News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Sudjenje huliganima-ubicama

Started by Ivan_D, April 21, 2010, 08:11:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ivan_D

# Каквa истрага , због чега? Шта он има са паљењем амбасаде? Ово је чисти политички обрачун са неистомишљеницима.Господина Никитовића лично знам , одрасли смо у Бару у Црној Гори и могу да кажем све најбоље за њега, био је увијек "за примјер", добар ђак, студент, тај човјек није склон насиљу или извршењу кривичних дјела. Заиста куда иде Србија са оваквом поданичком и несувереном влашћу ?
(Dragutin Durutovic, 23. april 2010 16:03)

# Link komentara
Preporučujem (+9)
Ne preporučujem (-18)
xrotaeye

..paljenje americke ambasade nas je kostalo vise od milijardu evra izgubljenih investicija u drugom i trecem (pa i cetvrtom) kvartalu 2008, desetine hiljada radnih mesta, bar 2% BDP, da ne pricam dalje..

..slika zapaljene americke ambasade obisla je ceo svet, svi projekti koji su bili u toku u istom trenutku su prekinuti ili odlozeni u nedogled, ma...malo je dozivotna za toliku stetocinu..
(sima strahota, 23. april 2010 12:21)

# Link komentara
Preporučujem (+25)
Ne preporučujem (-11)
xjap
If you dine with the devil bring a long spoon.

amans

Quote from: slawen on April 22, 2010, 09:35:41 PM
Quote from: alan ford on April 22, 2010, 09:23:00 PM

Ovde recimo mozes da odes na aerodrom i iz zajebancije kazes da si spakovao eksploziv u kofer i zaglavices u zatvor neces ni trepnuti.

Их, да је свуда као тамо...

:mrgreen:
We're lost, but we're making good time.

amans

Quote from: slawen on April 22, 2010, 09:52:18 PM
Мени је од тог прања руку са осудом/ослобађањем пет кретена много гора вест да у Нишу нико од одраслих који су стајали метар-два даље на обали Нишаве (прљаво поточе, по свим стандардима) није хтео да уђе у воду и спаси деветогодишње циганче које се тако и удавило.
Скочио само један петнаестогодишњи дечак, али није могао сам ништа да уради.
То је изгледа и старосна граница до које су тзв. Срби још излечиви.
Али није никаква гаранција.

:(

amans

Quote from: slawen on April 22, 2010, 08:21:21 PM
Дуго би трајало да вам то потанко објашњавам, зато - или да ми верујете на реч, или не...
А храбро је, како да није. Погледај наслов у Блицу, гласилу ДС: http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/186280/Razresiti-sudiju-koja-je-oslobodila-huligane

Ja ti verujem i slazem se da je hrabro.

Secam se kakva je ovde odvratna i rasisticka povika bila kad je sudija pravilno oslobodio O.J. Simpsona. Rulja htela krv, bez obzira na zakon.

Tromotorac

Ma hajde, ko je hteo krv?

Bilo je majmunisanja i skakanja, ali u znak podrske. Ostali su cutali, i nemo po strani posmatrali.
The bums will always loose.

Pijanista

QuoteSecam se kakva je ovde odvratna i rasisticka povika bila kad je sudija pravilno oslobodio O.J. Simpsona

Oslobodila ga porota

amans

ma hajde, cela (bela) Amerika je dozivela sok kada je oslobodjen... to je bilo nesto neverovatno za posmatrati, kako su pale maske, niko nije pricao o procesu, da li je porota sledila 8-) zakon ili ne, te tako pogresio, nego, ma O'dzej je ubio, a vidi sad oslobodjen, kako se samo sudija usudio...blah blah blah....smucili su mi se tada do bola.

amans

alan ford

Quote from: amans on April 23, 2010, 08:35:10 PM
Secam se kakva je ovde odvratna i rasisticka povika bila kad je sudija pravilno oslobodio O.J. Simpsona. Rulja htela krv, bez obzira na zakon.

povika je bilo ali OJ je bio slobodan covek i sledecih 15-ak godina je redovno po Floridi igrao golf. verovatno sve od straha od razularene mase...

amans

Tromotorac

Ja sam imao Communication Theory tog dana, i profesor nas je pustio 15 minuta ranije sa casa da idemo da gledamo na TVu odluku porote. Kad smo ustali sa stolica, pitao nas da podignemo ruke kolko ljudi misli da je kriv, koliko da nije. Bilo je neverovatno - pola, pola.

