News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Kalastura i Lujka Odvratna - Angelina Jolie

Started by Che2, July 16, 2010, 11:22:12 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Che2

Anđelina besna, odustala od filma!
desk - 16. jul 2010. u 07.58

Holivudska glumica Anđelina Džoli pobesnela je kad je vlasnik Pinka Željko Mitrović odbio saradnju sa njom! Kako saznaje ,,Pres", oskarovka je naredila da se njen filmski projekat, u kome se Srbi prikazuju kao monstrumi, zamrzne do daljeg!

Izvor ,,Presa" kaže da je Džolijeva bila veoma razočarana kada je saznala da su detalji o pregovorima sa Mitrovićem procurili u medije, pošto nije uobičajeno niti poželjno da javnost saznaje za neuspehe producenata u ranim fazama produkcije filma.

,,Anđa je pobesnela i pretila je otkazom ljudima koji su prisustvovali sastanku. Rekla je da će svi koji su odgovorni za ´curenje´ informacije biti otpušteni i urlala je da neće njoj neki tamo Željko Mitrović da minira snimanje rediteljskog prvenca", navodi izvor ,,Presa".

Osim što je razočarana u saradnike, Anđelina je šokirana saznanjem da joj je vlasnik Pinka uskratio saradnju sa filmskim studijima ove kuće u Šimanovcima.

,,Anđelina nije mogla da veruje da joj ´neki tamo Balkanac´ sabotira film i da se time još i hvali u novinama", naveo je izvor lista, i dodao:

,,Zbog novonastale situacije najverovatnije će obustaviti snimanje filma!"

Svetski mediji preneli su pisanje ,,Presa" da Anđelina Džoli planira snimanje filma o ratu u Bosni i da je vlasnik TV Pinka doveo u pitanje ovaj projekat.

Scenario Anđelininog filma je skandalozan - u jednoj sceni prikazuje se grupa od dvadesetak Srba, uzrasta od dečaka do penzionera, koji siluju lepu i mladu muslimanku dok srpske žene navijaju sa strane, a u drugoj sceni poludeli srpski vojnik odseca dojku silovanoj muslimanki i onda je besno grize! (Pres)

nikada je nisam gotivio, a sada mi definitivno ide na "shit list" za vjeke vjekova...     xtwak

p.s. zeljku mitrovic svaka cast; skidam mu kapu do zemlje! odrekao se para i ev. slave da skine drolju s'qrca.     respect!     xjap
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Tromotorac

Odrekao se slave i postao slavan na tvom spisku. 'alal mu vera.

Nego, ako mozes malo da nas postedis tvojih bujnijih emotivnih ispada. Ako ti se nesto svidja napisi, ali normalnim tonom... ako umes.
The bums will always loose.

Jelence

I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Che2

jelence, informacija je tacna, a ko je prenio je nebitno...

motorni, kritika uvazena! moja retorika mozda nije primjerena za ovaj forum. moram da priznam da mi jurnula krv u glavu nakon duze vremena kada sam procitao scenariJo ove lujke... sorry!    xrotaeye

Jelence

Che, da ti odam jednu tajnu... Novine ponekad preuvelicavaju, a ponekad bogme i lazu. Zato je obavezno da se informacije (pogotovo ovakvog tipa) proture kroz sopstveni filter verodostojnosti.

Ne znam kako stoje stvari kod tebe, ali kroz moj filter ova prica jednostavno ne prolazi.
#1: Zena ne bi bila gde je sada da je takva divljakusa.
#2: Okupacija u 26 slika, a?
#3: Jak je to projekat kad ga je Mitrovic doveo u pitanje
(Da li to znaci da je kljucni deo ovog projekta bio Mitrovic? Ne bi me cudilo da je ovaj 45-50godisnji novinar koji je gledao #2 kao dete na Mitrovicevom platnom spsiku)
#4: Izraz citiran u tekstu "Neki tamo Balkanac" dolazi iz iste glave kao i odsecanje sise.
#5: Ako Andjelina nije navikla da je odbijaju ne znam ko onda jeste.

Jedino sto prolazi kroz moj filter je da je trebao da bude snimljen film i da je Mitrovic odbio saradnju. Moguce je da su Srbi bili okrpljeni, moguce je da su nudili malo para. Mozda oboje. Sve ostalo je Pink propaganda.

Che2

to sve je moguce jelo, ali da je vajna andja imala scenarij pljuvacine srba ne sumnjam uopste... vec ranije se satrla od brige za zrtve krvolocnih srba. a i treba da se nastavi antisrBska histerija, malo li je bilo zadnjih skoro vec 20 god.

Jelence

Ja ti predlazem da svu nepravdu o Srbima srocis i posaljes na zalbe@upravavodovodaikanalizacije.com

Oni ce te saslusati i razumeti.

Che2

Gola Anđelina Džoli na povocu
nebojsa - 28. jul 2010. u 16.46

Magazin ,,Star" objavio fotografije Anđeline Džoli ,,iz starih dana", kako nakon konzumiranja heroina leži gola, a oko vrata nosi povodac za pse.

Biograf glumice Anđeline Džoli Endru Morton, ustupio je magazinu ,,Star" fotografije koje se nalaze u njegovoj, još neobjavljenoj knjizi o životu najpoznatije mame na svetu.

