News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

...a gde nam je IvanD

Started by slawen, February 25, 2010, 09:06:19 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

E

Busy je covek ima neke poridicne obaveze javice se za neki dan.

vbo man

Quote* [new] Re: Europe (none / 0)
EUobserver

Around 100 foreign delegations are set to attend the inauguration of President Viktor Yanukovych in Ukraine on Thursday, including 11 heads of state or government and 15 foreign ministers. EU foreign relations chief Catherine Ashton will fly the flag for the union.

The light at the end of the tunnel is the train.

slawen

Нема га ни Ноћобдија.
Рек'о друг Чеда да су шумари у праву, па се можда и сам прихватио моторке.

Занима ме, рецимо, и ко је "на тендеру" добио оно дрво што ће да посеку?
Пази рекламу:
Стилска гарнитура Луј осамнаести, израђена од добро осушених платана са Булевара Револуције*

*(убедљиво најбоље име, шта год ко да мисли).
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

Covek je poceo otimanjem subara, presao na silovanje i zavrsio kao predsednik jedne velike poluevropske zemlje. sta reci?

http://en.wikipedia.org/wiki/Viktor_Janukovic

On December 15, 1967, at 17 Yanukovych was sentenced to three years incarceration for participating in a robbery and moderate assault .[9] The sentence was later reduced to 18 months due to the 50th anniversary of the October Revolution. The fact is that the court did not even excuse him as he was underage, although such practice was taking place especially for the first time convicted. At the process Yanukovych plead guilty and did not appeal his sentence even though he had the chance for the expense of the state. He served his sentence in the Kremenchuk detention center, but was released after seven months for exemplary behavior. Yanukovych was also convicted on June 8, 1970 for causing a mild degree body injuries (Article 102 Criminal Code of Ukrainian SSR) and was sentenced to two years imprisonment which he as the previous sentence did not appeal.[10][11][12] While in prison he received the nickname "Kham" (Russian: хам, the boor) from other inmates[13]. Also there are some rumors that the second cases was first trialed as a rape under the Article 118 of Criminal Code of Ukrainian SSR and later changed to the mild degree body injury.[14] It is unknown where Yanukovych served his second sentence, but some residents of Yenakieve claim that it was in the local correctional-labor institution ITL #52. On July 18, 1973 after serving a year of his sentence, the people's court of the city Yenakieve stripped off the both convictions of Yanukovych.

If you dine with the devil bring a long spoon.

Tromotorac

The bums will always loose.

Hate mail

Skoro slicno kao Milosevic. Nas "decko koji obecava" je jos ranih osamdesetih ljude u kancelarijama gadjao pepeljarama u glavu (sto se ponovilo i novembra 1996. kada su izgubili lokalne izbore u tzv. Srbiji). Sociopate su i jedan i drugi. Samo sto je "nas" ludak bio lenji papucar koji se (do dolaska na vlast, kada je poceo i da ubija) ogranicio na paceraj sa pepeljarama i namestanje biznisa svojoj suvise nenormalnoj zeni. Silovati zenu, ej, pa tu treba da se oznojis.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Quote from: Ivan_D on February 26, 2010, 09:20:02 PM
On July 18, 1973 after serving a year of his sentence, the people's court of the city Yenakieve stripped off the both convictions of Yanukovych.

Date of recruitment?

Nocobdija

Quote from: slawen on February 26, 2010, 03:24:36 PM
Нема га ни Ноћобдија.
Рек'о друг Чеда да су шумари у праву, па се можда и сам прихватио моторке.

Занима ме, рецимо, и ко је "на тендеру" добио оно дрво што ће да посеку?
Пази рекламу:
Стилска гарнитура Луј осамнаести, израђена од добро осушених платана са Булевара Револуције*

*(убедљиво најбоље име, шта год ко да мисли).

Danas su sekli drveće a otpora gotovo da nije ni bilo.  :( Pitam se samo gde je onih 12 000 ljudi pirjavljenih samo na jednom mestu (tu su se najžešće ritali zato sam njih odabrao ima i većih grupa) kad je otpor pružilo nekih dvadesetak ljudi na jednom mestu i desetak na drugom. Sve u svemu same pičke. Ispadoh budala što sam verovao da još ima svesti, časti i malko kuraži. Žena će da ustaje u pola sedam ujutru da se mlati sa ovima što će zorom da pale motorke, mene više zajebavati neće. Tužan sam zbog svega toga, ali jebi ga...

Što se gospodina sa lepim satovima tiče, nešto si ti tu pobrkao.

