News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Meni Vucko BiJo Simpa

Started by Che2, July 26, 2010, 03:19:29 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pijanista

QuoteKosovski premijer Hašim Tači izjavio je danas da će Kosovo biti potpuno spremno za zasedanje Generalne skupštine UN-a, ako na njemu bude bilo pokrenuto kosovsko pitanje.

Missim, ne znam da li ce UK uloziti veto, ili ce ostaviti da to samo USA uradi.

Pijanista

Evo i slucaj Blagojevich ide na porotu. Pa neka neko kaze da se protiv Srba ne vodi koordinisan napad na svim frontovima.

Superhik

Pa, kosi hitac bi morao da mu bude poznat.
A i vojsku je covek sluzio, razume se u materiju.

Hate mail

A sluzio? E, svaka cast. Jos samo da pogine i bog da ga vidi.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Quote from: Pijanista on July 28, 2010, 10:58:34 PM
Evo i slucaj Blagojevich ide na porotu. Pa neka neko kaze da se protiv Srba ne vodi koordinisan napad na svim frontovima.

Prigodno:

Steta sto se sa leve strane, kao cetvrti, ne vidi i Zika Seljak. Bez njega ova scena nije potpuna.

Che2

Quote from: Pijanista on July 28, 2010, 10:57:04 PM
QuoteKosovski premijer Hašim Tači izjavio je danas da će Kosovo biti potpuno spremno za zasedanje Generalne skupštine UN-a, ako na njemu bude bilo pokrenuto kosovsko pitanje.

Missim, ne znam da li ce UK uloziti veto, ili ce ostaviti da to samo USA uradi.

nece biti veto-a pijanisto. ne odgovara im status quo, jer na taj nacin kosovo nikada nece dobiti stolicu u tzv. UN.
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Che2

Quote from: Hate mail on July 28, 2010, 11:04:04 PM
Quote from: Pijanista on July 28, 2010, 10:58:34 PM

Prigodno:

Steta sto se sa leve strane, kao cetvrti, ne vidi i Zika Seljak. Bez njega ova scena nije potpuna.

bogu za plakanje kroz kakve je sve torture prolazio pokojni predsjednik milosevic... da je i ovom orangutanu otkazao gostoprimstvo ponovo bi njega za sve krivili.     :(

Superhik

I njega i nas. Mislim, bog. Mislim, da vidi.

Pijanista

Quotenece biti veto-a pijanisto. ne odgovara im status quo, jer na taj nacin kosovo nikada nece dobiti stolicu u tzv. UN.

Znaci ova rezolucija nije nama u interesu?

P.S. Pazi Sloboleona na onoj slici, verovatno misli "Kako li cu Miri na oci posle ovoga...."

Che2

naravno da nam je u interesu. zasto bi je drugacije podnosili... ali nece siptarski sponzori da blokiraju proces u UN-u kompletno. ni njima trenutna sitiacija ne odgovora; mislim da je srbiji dat dil za sjever kosova. ovaj prividni otpor je da se vlasi ne dosjete.

Hate mail

Mislis, kao sto cemo zadrzati i Prevlaku?

Pijanista

Quote from: Hate mail on July 28, 2010, 11:17:36 PM
Mislis, kao sto cemo zadrzati i Prevlaku?

Najbolji argument 90-ih za Prevlaku je bio "A sta ce Hrvatima prevlaka?"

Che, dakle nama je u interesu ova rezolucija, a nece je blokirati jer im nije u interesu da je blokiraju te ce je pustiti iako im nije u interesu? Ala smo zajebali Amere, kako god okrenes oni ce da popushe.

Hate mail

U bifeu tih "opstih poslova saveznih ili tamo nekih organa" toliko viskija (i kurvi na poziv, cenim) a onaj ludi sin dvoje samoubica "nema vremena za americkog ambasadora". Go fuckin' figure.

Che2

nismo zajebali nikoga pijanisto nego oni nas... sada kad nam daju mrvice nazad bicemo im toliko zahvalni i proglasiti veliku diplomatsku pobjedu. 

zagor te nej

Zivo me znaima sta ce onda da sere tzv predsednik Tadic i tzv Jeremija od palube mali kad onako festivalski oglabaju karinetinu i u UN.
"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

Che2

glumac, nemo da si ljubomoran i maliciozan.   xjap

alan ford

Quote from: zagor te nej on July 29, 2010, 12:00:37 PM
Zivo me znaima sta ce onda da sere tzv predsednik Tadic i tzv Jeremija od palube mali kad onako festivalski oglabaju karinetinu i u UN.
iz Blica:
QuoteUprkos velikom protivljenju stalnih članica Saveta bezbednosti i negativnom mišljenju jednog broja zemalja, a posebno Velike Britanije, Nemačke, Francuske i SAD na tekst srpske rezolucije kojim se traži ,,dijalog" o svim ,,otvorenim pitanjima" u vezi sa Kosovom, Srbija je juče podnela svoj predlog rezolucije u Ujedinjenim nacijama.

