News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Jelka, dodjder malo vamo

Started by Hate mail, March 25, 2012, 04:09:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Samo da kazem da je piss poor quality kamera na high-end telefonu ucinila da mi ruke izgledaU ovako mrtvacki bele; imam stvarno znatno lepsu, crveniju, rozikastiju (scary white man) boju (na kojoj se in vivo vise i vidi al' daj sta das).

Pijanista

Dobre sake, moz da d...sh   :evil:

Hate mail

E

Ne mogu da se setim kako se zvase ona pesma od Discipline
"Ove ruke nisu male
mnogima su pamet dale
ali ali avaj ali
da l se ovaj decko sali ..."

Ali zato naleteh na ovaj mJuzicki klip  :|
DA LI ZNAŠ ZA NEKI DRUGI RITAM - DISCIPLINA KIČME (1991)

Laku noc, otisla sam da spavkam

Ivan_D

zakuni se da nosis uvek vijetnamku, martinke i appropriate djemper. kakav si car!!!   xjap
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Kunem se.

Imam nekoliko vijetnamki, nekoliko vojnickih (or vojnickih-like) dzempera (ukljucujuci i tzv. granicarski dzemper JNA iz 1987., courtesy of SSNO) i nekoliko pari 1461 black smooth Martinki.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Jelence

I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

E

Hate mail

Pa da mi gledas u dlan, jeblo matere.

Jelence

Hate mail

Da. Sto se cudis?

Zar mi nisi malo "gledala" onomad ali se nije dobro videlo?

My bad... :(

E

Kjomp evo ti pa pogledaj sta znaci koja linija , mada ja u to nista ne verujem,a Jelence ti se pravi Tosa, secam se da ti je pre neki dan prokomentarisala nesto za neku liniju.

http://www.ofesite.com/spirit/palm/lines.htm

Jelence

pa dobro da je karijerista to i corav moz' da vidi  :mrgreen:

Hate mail

Pa sta sad to znaci, da neces/ne znas da mi bajas??

Hate mail

Vidi gore u cosku onu budalu u papucama a jutros bilo -2 C.

Hate mail

Ivan, ti zapazila drugo jakna.  :mrgreen:

E

Jelence, ajde kad vec gledas pogledaj i meni, ziv ti ja  :mrgreen:

Hate mail

E

Daisy

glavne linije

Linija Života
Linija Glave i Razuma
Linija Srca
Linija Sudbine - Saturnova Linija

sporedne linije

Linija Umetnosti - Apolonova Linija
Linija Zdravlja - Merkurova Linija
Linija Intuicije

alternativne linije

Marsova Linija
Linija Braka
Linija Dece
Linija Dalekih Puteva
Via Lasciva
Linija Uticaja

Linija Života

Linija života započinje na rubu dlana izmedju kažiprsta i palca i proteže se preko sredine dlana te zaokreće oko baze dlana.
Ako se linija života završava na 2.5 cm, od dlana znači da će osoba ako je žena doživeti 70 godina života, a ako je muskarac 65 godina života.

- Ako je linija života duboka i duga znači da će osoba dugo i zdravo živeti.
- Kratka linija ako je jako duboka - ukazuje na veliku vitalnost i da će se zdravstveni problemi savladati.
- Ako je linija kratka i plitka - ukazuje da postoji verovatnoća da će vam druga osoba kontrolisati život.
- Ako je linija života udvostručena ili utrostručena znači da će vam život biti ispunjen pozitivnom energijom i vitalnošću.
- Polukružna linija oko baze palca ukazuje na veliku snagu i napredan ljubavni život.
- Linija koja se proteže do sredine dlana dalje od palca i bliže sredini ruke predstavlja život ispunjen putovanjima.
- Lančana linija upućuje na različite zdravstvene probleme.
- Krug na nekom delu linije života upućuje na hospitalizaciju kao rezultat neke nesreće.
- Prekid linije života na nekom delu obeležava promenu stila života, bolest, nesreću.
- Kvadrat na delu linije života obeležava zaštitu ili prekretnicu u vašem životu.
- Linije koje se protežu iznad linije života ukazuju na razvijenu sposobnost oporavka od odredjenih situacija.
- Linije koje se protežu ispod linije života ukazuju na naviku rasipanja energije.

