News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Koga missujete?

Started by E, February 13, 2011, 08:21:30 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Pareski do

Quote from: Ivan_D on July 25, 2014, 06:11:03 PM
Kusturica je obican prljavko i budala. U vecini zemalja bi bio ismevan, ali eto u Svrbiji je neko. Zato sto su Srbi jos vece budale.

Не прди Иване :)

1st prize on Student's Film Festival in Karlovy Vary, (1978) for Guernica
Golden Lion for "Best First Work" in Venice Film Festival, (1981) for Do You Remember Dolly Bell?
Golden Palm Cannes Film Festival, (1985) for When Father Was Away on Business
FIPRESCI prize Cannes Film Festival, (1985) for When Father Was Away on Business
Best Foreign Language Academy Award Nomination, (1985) for When Father Was Away on Business
Best Director award at Cannes Film Festival, (1989) for Time of Gypsies[68]
Silver Bear – Special Jury Prize at the Berlin Film Festival, (1993) for Arizona Dream[69]
Golden Palm at Cannes Film Festival, (1995) for Underground[70]
Silver Plate of best documentary at Chicago International Film Festival, (2001) for Super 8 Stories
Cinema Prize of the French Education System at Cannes Festival (2004) for Life is a Miracle
Best European Union Film at César Awards, (2005) for Life is a Miracle
Philippe Rotthier European Architecture Award, (2005) for Küstendorf village in Serbia
On 10 February 2007, Kusturica received Ordre des Arts et des Lettres, France's highest order in recognition of significant contribution to the arts.
Philippe Rotthier European Architecture Award for his ethnic village project Küstendorf (also called Drvengrad – "wooden town") on Mt. Zlatibor, Serbia, in 2005. The prize is awarded every three years by the Brussels Foundation for Architecture.
In 2004, The Prix de l'Education nationale (National Education Prize) honored Emir Kusturica and his film Život je čudo (Life is a Miracle).
2004 - Lifetime Achievement Award at the 26th Moscow International Film Festival[71]
On 8 April 2011, Kusturica was the first person ever to receive "Momo Kapor award", for his book Death is an Unverified Rumour
In 2011, Kusturica won "Tipar award" for satire, awarded in the city of Pljevlja
Order of St. Sava, Serbian Orthodox Church's highest decoration, on 12 May 2012.
Honorary Magritte Award at the 4th Magritte Awards, on 1 February, 2014.
Order of St. King Milutin, awarded in Andrićgrad by Serbian Orthodox Church, on 28 June, 2014.[72]

tempo

sve sto valja napravio je dok je bio bosanac.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pareski do

Pijanista

Pare za to zaradio je dobrim filmovima koje je napravio kao Bosanac i Jugosloven.

Ivan_D

A ja mislio da je to finansirao srbijanski poreski obveznik.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Mnogo gledas americke filmove.

Pareski do

Ivan_D

Sve u redu dok mi nije pomenuo na kraju onog pukovnika DB, jednog od najvecih srpskih zlocinaca.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Pareski do

Амфилохије није пуковник, он је небитан.

tempo

Pijanista

tempo

E

Pijanista

Zagoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, vidim te!

Hate mail

Hate mail

Ode covek a na private message mi ne odgovori.

E

Ja sam bas jutros pomislila na Zagora, u kontekstu da sam htela da kazem Hateu da treba da se seli iz NYC negde u toplije krajeve . LA recimo  8-)

Hate mail

Sta ja da radim u LA-u?

Da li ti shvatas zenska glavo da je to grad velicine (povrsina) Srbije?

I da mora da se vozi non-stop i to satima, za sve?

A da ja ne vozim niti mi pada na pamet to?

Pijanista

Pa zbog nostalgije, ima smoga kao u Pancevu

E

Quote from: Hate mail on January 20, 2015, 09:38:16 PM
Sta ja da radim u LA-u?

Da li ti shvatas zenska glavo da je to grad velicine (povrsina) Srbije?

