News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Veliki brat vas gleda...

Started by vbo man, February 24, 2010, 10:02:51 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vbo man

Neverovatno...

http://www.boingboing.net/2010/02/23/aclu-and-eff-on-scho.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+boingboing%2FiBag+%28Boing+Boing%29&utm_content=Twitter

Quote...where the local school district is being sued by a family whose son alleges that the school covertly photographed at home him using spyware they installed on all students' mandatory laptops.

Tako vodite rachuna ako vam neko da laptop...Jednog dana ce se prodavati sve sa spyware-om i nikom nece biti neobichno...
Vec nas "skidaju do gola" na aerodromima ...snimaju na ulici i po radnjama...prate nam kretanje putem mobilnog i shta i gde kupujemo putem kartica , shta chitamo i pishemo po Internetu...ostalo je josh samo da nam udju u kucu...eto prilike. Chak i ne postoje zakoni protiv toga. Ima zakon za prislushkivanje ali ne i za video snimanje. Uzas!
The light at the end of the tunnel is the train.

alan ford

nikada mi niko nije davao laptop a sve koje kupim odmah sam formac c:\ pa polako iz pocetka. i to ne sto mislim da me neko spijunira vec da poskidam gomilu svakakvog krsa sto nepotrebnog sto promotivnog koji su stavili u fabrici...