News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Medvedev u Posjeti Kaliforniji u Pratnji Vojnog Broda

Started by Che2, June 25, 2010, 04:32:33 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Che2

Before Russian President Dmitry Medvedev came to visit California this week, he sent a warship ahead. After docking at San Francisco, the captain insisted that the battle cruiser's visit was a sign of friendship.

If that were so, why didn't Medvedev send a ballet company or a cultural exhibit to coincide with his visit, instead of a war vessel bristling with big guns and cruise-missile launchers? But then Russians can be a pugnacious people, and Medvedev wanted to make a point: Don't take us for granted. We are still an important power.

Read more: http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/c/a/2010/06/24/EDPV1E4FQJ.DTL#ixzz0rprvfu41

ahh, ti rusi...     :mrgreen:
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Hate mail

U prevodu: "Ahh, ti ruski matrozi u tijesnijem pantalonicama".
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Che2

Tromotorac

The bums will always loose.

Hate mail

Che2

drugovi, rusija je velesila, a boranija nigdje ne zivi dobro. for good or bad it is what it is...

slawen

Quote from: Che on June 25, 2010, 06:56:39 PM
drugovi, rusija je velesila...
Нада се да ће и њега на ГОЛИ...

alan ford

Quote from: Che on June 25, 2010, 06:56:39 PM
drugovi, rusija je velesila, a boranija nigdje ne zivi dobro. for good or bad it is what it is...
tup-tup, tup-tup, tup-tup, tup-tup...

kao sto Bukovski u knjizi "Bludni sin" opisuje potpun muk u razredu i koji remeti konstantno tupkanje svog bubuljicavog druga koji nikada nista nije radio osim sto je onanisao na jednom od casova na neku mladu profesorku.

Ivan_D

kakav bechar.

a sta mu je to na palcu? prsten ili amajlija?

slawen

Ниси требао да стављаш ту слику.
Чеу ће се осуши кичма...

Pijanista

Quote from: Ivan_D on June 25, 2010, 07:50:50 PM
kakav bechar.

a sta mu je to na palcu? prsten ili amajlija?

Cenim da je nesto u vezi nuklearnog kofera.

alan ford

na ovakvoj slici bi pozavideo i najbolji gay casopis

Ivan_D

U Moskvi ubijen novinar
25. jun 2010. | 19:59 | Izvor: Tanjug Moskva -- Dmitri Okert (26), novinar televizije Expert TV, pronađen je mrtav u stanu u Moskvi, izjavio je Itar-tasu predstavnik ruskog državnog tužilaštva.

Okert je imao na vratu ranu od uboda nožem, a portparol istražnog komiteta Anatolij Bagmet je rekao da je novinar ubijen pre dva ili tri dana.

Forenzičari rade na ovom slučaju i pokrenuta je istraga.

Pijanista

Ivan_D

Che2

vi ste jedna rusofobna gomila na ovom sajtu. sad kad vam se pridruzio I do sada neutralni alan, moram bukvalno da igram simultanku...  :-)

zivjela rusija!

Hate mail

Che2

djes' hatko, jebot' sebe tako pripita...

vec sam poceo da brinem za tebe. dobro dosao nazad zivo i zdravo!    :)