News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Umri Muski - SrBska Epizoda

Started by Che2, June 26, 2010, 04:24:59 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Che2

Pijan testerisao strujne stubove
desk - 25. jun 2010. u 11.15

Dragan J. (35) iz Jagodine uhapšen je nakon što je u alkoholisanom stanju motornom testerom, u rekovačkom selu Kaludra, zasekao osam drvenih stubova preko kojih ide niskonaponska elektro-mreža.

Njemu je određena mera policijskog zadržavanja do 48 sati zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo izazivanja opšte opasnosti i ometanja službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira.

Dragan J. je ovo krivično delo počinio 24. juna, a posle isteka policijskog zadržavanja biće priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Jagodini, navedeno je u saopštenju. (Tanjug)

hatemi, gotta love this!!!!      :|
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

slawen

Кад год неког ухапсе, одреде му полицијско задржавање од 48 сати, иако је Уставом прописано да мора да буде изведен на суд у најкраћем могућем времену. Ево и за овог шљоку.
Полицијско задржавање од 48 сати. Зашто?
После тога ће бити "приведен" истражном судији. Зашто ПОСЛЕ?
Зашто не ОДМАХ?
И како то мисле да изведу кад су 26. и 27. нерадни дани - субота и недеља? (вест је од 25 - тог).
Па полицијско задржавање је дозвољено управо због тога - ако нема могућности да га одмах изведу пред истражног судију, што може да буде и због викенда, на пример.

У тзв. Србији све мора да буде наопако.
Посерем се на исту.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Che2

taman sam mislio da ces da ostavis konacno uljudan komentar kad procitah zadnju recenicu...     :(

Daisy

sta s' ocekiv'o?

kontruktivnu kritiku?
konstruktivan predlog? (ne daj Boze)  :roll:

... vecina dolazi na forum da se proserava i kritikuje sve zivo, a pogotovo ono u sta se malo ili nikako razume ...

... nemam utisak da to rade iz neke zle namere ... al' ipak to rade, to je jace od njih ... sometimes they gotta throw $0.02 anywhere possible ... zena/muz/traffic/u-name-it ga/je iznervirala/o ...

... get used to it ...

... don't get excited ... just try to ignore it ...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Che2

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!