News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

MOCKBA

Started by Ivan_D, October 26, 2012, 05:39:56 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

Evo me u Moskvi. Shocking news. Video sam se i sa Ksn1 i sa Ksn2. Sve sam imao super isplanirano, Ksn2 imala juce neki trening do uvece a danas rano leti za Ameriku, pa sam lepo isplanirao da provedem cetvrtak-subota sa Ksn1, a kad se Ksn2 vrati da je vidim u nedelju i ponedeljak.
Ksn1 me sacekala na aerodromu, medjutim onda mi pisala Ksn2 da hoce da me vidi posle 7 i posto sam sa njom mnogo blizi nego sa Ksn1 morao sam da se izvinem Ksn1 i posle vecere je ona otisla kuci (treba sad da dodje uskoro da idemo u grad itd.).
Sa Ksn2 sam se nasao nesto posle 7, prosetali, onda otisli u Starbucks gde mi je rekla da je trudna (sa svojim deckom) i da sam prvi kome je to rekla, a da planira da kaze i njemu i svojoj majci uskoro. Cela se raskupnjala i ima ogromne grudi. Imala je recimo C+, sad ima sigurno D+ mozda vece. Posle smo otisli u moj apartman, pa sam mogao i da ih blize examine (doduse samo to).
I jos me pitala da li bi za mene bila losa vest da mi je rekla da je trudna sa mnom. Rekao sam sa naravno ne bi bila losa vest, naprotiv.
Ja bih prevoleo da imam jos par biologicke dece. Pogotovo sa njom.
Mislim da sam pricao, imam prijatelja u NL koji ima 12-oro dece.

Kaze da misli da je trudna 6 nedelja, period joj kasni 2 nedelje i uradila je sama 3 testa, sva 3 pozitivna. Jos nije bila kod doktora. Ali grudi su joj vec dosta natecene.

Kad sam bio prosli put upoznao sam i njenog decka. Retko fin momak. Jos me podseca na mene, visok, mrsav, crna kosa.

Cekam sad Ksn1 da dodje pa da idemo u grad. Pocela da pada kisa ovde  :(

If you dine with the devil bring a long spoon.

Pijanista

Ne znam sta da kazem...

Superhik

Ja sam već kazao.

Tito, bre!

xjap

Jelence

Размишљам - шта ли је разлог што су ми ове Иванове приче дегутантне.

Дал ме брига шта он тамо ради? Јок.
Дал ме занима тзв. "морална страна приче"? Јок.
Бринем ли се што вара жену? Јок.

А опет - немам појма. Некако... Са сваком следећом причом све горе и горе.

Оне приче из давнина, кад је ово или оно и неки рани радови - то је било ОК. Младос - лудос. Многи неби имали муда да признају неке ствари али Ивана очигледно боли патка.

Зашто сада ово није у реду?

Као прво - човек ваљда у једном тренутку одрасте. И ја сам волела да играм ластиша али сад би то било смешно.

Такође, чини ми се да сам затечена спремношћу свих заинтересованих страна да подржавају такво понашање: он размишља Ђоком, жена се прави луда а пичетина... Куку леле па то шири ноге без да двапут размисли.

Моралишем?

Јок, на крају крајева мени ни из џепа ни у џеп, нек јаше ко кога хоће.

Чини ми се да је проблем у томе што ми Иван показује свет у најгорем могућем светлу. Запишава ми моје ружичасте наочаре. Кроз моје наочаре свет изгледа другачије.

Такође верујем у стереотип да је швалерација знак проблема у браку, а проблеми се не решавају јахањем стјуардеса.

Сад сам момцима покварила забаву. Коме пуца прслук за филозофију, раја чека кад ће јахање.

Ајд, бегам да не кварим.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Hate mail

Kakav problem "u braku" ima ta sto je trudna, ima nevidjeno finog muza cvikerasa i vacari se u hotelskoj sobi (a jos ni muzu nije rekla da je noseca)?

Nasla rupa zakrpu.

Vecina (minus ja?) ljudi samo hoce da se osete zivima i otud sve te radjevine.

Ja ovde ovo sto sam radio isto je verovatno bilo zbog toga.

Nedavno sam dobio posao u big ass investment banci, radio dve nedelje i vratio se u staru firmu. Wow.

I guess I stopped caring.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Hate mail

tempo

:mrgreen:
ne vjerujem. on je action hero.

