News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

U Aprilu u Torontu.

Started by Pijanista, March 15, 2010, 08:04:00 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

Sunce ti bogovo!  :? :mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

SAO TorontA... xbaby2

No nije Nedjo mnogo gori od tzv. crkve.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

slawen

"Без проблема улази у Белу кућу и амерички Конгрес, пријатељ је са политичарима и депутатима руске Думе..."
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

Cudi me da nisu pomenuli da je Carlos Castaneda pisao u njemu u svim svojim knjigama.   xrofl
If you dine with the devil bring a long spoon.

Pijanista

Nije on cuo za Kastanedu (BTW, varalica). Stao je negde izmedju Tarabica i Dzune.

Hate mail

Odmah iza pukovnika Radisica.

Ivan_D

Pijanista

Probaj da izvadis taj komentar iz recenice, pa ces videti da ispada kao da o Kastanwedi mislim pozitivno:

Nije on cuo za Kastanedu. Stao je negde izmedju Tarabica i Dzune.

Zato sam to u uturijo.

Ivan_D

ach zo. Castaneda je varalica, si hteo reci. da, vrlo verovatno jeste.
my bad

E

Tužni Grad

Btw. da li je iko ikada čuo kako je neki vidovnjak dobio šesticu na lutriji ?
Anyone ?

Mi'sim logično bi bilo, jel'.

slawen

Седмицу.
Седмица је премија.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

Dobije malo-malo neko u Pancevu. Pa se 16,000 policajaca grada Panceva da u potragu za dobitnikom i/ili clanovima njegove familije...

Ivan_D

QuotePatriotizam nije ideologija, to je stvar kućnog vaspitanja. To te nauči baba. - Momo Kapor

E bre, citiras Kapora u footnote-u?   :?   :?   :?

Treba ti odmor, ocigledno. Uzmi nedelju dana slobodno   :)

Smrt svim patriotizmima, a pogotovu primitivnim balkanskim.

Hate mail

Tzv. Srbija je "kozhoderska"TM tzv. drzava (Miladin).

E

Tužni Grad

Quote from: slawen on March 16, 2010, 07:19:26 PM
Седмицу.
Седмица је премија.

Ovdi je šestica premija. I nisam još doživeo niti da je Deda Živadin (leči sve, zna sve) niti Mbonga Obutu iz Pariz (vidi u prošlost a tek budućnost) izvukli premiju.

Jelence

Koga cemo da delegiramo - imal neko iz Toronta ovde?
Nemoj da nam Draza umakne. Nemoj to da propustimo, kako cemo unucima pred oci.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Daisy

Magijska moć broja 69

,,Srbija ima mnogo prirodno nadarenih parapsihologa pa nije ni čudo što su naši obaveštajci nekad bili četvrti u svetu", kaže priznati iscelitelj, idejni pokretač parapsihološke Grupe 69 pri JNA i osnivač jedinstvenog centra u svetu u kome okuplja najtalentovanije ljude u zemlji koje će obučiti da šire pozitivnu energiju nad Srbijom i leče ljude

Kada je 1992. godine ostao u Čikagu, uz sve privilegije koje su mu američke službe obezbedile, Nedeljko Dražić se toliko brzo pročuo da do njega više nije mogao da dođe ko je hteo. Klijenti su mu bili biznismeni, glumci, senatori, košarkaši, bejzbol igrači, deca bogataša...

- Čistio sam ih od poroka, magije, čistio sam im kuće od loših zračenja, lečio biljem... Ono što sam im ja radio niko od vračeva u Americi nije umeo - kaže Neđa kome su mnoge poznate ličnosti iz SAD postali prijatelji. Baš kao i ovde. - Ljudi vole da se druže sa mnom. Valjda zato što ih napunim pozitivnom energijom.

U Americi je Neđa stekao i veliko bogatstvo. Taman da može sebi da priušti ono u čemu zaista uživa - da roni, peca, plovi jahtom, ide u lov na grizlije na Aljasci, na ždralove u Africi i da prvim komšijama na Beverli Hilsu, gde s vremena na vreme boravi, pripremi pravi srpski roštilj. Tek da im pokaže kako ,,onaj njihov barbakju nije ni za šta".