Strategija "prs' u oko" - jos jedan pametan potez Tadica, Jeremica & Co.

alan ford

opet iz Blica:
QuoteAmbasador Velike Britanije u Beogradu Stiven Vordsvort izjavio je danas da je Evropsku uniju i zemlje Kvinte iznenadila informacija da je Srbija Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija podnela predlog rezolucije o Kosovu, iako su prethodno zvaničnici EU radili sa svojim srpskim kolegama na sastavljanju zajedničke rezolucije.

Drugim recima EU i SAD su nam 'savetovali' sta i kako dalje, nama se to nije dopalo pa ih izgleda nismo ni obavestili da se sa predlozenim ne slazemo vec otisli u UN. Ne znam tacno sta se ocekuje da UN nekako presudi u nasu korist a protiv EU i SAD, da im odrapi sankcije, mozda bombarduje... 

Pijanista

Ja mislim da oni ne ocekuju nista od UN, EU, RUsije ili Kube. Ovo se radi zbog Srba, kao "Eto vidite, sve smo pokusali..."

Hate mail

Sta mislite, da li ce tzv. Srbi ukapirati da ne sme da se dissuje americki ambasador i da se glumi sveCka sila?

Pijanista

Mi se smejali Hrvatima za "Danke Deutschland" i Siptarima za spomenik Klintonu....

alan ford

Quote from: Hate mail on July 29, 2010, 05:04:38 PM
Sta mislite, da li ce tzv. Srbi ukapirati da ne sme da se dissuje americki ambasador i da se glumi sveCka sila?

Djindjic je svojevremeno to mnogo lepse rekao:
QuoteZnači na autoputu kada vozite, ako voziš fiću i tamo se oni šleperi ili cisterne pretiču nemoj da se trpaš jer ćeš na kraju ti da nastradaš. To da li je on prešao na levu stranu, na desnu stranu, to će kasnije sveti Petar da raspetljava, ali ćeš ti biti na nebu. Znači proceni svoju situaciju, svoje mogućnosti, proceni putanju tih šlepera ili, šta je već, Amerika, ili Rusija, ili Kina ili ko se već kreće na tim autoputevima i vidi kako da se udeneš u to i da na kraju stigneš na svoj cilj. U principu taj autoput je dovoljno širok. Ako si vešt vozač, autoput je dovoljno širok da svako može da stigne na svoj cilj.

Che2

srbima se ti "udesi sa sljeperima" mnogo cesto desavaju da bi sve bilo samo slucajnost ili posljedica nase qrcevitosti...

zagor te nej

Nema potrebe tzv Srbija da se uzrujava oko toga sta misle u EU, jer ce u uniju biti primljena kada i bratski Avganistan i Burkina Faso.
Niels Bohr

Pijanista

Izgleda da je vreme za jos jednu rundu neprimanja na razgovor.

Вилијам Монтгомери, бивши амбасадор САД:

Сви који тврде супротно лажу вас свесно или несвесно! Ма шта урадили, Србија неће бити део ЕУ пре 2018, а можда ни тада!

zagor te nej

Niels Bohr

Che2

dobro drugovi, sta po vama vlast u srbiji treba da cini?! mislim da liberalniji i fleksibilniji od predsjednika tadica ne postoji...

Pijanista

Da prihvati da vise nema drugova, za pocetak.

Che2

mislim da je to vec opstepoznata stvar... sta dalje?!

zagor te nej

Da se manu Kosova koje je izgubljeno pre 60 godina i bave,  recimo,  korupcijom, ocjanim pravosudjem, nezaposlenoscu od 30%, neodrzivim penzionim i socijalnim sistemom, odumiranjem nacije, sve gorim obrazovanjem, zapustenom i cemernom inftrastrukturom. Da se bave realnoscu a ne naucnom fantastikom.
Niels Bohr

Pijanista

U vezi Kosova ili sve ukupno?

