News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Cool stuff (This is why I'm broke)

Started by Mirabella, April 02, 2013, 06:27:02 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

Prepricaj mi, sta kazu  :)  :)

This site is not available from your location. We apologize for the inconvenience.

Mirabella

Ovo je jakna koja krije strasnu tajnu.  Na prvi pogled, obicni dinosaurus ali kad klinja savije ruke pojavljuje se strasni dinosaurus  :)

Na lageru nemaju velicinu 2 i 4 (velicina je srazmerna broju godina deteta).
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

Mom malom nije jos 6, ali velik je k'o 8-godisnje dete. Ili ko 10-godisnje ukrajinsko dete. Tj. kao 12-godisnje kinesko dete  :)

Elem, uspeo sam da odem na taj sajt preko anonymizer-a, ali ne salju van USA/CND.

A taman sam hteo da mu narucim taj duks umesto mikroskopa koji je hteo za rodjendan sledeci mesec.

Mirabella

Pa kupi mu mikroskop ako je to sto on hoce.  Nemoj ono sto ti hoces.  :mrgreen:

Ivan_D

Ma mikroskop hoce zato sto ne veruje da je njuska od kera puna bakterija, zbog cega mora da pere ruke svaki put kad se igra s njim.

Inace, rekao je zeni pre neki dan "ja te volim vise od naseg kera. Ali kera volim vise nego tvoju mamu"   :mrgreen:

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

O cemu? sto vise voli psa nego babu? Pa to je normalno, kad babe skoro ni ne zna. Video ih max 5 puta u zivotu  :(

Hate mail

Jel' moze neko da poprica s tobom o tome?

Ivan_D

Hate mail

Ivan_D

Ali ozbiljno, ne znas kako mi ga je zao sto odrasta bez baba i deda, sa roditeljima koji medjusobno ne pricaju maternji jezik, sto nema sestru, brata, cak ni one od tetka/ujaka u okolini. Babe, dede, sestre, braca, tetke, ujaci, ujne su bili vise nego vazan deo mog odrastanja.
Zena i ja cesto pricamo, da je situacija na UA ili SRB makar malo normalnija (recimo na nivou Hrvatske, ili makar Bugarske) da bismo se tamo vratili, ali ovako ne ide. Ako ni zbog cega drugog, ne mogu da dozvolim da mi jednog dana dete piše Raša Tudej ili Grin pis.  :)

Šalu na stranu, jes' bedak biti iz Srbije...   :(

Hate mail

Za brata ili sestru mozete da mu ucinite.

Mirabella

E

e kjompij ovo za tvoju mama seficu
Endless Edges Brownie Pan xrofl

http://www.amazon.com/dp/B000MMK448/?tag=047-20

:lol:

E

Stvari su stvarno otkacene, ali tekstovi sa opisom ispod su jos bolji

Hate mail

Quote from: E on April 04, 2013, 06:10:04 PM
e kjompij ovo za tvoju mama seficu
Endless Edges Brownie Pan xrofl

http://www.amazon.com/dp/B000MMK448/?tag=047-20

:lol:

OK, thanks. Forwarded.  :|

Mirabella

Ivan_D

Wow. Kad pomislim da sam ja pre samo 30 godina dao jednom klincu loptu za basket, da mi da da nosim njegov sat sa radiom 2 nedelje.
I posle dobrih desetak dana mi se pojavio na vratima sa loptom, njegovi roditelji primetili da nema sat i mora da ga vrati. Vratio mi loptu, a meni svejedno bilo zao, jer sam hteo da se dzekiram jos par dana i po cenu lopte koja je bila dobra.

Ivan_D

Meni je moj brat jednom dao sjajan odgovor. Kupio on neki eksterni hard disk za 50 eura i ja ga pitam "pa dobro, je l' ti treba jos jedan hard disk". A on odgovorio "pa ne treba mi, ali mi ne treba ni 50 eura."   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

E

Ma ja bih da imam celu ovu teavanu  :)
Sva se pogubim kad udjem u radnju  

Mirabella

Pa kupi.  Kad pomislis, malo sta nam stvarno treba.  Ako ce da te usreci, kupuj!   :)

BTW, apsolutno NAJBOLJI website gde ima apsolutno SVEGA sto pomislis (od popa brada):

etsy.com

tempo

Quote from: E on April 07, 2013, 10:31:50 PM
Ma ja bih da imam celu ovu teavanu  :)
Sva se pogubim kad udjem u radnju  

cool je

E

Quote from: Mirabella on April 07, 2013, 10:32:50 PM
Pa kupi.  Kad pomislis, malo sta nam stvarno treba.  Ako ce da te usreci, kupuj!   :)

BTW, apsolutno NAJBOLJI website gde ima apsolutno SVEGA sto pomislis (od popa brada):

etsy.com

xrofl moja je mama govorila :" Samo sto nemaju popove ushi "

Hate mail

Hate (majci): "Pa dobro, jel' ti treba jos jedan stan?" - Mama: "Pa ne treba mi, ali ne treba mi ni 50,000 eura"...

Somebody, shoot me.

tempo

E

Quote from: Mirabella on April 02, 2013, 06:27:02 PM
http://www.thisiswhyimbroke.com/

Videla sam sad jedan Light up kisobran i bas sam pomislila kako me je podsetio na Blade Runnera, kad ono ispod slike ide tekst

Stay dry and lit up with this LED Light Up Umbrella. This umbrella features an LED shaft that lights up with multiple colors. At 36 inches long this light up umbrella is perfect for rainy nights or to put together a Blade Runner style costume.

xrofl

E

Inace ovde pada kisa . April showers bring May flowers xflowy

Mirabella

Mirabella

Ja sam se vise osvrnula na "rasprodaju".