News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Ova mala stvarno spektakularno izgleda!

Started by Mirabella, July 10, 2011, 07:45:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

izgleda NEVIDJENO!!!

Da citiram jedan sa komentara na yahoo.com "He managed to get the only hot woman in the UK"
(aludirajuci valjda na cinjenicu da tamo nema mnogo lepih zena).

If you dine with the devil bring a long spoon.

E

Izgleda skoro toliko dobro kao prosecno srpsko , da budem preciznija sumadijsko devojce tih godina. Nista spektakularno. Inace lep su par  :)

tempo

e nek si im rekla E. mala je srednja zalost. kod juznih slavena ima bar 100k takvih i boljih.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Hate mail

"Devojke iz gruze..."

...su tako snazno..

:mrgreen:

AFord

Quote from: Ivan_D on July 10, 2011, 08:20:39 PM
izgleda NEVIDJENO!!!

Da citiram jedan sa komentara na yahoo.com "He managed to get the only hot woman in the UK"
(aludirajuci valjda na cinjenicu da tamo nema mnogo lepih zena).

Pipa je za moj ukus daleko bolja riba.

Mirabella

Drma vas patriotizam ovih dana, a?  Srednja zalost?  Prosecno srpsko devojce?  Jos sad samo da mi kazete kako je Djokovic zgodan decko...

Ja nisam rekla, hajde da uporedimo Kate sa devojkama iz Gruze, da vidimo ko je lepsi.  Kad kazem da dobro/spektakularno izgleda, mislim na kompletni utisak, zgodna je, ima divan stas, vrlo elegantna, fantasticno nosi to sto nosi (sumnjam da bi ja i ti, E, bas tako izgledale, pa makar se obukle u Chanele i natakarile na J. Choo cipele), otmena, odmerena, graciozna.  Prava dama.

Eto, to sam rekla.  A vi sad redjajte one nase lepse, prelepse.   
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Jelence

Jes, Mirabellce, u pravu si, ova mala je pravo otmena, odmerena i graciozna. Zena od stila.

Ovde se inace poredi nesto sa necim kad ono dve razlicite galaksije. Kakve veze ima kakve lepotice cuvaju ovce po Srbiji? Zasto ne moze da bude lepa i Kejt i zene po Srbiji? Sta veliki broj ovih ili onih i kome je duzi govori o lepoti i otmenosti Kejt? Ama bas nista. Dve razlicite galaksije, ko sto rekoh.

Takodje mi nije jasno zasto mora da se istice (cak i da je tako - a mozda i nije) da MI imamo lepse zene. Dal je moguce da ima neko ko ne kapira koliko su te izjave subjektivne i koliko je naroda u svetu koji ce da tvrde da su BAS njihove zene najbolje ribe. (Obicno uz pivo i pre utakmice).

Mene samo jedno zanima: who gives a fuck?
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

AFord

'el Pipa srpce? Svasta sam o njoj cuo, al' to jos ne.

Jelence

Obe su lepe na svoj nacin. Pipi je ona bela haljina napravila nevidjenu reklamu. Secam se da sam spazivsi je kako nosi veo sestri pomislila vidju macke koja je ova boktevido.

Cini mi se da se na svu tu halabuku i cuveni mit o svastiki dobro primio. Lagana patnja muskog roda...
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Hate mail

Ma ja samo standardno ignorisem/ironisem (na) sve iz celebrity sfere koja je, kad vec govorim(o) o njoj(zi), tako snazno...

Baska sto moj 5 godina stari bb nece da otvori one linkEve...

Hate, it's time for Storm.

Hate mail

A svastika je jos snaznije, pace ovako visoko, Vasa Visosti...

Seen Kyle, anyone?

E

Quote from: Mirabella on July 11, 2011, 02:35:25 AM
Drma vas patriotizam ovih dana, a?  Srednja zalost?  Prosecno srpsko devojce?  Jos sad samo da mi kazete kako je Djokovic zgodan decko...

Ja nisam rekla, hajde da uporedimo Kate sa devojkama iz Gruze, da vidimo ko je lepsi.  Kad kazem da dobro/spektakularno izgleda, mislim na kompletni utisak, zgodna je, ima divan stas, vrlo elegantna, fantasticno nosi to sto nosi (sumnjam da bi ja i ti, E, bas tako izgledale, pa makar se obukle u Chanele i natakarile na J. Choo cipele), otmena, odmerena, graciozna.  Prava dama.

