people. Timothy McVeigh was convicted of murder and executed.

vbo man

Ma ne poredim i nije za poredjenje ali me malo nervira shto kad se krene sa tim opisima strahota u komunizmu izgleda mi kao da se sasvim zaboravlja shta sve ima u tom zapadnom ( a posebno USA ) dvorishtu ... a ima bome svashta...

slawen

Подсећај ти, подсећај, да се не заборави.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

alan ford

Quote from: vbo man on February 19, 2010, 12:52:10 PM
Ma ne poredim i nije za poredjenje ali me malo nervira shto kad se krene sa tim opisima strahota u komunizmu izgleda mi kao da se sasvim zaboravlja shta sve ima u tom zapadnom ( a posebno USA ) dvorishtu ... a ima bome svashta...

da li svaki put kada se nesto kaze o recimo komunizmu (S.Koreji i slicnima) covek treba da opljune i drugi stranu, ili ne treba reci nista jer i na drugoj strani serviraju lazi doduse red velicine se ne moze porediti, ili treba ziveti i tamo da bi se nesto reklo, nesto cetvrto?

Tromotorac

Alan Forde, zdrav razum sam po sebi daje odgovor na pitanje. Svakom sa dve cuke u glavi je to jasno. Pitanje u stvari jeste - sta je to u ljudima sto ih vuce da uvek navuku neku ekvivalenciju izmedju (normalno gledano) neuporedivih sistema (vrednosti, drustva, bilo cega)?
The bums will always loose.

alan ford

ma mora da im (australijancima) sipaju u vodu. ne moze da je samo slucajnost...

Pijanista

QuoteDENVER – Oklahoma City bombing conspirator Terry Nichols says he's going on a hunger strike because he claims prison officials don't provide him a fiber-rich diet.

Nichols said in a handwritten note filed in Denver federal court Thursday that he began his strike Monday because his body is being "defiled" by the food he gets at the federal Supermax prison in Florence, Colo.

Nichols is representing himself in a pending lawsuit about his diet. He says the lack of whole grains and fresh food in his diet harms his health and violates his religious beliefs, causing him to "sin against God."

Cenim da bomba u Oklahomi nije bila greh protiv boga.
A stvarno, treba mu dati fiber rich diet. Izvesti ga malo da pase.....

alan ford

ko zna. najverovatnije je u zatvoru "nasao Boga" - spava u istoj celiji, zove se Jesus (hejsus), sav je istetoviran i voli kada se maze.

zagor te nej

Da bi uporedio Ameriku i severnu Koreju, te povukao-povukla znak jedakosti izmedju najgrozomornije tvorevine ikad nazvane drzavom, koja je samo u poslednjih petnaest godina gladju umorila najverovatnije vise od 10% svog stanovnistva a blagostanjem dovela do toga da prosecan severni koreanac bude 15cm nizi od juznog, i USofA, neophodna su barem dva preduslova, u sticaju:

1. Imas drzavljanstvo republike Srbije.
2. Imas (vrlo komforan, pa jos trajni) boravak na trulom zapadu.
"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

vbo man

Ma ponavljam - ne poredim.
Al bih volela da istom zestinom pljujete i loshe stvari u sopstvenom dvorishtu. Zato nekako vishe cenim prave Amerikance od vas " naturalizovanih". Oni ( bar oni poshteniji i pametniji medju njima)  bar umeju da vide i kritikuju i svoje.Chitam ih na sve strane. Pa da i vi umete da opljunete zestoko i svoje - Srbiju, ali u novu domovinu niko da vam ne dira.Mora da vam je zbilja mnoooogooo dobro tamo (kako vam nikad nije bilo ili moglo biti u Srbiji).Ili je to ono nashe da smo uvek " veci katolici od pape".

zagor te nej

Da ti pravo velim, mnoooooogo mi je dobro. A nikad nikog ni za sta nisam zajebao, niti mi je ko sta dao.
"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

alan ford

ti zivis u 'de-najalu', sto inace nije reka u africi :)

ja evo svako jutros ustanem, zajebem par njih, isibam ove moje crnce, popijem kafu, ukradem neku lovu, pa krenem na posao. A tek tamo sta radimo, ne smem ni da ti kazem...

Hate mail

Malopre me Victor dovezao kuci, rasturao sam overtime neke crnce i dao im trostruki ostav. O cemu se radi?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

nobody_

Quote from: alan ford on February 20, 2010, 08:03:47 PM
A tek tamo sta radimo, ne smem ni da ti kazem...

Ako nam kazes, moraces da nas  xuss... U najmanju ruku da nas  xsex!  xrotaeye

_nobody_

vbo man

Dobro, postali ste nekritichni po sistemu " meni je dobro a za ostale me zabole..."
Nije mi samo jasno kako onda ne razumete one kojima je u Srbiji dobro a za vashu familiju i prijatelje i sve one o kojima ste chitali i za koje tvrdite da se pate , ih zabole...

vbo man

Modern conservatives engage in one of man's oldest exercises in moral philosophy: the search for a superior moral justification for selfishness.Galbraith