News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Sta se to desava sa Anom Ivanovic?!

Started by Jelence, March 28, 2010, 03:36:58 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jelence

Ne moze da dobije turnir... Odigra dva - tri kola i to je to. Prosto ne mogu da verujem, mladja je od JJ, a tako tone na WTA listi. A u najboljim je godinama.

U cemu je problem?!
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

hey, she's into bigger and better things now - modeling.
Tennis is for people who ain't pretty and are prepared to work hard. Not Ana.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Jelence

Pa jes mozda stvarno zbog tipova ne moze da se skoncentrise. Sa Spancem je krenulo nadole, sa ovim Ozijem se nacisto usljiskala.

Ne mogu da verujem da joj karijera (teniska) ide tako rapidno na gore, onda kada bi trebalo da bude u najboljoj formi.

Modeling... Pa to moze svaka guska zgodnog dupeta.

Daisy

Quote from: Jelence on March 28, 2010, 10:10:19 AM

Ne mogu da verujem da joj karijera (teniska) ide tako rapidno na gore, onda kada bi trebalo da bude u najboljoj formi.

izgleda da je to tebi veci problem nego Ani

moguce ... mada iz nekog razloga se agencije radije odlucuju za celebrities (zgodnog dupeta).
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

Cenis?
Ja bih rekao da Ana Ivanovic nije Ana Ivanovic - teniserka, da je niko nikad ne bi slikao ni za kakvu reklamu.

Inace, cini mi se da je ona zaradila vise nego Jankovicka i Djokovic zajedno, te joj nije zameriti da hoce malo da odahne i pusti mozak na pasu (valjda se tako kaze).

I meni je zao sto se ne trudi, da ne bude zabune. Simpaticnija mi je mnogo od ovo drugo dvoje. Djokovic mi bio ok dok ga nisu uvuklu u srpsku propagandnu masineriju, kad je poceo da prica o svom "srpskom" vaspitanju i ostalim glupostima. Budala.

Jelence

Quote from: INI
izgleda da je to tebi veci problem nego Ani

Cenis?

Quote from: INI
moguce ... mada iz nekog razloga se agencije radije odlucuju za celebrities (zgodnog dupeta).

Cuj, "iz nekog razloga"... Da li se isto prodaje sat kad ga na ruku stavi NN manekenka ili svetski poznati sumo rvac? (pod uslovom da postoji svetski poznati sumo rvac, ja ne znam ni jednog).

Slava prodaje.

Meni je zao sto je sjajno krenula, imala je puno sanse da dogura jos dalje, a onda je stala. A nisu je izboli nozem niti je otac maltretirao. Onako, iz cista mira.

Paramecijum

Stvar je jednostavna, njeno dupe sada vredi mnogo više od nje kao teniserke, pa se može smatrati da joj je sportska karijera gotova.
http://www.e-novine.com/fotogalerija/fotogalerija-entertainment/34798-Lepota-mrei.html.

alan ford

nek je ziva i zdrava. Ona je definitivno moja 'omiljena' teniserka.

Uzgred neobicno je da se iko cudi sta se desava sa Anom, jer svako ko iole poznaje tenis shvata da ona nikada nije pokazivala nekakav vanserijski talenat, ono sto je sa JJ jedno vreme bila medju 2-3 najbolje je rezultat raznih povreda glavnih teniserki, neigranja drugih, kao i srece sto je sve deo sporta, dakle ne umanjujem uspeh ali ne treba od toga napraviti famu tipa ne znam sta joj je kada ce da se vrati na #1.

Paramecijum

Naši su maksimalno iskoristili promenu sistema bodovanja za tenis gde se od igrača tražilo da ako je na nekom turniru jedne godine napravio dobar rezultat, sledeće mora da napravi isto tako dobar. Ispostavilo se da je to pogodovalo onim vrednicama koje idu od turnira do turnira; recimo sestre Vilijams koje mogu sa slomljenom nogom da pregaze naše dve najbolje teniserke, jednostavno nisu htele da idu po Evropi i Australiji i da se smaraju sa svakodnevnim asketskim životom zarad nešto dodatnih poena.
Pa zar nije besmisleno da je JJ bila broj 1 bez ijedne pobede na velikim turnirima? Kakav je to glup sistem bodovanja? Tensika federacija pokušava da zaštiti interese svih turnira, jer je njima u interesu da svi teniseri idu na sva takmičenja kako bi posete i reklame bile veće, samim tim i njihov procenat.

Realno, naši su mnogo slabiji nego što to brojevi pokazuju.

alan ford

da, da bodovanje je bitno doprinelo 'uspehu'... na kraju te godine kada je JJ bila #1 (ili bese #2) secam se da je izjavila kako je mrtva umorna i kako namereva sledecih nedelja da se odmara jer je na kraju sage.