Ajde da zanemarimo rasulo u zemlji, vec samo Kosovo.
Da prestanu da se inate. Ne moraju da priznaju Kosovo, ali treba da prestanu da zavlace narod da ce se u skorije vreme stvari promeniti nabolje po Srbe na Kosovu i da ce se Kosovo vratiti pod srpsku upravu. Bar ne u narednih nekoliko decenija/vekova. Ko zna. Missim, manje Kina pravi buke oko Tajvana.

zagor te nej

Za dvajes' godina bi Albanci bili veci u Nisu da su ostali u istoj drzavi sa nama, a po standardima EU. Srbija bi bila dvojezicna drzava, svakako; barem cetvrtina parlamenta bi bila albanska. Kombinacija slobode kretanja, srpske bele kuge i albanske demografske ekspanzije bi znacila da bi ja mom reciom unucetu za 30 godina kad ga dovedem u BG objasnjavao sta je keche i sto ga svi nose. Odlazak Kosova je nagrada, ne kazna.
Niels Bohr

Che2

zagore, za te stvari postoji quick fix: blitzkrieg / crvene beretke. najneposlusniji alahu, nezadovoljni u demokraCku EU ili preko prokletija, lojalni ostaju u srbiji (nesto poput oluje u hrvatskoj).

ovaj scenarijo je nemoguc samo jer bjelosveCkim siledzijama jaka srbija nije u interesu.     :(

Hate mail

Postoji i non-zero probability za traktorijadu do iza Karpata.

Che2

we shall see hatemi...    :mrgreen:

zagor te nej

Quote from: Che on July 29, 2010, 08:12:06 PM
zagore, za te stvari postoji quick fix: blitzkrieg / crvene beretke. najneposlusniji alahu, nezadovoljni u demokraCku EU ili preko prokletija, lojalni ostaju u srbiji (nesto poput oluje u hrvatskoj).

ovaj scenarijo je nemoguc samo jer bjelosveCkim siledzijama jaka srbija nije u interesu.     :(

Ti zaista nisi u stanju da ustanovis direktnu korelaciju izmedju divljackog i zlocinackog ponasanja tzv oruzanih snaga tzv republike tzv Srbije i gubljenja parceta po parceta teritorije?  Zato je tu NATO, sud u Hagu i konacno savet bezbednosti da podseti, sa vremena na vreme. Sto deklaracijom, sto sa deset kilometara visine, u zavisnosti od situacije.
Niels Bohr

Hate mail

alan ford

Quote from: Che on July 29, 2010, 08:12:06 PM

maloumnik van Srbije bi da salje srpsku decu u rat. Sam se ne prijavljuje. Rat zbog kakvog je Srbija vec jednom bombardovana. Rat protiv stanovnistva Srbije 'koje je nezadovoljno' i 'neposlusno', ostatak iliti 'lojalni' voljno.
Jebote ovakve gluposti ni seselj nije mislio da sprovede. 'El si poceo da pravis spisak lojalnih i nelojalnij, zadovoljnih i nezadovoljnih...?

Tromotorac

A sto uopste se zavlacite u hipoteticku raspravu sa jednim white trash mutantom iz dijasere?

Ja mislim da nikom normalnom u Srbiji vise nije ni trunke do Kosova.
The bums will always loose.

Hate mail

That's what living in mom's basement does to people.

Che2

nisam pobornik rata niti nasilja. ali u odbrani opstanka zemlje ne bih birao sredstva. nesto poput strategije tzsara putina je primjereno.    xjap

p.s. ne bi slao niciju djecu u rat nego profesionalce i specijalne jedinice da pociste teroriste i njihove sponzore.

Hate mail

Again, that's what living in mom's basement does to people.

Pijanista

Quote from: Che on July 29, 2010, 08:35:47 PM
nisam pobornik rata niti nasilja. ali u odbrani opstanka zemlje ne bih birao sredstva. nesto poput strategije tzsara putina je primjereno.    xjap

p.s. ne bi slao niciju djecu u rat nego profesionalce i specijalne jedinice da pociste teroriste i njihove sponzore.

Ala tutnjimo... (Mi i ruski meda).

Che2

FYI hatemi, finanCijski sam se osamostalio sa nepunih 16 god., a izasao iz roditeljske kuce par godina kasnije.   a ti?!    xnerd

Hate mail

I'll have to consult with my biographer about that.

Che2

some day I guess...     :)

Che2

Quote from: Tromotorac on July 29, 2010, 08:33:50 PM
A sto uopste se zavlacite u hipoteticku raspravu sa jednim white trash mutantom iz dijasere?

Ja mislim da nikom normalnom u Srbiji vise nije ni trunke do Kosova.

matore prdonje uvijek sve znaju...     :roll:

Hate mail

Hate mail

"Znaci, znaci, znaci", taksisti, kladionice, menjacnice, banke, "Jelen" pivo, prodavnice patika, pekare, krstEvi.