News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

?

Started by ace, July 11, 2010, 06:46:29 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ace

sta se desava ovde?

slawen

Жив ли си?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

ace

sinusna funkcija.

tarana

pa dobro, sta bi?

ace

nista. sve diskusije su sacuvane. ako budem odlucio da podignem 7k nastavicemo gde smo stali.

slawen

Опасна фора.
Знаш да био Деда овде?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

pozdrav ace meister. i dobrodosao kuci   :)
If you dine with the devil bring a long spoon.

ace

ma zajebi. izgubio sam ili su mi ukrali novcanik u busu dok sam spavao. u po bg sam bez love sedim na klupi i gledam zvezde slusav vesti...

alan ford

eto da zahvalis gradonacelniku sto je ugradio wi-fi :)
gde je deda, on covek ima veze.

ace

nije neki problem. nego pojedose me komarci. a u neposrednoj sam blizini predsednika kad smo vec kod tog.  :mrgreen:

Pijanista

Vel'ko M  :)

ace

hey p.
cini mi se da su diskusije malo lessen in quality. vidim savovi su popucali na par mesta i kod nekih ljudi sto je vezano. mislim da cu uskoro da podignem stari 7k sa nekim novim stvarima i idejama. stari foum obavezno a i malo profesionalnih stvari kako bi uz dobre diskusije videli mozemo li bivajuci na svim stranama sveta pomoci sebi a i drugima. novac ne bi treabo biti najbitniji faktor.
a deda neka da ponudu koju ne mogu odbiti.  :mrgreen:

Mirabella

Hola, ac'ka!  :)
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

zasto je uopste crk'o stari forum, to nisam nikad sasvim dobro razumeo?

ace

vise razloga. deda me jeste iznervirao (i razocarao (kao covek i kao komunista)) medjutim istina je da je sinusna funkcija bila u donjem delu.

alan ford

a da predjes na neku y=x+1

ace

svet je pun pokvarenih ljudi. da je po pravu, znanju, zaslugama i pameti...

Ivan_D

pa dobro ti licni razlozi, ali zasto zatvarati forum zbog toga??? cini mi se da forum funkcionise sa minimalnim maintenanceom, Para se ovde skoro ni ne pojavljuje a forum je uvek tu i funkcionalan.

ace

da sve je to ok kad ti ne prevare za 30.000£ i tebi je jedino na pamti sta ces da jedes sutra i kako ces da platis rentu a o odbeglom pacijentu kome si cosigned i zeni iz banke da ne govoris. nisam bio motivisan deda je bio samo kap koja je prelila casu.

tarana

ja po obicaju nisam informisan.
ko da sam tunjav.

Hate mail

Quote from: ace on July 11, 2010, 06:36:32 PM
ma zajebi. izgubio sam ili su mi ukrali novcanik u busu dok sam spavao. u po bg sam bez love sedim na klupi i gledam zvezde slusav vesti...

...i zivim za fajt.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

ace