Fića je besmrtan za razliku od tih ostali automobila. Ja sam kao klinac voleo varburg, pogotovo onaj karavan. Imali ga Popovici iz zgrade i njihov sin kad bi isli negde je sedeo nazad u gepeku sa gomilom stripova.
Doktorka Karajovic je imala spacek, neko, ne secam se ko vise je imao Renault 4 i tada mi je taj auto izgledao veliki, ali kad sam ga video negde pre par godina nisam mogao da verujem koliko je mali. Slicno razocarenje sam imao i sa citroen ajkula. Ja sam mislio da je to najveci auto na svetu dok sam bio mali, a on je jedva velik kao osrednja Octavia.
Martin Hrubik i Selimir Rankovic imali identicne bele lade 1300 i Martin imao obicaj da svaki vikend pere svoju. Jedan tako vikend uzeo greskom da pere Selimirovu, ovaj cekao da zavrsi i onda mu rekao "komsija niste trebali, ali hvala vam"

Martin poludeo i rekao mu da sad ovaj opere njegovu, a kad Selimir nije hteo bacio mu je kofu prljave vode na auto.
Trabanta nije bilo u nasoj ulici, a ni juga se nikako ne secam. Otac od jednog Nevena je imao Polonez, neko je imao neki alfa romeo ne secam se vise ko.
Ja sam imao pony bicikl poklon od bake i deke za 4 rodjendan, par godina sam ga vozio stojeci. Secam se dan kad sam punio 5 godina sam mislio da cu narasti i moci da sednem. Kako se to nije desilo bio sam razocaran, ali je onda mama tokom rucka rekla "jos par sati i bice tacno 5 godina kako si se rodio". Secam se kako sam mislio "ah, onda je zbog toga", sacekao 4 poslepodne i ponovo probao bicikl.