News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

nagradno pitanje

Started by Ivan_D, June 15, 2010, 03:28:12 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

ko je ova zena?

Vecina slavnih licnosti izgleda sve bolje sa godinama. Not this woman. To her credit ima cetvoro dece, ali ipak...

Pre 20 godina je izgledala dobro.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

Jelence

I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Pijanista

Da joj napravis peto dete.

Daisy

Quote from: Ivan_D on June 15, 2010, 03:28:12 PM

To her credit ima cetvoro dece ...

... koja imaju 4 oca ...  :roll:

Da joj napravis peto dete.

nije bila moj type ni pre 20 godina (a ni sada)
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Pijanista

A tko je to molicu lijepa?

Daisy

... evo fotke brez one braon jakne i nebo plave torbe ...

... nema gimasticara?

Daisy

Pijanista

Jelence

Droge su zaHjebana stvar...

Ivan_D

da, cetvoro dece od cetiri oca je malo preterano. Verovatno impresivno i za Hateov cesto pominjani trailer-trash

Tromotorac

Sheneed O'Conor? Ona celava iz  80tih?
The bums will always loose.

Ivan_D

yeah, except u Irskoj speluju Sean a ne Shawn

Pijanista

QuoteSheneed O'Conor? Ona celava iz  80tih?

Quoteyeah, except u Irskoj speluju Sean a ne Shawn

:?:

Sienad O'Connor

Ivan_D

Sinead ako je verovati internetu

Tromotorac

Gledao sam pre par meseci "The Wall Concert in Berlin 1990", nakon svih godina ponovo (prvi put ga gledao na 3K, valjda iste nedelje kad je bio odrzan).

Na Bonus Features intervju sa Rogerom Watersom, prica kako je tekla organizacija, pripremanje i sve ostale stvari oko koncerta. Imali su puno problema, sto verovatno nije cudno za koncerte te velicine. Izmedju ostalog, nestalo im struje za vreme pesme u kojoj je Sinead bila gosca, lead singer. I dok su se svi tu trudili da improvizuju, ova se utripovala da su to njoj namerno uradili, i resi da se u sledeca dva nastupa ne pojavi na koncertu. Nakon te prve pesme, iako je imala jos jednu numer u kojoj je trebalo da nastupi, spakova se i ode.  Tu im je pomogla jedna druga, manje poznata pevacica koja je uskocila i odlicno otpevala sve sto je Sinead trebala.

Naravoucenije - niko nije nezamenjljiv. Imas attitude, mars u pm.

Naravno Roger Waters nije ni rec rekao lose o Sinejd, njegov komentar je bio "ona je bila mlada, nadam se da je vremenom pocela drugacije da razmislja".

Pijanista

Attitude is everything  8-)

Tromotorac

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

QuoteSienad O'Connor

pazi, tek sam sad video da sam pogresno "ispravio" pogresne navode gore, hahahahaha  :x

E

Ima i ova cetvoro dece pa sta kakve sad to ima veze sa izgledom. Slazem se sa Jelencetom sigurno je neka droga ili alkohol u pitanju

Jelence

Quote from: Pijanista on June 15, 2010, 08:00:23 PM
Attitude is everything  8-)

:| :| :|
bice nesto od tebe  :mrgreen:

slawen

Колико сам ја информисан, муж (не нужно неки од поменуте четворице) ју је жешће злостављао, па је била мало отишла у пичку материну.... Отуда све то, као.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!