News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Mmmmmmmm

Started by Mirabella, March 08, 2010, 03:00:28 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

Jedno mesto u kom bih stvarno voleo da zivim, i za koje mi je zao sto nisam tamo otisao, je NYC.
If you dine with the devil bring a long spoon.

vbo man

Istina je svi kazu da je sjajan grad...ali kao i svuda i tamo zavisi gde zivish...A klopa je mocna... xdrinka
The light at the end of the tunnel is the train.

alan ford

sta ti je perspektiva. dok sam ziveo u NYCju sam ceste goste izvodio u jedan jedini restoran tex-mex klope u Vilidzu. Onda sam se preselio u Texas i posle nekoliko meseci kad mi neko predlozi tex-mex restoran hocu da ga gadjam pikslom/cipelom.
Tako i bbq.

Mirabella

Eh, ima bbq i bbq.  Svako selo, da ne kazem, svaki domacin, ima svoj specijalni bbq sauce, pa dal' meso uvaljaju u rub (pa jos koji) ili ne, pa koju vrstu drveta koriste za lozenje vatre, pa dal' stoji u pacu ili ne.  Da i ne govorim o regionalnom pristupu zacinima.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

vbo man

E i ovde je BBQ zakon za Ozije.A je vikend ( a praznik da ne pominjem) samo se skupljaju i roshtiljaju. Ipak ko god od njih dodje na nashe Srpske roshtilje odushevi se cevapchicima i domacim kobasicama (koje kupujemo kod nashih).Mi opet nauchili ovde da i jagnjetina moze na roshtilj...a i piletina.Tamo kuci smo na roshtilj bacali uglavnom svinjarije. ;)
The light at the end of the tunnel is the train.

baggio

Aha,
tako i mi pecemo cevape na Havajima, kad neki Ameri pridju pa kazu:

" Da li bi mi mogli da probamo ta vasa moose (jelen) govanca ?
Mnoooooogo dobro mirisu"  xrofl

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

amans

Quote from: Ivan_D on March 08, 2010, 03:05:00 PM
Jedno mesto u kom bih stvarno voleo da zivim, i za koje mi je zao sto nisam tamo otisao, je NYC.

svako nosi NYC u sebi... ili ga imas, ili ga nemas... i nije vazno gde si...lepota moze da se nadje svugde
We're lost, but we're making good time.

slawen

Quote from: amans on March 09, 2010, 06:45:27 AM
Quote from: Ivan_D on March 08, 2010, 03:05:00 PM

svako nosi NYC u sebi... ili ga imas, ili ga nemas... i nije vazno gde si...lepota moze da se nadje svugde
Добродошли у Сурдулицу!
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Mirabella