15 minuta kasnije ceo UIC kampus se tresao od slavlja i radosti sto je oslobodjen. Pretpostavljam da nisu svi slavili.

Na poslu, uvece kolega koji je radio dnevnu smenu, zvao se - interesantno - Muhammed, mi je rekao da su svi crni musterije pljeskali i vikali kad je na televiziji objavljena odluka, a da su svi ostali bili tihi i nepomicni.

Ceo Cikago je bio takav tog dana, i garantujem da niko nije trazio krv. Tj. ako je uopste bilo prolivanja krvi, to je uradio O.J.  :evil:  :D

alan ford

Quote from: Pijanista on April 23, 2010, 04:13:43 PM
Meni ne smeta. Cak dapace, simpaticno mi je sto je metar visi.

iz E-novina (deo teksta da vas ne davim):

Žao mi je što Vojislav Koštunica nije ovde jer "njemu je bilo mesto ovde" - rekao predsednik Boris Tadić za RTS, ne precizirajući poželjni položaj Koštunice Voje da li na tornju, ispod tornja, u njegovom naručju, gde već. Tadić je kazao ističući da je toranj veliki pokretač za građane Srbije i Avalu čini "najvišom i najlepšom planinom u Srbiji".

Baba Vangin luping kroz maglu

Toranj na Avali predstavlja simbol trajanja i perspektive Beograda i Srbije, rekla je nakon otvaranje predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović. "Čini mi se da je toranj ovih deset godina bio u magli i da ga zato nismo videli", rekla je skupštinska Baba Vanga. Usput, besplatno, Slavica nam proriče: "Sa ovog visine se vidi ne samo naša lepa zemlja, nego i budućnost Srbije".

Onda, kada je sve bilo više izvesno

Izvesni Mirko Cvetković (predstavljen kao premijer) u izjavi protkanoj sentimentalnom naracijom kaže: "Meni je toranj mnogo značio, dolazio sam ovde, ali ima nešto u ljudskom karakteru da mu nešto nedostaje tek kada ga više nema. Mirko se potom prisetio vremena kada nije kuburio sa ličnim identitetom i nadovezao rečima: "Avalski toranj me podseća na mladost i dolazak u Beograd".

Čemu služi ovaj toranj?

Toranj će inače do 2012. godine izgubiti smisao postojanja, barem onog primarnog jer je toranj pre svega odašiljač radio i TV signala. Do 2012. godine televizija u Srbiji bi trebalo da bude potpuno digitalizovana što znači da će toranj ostati samo kao uspomena na neracionalnost i glupost.

Pijanista

Vodi li se istraga za umorstvo odzejeve bivse zene? Ako nije on, neko jeste.

Glede u svezi sprocu tornja, meni se svidja, Narocito onaj metar viska:) nego, jeli on potpuna kopija originala? Meni se nozice cine malkice drugacije. Ima negde uporedna slika?

