News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

uzasno me boli

Started by E, February 25, 2010, 02:38:40 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E

slawen

И сама знаш који је лек.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

E

Advil i Tylenol
slabo mi nesto pomazu

Hate mail

Kjomp. :(  Nikad u zivotu me nije bolela glava.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

amans

We're lost, but we're making good time.

Ivan_D

evo mene, posle opravdanog odsustva. selili smo se, tako da je i mene bolela glava. i to mnogo.

Doselili smo se u belo naselje gde zive sve neki fini ljudi. ne znam zasto nam je trebalo tako dugo. what the heck was i thinking. Staro naselje bilo puno socijalnih slucajeva koji su iz nekog, meni sasvim nepoznatog, razloga mislili da su bolji nego mi zato sto smo Ukrajinci.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

Hm, mogao bih se zakleti da mi je broj postova bio preko 650 pre odsustva. su neki postovi izbrisani?

Hate mail

Quote from: Ivan_D on February 26, 2010, 08:40:07 PM
evo mene, posle opravdanog odsustva. selili smo se, tako da je i mene bolela glava. i to mnogo.

Doselili smo se u belo naselje gde zive sve neki fini ljudi. ne znam zasto nam je trebalo tako dugo. what the heck was i thinking. Staro naselje bilo puno socijalnih slucajeva koji su iz nekog, meni sasvim nepoznatog, razloga mislili da su bolji nego mi zato sto smo Ukrajinci.

:|

Hate mail

Pa gde ste to stanovali? "Naselje"? Jel' to onaj red blokova na putu za aerodrom?

Hate mail

I otkad si ti Ukrajinac???  :mrgreen:

Tromotorac

Well, dobrodosao nazad Ivane. Nisi mnogo propustio. Dve, tri teme na vrhu "Ostalo" i to je to.
The bums will always loose.

Ivan_D

Quote from: Tromotorac on February 26, 2010, 08:44:37 PM
Nisi mnogo propustio.

pa tako vam i treba kad ste oterali Parezu    :mrgreen:

pozdrav covek  :)

Ivan_D

Quote from: Hate mail on February 26, 2010, 08:43:52 PM
Pa gde ste to stanovali? "Naselje"? Jel' to onaj red blokova na putu za aerodrom?

Ne bre, stanovali u jednom delu gde je recimo 70% penzionera. Nije kraj ni toliko los, nisu bilo blokovi, zgrada od cigli, na metrou 15 min od centra, ali puno siromasnijih ljudi, pogotovo za praske standarde. I onda imas situaciju da te sefovi sefova tih nekih ljudi tretiraju kao sebi ravnom, a najveca zgadija koja zivi od 800 eura mesecno ima povremeno zajedljive komentare. Naravno ne svi, ne ni vecina, manje od 10% ali dovoljno je da se sa tim sretnes jednom nedeljno pa da ti pokvari dan.
Zenu su pogotovo mrzele neke majke na decijem igralistu, pogotovo kad bi sebi kupila nesto novo. Na kraju je par njih nije ni pozdravljalo.
Da budem iskren ja sam za ovih 10 godina imao svega par neprijatnih encountera, uglavnom sa prodavacicama koje sam brzo doveo u red placajuci jim novcanicama najvece denominacije posle cega bi morale da jurcaju po naselju, i na kraju neizbezno u postu, jedno 300m udaljenu, da bi usitnile novac.

Uglavnom ovde je puno bolje. Bogatiji i obrazovaniji ljudi su mnogo finiji   :)