Hate mail

Ono, jes'. On je u stanju da ga baci sa 600m, iz prve...  :mrgreen:

tempo

meanwhile dok ivan ne podnese izvjestaj iz moskve, kakvo je stanje u nyc glede nadolazece oluje?

Ivan_D

Quote from: Hate mail on October 26, 2012, 10:50:45 PM
Baca ga?

about to happen.

Ksn1 ostala da spava sinoc ovde, ali spavala u farmerkama i bluzi. Verovali ili ne. "Za svaki slucaj". Doduse upozoravala me pre nego sto sam dosao da se nece nista desiti izmedju nas, ali ja nisam verovao. Jos kad sam joj rekao kad dolazim tacno ona mi napisla "Great, I can't wait to see you". Ja napisao "that sounds promising" a ona napisala "there's no promise in it. none. All i'm saying is that i'll be happy to see you".
I jos je iritira svaki moj pokusaj na neki intimni kontakt, tako da sam sasvim prestao. Kaze voli da provodi vreme sa mnom, ali nista intimno se vise nece desiti. Nikad.  :roll:
Nisam pametan. Sutra uvece se vraca Ksn2. Ni s njom verovatno nece biti nista ozbiljno, s obzirom na novonastale okolnosti, ali ona mi je neverovatno draga i volim da provodim vreme s njom.

Jelence ne seri vise molim te. Probleme u braku mozda imas ti. Taj tvoj namcor ili nekog ima sa strane, ili je mega-loser pa nema, pa ga mrzis sto je takav a znas da boljeg ne mozes da imas, pa mrzis i sebe. Sto rece Woody Allen (ili bese Marx Groucho?) "nikad ne bih bio clan kluba koji prima u clanstvo ljude kao sto sam ja."
Mada ja mislim da je ono prvo - verovatno ima ponekad negde nesto sa strane.

tempo

Ivan_D

QuoteNedavno sam dobio posao u big ass investment banci, radio dve nedelje i vratio se u staru firmu. Wow.

E, da, porediti nekakav corporate job i ruske stjuardese je u najmanju ruku svetogrdje.   xtwak

Hate mail

Ja se izvinjavam.

Time to go Ksn3, Ksn4, buddy.

Hate mail

Od stanja u NYC vidim samo malo oblacnog neba kroz prozor. Kad ustanem znacu vise.

E

:) "Dobro jutro radni narode Crne Gore . 12 je sati." 

tempo

Quote from: Ivan_D on October 27, 2012, 02:41:33 PM
Quote from: Hate mail on October 26, 2012, 10:50:45 PM
Baca ga?

about to happen.

Ksn1 ostala da spava sinoc ovde, ali spavala u farmerkama i bluzi. Verovali ili ne. "Za svaki slucaj". Doduse upozoravala me pre nego sto sam dosao da se nece nista desiti izmedju nas, ali ja nisam verovao. Jos kad sam joj rekao kad dolazim tacno ona mi napisla "Great, I can't wait to see you". Ja napisao "that sounds promising" a ona napisala "there's no promise in it. none. All i'm saying is that i'll be happy to see you".
I jos je iritira svaki moj pokusaj na neki intimni kontakt, tako da sam sasvim prestao. Kaze voli da provodi vreme sa mnom, ali nista intimno se vise nece desiti. Nikad.  :roll:
Nisam pametan. Sutra uvece se vraca Ksn2. Ni s njom verovatno nece biti nista ozbiljno, s obzirom na novonastale okolnosti, ali ona mi je neverovatno draga i volim da provodim vreme s njom.

Jelence ne seri vise molim te. Probleme u braku mozda imas ti. Taj tvoj namcor ili nekog ima sa strane, ili je mega-loser pa nema, pa ga mrzis sto je takav a znas da boljeg ne mozes da imas, pa mrzis i sebe. Sto rece Woody Allen (ili bese Marx Groucho?) "nikad ne bih bio clan kluba koji prima u clanstvo ljude kao sto sam ja."
Mada ja mislim da je ono prvo - verovatno ima ponekad negde nesto sa strane.

:( :( :(
damn, damn, damn

Hate mail

Novonastala realnost...

tempo

bilo kako bilo, ocekujem/o redovne izvjestaje iz moskve i nyc.

Hate mail

Mirabella

Jets katastrofalno izgubili  xtwak Giants superiorno vode.  Dva NY fudbalska tima.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

tempo

kad si kod sporta, nestor i zimonjic ponovo igraju zajedno. za one koji ne znaju, necemo ih imenovati, ali zive u ny i spavaju do podne, danijel nestor i nenad zimonjic su tenis double igraci koji su zajedno osvojili manje-vise sve. zadnjih godinu ili dvije su zbog necega prekinuli saradnju. sve do ove sedmice.