Hate mail

E da, sve veme mislim da kazem o digitalnoj televiziji mada se nikad ne zna sa tzv. Srbijom (koju boli dupe za svaku novu tehnologiju a i kad se nakani to useru nesposobnoscu), njenom partijskom tzv. drzavom kojoj je opsesija da udje EM talasima u svaku kucu i u svaki stan da telali (i naplacuje), njenim bednim pukom koji ionako nista ne kupuje osim vinjaka, salame i novina i osobito sa njenom tzv. vojskom (jer tamo je sve ionako vojno). Moze njima taj toranj da sluzi jos 200 godina.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

QuoteSrbijom (koju boli dupe za svaku novu tehnologiju a i kad se nakani to useru nesposobnoscu),

U Srbiji si mogao da placas parking esemesom, a za to vreme u Sijetlu sam vidjao parking koji nema cak ni automat za naplatu, vec orman sa pregradama od kojih svaka predstavlja po jedno parking mesto. Onda uzmes papirni dolar i ubacis unutra, kroz rupice kontrolor moze da proveri da li si platio i to je to. Haj Tek, iz grada odakle je potekao Majkrosoft. Majke mi.

Tromotorac

Prioriteti.

Vaznije je podignuti filaret-minaret kako li se vec zove, sa antenama, ili parking sa SMS payment integracijom nego li recimo postaviti saobracajnu signalizaciju oko pruga. But that again, it is just me....

Pijanista

Quote from: Tromotorac on April 23, 2010, 09:25:40 PM
Prioriteti.

Vaznije je podignuti filaret-minaret kako li se vec zove, sa antenama, ili parking sa SMS payment integracijom nego li recimo postaviti saobracajnu signalizaciju oko pruga. But that again, it is just me....

Me too...

Hate mail

OK, fine, ali ja sam gore domjetnuo o tzv. Srbiji. Hej, mozda ce ovaj novi, stariji, lepsi srBski space needle da bude turisticka atrakcija dok se po obicaju neko ne strmekne ili neki kabl od 10kV ne sprzi nekoga. Ili dok se ne otkrije da mermer ili pesak ili beton ili gvozdje ugradjeni u nj nisu recimo nadprosecno radioaktivni, pa se potrazi ko je to uvezao, ili kako mozda oprema nije po ovom ili onom standardu, "zraci" itd.

Pijanista

QuoteIli dok se ne otkrije da mermer ili pesak ili beton ili gvozdje ugradjeni u nj nisu recimo nadprosecno radioaktivni, pa se potrazi ko je to uvezao, kako itd.

Stani malo, nemoj da si na kraj srca. Da li su pare mogle bolje da se upotrebe? Vrlo moguce, ja isto mislim i za Sava Centar da je u ono doba bio nepotreban, i da takve stvari treba da gradi privatna lova. Mislim, uvek mozes investiciju porediti sa npr bolnicom, i prakticno sve pada u vodu kao nepotrebno.

Hate mail

Monte

Quote from: alan ford on April 23, 2010, 09:11:14 PM
Čemu služi ovaj toranj?

Toranj će inače do 2012. godine izgubiti smisao postojanja, barem onog primarnog jer je toranj pre svega odašiljač radio i TV signala. Do 2012. godine televizija u Srbiji bi trebalo da bude potpuno digitalizovana što znači da će toranj ostati samo kao uspomena na neracionalnost i glupost.

Овај... дигитални сигнал љепота божија може да се емитује радио путем. :?

Ако авалски торањ 2012 губи сврху за постојање, то НЕЋЕ бит' због тога што ТВ Србија прелази на дигиталнизован сигнал, већ зато што је ТВ Србија одлучила да ПРЕСТАНЕ да (слободно) емитује (тај дигитални) сигнал. Вјероватно ће прећи на сателит ("free to air" или "закључан" сигнал, тек да се видимо) и/или на кабл...

Tromotorac

Sta to znaci da nece biti vise antenskog prijema? Svi prelaze na satelitsku/kablovsku?

Monte

Ја се надам да тај што пљује по авалском торњу нема благе везе, радио дифузија је врло живахна (нарочито у Европи, гдје се доста "националних" телевизија финансира из буџета):

Digital terrestrial television

alan ford

Quote from: Pijanista on April 23, 2010, 09:16:55 PM
Vodi li se istraga za umorstvo odzejeve bivse zene? Ako nije on, neko jeste.

