News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Balkane Moj

Started by Che2, July 06, 2010, 02:31:17 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Che2

Šetaju dve cure kejom i naiđe Zemunac. Nokautira ružniju i izjavi čuvenu relenicu "Zašto dama šeta sama?"

ko kaze da ne moze sve na misice, ah?!       :)
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

slawen

Одмах се видело да си суптилан тип.
Ах, да, и и нтелигентан...
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Che2

sto jes' jes'....    thx slavni!    :)

Tromotorac

A da nije video svet, pa da se kaze da je obicna stoka. Ovako snosi posebnu odgovornost za podrzavanje primitivizma i nasilja u balkanskim kulturama.
The bums will always loose.

Ivan_D

Snimak, krivične prijave i provere
6. jul 2010. | 16:06 -> 18:55 | Izvor: B92 Beograd -- Posle emitovanja snimka policijskog prebijanja gostiju kladionice, policija podnosi krivične prijave i proverava da li su i policajci prekoračili ovlašćenja.

Deo snimka dostavljenog TV B92
Deo snimka dostavljenog TV B92
Televiziji B92 dostavljen je deo snimka na kome se vidi kako su policajci pendrecima prebijaju goste u kladionici "Monako" u zemunskom naselju Galenika.

Dok u policiji kažu da su njihovi pripadnici napadnuti i da su zato koristili silu, očevici svedoče da su i devojke bile šamarane i maltetirane.

Međutim, policija i njihov sindikat tvrde da su gosti lokala prvo napali policajca, nakon čega su pozvali pojačanje i reagovali, kako kažu, u skladu sa zakonskim ovlašćenjima.

Ceo incident dogodio se pre dva dana, a ovim slučajem posle objavljivljanja snimka baviće se i istražni organi.

Na delu snimka ne se vidi početak tuče, već samo zapis sa jedne od kamera koji pokazuje kako policajci tukli mladiće pendrecima po leđima, lupali im šamare, a čak ih šutirali dok su ležali na zemlji.

Mladići za to vreme nisu pružali nikakav otpor, a jedan od njih se sa njima samo verbalno raspravljao.

Šestoro gostiju kladionice zadržano je u bolnici, jedan od njih, koji je inače strani državljanin, i dalje je na grudnoj hirurgiji Kliničkog centra.

"Jedan od njih koji je primljen imao je krvavi ispljuvak, a drugi je imao vazduh u grudnom košu", rekao je direktor Klinike za grudnu hirurgiju KCS Radoslav Jaković.

Očevici kažu da se incident u kladionici "Monako" u zemunskom naselju Galenika dogodio kada je grupa gostiju koja je sedela u bašti pozvala policajce da sa njima popiju piće.

Dva pripadnika MUP-a su potom počela da maltretiraju goste, a zatim je, kako tvrde, počelo i fizičko iživljavanje.

"Ma, samo sam osetio udarce po glavi i ođednom sam pao na zemlju i rekli su mi: 'ruke na leđa'. Ja sam stavio ruke na leđa i oni su počeli da me tuku i na kraju, kada sam osetio da mi je bilo loše od bolova, krenuo da pobegnem. Onda su me stigli, tu dole kod ograde i nastavili su da me biju", ispričao je Nemanja Stefanović.

Maltertiranja, kako kažu, nisu bili pošteđene ni devojke, koje su šamarali i nazivali pogrdnim imenima.

"Vređali su me, mogu slobodno da kažem...'droljo, kurvo'... Bez ikakvog razloga i povoda", rekla je Bojana Jovanovski.

"To su bile prozivke, psovke, taj policajac koji mi se uneo u lice izuzetno je smrdeo na alkohol. Osećao se baš na alkohol", navela je Olivera Ćatić.

Advokat jednog od pretučenih mladića najavljuje da će biti podneta krivična prijava protiv svih policajaca koji su učestvovali u incidentima.

U organizacijama za zaštitu ljudskih prava kažu da ne vide da je bilo potrebe za ovakvim brutalnostima koje, kako kažu, zakon tumači kao zlostavljanje i mučenje.

Ponašanje policajaca sa ovog snimka oni ocenjuju kao brutalnost prema mladićima koji ne pružaju otpor.
If you dine with the devil bring a long spoon.

alan ford

i posle neka neko kaze da kockanje nije lose po zdravlje :)

Pijanista

Che...pssst Rodney King, Rodney King....

Hate mail

QuoteOčevici kažu da se incident u kladionici "Monako" u zemunskom naselju Galenika dogodio kada je grupa gostiju koja je sedela u bašti pozvala policajce da sa njima popiju piće

Hahaha! Hahaha!! HAHAHAHAHA!!! Pa gde je ta "grupa gostiju" bila ovih 20 godina??
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Che2

Quote from: Tromotorac on July 06, 2010, 07:01:59 PM
A da nije video svet, pa da se kaze da je obicna stoka. Ovako snosi posebnu odgovornost za podrzavanje primitivizma i nasilja u balkanskim kulturama.

motorni, imas smisao za humor kao kisna glista - ovaj post je samo VIC. a moj komentar ja naravno samo sala a ne podrska nasilju ili koje vec gluposti...

zbog tvog bukvalistickog tumacenja mene nazivas stokom. ako ti vratim da si "matori krelac" opet ce da bude junosa che nevaspitan i najgrdji itd.     :(   

Che2

Quote from: Pijanista on July 06, 2010, 08:32:32 PM

evo ti ga rodney king, ponovo dobio po grbi:

http://blog.b92.net/text/15544/Bez-starca-nema-udarca/

ali ce slavnom da poraste samopouzdanje kad pregleda ovu stranicu... ako.   :)

Tromotorac

Quote from: Che on July 06, 2010, 09:42:23 PM
Quote from: Tromotorac on July 06, 2010, 07:01:59 PM

motorni, imas smisao za humor kao kisna glista - ovaj post je samo VIC. a moj komentar ja naravno samo sala a ne podrska nasilju ili koje vec gluposti...

zbog tvog bukvalistickog tumacenja mene nazivas stokom. ako ti vratim da si "matori krelac" opet ce da bude junosa che nevaspitan i najgrdji itd.     :(  

Dakle, attitude is everything except when it is not.

'Srecom', imamo iskustvo iz licnog zivota & skorije istorije kako pa znamo da dugi niz godina pun 'bezazlenih' sala i viceva pospesuje kulturu nasilja i mrznje, ume da na kraju kulminira ratom sa preko 200k zrtava.

Kome je smesan vic u kome tip nokautira zenu/bilo koga/ da bi se udvarao nekome? OK, za balkansku publiku? Zasto?
The bums will always loose.

slawen

Quote from: Che on July 06, 2010, 09:45:44 PM
Quote from: Pijanista on July 06, 2010, 08:32:32 PM

evo ti ga rodney king, ponovo dobio po grbi:

http://blog.b92.net/text/15544/Bez-starca-nema-udarca/

ali ce slavnom da poraste samopouzdanje kad pregleda ovu stranicu... ako.   :)

Теби треба озбиљна помоћ.
Иди док ти је време.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Che2

bas si sitna dusa slavni, ne mozes da podneses ni najmanju salu na svoj racun...    xnerd