Precizan kao aparati Nase

U Americi se uverio i da je potpuna zabluda kako se magijom bave samo sibirski i indijski šamani, indijanske i afričke poglavice i babe s juga Srbije. U poređenju s američkim parapsiholozima i sugestolozima, naše lokalne vračare su, tvrdi, mala deca.

- Magija je zavladala svetom. Više se ne ratuje oružjem nego umom, delovanjem na psihičku energiju. Magijom se najviše i najlakše deluje tamo gde se vrti novac: na političare, bankare, biznismene, sportiste. Deluje se na druge zemlje, na njihovu mladost, političke strukture, vojsku... Sad već postoji jaka tehnika koja putem impulsa, infracrvenih zraka i zvuka deluje na čoveka, njegove misli, snove, nesanicu... Sve ono što se dešavalo po raspadu SFRJ, a završilo se Dejtonom, ništa nije bilo slučajno. Pa, kako to da baš sva trojica iz Dejtona nisu više živi - kaže Nedeljko i dodaje da se uveliko radi na pravljenju kontratehnike i da su Rusi za sada najdalje otišli u tome.

Najveću potvrdu svojih (nat)prirodnih moći Neđa je dobio, opet, u Americi. Tamo je video specijalne kamere koje snimaju duhove, baš kao što on može da vidi ,,razne vragove oko čoveka koji je pod magijom". A u Nasi je video da se koriste aparati koji mere energiju čoveka i putem slike prenose je na monitor. Baš kao što on vidi auru i njene boje i odmah može da proceni zdravstveno stanje čoveka.

- Tim aparatima se svaki dan meri fizička, intelektualna i psihička energija naučnika Nase. Na monitoru se tako vidi i njihovo kompletno zdravstveno stanje. U zavisnosti od energetskog stanja, Nasa dnevno raspoređuje naučnike na različite zadatke kako bi se iz svakog saradnika izvukao maksimum. Pregovaram da kupim jedan takav aparat. Jeste mnogo skup, ali trebaće mi. Ovamo će tek dolaziti stranci - uveren je Nedeljko.

Nedeljko, sa kamiljim štapom
protiv zlih sila, na svadbi
šeikovog sina u Dubaiju
Sa jednim od najbogatijih
šeika Saudijske Arabije
Nedeljko sa Džunom,
čuvenom ruskom
isceliteljkom
Kolektivni ritual čišćenja od
magije

Pregovori s duhom drveta

Novac i priznanja stečeni u Americi Neđi su omogućili status uglednog gosta mnogih zemalja i njihovih visokih državnih krugova, kao i dalje školovanje, uglavnom u Rusiji, gde je i doktorirao alternativnu medicinu, odnosno isceliteljstvo. Najviše para Neđa je, ipak, potrošio na putovanja, od plemena do plemena, s jednog na drugi kraj sveta. Ili, kako on to radije kaže, na druženje sa sirotinjom, najvećim čuvarom duhovne tradicije svakog naroda. Poput arapskih beduina ili afričkih ljudoždera. Ili Cigana.

- Gde Cigani razapnu šatore, tamo je čisto i bezbedno. Tu nema patogenih zračenja - kaže Neđa.
Šta je sve naučio od sirotinje sa svih meridijana, samo on zna. Ali, tvrdi jedno: imao je najbolje šamane, vračeve i iscelitelje za učitelje. Od njih je naučio kako da pomaže ljudima da im bude bolje, kako čoveka da usreći i produži mu život.

- Nisu čoveku bolesti i nesreće od Boga date - ističe Nedeljko. - Zato se treba čistiti od negativne energije. Najbolje je pridržavati se deset božijih zapovesti i ići u božije hramove gde se čovek napuni pozitivnom energijom. Ako zgrešiš, pokaj se. I nikad ne ubij.

Šta je naučio živeći sa ljudožderima u Africi, nije nam rekao. Priznaje da je zapanjen njihovom inteligencijom. Nema ljudoždera koji ne zna istoriju svog plemena od pamtiveka do dana današnjeg. U plemenima postoji stroga hijerarhija. Dečake do sedme godine gaje majke, a od tada do punoletstva - starešinstvo. Neđa je prisustvovao jezivim ritualima sa krvlju i mokraćom u kojima se dečaci podvrgavaju strahovitim testovima izdržljivosti. Plemenski vrač, koji vidi sve, ima telepatske i isceliteljske sposobnosti, uči ih da poštuju bogove šume, trave, planine i, pre svega, kako da razgovaraju s njima.