Hate mail

Mirabella

Veceras u 7 nam "ukidaju" kompletan gradski i prigradski saobracaj (autobusi, podzemna, vozovi) do daljeg (sto znaci sutra i prekosutra se ne ide na posao, jupi!), nizi delovi grada se evakuisu.  Navodno ce sutradan uvece da bude najveci picvajz (vetar oko 75 milja na sat) a najvise ce izgleda da na@ebe NJ (i Long Island). 
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

E

Hello NYC
Sad vE gledam na CNN-u , a bas sam bila planirala da gledam Romney-a veceras. Damn Sandy!

Hate mail

People here are total pussies.

Ja sam ratovao po istom ili vecem snegu nego sto zna da bude ovde pa 80% firme ne dodje na posao (jer su im tako porucili e-mailom vece pre).

Dozivljavao sam da mi se cude sto sam stigao na posao, albeit at 10:30am (my usual time) a ja nisam narocit trud ulozio u to uopste.

Jednom mi je sefov sef napisao preporuku (za novi stan) u kojoj je rekao da sam - zamislite - "sober person" i cak stigao na posao uredno "usred January 2000 blitz-a" i bogznakako mu pomogao (on i ostali ziveli 10 minuta odatle u SoHo-u a ja pola sata). To bilo pre 5 godina, taj lik je u ovoj sad firmi u to vreme bio mojoj shefiQui shef. Alo bre, voz ide ispod zemlje, sta me zabole koliko je snega iznad?

Funny, ovih dana ja tom liku "pomazem" da dobije nesto bolje, but that's another story.

Tako je svih 13 godina koliko sam ovde i tako je u svim firmama u kojima sam bio pripadnikom.

Retardi.

Al' opet, mozda oni nisu 20-godisnjaci koji puni hormona rade besmisleni (i tudji) posao vec gledaju da ugrabe extra slobodan (a placen) dan ili budu "with their loved ones" (o tudjem trosku).

Jer znaju da osim toga nece biti u prilici da bogznasta ugrabe u ovo malo vremena koliko je svakome odrezano.

Sve je to nisko.

"Ja iz dalekih predela..."

Daisy

geee, tol'ka buka, zatvara se metro ... mislio sam da Sandy udara direktno u NYC ...

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Mirabella

tempo

lepe njujorcanke.. a rafovi ko kod nas 92.

Hate mail

INI, ne vide se te 3 slike.

Hate mail

Daisy

Daisy

E

Bila kod zubara i to sa ovako bolesnim grlom. Kod mog zubara je mnogo lepo, office mu je kao iz buducnosti .SF /zen atmosfera. Mislim da je Koreanac nisam sigurna, nisam ga nikad pitala. Tako mulja on meni po ustima, zuji, kucka, menja vazda one instrumente. Lezim u onoj zubarskoj stolici koja lici na svemirski brod i gledam vesti na Samsung TVu na plafonu. Dali mi i naocare za sunce da mi zubarsko svetlo ne bije u oci. Lezim tako sirom otvorenih usta , sa desne strane vilice mi mEtili neku crnu silikonsku kocku da ugrizem da bi mi usta ostala tako otvorena, i pratim vesti. U jednom trenutku neki tamo official kaze kako nece da rade pozor ista i bioskopi veceras te da se gradjani NYCja umolavaju da stanu kuci i da uzmu sendvic iz frizdera i da se zavale , jedu i slusaju vesti. U tom trenutku smo sve troje krenuli da se smejemo, i moj zuba i njegova asistentkinja i ja sa svim tim skalamerijama u ustima. Kad je hteo da se vrati zubu, mene opet uhvatio smejavac pa sam morala da dignem ruku da mu kazem da stane. Sve mi suze posle na oci od smeha. Pa gde je ovome palo na pamet da kaze ljudima da uzmu da jedu sendvic iz frizdera.  xrofl

E

Ustvari je situacija vrlo ozbiljna i nimalo smesna. Sa ovim punim mesecom jos strasnija.
Cuvajte se tamo Bella, Hajtic i onaj ? Formerly known as slavujce ako je jos u Virginiji. Ja cu sutra sigurno da se ufrkisem. Me no like storms  :(

Superhik

Nah.

Ne brinem ja za Hejta. Spremio je taj Coronu i sve sto mu treba, cenim.

