News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Che

Started by Ivan_D, June 10, 2010, 07:03:12 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ivan_D

izmenio si avatar na vreme covek

Poljska: Če zločinac kao Hitler
8. jun 2010. | 11:38 | Izvor: Beta Varšava -- U Poljskoj je promenjen krivični zakon, po kojem je isticanje simbola levičarskog revolucionara Če Gevare kažnjivo poput lika nacističkog lidera Adolfa Hitlera.
............
"Ovo je najveća izmena u krivičnom pravu od stupanja tih zakona na snagu 1997. godine. Izmenjeno je devet zakona", kazao je medijima ministar pravde Kšištof Kvjatkovski.

U ovim velikim izmenama krivičnog zakona kažnjivo je postalo i nositi majice sa nacističkim simbolima, likom Hitlera, ali i latino-američkog revolucionara, već decenijama idola mladih buntovnih generacija na Zapadu - Če Gevare.

Izrada, prodaja ili posedovanje predmeta sa simbolima totalitarnih ideologija u koje su po izmenama poljskog krivičnog zakonika svrstani i fašizam i komunizam, biće od danas kažnjavana sa dve godine zatvora.

Izuzetak su samo kolekcionari, umetnici koji i dalje mogu da ukomponuju u svoja dela te simbole i ukoliko korišćenje tih simbola služi u obrazovne svrhe.

Opozicioni poljski postkomunisti iz Saveza demokratske levice najavili su da će taj paragraf izmenjenog Krivičnog zakona tužiti Ustavnom sudu pošto krši osnovno ljudsko pravo na slobodu govora.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Tromotorac

The bums will always loose.

Che2

promjena avatar-a je privremenog karaktera.   xjap
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Che2

Pijanista

Neka se pripreme Lenjin, Staljin, Mao, Pol Pot, Otac i Sin (uskoro i Unuk), Idi Amin, Bokasa, Hirohito, Tito, Zeljo Zelev, Honeker, Ceausescu, Tudjman, Milosevic, Osama, Sadam Husein, Ruholah, Hamnei, Carlos, Bader Majnhof, Ljuba Zemunac, Arkan, Kristijan, Bata Trlaja, Franko, Berija, .... Mislim, gde da stanemo?

Che2

Quote from: Pijanista on June 10, 2010, 08:55:17 PM
Neka se pripreme Lenjin, Staljin, Mao, Pol Pot, Otac i Sin (uskoro i Unuk), Idi Amin, Bokasa, Hirohito, Tito, Zeljo Zelev, Honeker, Ceausescu, Tudjman, Milosevic, Osama, Sadam Husein, Ruholah, Hamnei, Carlos, Bader Majnhof, Ljuba Zemunac, Arkan, Kristijan, Bata Trlaja, Franko, Berija, .... Mislim, gde da stanemo?

apsolutno se slazem da su svi gore navedeni dio iste price.    xjap

Pijanista

..Htedoh da napisem Todor Zivkov umesto Zeljo Zelev. Jebiga (tj jebi ih)

Che2

ne mijenja stvar, mozes i njega da uvrstis na listu. jedina razlika sto se meni che-ova prica cini mnogo plemenitijom od ostalih ili vecine ostalih.    :mrgreen:

Tromotorac

Zasto? Zato sto je bio znojav, smrdljiv i naduvan?

alan ford

Quote from: Tromotorac on June 11, 2010, 04:09:33 AM
Gandi?

daj bre olabavite vise sa tim, pocinje opasno da smara. Pijanista kaci slike slicnih tipova ali je to kao kul... Ignorisite ko vas nervira ili ima avatar koji vam bode oci i tacka.

Daisy

Quote from: Che on June 10, 2010, 09:00:45 PM

ne mijenja stvar, mozes i njega da uvrstis na listu. jedina razlika sto se meni che-ova prica cini mnogo plemenitijom od ostalih ili vecine ostalih.    :mrgreen:

... kljucne reci su naglasene ... a sada da se vratimo smehotresnoj olimpijadi idolopoklonika Monika Billdo Clintona, ErnesKita i ostalih pacijenata ...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Che2

Quote from: INI on June 11, 2010, 11:59:28 AM
Quote from: Che on June 10, 2010, 09:00:45 PM

... kljucne reci su naglasene ... a sada da se vratimo smehotresnoj olimpijadi idolopoklonika Monika Billdo Clintona, ErnesKita i ostalih pacijenata ...

right on!    :)

Tromotorac

Quote from: alan ford on June 11, 2010, 10:02:56 AM
Quote from: Tromotorac on June 11, 2010, 04:09:33 AM
Gandi?

daj bre olabavite vise sa tim, pocinje opasno da smara. Pijanista kaci slike slicnih tipova ali je to kao kul... Ignorisite ko vas nervira ili ima avatar koji vam bode oci i tacka.

Well, i za to zamaranje ima leka.

Hate mail

Ziveo predsednik Clinton!

I mater da mu jebem sto posao nije zavrsio!
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

QuotePijanista kaci slike slicnih tipova ali je to kao kul

HAPABHO!

Che2

Quote from: Hate mail on June 11, 2010, 03:19:08 PM
Ziveo predsednik Clinton!

I mater da mu jebem sto posao nije zavrsio!

koji posao je trebalo da zavrsi? kakav ishod bi tebe zadovoljio? mislis da je agresija najmocnije vojne alijanse svijeta protiv jedne male zemlje kao sto je srbija opravdana i za ponos alijanse?

btw. na drugoj temi opravdavas diskriminatorne zakone protiv ilegalnih meksikanaca. mislis da srbija nije imala pravo, po istoj logici, da brani svoju teritoriju od siptarskih iredentista i teroristicke KLA?

Tromotorac

Siptari nisu bili irdenetisti, nego separatisti. Lookup definitions.

PS. Drugo, svako ko tvrdi da je zakon po kome imaju pravo da pitaju za pravni status, rasisticki, jeste ili budala ili zlonameran.

Che2

Quote from: Tromotorac on June 11, 2010, 06:39:55 PM
Siptari nisu bili irdenetisti, nego separatisti. Lookup definitions.

pogledaj ti druze!    :)

alan ford

Che, pade mi na pamet da te pitam da li oduvek koristis ovaj nick ili si se moza nekada koristio neki drugi? Da li si mozda bio Monopol nekada?

Che2

ne alane, na USD sam bio takodje che. na SC nekada davno posmatrac, ali nikada monopol.    :)

E

Quote from: alan ford on July 17, 2010, 06:58:59 PM
Che, pade mi na pamet da te pitam da li oduvek koristis ovaj nick ili si se moza nekada koristio neki drugi? Da li si mozda bio Monopol nekada?

I meni je poznato nesto to kako Jelence oslovjava sa Jelo, a Slawena sa gsn odvjetnice   xrotaeye

Che2

jelo sam preuzeo od miska p., a odvjetnice od hatemi-ja... samo za nevjerne tome.   xjap

E

ah whatever , kao da je to i bitno ako volis da se prerusavas prerusavaj se, who cares

Tromotorac

Da nisi mozda u srodstvu sa Trt-om sa SCa?