Au jebote, ja se zalim kad krene preko 25, psujem premijera i guvernera. Vankuver stvarno ima super klimu.
ja sam se u toj tamo virdžiniji smrzavao jer su bolesnici držali klime na 60F
cele zime nije pala temperatura napolju ispod 8C
pao čak i sneg, manje od inča, kacam se vraćao kući uz Jefferson Davis poprečili se kamioni, tu policija, tu vatrogasci, ja proteram džipa po bankini pored, nisu stigli ni da se zabezeknu, a gume mi bile k'o slikovi
potkraj februara krenuli oni kamiončići što prodaju sladoled i sviraju cing - cingili - cing
u maju i junu je, kažu ovi što su se doselili iz pitsburga i ostalih merilendova - najgore, temperatura gura dobro preko 108F, ali je zato vlažnost podnošljiva iako svakog dana pada kiša, a zna da grune i tornado, pa sam izazivao opšte zgražanje što sam sate provodio napolju, na suncu
a magnolije rastu velike kao onaj naš hrast što je jebao velju za autoput, cvetovi im isto glavice kupusa (za sarmu)
septembar i oktobar su zajebani zbog ogromne vlažnosti u vazduhu, ko ne podnosi, ja sam uživao
ne znam kako je u toj libiji, ali je ovo definitivno bilo najbliže raju po nekim mojim merilima