Eto, to sam rekla.  A vi sad redjajte one nase lepse, prelepse.   

Za tebe ne znam, ja bih i mogu da izgledam i tako i mnogo bolje i sa Chanele i  J. Choo cipelicama, a i bez svega toga i u svakom pogledu. Prava dama. Nije da se hvalim , ali  :mrgreen: to mi je genetski , nasledila od mame 8-)

E

Ali no ljutis Bella, u pravu si, bolje izgleda od vecine engleskog plemstva, to je fakat, tako da moje poredjenje nije bilo na mestu. Vise onako off topic, nalet patriotizma :)

Ivan_D

QuotePipa je za moj ukus daleko bolja riba.

Da sam covek od karaktera, za ovo bih te stavio na ignore. Like forever.

Ivan_D

QuoteBaska sto moj 5 godina stari bb nece da otvori one linkEve...

Vazno da se ima na saving accountu, koji cemo pak poneti u grob.

Ovo ti je moj savet za zivot: kupi danas odmaK blackberry 9900, kupi sebi neki zesci spa/wellness treatment za jedno 2-3K svaki dan idi na masaze itd do kraja Avgusta. Javi u firmi da uzimas dva meseca slobodno/neplaceno/sabbatical u Septembru i Oktobru. Prvog Septembra dodji u Prag, tamo cemo se zezati jedno 2-3 nedelje i onda pravac Lvov do kraja Oktobra.

Znam da nista od toga neces uraditi, osim sto ces mozda kupiti 3 godine stari model Storm-a za 89$, ali ako se odlucis (sto je sansa mozda 1 u 1000), neces zazaliti.  ;)

Ivan_D

Kate je nevidjena cupi. Vi svi ovde niste normalni koji tvrdite suprotno. Pogotovo sto ste svi, vise-manje, mojih godina.
Godinama se dramaticno menjalo sta sam ja nalazio privlacno kod zena.
Kad sam bio mali, 12-16 za mene je bilo najvaznije lice. Onda sam poceo da primecujem grudi i nevidjen osecal lepote i blagostanja koje iste mogu da proizvedu kod mene. Onda, oko 24-25 sam poceo da vidjam prednost kod zgodnih devojaka (vitkih, visokih, lepo gradjenih, sa lepim zadnjicama). Jos ako je to bilo u kombinaciji sa super lepim grudima... Milina jedna.
Onda sam u ranim tridesetim poceo da obracam paznju na zube, na nokte i prste, kako na rukama, tako i na nogama (secam se da sam jednom hteo da ga bacim na Megan Fox, pa nisam mogao jer su se na jednoj od serije slika videli njeni ruzni palcevi. Onda, uz sve to, u poznim tridesetim sam poceo da obracam paznju i na kvalitet koze (pogotovo na licu), na drzanje, nosenje i sl.

Kate bi mozda mogla da ima malo vece grudi, ali to je jedan jako mali minus u moru pluseva. Kazem, zena je NEVIDJENA!!!

A ti Alane si me lepo iznervirao, pravo da ti kazem (:punch:)

E

Quote from: Ivan_D on July 11, 2011, 08:27:45 AM

Onda sam u ranim tridesetim poceo da obracam paznju na zube

A pre toga je bilo :
"Moja mala nema prednji zubi
kad me ljubi jezikom me ubi"  xrofl

AFord

Quote from: Ivan_D on July 11, 2011, 08:27:45 AM
A ti Alane si me lepo iznervirao, pravo da ti kazem (:punch:)

ja sam te do ovog posta drzao za nekakvog strucnjaka ali posle ovoga ne znam sta da kazem. Kate je zgodna ali je Pipa seksipilnija.

Kad smo vec kod prstiju, malo skretanje sa teme, pre par godina sam gledao onaj Borneov identitet i u jednoj sceni drzi Mat Damon pistolj a nokti mu skroz izglodani. Bas sam se zacudio da su tu scenu pustili da prodje. Posle sam ga gledao u nekim drugim filmovima i deluje da ih ipak ne glodje.
Ti izglodani prsti do mesa su bas grozni za videti...

AFord

Quote from: Hate mail on July 11, 2011, 03:11:38 AM
Baska sto moj 5 godina stari bb nece da otvori one linkEve...

Hate, it's time for Storm.