Jednom su, priča Neđa, vlasti krčile šumu kako bi se napravio put. Trebalo je, između ostalog, da poseku jedno ogromno drvo koje pet ljudi nije moglo da obuhvati. Pošto mu buldožeri nisu mogli ništa, vlasti su pozvale plemenskog vrača i ponudili mu šta god hoće u zamenu da razgovara s duhom drveta da im dozvoli da se drvo obori i izgradi put.

- Sedam dana je vrač pregovarao s duhom drveta. To nije fantazija, gledao sam svojim očima. Kad je namolio duha da izađe, posle sat grane su popustile, a lišće se osušilo. Drvo je oboreno kao od šale, pleme je dobilo šta je tražilo, a vrač je uzeo sedam korenova tog drveta i iz svakog je kasnije niklo po jedno novo drvo - priča Neđa.

Neko će se možda nasmejati ovoj avanturi, možda i pomisliti da je čista fikcija. Ipak, kad Neđa kroz sećanja odluta u svoje doživljaje, ne možete a da ga ne slušate otvorenih očiju i usta. Verovatno su isto tako reagovali i specijalci JNA koje je Nedeljko Dražić pre dvadeset godina obučavao kako da prežive u prirodi, razlikuju lekovito od otrovnog bilja, postavljaju zamke životinjama...

- Bilo je to na Jahorini. Sedeli smo oko vatre, pričali o energiji, ratnicima spavačima, o gledanju u vatru, lečenju vatrom. Oni se zainteresuju, ranije nikad čuli za to. Ja im tada predložim da oformimo grupu pri vojsci koja bi se bavila energetskim delovanjem. Dok smo razgovarali, crtao sam nešto po zemlji ispred vatre, hteo sam da iscrtam broj 99, ali ispade 69. Oni su se smejali i zezali, ali parapsihološka grupa 69 je formirana. Zašto baš 69? Pa ništa nije slučajno. Ni kod mene niko slučajno ne dođe da traži pomoć - zagonetan je Neđa.

Najviše razumevanja za formiranje ove grupe bilo je, kaže, u Srbiji, gde je, očigledno, duboko ukorenjena duhovna tradicija.
- Srbija ima mnogo prirodno talentovanih parapsihologa, samo što se malo ko ozbiljno bavi time. Nije čudo što su naši obaveštajci nekada bili četvrti u svetu - primećuje Neđa.

I metla se pita

Neđini mobilni telefoni stalno zvone, kao i fiksni u stanu u centru Beograda u koji svaki čas neko ulazi. Bilo bi neukusno pominjati imena, iako Neđa svakog sa svakim upoznaje. Recimo da dolaze sa svih strana - poslovni ljudi, državni i vojni službenici, pisci, novinari, direktori, profesori, sportisti, manekenke, njihovi prijatelji, prijatelji njihovih prijatelja... Dolaze cele porodice da im Neđa izleči decu, vrati ih na pravi put ako su se odali nekom poroku, bračni parovi koji se leče od steriliteta, ostavljeni koji ne mogu da prebole preljubu partnera... Pokazuju mu fotografije muževa, bivših ljubavnika, svekrva, sinova i snaja. Vidi Neđa i preko slike im odmah kaže ,,taj nije za tebe" ili ,,dobra ti je snajka, samo je mnogo nervozna i lošu energiju prenosi na sina, neka proveri štitnu žlezdu kod lekara."

Svako ko uđe na vrata, najpre prođe ispod pozamašnog venca belog luka na ulazu, a onda ispod male metle na plafonu u predsoblju. Tu metlicu gotovo niko ne primeti, ali Neđa, dok skenira auru svake pridošlice, diskretno registruje da li se i kako pomera metla. Njene vibracije su nepogrešiv pokazatelj da li je ušao neko ko na sebi ima magije. Ima li nekog u Srbiji ko nije pod magijom, pitamo Neđu, zapanjeni masom sveta koja prolazi iz dana u dan kroz njegov radni prostor i geometrijskom progresijom kojom se uvećava broj onih koji traže pomoć. Kod Nedeljka niko ne dolazi bez nevolje.

