News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Ovo zasluzuje posebnu temu

Started by baggio, June 04, 2014, 07:31:15 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

tempo

senzacionalno. narocito forehand iz trka na 4:00
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Toza

Extra su ovi Romi, daju sasvim novo značenje pojmu mašta.
Jednom sam morao da provedem nekoliko dana u hotelu (missim, "hotelu"; američki hoteli daju sasvim novo značenje reči...) gde je na recepciji radio neki Hindus, a čija cela porodica je po svoj prilici tajno živela u špajzu iza. I pita on mene odakle sam i tako to, i ja da mu se revanširam za ljubaznost kažem "Vaš predsednik Naser je bio veliki prijatelj moje zemlje."
Veoma nezahvalan narod.

Pijanista

Sto bi rekao jedan Ciga u mojoj skoli, "Nije Naser vec Nehur".

Jelence

Ne volEm Indijce pa nikako. Stoka su jedna obicna. Samo gledaju sta ce da ucare, da ugrabe, da te zaxebu. Smrde, ne kupaju se, pitam se dal su crni jer im je to boja koze ili shtroka.

Eto bas onomad, dodjose neke face tog podrijetla da im odradimo neki posao... Kao prvo nemaju kulturu govora, troje njih, sve jedan preko drugoga prica. Svadja, maltene.

Drugo, ne da muvajuuuu... Ma Srbi braco stidimo se. Ovom jednom trebao neki dokument primera radi da je moler, a radi u firmi IT, 20 godina vec ovde i radi IT, i u svakom jebenom CVju pisao od pre 20 godina naovamo da je u Indiji bio bar 10 godina IT. Nema da fali - sutra iz Indije stize potvrda da je malte ne pola Indije namolov'o. Kolega s posla mi je polozio vozacki u Indiji a da iz Syd nije mrdno.

Trece - zakon je rastegljiv pojam. Bila sam prisutna kad je ovaj jedan pitao svog advokata - OK je sve to, a kad bi ceo posao obavili legally? Lojer pao pod stolicu, a ovaj kaze "Ne, ne, mislio sam officially". Turac si mislio officially, mislim se ja, taman si mislio legally.

Dalje - neotesani ko da su s brda sisli. Ova ekipa od kako su nam se prvi put obratili, tako su nam upadali kako im se nadigne. "Samo 5 minuta"... Onda zovu da kazu da bi dosli, a ispred zgrade se sastaju. Ja kazem kada biste dosli, oni kazu sad odmah. Ja kazem ne moze sad odmah jel moze tad i tad. Kazu oni ma samo pet minuta, spustaju slusalicu i eto ih na vratima.

Najbolji nacin da ih se otarasis je da im ispostavis racun. Obrni okreni ne moze drugacije. Kad shavte da nisi tu da ih zabavljas nego posla radi, prestroje se u hodu. Odjednom ne moraju da te zovu za svaku sitnicu, niti da ti zuje oko glave.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Hate mail

Ili su top notch po svim kriterijumima ili su untouchables ciganija. Nema middle ground uopste.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

baggio

Jos uvek ni u profesionalnom, a ni u privatnom zivotu nisam upoznala top notch.

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Hate mail

Ja sam onda srecan da sam profesionalno 2003.-2004. upoznao top notch lika (i njegovu zenu ciji je otac-komunista ovoj dao rusko ime...) koji je po svemu bolji od mene i to znatno (cak i izgleda bolje od mene).

Toza

Ja sam ih upoznao vazdan. Raznih. To što ima kome svi Hindusi smrde - mo'š da bidne, ne osporavam, meni neki nisu uopšte. Al' to je možda zbog devijacije. Da ne kažem sinusa.

baggio

Bice da su u pitanju sinusi.

Nedao ti Bog da zivis u zgradi gde oni drze samo 5 stanova.  Brzo bi ti proradile dizne.

baggio

Quote from: Hate mail on June 05, 2014, 06:12:16 PM
Ja sam onda srecan da sam profesionalno 2003.-2004. upoznao top notch lika (i njegovu zenu ciji je otac-komunista ovoj dao rusko ime...) koji je po svemu bolji od mene i to znatno (cak i izgleda bolje od mene).

Jesi.  Apsolutno si srecan.  Do sada nisam naletela ni na jednog pozitivca (kao ti ovde) kad su oni u pitanju.

Toza

Quote from: baggio on June 05, 2014, 07:10:59 PM
Bice da su u pitanju sinusi.

Nedao ti Bog da zivis u zgradi gde oni drze samo 5 stanova.  Brzo bi ti proradile dizne.
Meni i jasmin neprijatno miriše.

baggio

Ti si onda neki izrod. :mrgreen:

Hate mail

Jelence

Quote from: Hate mail on June 05, 2014, 05:11:09 PM
Ili su top notch po svim kriterijumima ili su untouchables ciganija. Nema middle ground uopste.

Jeste, i ja sam cula, prica se da postoje i top notch idijanci. Cista mitologija.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Hate mail

Mda. Jedan je guverner drzave ovde, drugi najveci svetski venture kapitalista (sa njim sam pricao telefonom pre jedno 13-14 godina), ovaj moj habab je CEO. Sve zavisi sreco od toga u kakvom se drustvu da ne kazem miljeu kreces.

Pareski do

Chuck Norris doesn`t gratuitously destroy public property!

Toza

Где нам је Парески?

Ево сад док чекам утакмицу закачим једну веома поучну серију на 2. програму РТС - 37 Days у продукцији BBC (ББСИ).

И каже тамо нека жена, у ствари, пита неке мушкарце, а све ми личи на краљицу или тако неку, како се правилно пише: Србија са "б" као "барбари" или Срвија са "в" као "варвари".

Па 'тедо' да продискутујемо мало о теми.

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.