Ja vec par godina imam Storm, a od danas Torch. Obzirom da mi treba za posao Torch je dobar.
Da mogu da biram nesto mimo BBerija rado bi uzeo Samsung Galaxy ili iPhone. BBerry svakim danom tako zaostaje, a verujem da ce za godinu, najdalje dve neko (mikrosoft, HP ili neko slican) da ih kupi jer ce sami propasti.

Moj Storm je pre nedelju dana poludeo, prvo se zaglavio i skoro 2 dana nisam mogao da ga restartujem. Onda kada se ipak restartovao malo-malo pa bi se opet zaglavio.
Mislim da se Storm vise ni ne prodaje, osim ako ne kupujes polovne.

MalaKoala

Hate mail

Oops, mislio sam na Torch. Sad tek vidim sta sam napisao. :blush:

zagor te nej

"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

zagor te nej

"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

tempo

baggio

Kate je sve ono sto je Bella navela.

Daleko najotmenije celjade u kraljevskoj familiji. :)
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

E

Dobro , onda lepo od sada svaki topic kad se otvori , postavljac otvori topic , a svi mi ostali uredno klimamo glavom i kazemo vaistinu jeste  xjap

tarana

tempo

Hate mail

Quote from: Ivan_D on July 11, 2011, 08:17:51 AM
QuoteBaska sto moj 5 godina stari bb nece da otvori one linkEve...

Vazno da se ima na saving accountu, koji cemo pak poneti u grob.

Ovo ti je moj savet za zivot: kupi danas odmaK blackberry 9900, kupi sebi neki zesci spa/wellness treatment za jedno 2-3K svaki dan idi na masaze itd do kraja Avgusta. Javi u firmi da uzimas dva meseca slobodno/neplaceno/sabbatical u Septembru i Oktobru. Prvog Septembra dodji u Prag, tamo cemo se zezati jedno 2-3 nedelje i onda pravac Lvov do kraja Oktobra.

Znam da nista od toga neces uraditi, osim sto ces mozda kupiti 3 godine stari model Storm-a za 89$, ali ako se odlucis (sto je sansa mozda 1 u 1000), neces zazaliti.  ;)

Danas mi je crkao voljeni 8700g.

Veceras kupujem Bold 9900, jer vidim da je to najbolje sto je "out there". A i najvise lici na 8700g.  :(

AFord

jednom sam ti rekao, ako moras BB razmisli o Torchu. Meni je odlican, jednako brzo kucam na ekranu, zbog tog touch screena mnogo brze radim stvari, ekran je veci i prostraniji a tastaturu osim da je pokazem ljudima da i to ima nikada ne vadim.

Hate mail

Bold 9900 je isto touchscreen. Taj Torch slider (9810?) nekako mi krupan kad je razvucen a i ne lici na 8700g, tako da...

Hate mail

Pocivsi 8700g bio je kod T-Mobile.

Jel' cu da mogu ja da im trazim da mi sve podatke (Contacts, emails?) prenesu na novi device? Kao i telefonski broj, jasno? Jel moze SIM kartica iz 8700g u Bold 9900? Missim, ne znam, nisam nikada menjao blackberries.

AFord

moj BB je sinkovan sa Exchange Server-om tako da svaki novi telefon odatle dobije sve te podatke.
Ako je to tvoja makina jedini nacin da sve sacuvas je da bekapujes pa uradis restore starih podataka na novi telefon.
Inace nista samo preko SIM kartice nije moguce da se prebaci.

Hate mail

Moj je, nije firmin.

Znaci, back up pa ako 8700g -> 9900 data skok "radi" - radi; a ako ne...

Hate mail

A sta SIM kartica (sama po sebi) prenosi? Broj telefona?

Kako ja blissfully nista ne znam jebote. Pitacu nesretnog sluzbenika dovece.

MalaKoala

Quote from: Hate mail on September 29, 2011, 09:08:56 PM
A sta SIM kartica (sama po sebi) prenosi? Broj telefona?

Kako ja blissfully nista ne znam jebote. Pitacu nesretnog sluzbenika dovece.

cell phone number, phone book, text messages etc

Hate mail

Pa to mi reci. Phone book (Address Book, I take it?). Samo to kad bi preneo lako prebrinuo bih 99%. Tolike godine kontakata, adresa, brojeva.

Pijanista

Uglavnom imas opciju da kontakte sacuvas u SIM, internoj memoriji ili oba.