- Ima, ima - smeje se Neđa. - Na sirotinji magije nema.

Dok skenira nečiju auru, Neđa istovremeno ,,vidi" i razne vražje oblike oko čoveka i tako odmah zna koja je magija u pitanju. Najteže je, kaže, porodično ili genetsko prokletstvo. Zbog nekog pretka koji je rušio božije hramove ili masovno ubijao, ispaštaju generacije i do 21. kolena. Majčino ili očevo prokletstvo je najjače posle porodičnog. Ono je, kaže, najčešći uzrok što se rađaju falična deca, inače vrlo inteligentna i senzibilna. Krvna magija je nametnuta, radi se nekome iz ljubomore, zavisti, mržnje, a preko odeće, kose, intimnog rublja, fotografije... Ljubavna magija se radi preko narukvice ili lančića da bi se neko ,,vezao" za nekog.

- Političarima i biznismenima se često radi magija preko mrtvačke vode, poliva im se pred kućnim pragom ili ubacuje u piće, kafu. Posle niko ne zna kako je vozač sleteo s puta - kaže Neđa i savetuje svim važnim ličnostima i bogatašima da kad idu na put ili neku večeru, obavezno sa sobom ponesu srebrnu kašičicu i njome promešaju hranu i piće. Ako srebro pocrni, hrana i piće su otrovni.

Pošto mu se ukaže da li je neko i pod kakvom magijom, on prelazi na pulsnu dijagnostiku, drevnu metodu koju je naučio na Tibetu. Dok drži čoveka oko ručnog zgloba, opipava puls i oseća kako krv prolazi kroz svaki organ. Tako dobije potvrdu onoga što je već video skenirajući auru - da li je neki organ oboleo. I, što je još važnije, da li će neki organ tek oboleti.

- Pulsna dijagnostika je i preventivna, otkriju se svi ugroženi organi. Bolest nikad ne napadne čoveka odmah, ona u njemu tinja bar dve godine - otkriva Nedeljko.

Posle pulsne dijagnostike, energetski obrađuje čoveka. Nikome nije jasno šta se dešava dok on rukom prelazi preko određenih delova tela, maše oko vas ili vas drži čvrsto u zagrljaju. Samo osetite neku prijatnost i toplotu koja se pod njegovim dodirom razliva telom.

- To što radim naziva se deblokiranjem energije. Prvo pojačam energiju u stomaku, koji je izvor života, onda pređem na srce, pa na desnu stanu pluća i na kraju jačam kičmeni stub. Posle toga čovek ima normalan protok energije kroz celo telo, ali i energetsku izolaciju od loših uticaja - objašnjava Nedeljko svoju metodu koja se najčešće završava preciznim podatkom ko ima koji pršljen uklešten.

Nedeljko u ritualnoj
odeći i opremi
Afričku masku
ne kupujte
ako ne znate
da li je pozitivna
Lutka koja tera
zle sile

Ritualna VIP žurka

Neđa ne leči dok ne očisti od magije. Ili, ako će neko lakše da razume, od negativne energije. Tek posle slede recepti za biljne čajeve, tinkture, meleme... A kako čisti? Noću, u svojim astralnim druženjima sa učiteljima šamanima iz celog sveta. Oni su uvek uz njega da mu pomognu da se njegova astralna projekcija vrati u njegovo telo. A Neđa iz njega mora da izađe da bi onome koga čisti vratio dušu koju je đavo, preko bačene magije, uzeo pod svoje.

- Svako od nas ima svog energetskog, astralnog dvojnika. Moj zadatak je da nađem dvojnika i prenesem iz njega čoveku pozitivnu energiju - nastavlja priču.

Kako on to radi može da se vidi na grupnim ritualima čišćenja. Mada, opet, nikome ništa neće biti jasno. Ali, izgleda da deluje. Na nedavno održanoj seansi, koja je, bez preterivanja, izgledala kao da ste zalutali na VIP žurku, od četrdesetak učesnika, obučenih u ritualne haljine, nekima je tokom obreda bilo muka, bilo je i padanja u nesvest (to znači da je đavo naglo izašao iz tela i duše, objašnjava Neđa), ali su svi otišli veseli. Mnogi su, prepričava se ovih dana po gradu, te noći prvi put spavali normalno posle dužeg vremena. Energetski naboj držao ih je danima, a svako ga je iskoristio na svoj način. Jedni su dobili poriv da peru prozore i detaljno čiste kuću, drugi ideju za posao, neki su se izmirili s roditeljima... Bilo je i onih koji su priznali da im se konačno probudila seksualna želja.

