News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

La Femme Fatale

Started by Che2, July 09, 2010, 08:01:48 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Che2

Anna Chapman is a sexy Russian spy.

Well, the "spy" part is now in dispute in federal court, but the "sexy Russian" part is not in dispute. The 28-year-old divorced émigré has a résumé that the New York Post described as "a masters in economics, an online real-estate business, a fancy Financial District apartment and a Victoria's Secret body."

Our new sugar mama only had to show up once a week at a New York City coffee shop and exchange documents with a Russian government agent, and then she was free to party to her hearts content, getting close to elected officials. (She must have had some success seducing them, since she's been exchanging info since at least January, according to investigators.)

If they put Ms. Chapman in the slammer for a couple of decades, it's not the end of the world; there are half a dozen other tempestuous vixens floating around the spy community for us to mistakenly be seduced by.

http://www.cbsnews.com/8301-504083_162-20009729-504083.html            xrotaeye
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

slawen

xrofl xrofl xrofl xrofl
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Che2

lol pijanisto, i ona isto je femme fatale...     :)

Superhik

Meni ova spijunka lici na Moniku Seles. Sto je za pricu, fakat, nebitno.

Pijanista

Quote from: Superhik on July 15, 2010, 05:53:06 PM
Meni ova spijunka lici na Moniku Seles. Sto je za pricu, fakat, nebitno.

Pazi stvarno, tek sad sam obration paznju na facu...

Che2

to joj slavni iskopao najruzniju sliku na cijelom net-u. a on i takve samo na internetu moze da vidi iz blizine...      :)

Hate mail

Sto bi rekao moj cale: "Kak'e zube ima, moze korita da kopa".
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

Che2

PUTIN SE SASTAO SA DEPORTOVANIM RUSKIM AGENTIMA

Subota, 24. Juli, 2010.| Autor: Agencija TANJUG (1) Send to friend Print

FOROS - Ruski premijer Vladimir Putin izjavio je danas da se sastao sa pripadnicima ruske obaveštajne službe koji su početkom meseca deportovani iz Sjedinjenih Američkih Država u sklopu dogovorene špijunske razmene dve zemlje i izrazio uverenje da će oni imati svetlu budućnost u Rusiji.

"Razgovarali smo o životu", rekao je Putin odgovarajući na pitanja novinara u ukrajinskom gradu Forosu, preneo je Itar-Tass. Na pitanje kakva će biti njihova budućnost, Putin je izrazio uverenje da će oni raditi.

"Uveren sam da će raditi na pristojnim mestima i siguran da će voditi interesantne i perspektivne živote", rekao je ruski premijer, inače bivši agent KGB. Ruski premijer je potvrdio da je među agentima sa kojima je razgovarao bila i Ana Čepmen, jedna od najpoznatijih akterki američko-ruske špijunske afere.

Čepmenova je postala prava senzacija u tabloidima širom sveta, pošto su sa raznih društvenih mreža "procurele" fotografije na kojima se pojavljivala obnažena. U SAD je 27. juna uhapšeno 10 osoba pod optužbom da su godinama radilie za rusku vladu.

U toj grupi su bili Vladimir i Lidija Gurjev, Mihail Kucik i Natalija Pereverzeva, Andrej Bezrukov i Jelena Vavilova, Mihaila Vasenkov i Viki Pelaez, Ana Čepmen i Mihail Semenko.

Oni su razmenjeni za četiri Rusa koji su optuženi za špijunažu u korist Zapada. To su, kako je objavljeno u Moskvi, bivši saradnik Spoljne obaveštajne službe Aleksandar Zaporoški, bivši saradnik Prve glavne uprave KGB ŠSR Genadij Vasiljenko, saradnik Glavne obaveštajne uprave Generalštaba ruske vojske Sergej Skripalj i načelnika u Institutu za SAD i Kanade Ruske akademije nauka Igor Sutjagin.

slawen

Quote from: Che on July 24, 2010, 11:11:05 PM

Oni su razmenjeni za četiri Rusa koji su optuženi za špijunažu u korist Zapada. To su, kako je objavljeno u Moskvi, bivši saradnik Spoljne obaveštajne službe Aleksandar Zaporoški, bivši saradnik Prve glavne uprave KGB ŠSR Genadij Vasiljenko, saradnik Glavne obaveštajne uprave Generalštaba ruske vojske Sergej Skripalj i načelnika u Institutu za SAD i Kanade Ruske akademije nauka Igor Sutjagin.
Није ми баш јасна ова трговина. За десет њихових добијеш четири њихова.
Добро, смањио си своју популацију за шест кретена, али зар то није могло мало боље?

Ivan_D

Meni nije jasno zasto je Putin razgovarao sa njima, a jos manje zasto je to objavljeno.
U najmanju ruku cudan marketingski potez.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Che2

oni su kolege pa je njihov sastanak vise nego logican. a cemu publicitet, a zasto da ne?!    :idea:

slawen

Quote from: Ivan_D on July 25, 2010, 08:14:27 AM
Meni nije jasno zasto je Putin razgovarao sa njima, a jos manje zasto je to objavljeno.
U najmanju ruku cudan marketingski potez.
Зато што се руски тејлеси (као и њихов србски еквивалент, мислим да је то очито) опасно ложе на ту удбашку тематику.

alan ford

a za one koji se nisu na to nalozili, je seo na Harlija (verovatnije neku Sovjetsku verziju istog motora) pa seo na celo povorke ruskih 'hell's angels'

Che2

Politika, Svijet

Subota, 24.07.2010.

Tagovi: Vladimir Putin

*
    * 18:02
*

Putin među "bikerima" na Harley Davidsonu

Ruski je premijer Vladimir Putin još jednom pokazao svoj "macho" izgled kada je na okupljanje vozača motocikala u ukrajinskoj luci Sevastopolju u subotu došao vozeći Harley Davidson, objavila je ruska agencija RIA Novosti.
Motoristi okupljeni na 14. godišnjom sajmu motocikala pozdravili su ruskog premijera koji je došao na čelu skupine "bikera" vozeći Harley Davidson ukrašen ruskim i ukrajinskim zastavicama (foto).
"Motocikl je najdemokratičnije prijevozno sredstvo. Motocikl je najizazovniji jer vlasniku pruža primamljivi osjećaj slobode i zato se može reći bez pretjerivanja da je motor simbol slobode", rekao je Putin.

Putinov imidž u potpunosti je bio "bikerski". Nosio je crni jeans, crnu majicu, sunčane naočale i motociklističke rukavice. Putin se obratio "bikerima" i potpisao se na nekoliko motora.

"Došli ste ovdje jer ste slobodni ljudi i možete ići gdje god želite", rekao je Putin, dodavši da je duboko simbolično što su se na izložbi okupili ljudi iz cijele Europe.

Putin je prije odlaska poručio vozačima da izbjegavaju opasnu vožnju. "Ne jurite za vjetrom", rekao im je.

Putin je doputovao na Krim zbog sastanka s ukrajinskim predsjednikom Viktorom Janukovičem. (H)

drugovi, da ste samo sjenka od velikana putina gdje bi vam kraj biJo...    :)

Tromotorac

I koliko je taj dogadjaj bio spontan?
The bums will always loose.

Che2

Quote from: Tromotorac on July 26, 2010, 04:10:41 AM
I koliko je taj dogadjaj bio spontan?

a zasto jelen ima rogove?

Hate mail

Koliko tzv. Rusa neto ima manje danas?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Che2

konacno pozitivni rezultati: tzsar putin zaustavio bijelu kugu!     xjap