Na osam, piše magazin, ,,šokantnih fotografija", vidi se Anđelina nakon četrnaestočasovne heroinske žurke, kako leži gola na krevetu i nosi povodac za pse, dok joj grudi, tačnije bradavice, prekriva crna lepljiva traka.

,,Ove fotografije predstavljaju period koji bi Anđelina najradije volela da zaboravi", rekao je biograf Morton magazinu. ,,Ovakve stvari iz prošlosti je krila čak i od Breda". Biograf nije želeo da otkriva ko mu je obezbedio slike za knjigu, ali je otkrio da je reč o kopijama. (Mondo)

tarana

željko kad vidi ovo, neće joj pomoći ni kožne čakšire!
sve i da izmeni scenario i prepravi srbe u eroje...

Che2

Jelence

Quote from: Che
to sve je moguce jelo, ali da je vajna andja imala scenarij pljuvacine srba ne sumnjam uopste... vec ranije se satrla od brige za zrtve krvolocnih srba. a i treba da se nastavi antisrBska histerija, malo li je bilo zadnjih skoro vec 20 god.

Sad je Srbima Angelina kriva...

Koliko vremena treba jos da prodje da se utuvi u nacionalnu glavu da "izgubiti rat" ima svoje posledice? Ko je mogao da pomisli da smo deruci se iz sveg glasa zakrvavljenih ociju skandirajuci Njegovo ime zapravo otpoceli proces da nas svi, pa i Holivud, zamrzi?

Ili je mozda otkrovenje da postoje uvek "good guys" & "bad guys"? Ko ce biti na "bad" strani ako ne oni koji su politicki neistomisljenici? Stavise, u srpskoj stampi i po srpskim filmovima Amerika nije nista bolje prezentirana. Ko jos u Srbiji nije upucen u to da su Amerikanci zadrigle glupave mesine? Zbog cega se ocekuje nesto bolje za uzvrat??

Sto je najgore, attitude (koji je everything, right?) u vezi sa "bad guy" ulogom je katastrofalan. Umesto stava "jeste, bilo je sta je bilo, ali nije vise tako i sada smo naucili lekciju, idemo dalje, ko radi taj i gresi" svaki goreopisani Srbin ce zapeniti da objasni da nije tacno ono sto je ceo svet prihvatio. To se zove uskurceno los attitude. Skraceno: idiotizam. Jer ko ce da veruje onima koji su bad guys bilo sta? Ako smo zaista oslikani crnim bojama, ko ce nam poverovati da smo sada pink?

I Mitrovic, ako je verovati novinama i stampi (a nije) umesto uskurcenog stava mogao je da pregovara o uslovima pod kojima ce da udje u dil. Ja cu da uradim ovo ako ti uradis ono. Ultimatumi tako iz prvog cuga su za budale i nesposobnjakovice.

Che2

genocida u srebrenici nije bilo - i tacka!

sve ostalo je holivudsko sranje kroz gusto granje...

Jelence

tarana

Superhik

Ne znam za Mitrovica, al' ja sa Andjom ne bih bas tako lako prekidao...hm...opstenje.
Da ne lazem.

Che2

jelo, vidis kako tarana odma provalio o cemu se radi... mogla bi i ti ponekad da razmislis prije pitanja,da znas...

Jelence

Sta ima da mislim kad je tu tarance. Ne'a sta da mislim.

Al je ovaj Hik zabalavio... Mrsava je, Hike, nema za sta da ju uFvatis.  :mrgreen:

Superhik

Jelo.. Bitnije je da bi ona imala za sta da se uFati.
Yebes mene, ja sam, jel'te, dzentlmen.

E

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Tromotorac

Che2

Jelence

Tromotorac

Lets go out on a limb: perhaps Mitrovic lied?

Jelence

Che2

gazda pink-a se malo igrao VIP-a izgleda... i mene eto navukao na tanak led.     :)

Tromotorac

Jelence

Quote from: Che on August 26, 2010, 03:53:29 PM
gazda pink-a se malo igrao VIP-a izgleda... i mene eto navukao na tanak led.     :)

Navukao na tankome ledu. Govori pravilno  :mrgreen:

Che2

dzelince, imas mnogo pokvarenu mastu i prljave strasti... ali u sustini da, moze i tako da se interpretira.    :)

Che2

Emir Kusturica razmišlja o podizanju tužbe protiv Angeline Jolie jer njezin scenarij previše nalikuje na priču iz njegova filma "Život je čudo". Kad je Rade Šerbedžija otkrio da se radnja vrti oko nesretne ljubavi Srbina i muslimanke, koja je istodobno njegova zatočenica u ratu, Kusturicu je to podsjetilo na njegovo filmsko djelo pa je odlučio nabaviti scenarij i, zaključi li da je prekopiran, pravdu potražiti na sudu, piše Alo.

Kako snimanje Angelinina filma još nije počelo, Kusturica ima dovoljno vremena za reakciju pa je moguće da do realizacije scenarija hollywoodske dive i ne dođe.

Film Život je čudo premijerno je prikazan 2006. godine, a glavna uloga povjerena je Slavku Štimcu u ulozi Luke kojeg napušta supruga kada počne rat u Bosni. Tada mu srpska vojska dodjeljuje na čuvanje muslimanskog taoca, djevojku Sabahu, u koju se zaljubljuje. Problem nastaje kada nju treba odvesti na razmjenu zarobljenika i zamijeniti je za njegova sina Miloša.

izgleda da ce je srBski lobi blokirati na ovaj ili onaj nacin...

Tromotorac