News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Milo u BG

Started by Ivan_D, August 03, 2013, 04:23:53 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

Posle 10 godina. Ni Balasevic nije do koncerta letos bio 10 godina u BG. Ni mnogi, mnogi drugi. Tadiceva DS je bila ogroman gubitak vremena. O ovim danas necu da se izjasnjavam jer nemam neki definisan stav o njima, ali Tadiceva DS mi je definitvno bila odvratna.

Milu Djukanovicu, kao i uvek, svaka cast.  xjap xjap xjap

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=08&dd=03&nav_category=167&nav_id=738986

Podgorica -- Crnogorski premijer Milo Đukanović će oko 20. septembra doći u zvaničnu posetu Beogradu, prvi put nakon 10 godina, pišu podgoričke "Vikend novine".

Podgorički mediji podsećaju da je ranije najavljeno da će Đukanovićeva poseta Beogradu uslediti nakon što srpski premijer Ivica Dačić dođe u zvaničnu posetu Crnoj Gori, koja je planirana za početak septembra.

Đukanović će se, kako se navodi, u Beogradu sastati sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, srpskim premijerom Dačićem i prvim potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vucićem.

Poslednji put Đukanović je u Beogradu boravio kada je prisustvovao sahrani ubijenog srpskog premijera Zorana Đinđića, 2003. godine.

@dr no

Premijer Crne Gore, kalo god se zvao

Актуелни премијер ЦГ се зове Мило. Он је човек коме, београдскиe обавештајнe службe, годинама безуспешно пакују интриге о разноразним шверцерским и криминалним радњама, проглашавајући га за мафијаша, који је од ЦГ створио сигурну кућу за белосветске криминалце. Из Београда се годинама лансира хистерична кампања против Мила, подстиче се и хушка Италијанско правосуђе на покретање кривичне истраге против њега. И све то се ради на патолошкој основи, због фиксације Београд, да је Мило једина препрека инсталирању на власти у Подгорици београдских полтрона и марионета. Фиксација је погрешна, јер је плод заслепљености због заблуда, што су доказали и резултати неколико избора уназад, који су потврдили већинску вољу грађана ЦГ за независношћу. Каквe ђонове на образима магу имати сви они који ће, лицемерно се кревељећи, куртоазно пожелети добродошлицу, истом оном Милу, којем непрекидно копају јаму. Иако је тако, он поседује демократски капацитет да се издигне изнад овог, надам се привременог, нездравог београдског духа, који одише паланком, и која прети да тим својим духом потпуно угуши, и оно мало преосталог аутентичног београдског духа, који је остао као залог, да се у некој будућности поново успостави онај стари Београд, препознатљив и омиљен од свих. Мило је показао и показује своју супериорност над овим ситним београдским политикантима, који су се као уљези угнездили по Београду, изједајући га изнутра као скакавци.
(Skakavci koji su pojeli godine, 3. avgust 2013 16:56)
If you dine with the devil bring a long spoon.

Jelence

I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Daisy

da se izvini srbiji zbog sveg pljuvanja i klevetanja svih ovih godina
(malisha, 3. avgust 2013 15:55)
Preporučujem (+227)

Ne dolazi, Milo...sve je vec pokradeno.
(DEDA CVETKO, 3. avgust 2013 16:31)
Preporučujem (+138)

...i isporučimo ga Italiji sa sve mašnicom oko glavudže
(Nikola, 3. avgust 2013 16:25)
Preporučujem (+90)

bolje da se cuju preko skajpa da se ne cimaju po ovoj vrucini
(johan, 3. avgust 2013 17:19)
Preporučujem (+84)

Nemojte nam ga vracati.
(premudri, 3. avgust 2013 16:15)
Preporučujem (+81)

taman da ga Vučić uhapsi kada u Crnoj Gori ne smije niko
(radan, 3. avgust 2013 16:55)
Preporučujem (+79)

Na dan posete predlažem da cigarete i benzin budu jeftiniji 50%.
(Ormani, 3. avgust 2013 17:05)
Preporučujem (+66)

Očekujem razmenu mišljenja o izbornim džakovima.
(Kiki, 3. avgust 2013 16:49)
Preporučujem (+60)

Kod najave ovakvih poseta javljaju mi se stihovi Branimira Johnny Stulica, iz pesme Uvijek ista prica,...
Kosa mi se dize na glavi i strasno me ljuti kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi...
(Prorok, 3. avgust 2013 17:56)
Preporučujem (+35)

Đukanovicu care, prošvercuj nam cigare, da i naša sirotinja puši mufte. Sve će ti oprostimo....
(Deratizacija, 3. avgust 2013 18:22)
Preporučujem (+19)
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Daisy

jbg,

Prema svecu i tropar.
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.