Linija Glave i Razuma

Objašnjava kako razum utiče na medjuljudske odnose. Počinje sa unutrašnje strane dlana i završava se u blizini linije života i pruža se ka spoljnoj strani dlana.

- Ako je linija glave kratka i spojena sa linijom života (sl. 1) osoba je spremna da sluša roditelje i održava tradiciju.
- Ako se linija glave završava ispod srednjeg prsta, osoba se na putu ka uspehu drži logike, činjenica, i naučnih pristupa, ali su planovi kratkog veka. Ova linija može biti i prava što ukazuje na nedostatak mašte i na sračunjivost u odnosima sa ljudima. Linija koja je kratka i savija se govori da ce osoba obavljati svoj posao sa ljubavlju.

- Osobe koje imaju 2. kratke linije glave (sl. 2) povezane sa linijom života uspešni su na više polja istovremeno. Ovo su veoma inteligentne osobe. Ostvaruju svoju karijeru i zadržavaju nezavisnost i kreativnost.

- Linija koja se u dugom luku (sl. 3) spušta ka korenu dlana. Osoba je spremna da se usavršava u svom poslu. Ako polazi sa marsovog brega ukazuje na česte promene raspoloženja. Ova se linija često nalazi kod osoba koje su sklone okultizmu, nekonvencionalne na seksualnom planu, mogu voditi orgijama i biseksualnosti.

- Linija glave koja se pruža paralelno sa linijom života (sl. 4) ali je nigde ne dodiruje, govori o nezavisnom karakteru osobe, ali je osoba zavisna na emotivnom planu od drugih. Osobe slobodnog duha, sklone promenama na polju ljubavi i prijateljstva. impulsivni, često imaju vodeću ulogu i traže priznanja. Mogu biti bezobzirni na tudja osećanja. Dobro raspoloženi, uvek ostvaruju dobru komunikaciju

- Linija glave koja se pruža pravo ili se spušta u blagom luku do sredine dlana (sl. 5). Imaginarne i kreativne osobe. Mnogi naučnici i advokati imaju ovu liniju. Uglavnom komunikativne osobe.

- Ako se linija glave spušta niže prelazi sredinu dlana (sl. 6) govori o naglašenom uticaju Merkura. Ove osobe često imaju veze sa bankama, osiguravajućim društvima, putovanjima. Osobe spremne da preduzmu istovremeno više zadataka na sebe, često su to i nervozne osobe. Ovi ljudi se karakterišu visokom inteligencijom.
- Ako je linija glave spojena sa linijom života osoba je prilagodljiva i timski igrač

- Ista ova linija samo razdvojena (sl. 7) govori o nezavisnosti, talenat za trgovinu i marketing. Ove osobe često menjaju pravila koja su drugi pratili puno godina. Oni ne pristaju na kompromise. Nemirna priroda i hrabrost ih i u seksu odvodi tamo gde drugi samo maštaju da stignu.

- Linija života koja počinje veoma nisko (sl. 8) ukazuje da će se osobi ukazati velike šanse dosta kasno u životu. Ovu liniju često imaju žene koje su se rano udale i zapostavile svoje obrazovanje. Dobar je znak, ako se linija produžava ka korenu dlana, govori o sposobnosti veštine savladjivanja i tako da se nadoknadi sve što je propušteno.
- Linija glave koja polazi odvojeno od linije života i završava se ispod malog prsta, govori o intuiciji koja u praksi može biti iskorišćena za prognoziranje političkih i tržišnih trendova. Ovo su uvek aktivne i kreativne osobe, u seksu, linija ukazuje na intezivnost i potrebu za čestim promenama.

