News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Srbija Svakog Dana U Svakom Pogledu Sve Vise Napreduje

Started by Che2, July 09, 2010, 08:09:46 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Che2

Kompanija ,,Fijat Srbija" uvela pomoć na putu
nebojsa - 08. jul 2010. u 08.30

Kompanija ,,Fijat automobili Srbija" pokrenula je službu ,,Fijat pomoć", koja će se brinuti o problemima vozača ,,Fijatovih" automobila na putevima u Srbiji i u inostranstvu.

Sistem ,,Fijat pomoć" je besplatan, biće dostupan 24 sata dnevno tokom cele godine, a njegove usluge moći će da koriste vozači koji su posle 1. jula kupili modele ,,fijat" ili ,,alfa romeo", sve dok im traje garancija.

Pomoć će biti ukazana u vidu mehaničara koji za manje od sat vremena dolazi na lokaciju gde se nalazi vozač na putu kome se ispraznio akumulator ili rezervoar, probušila guma ili se dogodio neki kvar na vozilu.

Vozači ,,fijata" koji se na putu zateknu u sličnoj situaciji treba da pozovu broj 0 800 342800, na kojem su im na raspolaganju dve opcije - opcija ,,1" za pomoć na putu, dok je opcija ,,2" služba za informisanje i reklamacije.

Za modele ,,alfa romeo" pomoć će moći da se dobije pozivom na broj 0 800 253200.

Kompanija navodi da će pomoć biti ukazana za sve hitne slučajeve, a u slučaju saobraćajne nesreće, vozilo će besplatno biti prebačeno do najbližeg ovlašćenog servisa.

Iz kompanije ,,Fijat automobili Srbija" ističu da je ovo prvi put da jedan proizvođač automobila primenjuje u Srbiji integrisani sistem pomoći, koji je već uhodan u Zapadnoj Evropi. (Tanjug)

BRAVO!!!
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

slawen

Хахахахахахаха...

"ФиЈат помоћ" - you'll need it!

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

A jel' 'oce i Tojota Srbija da otvori nesto slicno? Kad je jedan moj ortak odvezao auto da mu nesto promene oni mu presli 250km, slomili branik i vozili prase u Mladenovac kolima.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Mirabella

Quote from: Hate mailoni mu presli 250km, slomili branik i vozili prase u Mladenovac kolima.

:mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Jelence

Quote from: Hate mail on July 09, 2010, 03:05:54 PM
A jel' 'oce i Tojota Srbija da otvori nesto slicno? Kad je jedan moj ortak odvezao auto da mu nesto promene oni mu presli 250km, slomili branik i vozili prase u Mladenovac kolima.

xrofl
Pa gde ih samo nalazis, jebote...
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

alan ford

a on imao Dzi-Pi-eS pa zna da su isli u Mladenovac a ne recimo Malu ili Veliku Krsnu?

Che2

Quote from: alan ford on July 09, 2010, 03:46:02 PM

a on imao Dzi-Pi-eS pa zna da su isli u Mladenovac a ne recimo Malu ili Veliku Krsnu?

mora da bude mladenovac da bi se poklapalo sa kilometrazom... alan-e, nije u redu da imas rezerve prema povjerljivim informacijama od zaova sa VMA i onih najintelektualnijih ceskih krugova koji se svako malo bave problemom srBstva.   bas nisi cool, da znas!     xsantacool

Hate mail

Pa on nadigao dzevu pa je pocinilac "Rade" propevao.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

slawen

Коме си ти нашао да се правдаш...
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Che2

slavni, pogrijesio si temu... viJagra se prodaje druga vrata lijevo.     :mrgreen:

Ivan_D

This kind of work?      :mrgreen:

AUTOPROMET BEOGRAD - ostavite auto u ovlascenom servisu ... a oni...

If you dine with the devil bring a long spoon.