News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Za zene - DIY

Started by Mirabella, October 28, 2012, 10:15:44 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

E

xrofl ovo kao da je za kjompij i za mene , ima kako da se veze dupli Windsor i kako da se lakiru nokti  xfoht

btw na drugoj strani ima neki Minty Guacamole Face Mask by annahowardshaw, ja kakvo sam pJase ja bih tu masku pojela  :mrgreen:
Ili bacon lipbalm  xrofl

E

Pazi pa ovde ima po kategorijama da se bira. Talking about instructables treba da smislim nesto sto ce da carapice drzi zajedno kad se peru. Iz nekog razloga stalno neka negde misteriozno nestane. Danas tako sav ves opran , nista u korpama, nista u masinama, a 7-8 rasparnih carapica. Gde su sve ostale nestale  :shock: je misterija.

Hate mail

Ne znam. Ja od kako sam poceo sam sebi da perem nisam nista izgubio...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Mirabella

Izmislio Amerikanac...

http://www.containerstore.com/shop?productId=10020984&N=&Ntt=sock

Ubachish ih u veseraj pa u suseraj sa ovom "stipaljkom" i nema glava da te bole.

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Mirabella

urbana

Quote from: E on October 29, 2012, 01:15:23 AM
Pazi pa ovde ima po kategorijama da se bira. Talking about instructables treba da smislim nesto sto ce da carapice drzi zajedno kad se peru. Iz nekog razloga stalno neka negde misteriozno nestane. Danas tako sav ves opran , nista u korpama, nista u masinama, a 7-8 rasparnih carapica. Gde su sve ostale nestale  :shock: je misterija.
pa kupis mrezicu sa rajsferslusom i u njoj peres i susis calapice, tako ja mom unucicu kad mi dodje u goste :)

Jelence

Quote from: urbana

pa kupis mrezicu sa rajsferslusom i u njoj peres i susis calapice, tako ja mom unucicu kad mi dodje u goste :)

Ljubi ga baka :)
Evo sam se sva rastopila na "carapice".

Ja ovom mom sincicu (sto je za glavu veci od mene) jos uvek kazem "sine jesi obuo carapice". A nozurda ko vekna 'leba.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

urbana

Quote from: Jelence on November 05, 2012, 08:06:41 AM
Quote from: urbana

Ljubi ga baka :)
Evo sam se sva rastopila na "carapice".

Ja ovom mom sincicu (sto je za glavu veci od mene) jos uvek kazem "sine jesi obuo carapice". A nozurda ko vekna 'leba.

ooo, pa djetic pravo porastao! tinejdzer, blagosh si ga majci  :lol:
a neka, neka sto duze nosi "carapice", slatko je to  xremyb
da l' verujes da ja svojima jos uvek tepam, iako su sad vec tate i mame? a tek unucicima, ijaoo, ljuubi ih baka...  :lol:

Jelence

e sad si me utesila, ja sam mislila uozbiljicu se kad bude imao decu. mene su moji sa 16 jos uvek tukli a ja mom detetu jos uvek tepam.

eto sta ti dodje jedna generacija u buducnost.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Ivan_D

Quote from: Hate mail on October 29, 2012, 01:18:28 AM
Ne znam. Ja od kako sam poceo sam sebi da perem nisam nista izgubio...

Ne vozi te Viktor, sam sebi peres carape... Sta je sledece?
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Ivan_D

I ovde isto. Upravo sam saznao da sam izgubio glavni prihod. Zavrsavao sam neke poslove pravne prirode nekim momcima koji su to znali da cene i bili ultra darezljivi. 2-3 sata posla nedeljno. Medjutim doba je zla i morali su da zatvore joint   :cry: :cry: :cry:
Nisam jos rekao zeni. Tesko ce to podneti. A ne znam ni koliko od severence pay-a da joj priznam sto su mi dali.

Hate mail

:mrgreen:

Ah, the dilemma.

Knor je izvisiti tako.

Time to get a job, hippie.

:mrgreen:

Odoh sad da glasam za onog u magicnim gacama (not that it'll matter in this lib-looney state).

Covek je bar imao real job u zivotu.

Severance. I got that once.

Ivan_D

Imali pre mene neku advokatsku kancelariju koja im je zavrsavala te stvari dok nisam poceo ja. Njih placali pausal svaki mesec i jos su morali da placaju recimo 3 x toliko za razne settlements koje su ti advokati kao nagodili (neko recimo hteo da ih tuzi za 50k, a ti advokati im kao ponudili 20k da se ne sude). Onda sam dosao ja i tokom nekoliko godina vratio u raznim nagodbama 0 (zero, null, zilch, donut) para.
Nisu mogli da veruju. Ja bio ponudio da radim za pola para koje su davali advokatima, drugi mesec su mi vec dali isto koliko su davali njima, treci mesec mi davali vise.  xjap

A cool su momci totalno, mogli su posle 6 meseci da me otkace jer se skoro sve radilo preko emaila (retko telefonom) a ja sam emaile slao njima da ih proslede, tako da su posle 6 meseci znali ceo moj modus-operadni i svu moju kreativnost i dovitljivost imali na papiru. Ali nisu, uredno me placali iako su znali da ne provodim vise od par sati nedeljno na njihovim slucajevima.

Sad moram da se malo odmorim. Imam jos neke manje assignments, ali ovi su mi momci bili bread and butter, dobri za jedno 80% prihoda. Ah.

Hate mail

Platio bih pare (celih $20!) da znam sta to radis... :mrgreen:

Speaking of which, prizor sa birackog mesta (neka skola):

Hate mail

Primeti kako su dobri ucitelji delimicno ili potpuno novcicima prekrili art (svasta, sta ce to u skoli...) na ovim dvema novcanicama a pazljivo zaobisli te ostavili vidnima njihove denominacije. O, jebem te, Ameriko...