Kolektivni ritual počinje tako što se svi poređaju u krug i to po jačini energije magije. Do Neđe su uvek oni s ,,najvećim đavolima". Svi se drže za ruke i ponavljaju ,,mi smo svetlost i svetlost je oko nas". A on, u ritualnoj odori, sa niskom zvončića, govori bajalice, što hercegovačke, što indijanske ili afričke. Niko ga ne razume, ali primećuju da je u transu. Kad zamahne zvončićima oko nečije glave, telo se strese od jezive visoke frekvencije.

Štit nad Srbijom?!

- Bajalicama, zvonjavom i ritmom bubnjeva teram đavole da izađu iz tela i duše. Čim izađu, uhvate se za ruke tako čvrsto, da iznad kruga naprave piramidu. Onda ih zavađam, lomim, dižem iznad aura i ubacujem u bubnjeve. Na kraju se svako od učesnika rituala sa svakim izljubi tri puta - priča Nedeljko i kaže da se posle toga đavo ne vraća u čoveka, ali može ostati njegovo seme. - Ja to vidim i, ako treba, ta osoba ponovo dolazi na ritual.

Ko veruje u ovo, veruje, ko ne veruje, ne mora.

- Ljudi možda ne znaju ko sam, ali ja nisam na đavoljoj strani. Jesam pravoslavac, ali za pomoć mi se obraćaju ljudi svih vera - kaže Neđa. - Pravi šaman, kurandero, iscelitelj, beli mag, vrač, mora da ima prirodnu duhovnu energiju, da je dobar i pošten i božiji čovek. Njegovo je da štiti i leči ljude. Molitvama, bajalicama, kako ko zna.

Iako je parapsihologija već visoko razvijena nauka u mnogim zemljama, a pogotovo u SAD i Rusiji, diplomiranih parapsihologa i iscelitelja, kakav je Nedeljko Dražić, nema mnogo u svetu. Zato, kaže, onih poganih vračeva koji truju ljude crnom magijom ima na milione.

- Naši političari ne veruju u parapsihologiju. Ne veruju oni ni u sebe, ni u Boga. Nije ni čudo što nam je država u krizi. Oni nemaju ni kulturu ponašanja. Za uvrede kojima oni čašćavaju jedni druge, u Americi bi pljuštale tužbe. U Narodnu skupštinu zato treba prvo dovesti sveštenika da osvešta prostor i očita molitve, pa tek onda ih pustiti da zasedaju - kaže Neđa i dodaje: - I pravoslavlje nam je u krizi, napadnuto od đavola sa svih strana. Naši sveštenici treba dobro da otvore oči ko će ubuduće voditi Crkvu. Srpski patrijarh mora da ima čistu prošlost, kao i njegova najšira familija, da nisu nikad nikome naneli zlo i da su Bogu mili. Naslednik patrijarha Pavla mora biti baš kao što je on, čist kao suza.

Za razliku od SAD koje su novcem kupile najbolje parapsihologe iz celog sveta, Rusi su svoj prirodni parapsihološki potencijal maksimalno iskoristili. Nedeljko Dražić upravo to pokušava da uradi u Srbiji. Da okupi najdarovitije ljude u zemlji sa prirodnim moćima, obuči ih kako da prenose pozitivnu energiju, leče ljude i šire svetlost. Zato je nedavno u Beogradu i registrovan Centar za duhovnu obnovu i narodnu tradiciju, jedinstveno udruženje takve vrste u svetu.

- Vreme je da napravimo energetski štit nad Srbijom - poručuje Nedeljko.

Gordana KNEŽEVIĆ-MONAŠEVIĆ
Snimio Željko SINOBAD

http://www.dejanlucic.net/Lat/broj___69_latinica.html

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ NA UDARU CRNE MAGIJE!