Missio sam da se zajebavas. ODzej je na sudjenju oslobodjen ne jer je dokazano da nije ubica vec zato sto nije bilo moguce tvrditi da jeste sa sigurnoscu. Na tom sudjednju je imao jedan od najskupljih advokatskih timova. Par godina kasnije je u civilnoj parnici optuzen za ubistvu i tada mu je oduzeta sva imovina. Mislim da na tom sudjenju nije ni ucestvovao, ili jeste ali nije imao specijalne advokate.

Hate mail

Osudjen je da je kriv za "wrongful death" u civilnom sudu.

A kakav je balvan pokazao je pre 2-3 godine kada je upao sa naoruzanom bandom u onaj hotel u Vegasu nakon cega su ga pokupili i mislim da mu preti dozivotna robija, ako vec i nije upucen na odsluzenje kazne, prover'te molim vas.

Needless to say, the White America was - rightfully so, I might add - besides ourselves. :mrgreen:

Ivan_D

Ja mislim da su sanse da je OJ ubio bivsu zenu i njenog prijatelja preko 95%.

Vise stvari je uticalo na njegovo oslobadjanje. Tuzilastvo je predlozilo da sudjenje ne bude u county-u gde je zlocin izvrsen, sto je obicaj, da ne bi izgledalo da 12 bogatih belih ljudi sudi crncu, vec su se odlucili za neki siromasan county gde zivi puno crnaca. Za ovo su se odlucili jer su mislili da je 'case' toliko jasan i jednostavan da ne moze da bude problema.
Dalje, policija je napravila nekoliko manjih propusta, ali nista od toga ne bi imalo uticaja na presudu da je u pitanju bilo neko low-key murder.

Crnci, in general, su bili odusevljeni oslobadjajucom presudom zbog svih bullshit trials proteklih decenija u kojima su crnci bez pravih procesa i cesto nevini bili osudjivani za najteza krivicna dela. Niko od njih nije stvarno mislio da je OJ nevin, vecini je to bilo svejedno, bio je to payback day za stotine, ako ne i hiljade, nepravednih presuda pre toga.

slawen

Quote from: Ivan_D on April 24, 2010, 09:06:15 AM

Crnci, in general, su bili odusevljeni oslobadjajucom presudom zbog svih bullshit trials proteklih decenija u kojima su crnci bez pravih procesa i cesto nevini bili osudjivani za najteza krivicna dela. Niko od njih nije stvarno mislio da je OJ nevin, vecini je to bilo svejedno, bio je to payback day za stotine, ako ne i hiljade, nepravednih presuda pre toga.
Рукавица је бачена....
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

amans

nista od pecanja, pada kisa  :shock:

Ja ni tada ni sada ne mogu da kazem da li je OJ kriv ili ne. Nemam pojma. Ono sto je bilo jasno i ocigledno je da tuzilastvo nije dokazalo da je on to uradio.

Taj proces sam pratila celih devet meseci, danonocno (hm, mozda otud mojoj cerki afinitet za prava; jos uvek mi je totalna misterija da ne kazem tajna :mrgreen: kako se na to odlucila, moje rodjeno cedo hehe). Elem, imala sam mogucnosti da ga pratim od zore do ponoci,24/7, s malim ekskurzijama do radnji, skole, itd... i pratila sam nonstop. Bila sam prikovana za tv od momenta kad je objavljena vest (jedno jutro oko devet ujutro) do skoro godinu dana kasnije, posle objavljivanja presude. I bila sam fascinirana. Naucila sam tad vise o novoj mi domovini neverovatno mnogo. (btw. inace ne gledam tv skoro uopste; jedini drugi put kad sam tako bila prikovana uz tv, ali mnogo krace, je bilo za vreme nato bombardovanja)

Da se vratim na temu  :mrgreen: Nisu dokazali krivicu. E sad, slusala sam vesti na svim kanalima, kompanijama i ostalo i svi komentatori i najavljivaci su otprilike najavljivali temu kao, "naravno da je on ubio, ali eto... oslobodjen je...blablablablabla" They all assumed he was the murderer, all of them. To je bilo neverovatno....svi beli komentatori, voditelji, novinari (bar oni koje sam ja slusala i citala, a jesam mnogo) itd. su polazili od te premise....fascinantno.