Q: Da li se gleda leva ili desna ruka? Pošto su kod mene različite linije.

A: Uvek pogledaj prvo desnu ruku, a onda i levu.

Desna ruka je tzv. pozitivna ruka, otkriva šta će osoba u životu, ostvariti ili otkloniti od onoga što je rodjenjem dobila i nasledila.

Leva ruka ili tzv. negativna ruka govori o talentu, osećajnom sklopu.

http://www.madeinmontenegro.com/vbforum/showthread.php?t=1138
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Pijanista

Jelence, kad zavrsis sa Hateovim dlanovima, od'der ovamo:

Jelence

E dobro da nisi usliko onu drugu solju  :mrgreen:

Pijanista

Hate mail

Znaci Jelka, bas si me i kao coveka i kao komunistu razocarala i kao covek i kao komunista.

Jelence

Kakva sam bila kao covek i kao komunista?

Hate mail

Pa na jednom ranijem partijskom sastanku iz tvog izlaganja ja sam zakljucio da ti znades citati dlanova, jebga.

E

Quote from: Pijanista on March 27, 2012, 03:16:04 PM
Jelence, kad zavrsis sa Hateovim dlanovima, od'der ovamo:

ja ti vidim neki put  ;)

Jelence

E - to si pogodila. Neki put mu stoji, neki put ne stoji  :mrgreen:

E

Jelence ne zabusavaj, cekamo na detaljni izvestaj  :mrgreen:

Daisy

Hi I am Mavi I have been practising the art of reading Turkish coffee cups for over 15 years. I first began reading for friends and family until I started reading for the public. My readings are usually very accurate and have many repeat clients.

If you have never heard of coffee cup reading here is a bit of background information:
Turkish coffee is unique because it allows your fortune to be told by looking at the cup. This custom of coffee cup reading is at least as old as Turkish coffee itself, and it is repeated with each and every cup consumed.

Coffee cup reading is a widespread and popular fortune telling method, which speaks of both the past and the future. For divination purposes, the coffee cup is considered in two horizontal halves. The shapes in the lower half talk of the past, whereas shapes in the top half talk of the future. The shapes that feature on the right side are usually interpreted positively, while shapes on the left are interpreted as signs of bad events, enemies, illnesses, troubles, and the like.

A usual reading will range from 30 minutes to 1 hour and costs $50.
I also offer group bookings for a discounted price which varies depending on the size of the group.
To book an appointment please call or email me.

http://www.gumtree.com.au/s-ad/melbourne-cbd/other-health-beauty/turkish-coffee-reader-fortune-teller/302008835

Jelence

gumtree... blessed gumtree...

jesi vid'o moj oglas? :mrgreen:

Daisy

Quote from: Jelence on March 28, 2012, 04:27:24 AM

jesi vid'o moj oglas? :mrgreen:

... evo sam guglao Jelence oglas ... nije loše, nije loše ... lep oglas ...

Daisy

Стави лонче да видим какво ће време бити!

Како би знали какво их време очекује а немају интернет конекцију, кампери наводно гледају у пуну шољу кафе и прате кретање мехурића. За што бољу прогнозу потребно је много мехурића и мало стрпљења, а успех је, како преноси један страни сајт, загарантован. То заиста ради.

Овде није реч о чувеном умећу гледања у остатке соца од кафе већ о привременом претварању црног напитка у рудиментарни барометар.

За разлику од техника које користе особе које ,,проричу будућност" гледајући у кафом умрљано дно шољице, анализа овде прати покрет мехурића на површини кафе, наводи сајт LifeHacker.

Добра и лоша прогноза

Почните са сипањем кафе у шољу и додајте, по жељи, млеко и/или шећер како бисте добили што више мехурића и тиме олакшали посматрање.

Ако се мехурићи брзо ,,разбеже" према ивицама шоље, то је добар знак. Лепо време ће се задржати најмање наредних 12 сати.