Autor: Jordan Ginović

Objavljeno: 15.12.2009 - 10:00

Na promociji novog albuma Željka Joksimovića, održanoj prošle nedelje u "Ekspo centru", popularnog pevača u stopu je pratio beli mag Nedeljko Dražić! Istina, vrlo diskretno, što je između ostalog podrazumevalo civilnu garderobu, a ne neki od neobičnih kostima u kakvim smo ga, recimo, viđali u časopisu "Zona". Kako se ne bismo bavili nagađanjima i pretpostavkama zašto je poznati šaman Lanetu "čuvao leđa", odgovor smo potražili iz prve ruke, a Dražić je bio i više nego raspoložen da nam pojasni prirodu svog odnosa sa slavnim pevačem.

"Svi poznati i uspešni mogu biti žrtve crne magije koja se odražava na njihov uspeh, perspektivu, ali i život i zdravlje. Na promociji Željkovog albuma negativne energije bilo je u izobilju, a ako ti je neko prijatelj, naravno da ćeš ga zaštititi. Takve vibracije uglavnom su dolazile sa ženske strane, a primetio sam i jednu mušku osobu koja je pokušala da mu obiđe sto, odnosno da ga okruži i tim ritualom mu naškodi. Na sreću, uspeo sam da ga blokiram, nakon čega mu je pripala muka, pa je brže-bolje otrčao u WC da povraća. Moguće je da ga je angažovao neki pevač koji je ljubomoran na Željkov uspeh. S druge strane, nekolicina ženskih osoba pevača je pokušala da fiksira pogledom. Ispod majica su imale neke vračerske stvari, nekakve krpe natopljene krvlju, i bilo bi pogubno da su svoju zamisao uspele da sprovedu u delo.

Mada, nisu one išle na duge staze, već su htele da ga ismeju u tom trenutku", otkriva Dražić i objašnjava da o ovome nije želeo da obavesti Joksimovića, kako mu ne bi pokvario dobro raspoloženje: "Ja sam profesionalac. Ono što vidim, blokiram i ćutim. Bitno je da je sve dobro prošlo, da su pesme dobre i da smo svi uživali. Inače, Željko je dobar čovek. Prijatelji smo i uzajamno se poštujemo." Nedeljka smo upitali i da li je Joksimović podložan crnoj magiji, kao i da li je ikada koristio njegove usluge. "Nikad od mene nije tražio pomoć, a što crne magije tiče, nije joj podložan jer ima jaku krv. Naime, Željko vuče karmu sa španskog dvora.

http://www.svet.rs/clanak/%C5%BEeljko-joksimovi%C4%87-na-udaru-crne-magije

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Ukrajina: Novi premijer terao duh Julije Timošenko iz kancelarije

Beta-AFP | 19. 03. 2010. - 17:35h | Foto: AFP | Komentara: 0

Novi ukrajinski premijer Mikola Azarov pozvao je sveštenika da blagoslovi njegov kabinet kako bi iz njega isterao duh svoje prethodnice Julije Timošenko.

Novi premijer Ukrajine Mikola Azarov

"Bilo je jako teško disati u njemu. Posle blagoslova postalo je lakše", kazao je Azarov agenciji Interfaks.

Obred je obavio sveštenik iz poznatog manastira Kijevo-pečerska lavra iz 11. veka u Kijevu.

Poznat kao strogi birokrata, Azarov je sušta suprotnost harizmatičnoj i nepredvidivoj Juliji Timošenko, čija se vlada raspala posle njenog neuspeha na predsednickim izborima u februaru na kojima je pobedio Viktor Janukovič.

Novi premijer u više navrata je kritkovao Juliju Timošenko, optužujući je da je uništila zemlju, koju je teško pogodila svetska ekonomska kriza.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/181565/Ukrajina-Novi-premijer-terao-duh-Julije-Timosenko-iz-kancelarije
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Pri cemu je taj Azarov garant krimski Tatarin. Mada je moguce da i njih ima pravoslavnih... svako moze da bude pravoslavan kada stigne direktiva.

Che2

parapsihologija je mnogo ozbiljnija tema nego sto se to da naslutiti nekim nadobudnim likovima sa tzv. konvencionalnom naobrazbom.
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Hate mail

Sta da ti kazem na to? Sta? 'Oces sena malo?

Che2

Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

slawen

Ваљда си до сад видео да не једе сено...

Hate mail

Ono jes'. Ne jede ni burek a on samo 3 (tri) dinara.

slawen

Можеш и џабе да му даш....