Secam se jedne zene iz porote koju su intervjuisali posle objavljivanja presude i koja je bila u soku zbog reakcije javnosti. Skoro da je plakala pred kamerom i izvinjavala se sa parafraziram, kako da ga osudimo kad nisu dokazali da je on ubica"....

Elem, sta ja mislim? Evo ovako: onaj slinavi Mark Furman mi se gadio. Nisam porota, pa mi se moze. To je rasisticki skot kakvog svet nije video.

Ono sto me je najvise sokiralo je bio detalj sa ograde. Ne znam da li se secate, ali u jednom trenutku je prikazana fotka (sa datumom usnimljenim na njoj, ne secam se, ali valjda dan-dva posle ubistva) sa kapima krvi na ogradi. Posle su ponovo snimili tu istu ogradu i nije bilo traga krvi na njoj. Niko nije pravio suvise veliko pitanje od toga, a ja sam bila sokirana. Sta bi? Cija je to krv bila? Ko je izbrisa?  Tu je bilo neke zackoljice--da li je taj deo bio pod policijskom strazom kad je fleka izbrisana....ne secam se tacno, a nije ni bitno, ali jeste bila mutljavina.

Drugi detalj je onaj telefonski razgovor koji je ubijena zena vodila par minuta pre smrti sa onom svojom drugaricom, (jeziva droplja narkomanska). I taj razgovor nikad nije objavljen niti su mnogo insistirali na tome.

E ja mislim da u tom grmu lezi zec. Da smo to culi, mislim da bi bilo sve jasno...A verovatno nije prikazan zato sto u njemu ima inkriminisanih detalja i za Odzeja i za njegovu bivsu. I ko zna za jos koga.

Ostao mi je utisak da je tu bilo nekih teskih dilova oko droga i trgovine u koji su mnogi (i OJ i njegova bivsa, ali i mnogi drugi jos uvek u zivotu) bili umesani i da su se tu rasciscavali neki racuni za koje su mnogi hteli da ostanu tajna. Tu je bilo smeca i svinjarija za koje nikom izgleda nije islo u prilog da se objavi.

Pa su tako i ostali tajna. A nama bacili koske da se glodjemo, da li je crnac ubio belu zenu i sad oslobodjen da bi se iskupili za one ranije linceve.

Tako se nekako meni cini.

Ali, da su se belci ruzno poneli...jesu, do koske.

A sve je bilo, naravno, teatar prve klase. Cirkus Adrija.

amans

Quote from: slawen on April 24, 2010, 09:29:15 AM
Рукавица је бачена....

ko s ti, Mladen Delic, Hrvoje Macanovic, Milka Babovic???

:twisted:

Ivan_D

Pa malo kad postoji 100% sigurnost.

Nisam ni ja 100% siguran da su Mira Markovic i Slobodan Milosevic naredili da se ubije Ivan Stambolic ili da su Mladicevi telohranitelji pobili one vojnike u topciderskoj kasarni. Ali siguran sam preko 99.99% za prvi slucaj i preko 99% za drugi. (sta to znaci? to znaci da bih ocekivao da za 10,000 slicnih slucajeva 1 pogresim u proceni)

Za OJ-a sam siguran preko 95%.

Kako mislis belci su se lose poneli? Bili su razocarani da je neko oslobodjen za ubistvo uprkos gomili dokaza. Crnci su bili ti koji su skakali od radosti.

