News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

The Met: Aida

Started by amans, February 01, 2010, 03:01:33 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

amans

NYC: eto mene za mesec-dva (volim Verdija i The Met vise nego leba da jedem  :lol: :lol: :lol: )

http://www.metoperafamily.org/metopera/season/production.aspx?id=10396

lalala lalala tralalalala

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

We're lost, but we're making good time.

Nocobdija

slawen

'Оћу и ја у тај Њујорк!

Па добро, мајку му, ка'ће већ једном човечанство да ми се захвали за све што сам до сад учинио, а напосе што ево овакав савршен постојим, а испред и у име човечанства луче водиље УСофА и Канада, па да ми упуте позиницу да се тамо пребачим и свој геније им ставим (повремено) на располагање?

Овако ми Аида предалеко.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

amans

Evo, ja te, slawene, tako savrsenog i zasluznog, zvanicno i nezvanicno pozivam u Usu. Kanada nije moj resor, moras da se obratis ondasnjim nadleznima  ;) Kad sletis, ima crven tepih da rasprostrem i pionirke sve s maramama da ti cvece (to umesto zahvalnice)  predaju  :lol: Daklem, sve je sad do tebe ...

Ivan_D

oh, kakvo razocarenje. po naslovu sam sudio da se radi o met-art, a ne o metropolitan operi.

U krajicku mozga mi se javljalo da su male sanse da amans zna nesto o met-art, ali jednostavno nije bilo drugog objasnjenja.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Nocobdija

Quote from: amans on February 01, 2010, 01:55:24 PM
Evo, ja te, slawene, tako savrsenog i zasluznog, zvanicno i nezvanicno pozivam u Usu. Kanada nije moj resor, moras da se obratis ondasnjim nadleznima  ;) Kad sletis, ima crven tepih da rasprostrem i pionirke sve s maramama da ti cvece (to umesto zahvalnice)  predaju  :lol: Daklem, sve je sad do tebe ...

Misim da njega više od tih pionirki zanima jel nudiš polupansion ili pun pansion sa dnevnim izletima i ostalim propratnim sadržajima.  :mrgreen:

slawen

Quote from: Nocobdija on February 01, 2010, 06:59:00 PM
Evo, ja te, slawene, tako savrsenog i zasluznog, zvanicno i nezvanicno pozivam u Usu. Kanada nije moj resor, moras da se obratis ondasnjim nadleznima  ;) Kad sletis, ima crven tepih da rasprostrem i pionirke sve s maramama da ti cvece (to umesto zahvalnice)  predaju  :lol: Daklem, sve je sad do tebe ...

Misim da njega više od tih pionirki zanima jel nudiš polupansion ili pun pansion sa dnevnim izletima i ostalim propratnim sadržajima.  :mrgreen:
Ви ме господине држите баш ниско.
Па ја и мајци кад идем у посету, не уваљујем јој се у стан на конак и храну.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

E

Quote from: Ivan_D on February 01, 2010, 02:57:08 PM
oh, kakvo razocarenje. po naslovu sam sudio da se radi o met-art, a ne o metropolitan operi.

U krajicku mozga mi se javljalo da su male sanse da amans zna nesto o met-art, ali jednostavno nije bilo drugog objasnjenja.

umetnost  :lol:

Pijanista

Sjajan trosed, Luj XVI. Steta sto ga ova cura zaklanja

amans

alooo ...  pa da si ocekivao da cu okaciti neki sajt sa zavodljivim muskim da parim oci, ajd jos djenedjene,....al sa zenskacima.... sto bih ja cunjala po sajtovima sa golisavim devojkama, go figure .... :idea:

E

To je umetnicka fotografija  :mrgreen:

Nocobdija

Quote from: slawen on February 01, 2010, 08:54:36 PM
Quote from: Nocobdija on February 01, 2010, 06:59:00 PM

Ви ме господине држите баш ниско.
Па ја и мајци кад идем у посету, не уваљујем јој се у стан на конак и храну.

Najiskrenije Vam se izvinjavam zbog izrečenog.  :oops: U pitanju je bila samo jedna mala premisica na temu odnosa izmedju istoka i zapada često manifestovanih u mnogim primerima, no greškom ste se i Vi našli tu, potpuno nesretnim spletom okolnosti (ma bre zezao sam se).  xyxy

Nocobdija

Quote from: E on February 01, 2010, 09:05:15 PM

umetnost  :lol:

Uuuu, al je nažuljale sandale.  :cry:

Pijanista

steta sto nije  stala ispred ogledala.

Nocobdija

Quote from: Pijanista on February 01, 2010, 10:59:16 PM
steta sto nije  stala ispred ogledala.
Misim da bi se svakako izula.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

E

I INI je umetnicka dusha :)
Nema Demcija shteta i on zna da je bolje sa kultur(n)om :lol: