Ja zaboravio da ti kazem, trebao si da se uclanis preko proxy-a, ili preko vnp ili neki drugi program sto menja IP adresu jer onda bi platio $59 umesto 59 eura. Ja se uvek tako preplacujem na sve razne sajtove.
I kazes sve ti izgleda legitimno? Ja nisam statican, a nisam ni škrt, naprotiv. Mene samo j@be malo para.
Lviv je idealan za mene jer potrosim tamo malo (oko 150 eura dnevno ukljucujuci SVE, put, smestaj, hranu, izlaske), a jos ne moram tamo da idem poslovno jer idem kod zenine sestre.
Moskva mi se naj@bala matere. Recimo 4-5 dana u Moskvi bi me uvek kostalo (ukljucujuci SVE) oko 2000 eura. E, al' tu nije kraj price. Da bih mogao u Moskvu, morao sam da imam verodostojnu pricu jer zena zna da ja ne bih isao negde na put ako ne bih nesto i zaradio. Tako da bih na svaki taj izlet potrosio 2K, a zeni jos davao na nas zajednicki racun 3k sto sam kao bio zaradio.
Bilo je to ubitacno za moj štek. Mada, the biggest hit my štek ever took bilo je pre jedno pola godine kad sam bio bolestan. Imao anginu, groznicu, mislio sam da cu da umrem. Zena bila u Ukrajini sa malim. U trenutku slabosti sam joj poslao instrukcije za, tada, ceo štek za koji nije znala, rendering it useless.
Od tada sam uspeo nesto da ustedim, taman za jos jednom u Ukrajinu i na jesen u NYC, ali moram da budem oprezan jer nisam daleko od finansijskog kraha.
Hate, any suggestions? Please don't feel bad for me. And don't you offer me a hand!