News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Ovo zasluzuje posebnu temu

Started by baggio, February 18, 2010, 06:57:32 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baggio

Pogledajte, tj. odslusajte ovog klinca.

FENOMENALAN JE! :|

Tell Me Why-Declan Galbraith   :|

Lirika ubija. xjap
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

E

Decak ocigledno zna da peva ali mi se ne svidja pesma i to sto je bas dete peva. Nekako je suvishe fabrikovano, vestacki napravljeno za specificnu svrhu. Nekoko bez esencije ili dushe . Dok je ono dete na ulici u Kragujevcu recimo vrlo autenticno i oseti se odmah da peva i svira iz dushe iako je pesma neprimerena za njega, on oseca muziku, ritam, zivot koji vrvi oko njega ( porodica, drustvo...). To tece u njegovim venama , vidi se dok udara rucicama u onaj bubanj i kad kaze hvala kad novcic padne na njegov shkolski ranac na trotoaru. To ne moze da se postigne ni u kakvom studiju, nikakvim slikama izgladnele dece dok mali peva tekst namenski osmishljen. Onaj youtube mene licno bar " ubja" jer kazuje mnogo vise od ove ovde lirike.

E

Inace nikako ne volEm kad decu koriste u propagandne svrhe, ne volim kad ih teraju da pevaju, igraju ili se takmice za miss tako mali. Deca treba da su bezbriznai da imaju svoje detinjstvo.