News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

a whole new level

Started by Ivan_D, September 13, 2013, 08:11:19 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

Ova dvojica igrali poker heads up (heads up znaci da igraju samo 2 igraca, jedan protiv drugog) pre par nedelja nekoliko dana i ovaj Martin izgubio 2M eura.
Ja se secam kad sam ga prvi put video pre 6-7 godina, tek je pocinjao da igra i secam se da je pozajmio od nekog 7,000 czk (oko 300 eura) da bi seo i igrao. Izgledao je dosta skromno, kao siromasan student. Posle se ispostavilo da je student bio (imao je tada 23-24 godine), ali ne siromasan, vec tada je imao par miliona eura. Napisao je bio neki software koji se koristi izmedju ostalih i na Londonskoj berzi.
Ali sta sam ja mogao da znam, kod nas svako ko je mladji od 30 godina, a ima recimo 10K eura misli o sebi da je kralj sveta.

Ovaj drugi, Leon, je jedan od najvecih kockara ovde u CZ, a i sam ima dva vrlo uspesna casina (sto ga ne sprecava da se kocka gde god stigne). Zena ga se seca iz casina gde je radila pre 15-ak godna dok je bio klinac. Kaze uvek bio fin momak, i tada je bio veliki igrac, ali kaze strasno fin, ne stoka kao vecina Rusa koji su tamo igrali.

Elem, ja dok sam igrao, najvise sto sam odneo/izgubio za vece bilo je oko 7-8K eura. A i to se nije desavalo cesto.
Onda su se odvojili momci koji su igrali vece igri i secam se kako smo svi bili šokirani kad je jedan momak izgubio 40k eura. Isti momak je par nedelja kasnije izgbio 120K eura, to smo se cudili vec manje. Onda se par godina na tome zadrzalo, nije bilo vecih gubitaka/dobitaka od 100-150k za vece.

I onda ova dvojica seli da igraju. Igrali tokom te nedelje 3-4 puta i ovaj martin (levo) pukao 2M eura.  :P

If you dine with the devil bring a long spoon.