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Tromotorac

Eto sta moze puno para, sportski celebrity status, i eksploatacija minority/affirmative action/white guild moze da napravi. Platis advokate, privatne detektive i pozoves naucnike, community organizere pa sludis porotu, da umesto da sudi za ubistvo, bavi se sredjivanjem rasnih racuna.

Neverovatno da i dan danas ima ljudi koji veruju da je OJ nevin...

Tromotorac

Quote from: slawen on April 24, 2010, 03:23:20 PM
А рукавица?

Ili krv u OJ automobilu? On se slucajno setao onom ulicom kad se sve to dogodilo. Tip koji je sklon agresiji?  :)

Ivan_D

Pricao sam sa covekom koji kaze da je OJ bio verovatno popularniji od Muhamed Alija. Kaze da je Muhamed bio sjajan marketing-expert, ali da je njegova target group uglavnom bila crna populacija. Da je pricao (akcenat) kao crnac, insistirao na rasnim pitanjima itd., dok je OJ bio popularan kod svih, pricao je bez veceg akcenta, imao belu zenu itd.

Ja, inace, za OJ-a nisam bio cuo dok se nisu desila ta ubistva.

slawen

Добро, ал' рукавицу није мог'о да навуче.
Ефектно у пичку материну.

Што би рекли, чучнуло му к'о да је намештено.

Ivan_D

koliko se secam ta je rukavica bila natopljena krvlju, te se skupila. Sutradan su mu dali da proba isti model rukavice, iste velicine, samo novu i navukao ju je bez problema.

slawen

Е, ал' сутра....

On June 22, 1995, assistant prosecutor Christopher Darden told Judge Lance Ito his concerns that Simpson "has arthritis  and we looked at the medication he takes and some of it is anti-inflammatory and we are told he has not taken the stuff for a day and it caused swelling in the joints and inflammation in his hands." The prosecution also stated their belief that the glove shrank from having been soaked in blood and later testing.
Prosecutors contended that the presence of O. J. Simpson's blood at the crime scene was the result of blood dripping from cuts on the middle finger of his left hand.[8]  Police noted his wounds on June 13, 1994, and asserted that these were suffered during the fatal attack on Ronald Goldman. However, the defense noted that none of the gloves found had any cuts.

amans

slawen

Пленти оф евиденс.... ахахахаха
Острво пингвина.

amans

Ja sam pricala o procesu, a ne o tome da li je O'dzej kriv ili ne. Kao sto rekoh, nemam pojma, niti me briga. I ja sam za njega prvi put cula to jutro dok sam pratila uzivo njegov auto na nekom autoputu, sniman iz policijskog helikoptera....

Hate mail

Covek je glumio u nekoliko filmova, ja sam znao za njega tog dana dok je jurio onim belim "Bronco" dzipom.

amans

Quote from: amans on April 24, 2010, 04:10:37 PM
Ja sam pricala o procesu, a ne o tome da li je O'dzej kriv ili ne. Kao sto rekoh, nemam pojma, niti me briga.

Koliko sam mogla da procenim, cela ta ekipa bese bagra prve klase.

Najvise mi je bilo zao one kucne pomocnice koja je bila svedok, a koju je ona pička Marša a tako isponizavala, da je bilo za bljuvanje. Tako se malo, malo sveta osvrnulo na to; kao, pa ona je imigrant, naravno da je tu za gazenje.... (z kao zdranje)

Pareski do

Quote from: alan ford on April 22, 2010, 09:23:00 PM
u zemlji koja je kao bure baruta, maksimalno zapaljiva, kao sto je srbija, prosto se mora svim tim pretnjama dati mnogo veca tezina nego u nekoj normalnoj drzavi. Nema dana da neko nekoga ne prebije, da se neke navijacke grupe ne izbodu nozevima, da se ne nadje spaljen les u kanti za smece...

