News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

napolju ima -100

Started by E, January 24, 2011, 06:20:41 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

matador

Vlah na kocu.
Bratstvo-Jedinstvo.
Tito-Partija-Omladina-Akcija.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

matador

Da, pavijan koji kmeci za sfrj ima u svom arsenalu izreku - ...ko vlah na kocu.
Zamisli ti tu ljubav prema bliznjem, to istinsko bratstvo.

Hate mail

Eto to je ono sto mu ja govorim, da govoriti takve stvari prosto nije good policy i odvratno je.

Prvi otklon je otklon od toga, od tog adeta koji su im/nam ostavili stari, od tog proslavljanja tranziranja na froncle i pecenja na raznjevima zivih ljudi.

Plus naravno "regularne" ruzne reci.

Isti otklon bih ja voleo da vidim i kod njega i kod svih kao sto ja imam recimo uznemirujucu reakciju na "Noz, zica, Srebrenica".

Tu sad ima i toga ko je prvi poceo ali kada bi bar svi u isto vreme PRESTALI to bi bilo divno.

baggio

Kod mene je sada 15:25.
Nakon vrelih temperature koje vladaju od samog pocetka Jula, ovog momenta se smrklo kao da je ponoc.
Vetar, munje, grmljavina, grad.  :(  Ali jos uvek jako toplo.
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

baggio

Sada shvatam kako je vama u NY. ;) :mrgreen:
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Hate mail

Sharing is caring. :mrgreen:

baggio

Kod nas je ono nevreme protutnjalo bukvalno preko noci i evo, danas smo se opet vratili nazad u normalu...+30, a za vikend 30+ :)

Hate mail

Ovde hladovina, brate.

Mirabella

Savrseno vreme.  Danas slobodno (Eid-ul-Fitr), idemo na Coney Island.  :)
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

baggio

I ja radim.  Ne bas za inat, ali radim. :mrgreen:

Danas je verovatno potrebno biti unutra gde AC radi punom parom.  Ocekuje se +38/39C.

Hate mail

Ovde se "ocekuje" 22 C. :mrgreen:

Hate mail

Mirabella

Aaaaa, bilo je savrseno  :)  "Imali smo lepo vreme"  :mrgreen:  NY Aquarium,  setnja boardwalk-om, Cyclone Roller Coaster (uzas) :?, Tatiana's on Brighton Beach, odlicna hrana, Baltik beer, take your time, lazy, savrseno vreme, perfect.  Jedan od savrsenih dana, nista da se doda niti oduzme, savrseno.

P.S.  Hate, ova slika Tuesday's cooldown dole lici, d'izvines, na kobasicu.   :mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Savrseno osim sto niste poveli mene.  :mrgreen:

Next time.

baggio

Quote from: Hate mail on July 29, 2014, 09:25:17 PM
Savrseno osim sto niste poveli mene.  :mrgreen:

Ti si morao da radis..............u inat :mrgreen:

Hate mail

baggio

Quote from: Mirabella on July 29, 2014, 09:19:34 PM

Jedan od savrsenih dana, nista da se doda niti oduzme, savrseno.

Ipak cu ja da dodam. :mrgreen:

Izostala si sa Hate/Ivan rasprave o tome ko se kad osamostalio, ko juri Madjarice, a ko "pliva" preko okena, ko kandi na goMna, a ko ovde slaze kobaje. :mrgreen: :mrgreen:

Hate mail

Ah, to. To je Sizifov posao, covecati Ivana_D. Eto.

Mirabella

Istina, za sve ove godine u NY (20+), nikad nisam bila na Coney Island-u/Brighton Beach-u.  Mistake, big time.  Neke stvari jednostavno moras da odradis.  Ova je jedna od njih.

A sarenis od naroda.  :)  Veselje.

Mirabella

A, ne, ne, uvek postoji dobar momenat da se procitaju biseri ovdasnji  :)

Mirabella

baggio

Fenomenalna reklama. :)

baggio

Quote from: Superhik on June 05, 2014, 12:53:18 PM

Hike,
samo da prijavim.
Stigle konacno  i moje kajsije. :)

Superhik

Mirabella

:)

Kilo visanja  :lol: iz mog visnjika (1 stabalce) sedi u zamrzivacu, ceka da se premunduri u cherry pie za neku nedelju.

Mirabella

Hate mail

Mirabella

Perfect summer, so far.  8-)

Pijanista

Vodje takodje. Vancouver rox

Hate mail

Superhik

...and the livin' is easy...

:mrgreen:

Mirabella

E

Quote from: Superhik on August 12, 2014, 09:35:02 AM
...and the livin' is easy...

:mrgreen:

Najbolji post na 7k ever

Hate mail

Opa, kvalitetna PVC stolarija... :mrgreen:  :| :roll:

baggio

Nakon 42 dana vrelih temperature (u proseku 33/34C) danas kisa. 
Opet moze da se dise. :|

Hate mail

Neverovatno je kako ovog let nije ni bilo. Sesnaesti je avgust (a significant date in and of itself), ja sedim napolju u sakou i kad dune vetric hladno mi. Nepojamno.

Pijanista

u SAKOU??? Gde je vijetnamka?

Hate mail

Pa nije bas toliko hladno.

Hate mail

Padavine...

Od petka do malopre otpustili su cetvoricu ljudi oko mene.

Jednog Rumuna koji je tu 10 godina, alkoholicar ali izvrsan strucnjak i ljubazan; crnca koji nije radio nista; ruskog Jevrejina iz Moskve koji ionako ima 2 svoje firme (mislim da sam ga pominjao); Amerikanca (McDonald) koji je najbolji lik na kojeg cete ikada naleteti, cetvoro dece mislim (neka usvojena), zena mu ne radi a on ima tumor na mozgu (dva poslednja meseca nije ni bio na poslu: onesvestio se po n-ti put i na nosilima su ga izneli tad).

baggio

I, zasto su ti ljudi otpusteni?

Hate mail

baggio

Da, to bi verovatno bio najlogicniji odgovor. :(

Pijanista

Quote from: Hate mail on August 19, 2014, 07:20:01 PM
Padavine...

Od petka do malopre otpustili su cetvoricu ljudi oko mene.

Jednog Rumuna koji je tu 10 godina, alkoholicar ali izvrsan strucnjak i ljubazan; crnca koji nije radio nista; ruskog Jevrejina iz Moskve koji ionako ima 2 svoje firme (mislim da sam ga pominjao); Amerikanca (McDonald) koji je najbolji lik na kojeg cete ikada naleteti, cetvoro dece mislim (neka usvojena), zena mu ne radi a on ima tumor na mozgu (dva poslednja meseca nije ni bio na poslu: onesvestio se po n-ti put i na nosilima su ga izneli tad).

Pa zar u danu kad gori Misuri

Hate mail

Hate mail