Ako ne znas sta si radio, imas 33% sanse da ti je u SIM. Inace mozes da places.

Hate mail

Otkud znam.

Neko me pozove na telefon, ja ubacim broj u Addrss Book (Save...). Ili otvorim sam novi contact pa upisem dal' broj, dal' email, dal' oboje.

Otkud znam gde to zavrsi.

Jel' znas toi gde to zavrsi?

AFord

u SIM kartici se cuva samo telefon i ime. Ako dodajes adrese, emailove i sl to ne staje na SIM. Porukice su moguce na SIM kartici i nista vise.
99.99% ti nije nista na SIMu. Ako imas BB i sledeci je BB backup->restore nema greske. Isti je to softver isti OS.

Hate mail

Ovaj moj 8700g ima OS 4.2.1.107.

Bold 9900 (kojeg sam veceras u nekoj T-Mobile radnji malo mrcvario; kakvo nespretno a $368 sranje, vec vidim da bi bilo problema - sve je drugacije i sve sto sam video je substandardno u odnosu na 8700g/4.1.2.107; nisam ga jos uzeo) ima OS 7.0.something.

Pitaj #*@! Dal' ce da radi to.

Hate mail

Najgluplja stvar je rezolucija slike na 9900-ci od 640x480 a na istoj povrsini ekrana kao sto ga ima 8700g (cija je rezolucija 320x240).

Ocigledno, posto je rezolucija veca a povrsina ista sve je razvuceno "iza" ivice ekrana pa mora da se skroluje (kakav idiotizam) a velicina slova ovog foruma ili kakvog drugog teksta je mikroskopska.

Sad citam da je OS 5 ili 6 "izbacio" column-format za citanje teksta (kakve budale...) pa valjda OS 7 zato to tako renderuje.

Kome treba uopste 640x480 rezolucija na jebenom mobilnom telefonu??

Ide mi na kurac i to mazanje prstima po ekranu, taj touch fazon i pinching. Fucking stupid companies. Nije sve sto Apple radi vredno kopiranja.

AFord

obzirom da kupujes za sebe ja BB ne bi ni uzeo u obzir.
Sto se prebacivanja podataka tice nema greske. Imaju aplikaciju BB to BB tako da to fercera. Ali BB je realno propala firma. Za 2-3 godine ce nestati ili ce ih neko kupiti (obzirom da su kanadska firma, drzava ce verovatno onemoguciti kupovinu pa ce nestati kao i Nortel).
iPhone/Androidi itd. su svi manje vise integrisani sa MS Exchange serverom tako da je security na visokom nivou. BB ovoliki koliki je nema sanse da izbaci ista smisleno bez veceg upliva kapitala koji sami nemaju niti mogu da sanjaju.
Nedavno su otpustili hrpu developera a kao nameravaju da izbace ne znam kako inovativan OS.
Danas kupiti BB za svoje pare je cisto bacanje istih.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

Quotekakvo nespretno a $368 sranje

Ah, reci mi molim te da je sa nekim planom a ne sam telefon. Ja kupio 9900 pre dve nedelje za 950$. Nikad pre nisam toliko dao za telefon.  :x

Ja sam presao sa 9000 pa je transition bio laksi. 9900 je nevidjen telefon ako relativno dosta pises na njemu. Tastatura na torchu ne moze da se poredi sa ovom na 9900. U stvari ni jedna tastatura osim one na 9000 (koja je 6% manja) ne moze da se poredi sa tastaturom na 9900. Ni jedan komercijalni telefon na svetu nema ni priblizno dobru tastaturu.
Istina i mene nervira skrolovanje, ali to ce se verovatno srediti u sledecem update-u.

Inace, kao sto Alan rece, 99.99% su ti podaci na telefonu a ne na SIM karti. SIM karta u principu moze da sacuva samo 200 brojeva i 10 sms.
BB bez problema kopira sve podatke na novi telefon. Pogotovo ako si ga bio povremeno sinhronizovao sa kompjuterom.

Moj ti je savet da uzmes 9900. Ako ti bas ne lezi uzmi 9780. Nemoj nista drugo.

Superhik

Idi bre u T-mobile i kazi `ocu to-i-to`, da mi se podaci odavde prespu ovde.
I cica mica i gotova prica.

Ivan_D

ma zna to Hate, samo voli da se igra na Newtona/Einsteina, kao mundane stvari ga uopste ne zanimaju  xnerd