Za Djokovica smatram da je dobar igrac, nikada nece biti #1 ili #2 ali je vrhunski igrac. Malo mi je zao sto nema kontinuitet pa tako dobija razne turnire i dobre igrac a onda malo-malo pa izgubi od nekog relativno levog. To se federeru, Nadalu i slicnima ne desava.

Tromotorac

Koliko godina ima ona? Gledajuci gomilanje rezervi iznad kukova, ako je ispod 25 god. ili voli pecenje, ili konzumira alkohol u vecim kolicinama.
The bums will always loose.

Paramecijum

22,5 godine... genetika.
Ma nema trika da atraktivna ženska ostane dugo u tenisu; setite se Kurnjikove.

Hate mail

Hehe, video sam je na trading flooru kod mene pre 2 godine. Faca ruske seljanke, salo...

Hoce ti "nasi" najzad da nestanu sa malih ekrana svacijih prijemnika edabi razne kolege i ini padobranci prestali da me pitaju "E, a sta ti kazes za ove vase tenisere? Jesi vid'o bla bla bla..."

Nisam im ni imena znao a oni me pitaju za misljenje o tim igracima, sportu in general, jos mi imputiraju tzv. Srbiju kao "moju"

Da povratis.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

QuoteZa Djokovica smatram da je dobar igrac, nikada nece biti #1 ili #2

On je sad #2. Doduse, ne po GS

Ivan_D

Srbija bez Ane protiv Slovačke
Beta
Beta
Ana Ivanović neće igrati za reprezentaciju Srbije protiv Slovačke u aprilu u meču dveju selekcija u Fed kupu.

"Razgovarala sam sa selektorom Dejanom Vranešom i predsednikom Saveza Slobodanom Živojinovićem i došli smo do zaključka da, imajući u vidu okolnosti u kojima se nalazim i sve sto se dogodilo u poslednje vreme, nije pravi momenat da budem deo tima", rekla je Ivanovićeva.

Srpska teniserka je loše igrala prošle sezone, nije osvojila nijedan trofej, a loše partije nastavile su se i u 2010. godini. Ivanovićeva je zbog niza neuspeha pala ispod 50. mesta na WTA listi.

"Uprkos mom odsustvu verujem da imamo dobar tim predvođen Jelenom kao i da je ovo dobra prilika za mlade igracice da se oprobaju na velikoj sceni. Znam da ce srpski tim kao i uvek dati sve od sebe i pokazati veliku borbenost. Jaćcu nastaviti da preduzimam sve neophodne korake u cilju povratka u formu i ključno je da treniram sa svojim timom i da igram turnire", izjavila je Ana.

Predsednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Živojinović kaže Ivanovićeva ima punu podršku saveza.

"Svi znamo da je Ana prosla kroz veoma teška iskustva u poslednje vreme i mi je podržavamo u njenim naporima da učini sve sto je moguće kako bi se vratila u vrh. Ana ima sve vreme ovoga sveta, ona ima samo 22 godine i uskoro ce se vratiti", rekao je Živojinović.

Jelence

Docim bi JJ igrala pa makar joj poslednje bilo.

Attitude is everything.

tempo

Quote from: alan ford on March 28, 2010, 01:40:55 PM
da, da bodovanje je bitno doprinelo 'uspehu'... na kraju te godine kada je JJ bila #1 (ili bese #2) secam se da je izjavila kako je mrtva umorna i kako namereva sledecih nedelja da se odmara jer je na kraju sage.

Za Djokovica smatram da je dobar igrac, nikada nece biti #1 ili #2 ali je vrhunski igrac. Malo mi je zao sto nema kontinuitet pa tako dobija razne turnire i dobre igrac a onda malo-malo pa izgubi od nekog relativno levog. To se federeru, Nadalu i slicnima ne desava.

i ja sam isto mislio, ali...
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

AFord

...onda je prestao predaje meceve zbog iscrpljenosti sto je bitno popravilo ucinak.
da vidimo kako ce sada nastaviti sezonu. Steta sto nije dobio RG ovaj put. I zbog rekorda a i Federera da potpuno ubije u pojam.

tempo

jeste.. stvarno je steta.
bilo kako bilo, mudro se povukao iz/sa queensa.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

tarana

mala je labilna.
dok joj ide sve je ok, cim stvari krenu po zlu, ona se izgubi ko tjurka i potone vise nego sto bi smela.
a veliki igraci dobijaju i kad im ne ide.
kako lale kazu: "ima ko zna i ko vole"

Pijanista

Rafa oderao Feda a Na Li pobedila Perhana.