Ivan_D

Quote from: Hate mail on February 26, 2010, 11:06:37 PM
Skoro slicno kao Milosevic. Nas "decko koji obecava" je jos ranih osamdesetih ljude u kancelarijama gadjao pepeljarama u glavu (sto se ponovilo i novembra 1996. kada su izgubili lokalne izbore u tzv. Srbiji). Sociopate su i jedan i drugi. Samo sto je "nas" ludak bio lenji papucar koji se (do dolaska na vlast, kada je poceo i da ubija) ogranicio na paceraj sa pepeljarama i namestanje biznisa svojoj suvise nenormalnoj zeni. Silovati zenu, ej, pa tu treba da se oznojis.

Gadjao je pepeljarom oktobra 2000 i onu sto je rekla "ja sam vojnik moje partije", zaboravih kako se zvase, kad je provalio da su mu pustali namontirane snimke demonstracija. Dva meseca kasnije ce gadjati, opet pepeljarom, i lekara koji ga je pregledao u CZ-u.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Tromotorac

Da, da, gadjao je 2000te onu mladju gospodju koja je bila jedna od njegovih frontline jurisnika. Sad joj se ni imena ne secamo.

Hate mail

Neopisivo volim sto je zavrsio kao otrovani dzukac tamo u onom kavezu. Nije shvatala budala nista. Zasto, o zasto mi uvek zaradimo takvog nekog idiota koji potrosi 25% stanovnistva na neku fiks-ideju koja veze s mozgom nema? Ja sam suvise optimistican kada pocesto kazem da svega toga ne bi bilo da je primljen gospodin U.S. ambasador na taj jebeni razgovor. Naravno da gospodin ambasador nije primljen - niti bi ikad bio - nego je popusio onakav seljacki snubbing od ovih crnogorskih stocara jer crnogorski stocar misli da je ruski car, Njegos, Isus Hristos, Bog sami. I da ce situacija, jasno, da se razvija tako kao da je on ruski car, Bog savaot, Njegos i Padishah u Stambolu a ne retardirani, nasilni crnogorski stocar. Kakav zestoki kreten. Baska kriminalna, violentna deca i ta glupa, primitivna zena iz prasnjavog Pozarevca.... Zalim unesrecene, izgubljene zivote, opustele krajeve i porodice.

Hate mail

Gorica Gajevic, ali ona je dobila pepeljaru 1996., no?  :shock:

Tromotorac

Pa evo vidis nije to samo srpski specijalitet. Imaju i Ukrajinci svog konja, Grci su na dobrom putu, a verovatno Moldavije, pod-Moldavije, Gruzije i slicne 4th rate states kao sto je Srbija imaju slicne kandidate in pipeline.

Istorija je, izgleda, na redu da se reprizira...

Tromotorac

Quote from: Hate mail on February 26, 2010, 11:23:21 PM
Gorica Gajevic, ali ona je dobila pepeljaru 1996., no?  :shock:

Jok, to je bilo 2000te.

Hate mail

Pijanista

QuoteDate of recruitment?

Upravo tako. Razgovarao sam sa jednim (pravim) Ukrajincem, koji se obeznanio (jos je tad ziveo u Ukrajini) kad je saznao za mracnu proslost ovog majmuna. Kaze, mnogi su stvarno mislili da u KPSS mogu da udju samo najbolji, i nije se kao kod nas ulazilo u tinejdzerskim godinama. Rane dvadesete su bile uspeh.
LM, za majmuna kaze da je favorit tajkuna, jer ce da sedi, nece da se mesa u svoj posao, radice kako mu jave iz centrale (lubjanka), a "siloviki" ce i dalje da se bave biznisom. A jos kaze da je debil, u stilu Plame ("Cehov je pesnik") i potpuno nesposoban za bilo kakav kriminal. Kradja subare je njegov maksimalni domet. A od Juscenka su ocekivali da cvrstu ruku, u stilu Putina, da ce bar dvojicu da istrese iz gaca. Medjutim, razocarenje je usledilo, obicne ljude ne zanimaju fraze o evroatlantskim integracijama. Oni su hteli da vide nekog silovika iza resetaka

Hate mail

Sto rece pok. Bata Trlaja, "to se brate zove 'placanje'"...

Pijanista

vbo man

A G.W Bush?
Kako stojimo sa njegovim kriminalnim rekordom?
I uopshte lik i delo...dajte malo detalja xrofl :mrgreen:
The light at the end of the tunnel is the train.