Ovde recimo mozes da odes na aerodrom i iz zajebancije kazes da si spakovao eksploziv u kofer i zaglavices u zatvor neces ni trepnuti. Zaboravio sam koje su kazne predvidjene ali znam da su u pitabju godine. Opekli su se par puta, poslednji put 11.septembra i sada nema zajebancije.

Можда јер је тамо, судећи по статистици, ненормалнија држава од Србије, по твом еталону.

Стопа хомицида САД је на нивоу Албаније, Кеније, Етиопије, Перуа - 5,4. У Србији је преко два ипо пута нижа (1,93 претпрошле године - 142 на 7,35М). Можда су због тога законописци, судије, пороте и аеродромско особље осетљивији? Безбедност је субјективна категорија, мада се може приказати објективним мерилима.

Што се Београда тиче, још увек нисам упознао странца који се жалио на осећај недостатка безбедности, напротив скоро сви до једног су тврдили да спада у безбедније градове. То је највероватније било кобно по Татона који је занемарио важеће безбедносне препоруке за целу Европу у сличним околностима (утакмица, навијачко обележје итд.)

Његова смрт, супротно кампањи антиратних профитера, је била (трагичан) изузетак а не правило. Уставни суд није уважио захтев за забрану ниједне навијачке групе јер оснивачки акти нигде не наводе противзаконите радње као циљеве. То је знао Хомен и кад је поднео захтев али шта зна јавност ниских страсти, слабог памћења и још слабије проницљивости, како у земљи тако у печалби, посебно која своју носталгију лечи вуајерским ишчитавањем (Црне) хронике.

Hate mail

Ja iscitavam ovaj bonus paystub i cerim se od uveta do uveta.

slawen

Ja sam pricala o procesu, a ne o tome da li je O'dzej kriv ili ne.

И ја сам причао о процесу.

alan ford

Ja sam pricala o procesu, a ne o tome da li je O'dzej kriv ili ne. Kao sto rekoh, nemam pojma, niti me briga.

jebes sustinu bitna je forma?!

Quote from: Tromotorac on April 24, 2010, 03:28:53 PM
Ili krv u OJ automobilu? On se slucajno setao onom ulicom kad se sve to dogodilo. Tip koji je sklon agresiji?  :)

plus je bas tog dana ono nesto baratao nozem pa se iseko?

Ivan_D

Quote from: Hate mail on April 24, 2010, 05:23:01 PM
Ja iscitavam ovaj bonus paystub i cerim se od uveta do uveta.

:mrgreen:

Pareza lupa kao i obicno. Beograd je vrlo opasan grad po strance. Ne prodje tri meseca da necujes kako su stranci imali problema/dobili batine/ubijeni (kradje ni ne racunam), bilo da su Hrvati, Slovenci, Francuzi, Englezi, Australijanci, Libijci.
U Beogradu je opasno biti stranac.

alan ford

Quote from: Ivan_D on April 24, 2010, 07:38:11 PM

Pareza lupa kao i obicno. Beograd je vrlo opasan grad po strance. Ne prodje tri meseca da necujes kako su stranci imali problema/dobili batine/ubijeni (kradje ni ne racunam), bilo da su Hrvati, Slovenci, Francuzi, Englezi, Australijanci, Libijci.
U Beogradu je opasno biti stranac.

Generalno ne mislim da je BG opasan grad (kao sto smo onomad pricali da li je u meksiku gradjanski rat ili ne) ali je cinjenica da je stopa kriminala i brutalnosti visa nego u ostatku sveta. Ili mozda stopa nerazjanjenog kriminala, tolerancije kriminala itd.

Pareza je jedan od retkih koji je kupio kartu u jednom pravcu za Srbiju (mada ni to nije potpuno tacno dok god seta kanadski pasos) dok svi ostali cekaju za avion u drugom pravcu. Moze biti da je naisao na 'tajno blago' mada sve su prilike da je nesto drugo u pitanju.

Ivan_D

U pitanju je da je bolje biti drugi na selu nego poslednji u gradu.