I da mora da se vozi non-stop i to satima, za sve?

A da ja ne vozim niti mi pada na pamet to?

Ummm no, ako nadjes stan blizu posla.

Hate mail

Mozda da sacekam da prvo Ivan stigne do LA-a, snadje se, nadje nesto (nadje posao!), pa da se onda smestim kod njega za prvo vreme?

Hate mail

Pazi kad ja jos nisam bio emigrirao (niti posecivao ikakve diskusije na internetu) u to vreme.

matador

Cek da rascivijamo sad ovo.
Neces da vozis ili ne znas da vozis?
Govorim o automobilu ali mozda postoji nesto drugo sto bi vozio.
Elaboriraj ako te ne mrzi.

E

Quote from: Hate mail on January 21, 2015, 01:29:12 AM
Mozda da sacekam da prvo Ivan stigne do LA-a, snadje se, nadje nesto (nadje posao!), pa da se onda smestim kod njega za prvo vreme?
:mrgreen:

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Hate mail

Pocetnicka sreca je OK ali za prvo vreme. Kada ti stigne Ivan_D naucice te mnogim sistemima...

Pijanista

Ono, autobus, makadam i taj rad?

baggio

Pijanista,

znas nesto o Ibiju?
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Hate mail

Fixed fights, doped horses, crooked fuckin' zebras, locked-in point spreads. Ma znas.

A sta je to sa autobusima i makadamom?

Pijanista

Baggio, pojma nemam... Rasturi se drustvo staro.

@ Hate...

Hate mail

Ah, da. Nas pametan covek.

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'

Pijanista

Paramecijumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, vidim te!

Paramecijum

mnogo ste miroljubivi, suživotni i prepuni razumevanja... potpuno nezdrava atmosfera.

Hate mail

Inace, Paramecijume, jos uvek ne mogu da verujem koliko si me ono jednom pre nekoliko godina izvredjao. Znas dobro na sta mislim. Ali nisam ti uzeo mnogo za zlo. Takav sam ja. Eto.

Paramecijum

podseti me...tolike ljude sam izvređao u životu da ne pamtim više pojedinačne slučajeve.

Pijanista

Ljudi, sta je sa Ivanom De?

1. Ljut na nas?
2. Kriza?
3. Kriza, if ju nou vot aj min.
4. Sadi luk u Ukrajini.
5. Vadi luk u Ukrajini.
6. Vadi zaostala eksplozivna sredstva u Ukrajini.
7. otiso u dobrovoljce u Donjeck.
8. Ladi jaja na tajlandu
.
.
.
.

Hate mail

Ma zaposlio se. Ne pitaj. Pre neki dan mi poslao slike sa prvog "izleta" sa tom firmom. Bacaju frizbi na nekoj livadi, igraju neke team-building gluposti, slikao se sa sefom (od 25 godina) sav nasmejan. A subota.

Ti primio kod sebe one Siptare i plan sa pekarom konsekventno ispario, E ga ispalila za smestaj - nije pomoglo ni sto je njen co'ek ovome iz vojske ortak, baggio razocarala totalno, beda zakucala na vrata... Sta mu je drugo preostalo?

Inace, neverovatni ste svi skupa sto ste ga mesecima vukli za nos a na kraju primili Siptare itd.

Takvi ste vi. Eto.

Pijanista

QuoteMa zaposlio se. Ne pitaj. Pre neki dan mi poslao slike sa prvog "izleta" sa tom firmom. Bacaju frizbi na nekoj livadi, igraju neke team-building gluposti, slikao se sa sefom (od 25 godina) sav nasmejan. A subota.

molim te reci da se zajebavas.
xrofl

Hate mail

Maminog mi stana (i kuce)...

xrofl

baggio

Pijanista

Ne mogu da verujem... Mora covek da se smeska, uskoro ce performance review.

Hate mail

Pa da.

A i ja cu uskoro da dobijem taj stan (i kucu)...

Mirabella

Ne lipsi magarce do zelene trave...  :mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!