A ni Bella nije naivna..

xyxy

Hate mail

To sa "punim" Mesecom mi je misterija.

Mesec je uvek "pun". On se ne kruni i ne regenerise misteriozno. On je uvek ucelo.

Novinari...

Superhik

Eto, E.

Vidiš o čemu on kontemplira, usred katastrofe i Sudnjeg Dana.

Ok je, znači..

E

Quote from: Superhik on October 29, 2012, 06:41:02 PM
Nah.

Ne brinem ja za Hejta. Spremio je taj Coronu i sve sto mu treba, cenim.

A ni Bella nije naivna..

xyxy

To je i meni odmah palo na pamet. Ta mlaka Corona xwink2
Znam bre da nisu naivni, pregurali su Irenu kad bese ono prosle godine or so  :idea:.

E

Quote from: Hate mail on October 29, 2012, 06:44:19 PM
To sa "punim" Mesecom mi je misterija.

Mesec je uvek "pun". On se ne kruni i ne regenerise misteriozno. On je uvek ucelo.

Novinari...

Full moon is a lunar phase that occurs when the Moon is on the opposite side of the Earth from the Sun. More precisely, a full moon occurs when the geocentric apparent (ecliptic) longitudes of the Sun and Moon differ by 180 degrees; the Moon is then in opposition with the Sun.[1]

Hate mail

Zadnja 2 sata vetar duva razorno. Kisa pada od jutros po malo i pojacava se "steady". Drvece kojeg u mom kraju ima onoliko izvodi zapanjujuce "svi se sada njisu i ubrzano disu" manevre. Prozori pevaju. Dvoipogodisnji projekat waterproofinga fasade ove moje zgrade upravo se pre 2 nedelje zavrsio; taman na vreme za ovaj master test. Ziv nisam sta ce da bude. Nastojnik i njegovi genijalci su onim srebrnim duct tejpom zalepili sve prozore po hodnicima, da ovi ne bi kao lani poupadali unutra od vetra.  

Inace, ja nemam zrno hrane u stanu minus nekih 15 konzervi sardina; vojnicka posla...

P36 U.S. Government issue otvarac za iste sto sam za dolar uzeo na eBay-u je uredno postavljen, u mini-kesici u kojoj je stigao, desno od njih u jednoj od pregrada/plakara visece kuhinje.

Posto ne kuvam (manual labor!) iskljucio sam (tj. naredio ConEdisonu da iskljuce) pri useljenju gas a posle mesec dana sam iskljucio i frizider iz zida (nemam nista unutra, zuji nocu i trosi bez veze struju/pare - off you go).

Trenutno lezim a kad i ako se nakanim da ustanem pa jos i ako ogladnim (malopre sam pojeo cokoladu sto sam kupio sinoc) probacu da odem do nekog od lokala nedaleko od stana (stana...): obicno imam gde da pojedem i popijem nesto lepo kad je ovakva neka kriza. Pa ljudi kao sto sam ja su "niche market".

Superhik

Šalu na stranu - čuvaj se.

Šta god to značilo..

Hate mail

600yds, eye (of the storm)...

Mirabella

Atlantic City, priobalni NJ, priobalni LI, nizi delovi Manhattana, Brooklyna potopljeni, visoki talasi nastavljaju da nadiru, kazu da ce da "izmene" obalu.   Kran visine 75 spratova se malocas srusio u midtown Manhattan.  A "eye"jos i nije tu, stize ze jedno 2-3 sata, vetar sve jaci i sve vise divlja.  Merkam ona dva velika hrasta ispred kuce i komsijin satellite dish od prekoputa (da nekog ne obezglavi); cekam kad ce da nestane struja (ne da li vec kada) kad drvece krene da pada od vetra i kida elektricne zice.

Otherwise, sve pod kontrolom.  Malocas zavrsila visecasovno peglanje (grabim dok jos ima struje).  Sve letece iz baste sklonjeno, nekoliko sudova i kada napunjeni vodom, kafa samlevena za "manuelni" espresso maker, crank radio, svece i "baterije" spremne, apple pie juce ispecena, hrane i booza bogu hvala ima, ce se snadjemo.  Samo da se prozori ne polome (trenutni vetar je 54 miles/hour), letece staklo je najopasnije.

Mirabella

Mirabella

Hate mail

ShefiQua (a.k.a. "Mommy") upravo javlja da nema nista od posla ni sutra. Cujem da je u nasem financial districtu "curfew".

Hate mail