Уколико се, пак, дуже задрже у средини шољице, треба рачунати на пљускове у наредних 12 сати.

Међутим, ако се мехурићи лагано померају од средине ка ивицама, очекујте лоше време, али и брзо разведравање.

Како истиче сајт LifeHacker, ову ,,метеоролошку прогнозу" често користе планинари и кампери кад се нађу у природи без интернет конекције.

За оне који не пију кафу, исти поступак је могуће извести и било којим другим топлим напитком, чајем или какаом, на пример.

Hate mail

Hate mail

Prodavacica sendvica, malopre: "Are you aware that you look like John Cusack?".

Hate: "No".

E

E

Nego sanjam nocas kako se penjem na neki tavan  ali nekakvim stepenicama koje su van kuce i sve nekako vise lici na stenu nego na prave stepenice. Kako se penjem vislje to je sve teze, razmak izmedju "stepenica" je sve veci, one sve manje vise nalik na kamen koji strci iz stene nego neke stepenice na kuci. U jednom trenutku osecam da necu moci levom nogom da dosegnem sledeci kamen pa je polako vratim nazad i pokusam desnom . Sve vreme se drzim rukama gore za sledeci stepenik (kamen). To penjanje uz stepenice pocinje sve vise da lici na rock climbing. Napokon dolazim do vrata od tavana koja su uzasno mala i vidim da cu morati da se bukvalno uvucem kroz njih i puzeci udjem na tavan. Hrabrim sebe da ne gledam dole jer je jako visoko i ako pogedam sunovraticu se. Tako sam uspela da udjem na tavan  jedva nekako. Osecaj olaksanja i uspeha u prvi mah, a onda razgledam nepoznat prostor po kome je napadala prasina  i nema bas puno stvari. Mozda jedna stolica koja mi je ostala u secanju i nista cega bih se sada setila. Tu je vec neko na tavanu, ali ne znam tacno ko. Onda se pojavljuje jedna moja koleginica koja uskoro treba da se vrati na posao sa porodiljskog , ali nikako ne lici na sebe i opet je trudna. Ja se sa cudjenjem pitam kako je ona uspela da se provuce kroz ta mala vrata od tavana sa stomacicem.
Kakav bezvezan san. :roll:
Attic

To see an attic in your dream represents hidden memories or repressed thoughts that are being revealed. It also symbolizes your mind, spirituality, and your connection to the higher Self. Alternatively, it signifies difficulties in your life that may hinder you from attaining your goals and aspirations. However, after a long period of struggle, you will overcome these difficulties.

To see a cluttered attic in your dream is a sign to organize your mind and thoughts. Perhaps, you need to rid yourself of the past and let go of the past emotions that are holding you back.

Chair

To see a chair in your dream symbolizes your need to sit down and take time out to contemplate a situation before proceeding. Or you just need to relax. Alternatively, it indicates that your feelings or ideas are being dismissed or cast to the side.

Stairs

To dream that you are walking up a flight of stairs indicate that you are achieving a higher level of understanding. You are making progress into your spiritual, emotional or material journey. The dream is also analogous to material and thoughts that are coming to the surface.
Climb

To dream that you are climbing up something (ladder, rope, etc.) signifies that you are trying to or you have overcome a great struggle. It also suggests that your goals are finally within reach. Climbing also means that you have risen to a level of prominence within the social or economic sphere.

Hate mail

:P

Ummm, I'm actually Sunni....

Mirabella

Quote from: Hate mail Ummm, I'm actually Sunni....

/quote]

:mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

E

I don't get it
Jel to znaci da je priznao da lici na S. L ?

Hate mail

Hate mail

Hate mail

Hate mail

A ovako izgleda (detachable) unutrasnjost moje jakne.

Ako neko ume da gleda u iznutrice.

In fact, ovako izgleda unutrasnjost svih mojih jakni. Hmmm...