News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Ухапшен Ратко

Started by Daisy, May 26, 2011, 10:42:05 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

Hvalim te gospode Boze, sto je govorila moja baka.

Konacno jedna predobra vest iz te zemlje.

If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

poceo da gledam zivi prenos i izjavu Tadica i posle jedno 3 minute mi reklo da moram da platim 10$/mesecno ako hocu da nastavim da gledam. Dang.

U svakom slucaju uhvatili pseto, eh da je pravde pa da mu pobiju i sve jatake. Ali dobro je i ovako.

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

Gledam, pustaju na BBC stari footage s Mladicem. Na dobrih 50% snimaka je sa nekim popovima. Sad bi bila dobra prilika iskoristiti momentum i otarasiti se SPC jednom i za svagda.

Hate mail

Sad ce sve da polome srBski balavci - buduci izbacivaci, kelneri, kradljivci bakra, kladionicari, prodavci na buvljaku. Mozda je ovo prilika da se i jednog broja njih otarase.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

Mene samo zanima da li ce ona druga bosasnka ljiga Kusturica opet pricati o nekakvim mishevima.

slawen

Quote from: Hate mail on May 26, 2011, 01:04:36 PM
Sad ce sve da polome srBski balavci - buduci izbacivaci, kelneri, kradljivci bakra, kladionicari, prodavci na buvljaku. Mozda je ovo prilika da se i jednog broja njih otarase.
Ovo je prilika dobra kao i svaka druga.
I za jedne i za druge.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

Ovo je nocna mora za prodavce patika.

Ivan_D

Mene je takodje prijatno iznenadilo da o Mladicu govore u medijima kao o "bosanskom ratnom zlocincu", ili ponegde kao o "bosanskom Srbinu zlocincu".

Tako i treba. Nepravedno bi bilo da Srbija stekne los imidz zbog Tempovih zemljaka  :mrgreen:

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

"Because I can" i "Quod licet Iovi..." su dve stvari koje milijarde ljudi ne shvataju, nisu kadre da shvate niti ce ikada biti.

Al' opet, milijarde ljudi prezivljavaju na manje od $2 na dan.

Pijanista

Sta se bre palite, nije uhapsen, evo javio Glas Razuma (a ko drugi):

Ma ko zna koga su bre uhapsili
WITB (DELIJA)26. maj 2011. u 11.33

Kažu na medijima da je Mladic totalno neprepoznatljiv od starosti i da uopste ne lici na onog Mladica koga mi znamo. Kad sam to procitao odmah sam pomislio - ma ko zna koga su oni uopste uhapsili, kažu da se nine opirao a pravi Mladic bi im bombe bacao, garant.

Hate mail

Podvalila im malinarsko-golubarska mafija nekog nesrecnika.

tempo

Quote from: Ivan_D on May 26, 2011, 02:55:35 PM
Nepravedno bi bilo da Srbija stekne los imidz zbog Tempovih zemljaka  :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
realno
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

AFord

Quote from: Mirabella on May 26, 2011, 03:13:25 PM
Vidi ovog iznenadjenog ludaka!

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/256250/Nikolic-Potpuno-sam-iznenadjen-hapsenjem-Mladica

Nikolic se tako izglupirao sa onim preduskrsnjim strajkom gladju/postom da je u jednom dahu izgubio svu politicku tezinu. Verujem cak i u zemlji kakva je Srbija. Vise mu nista nije jasno...

Pijanista

To nije bio strajk, vec malo jaci post.

A vidim Cheda Iglesias vec pozdavlja ovo hapsenje, sa osvrtom na cinjenicu da je on licno Slobu spakovao.

slawen

Quote from: AFord on May 26, 2011, 05:23:09 PM
Quote from: Mirabella on May 26, 2011, 03:13:25 PM
Vidi ovog iznenadjenog ludaka!

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/256250/Nikolic-Potpuno-sam-iznenadjen-hapsenjem-Mladica

Nikolic se tako izglupirao sa onim preduskrsnjim strajkom gladju/postom da je u jednom dahu izgubio svu politicku tezinu. Verujem cak i u zemlji kakva je Srbija. Vise mu nista nije jasno...
Па морао је. Замисли на шта би то личило да поново смишља постизборне изговоре зашто неко други треба да буде власт?
Не иде...

Pijanista

Mirabella

Pijanista

QuoteIstražni sudija ima rok od tri dana da donese rešenje o ispunjenosti pretpostavki za predaju optuženika Haškom tribunalu, a protiv tog rešenja može se izjaviti žalba u roku od tri dana.

O žalbi odlučuje tročlano vanraspravno veće suda u roku od tri dana.

Žalba može biti poslata poštom i žalba ne odlaže izvršenje.

Mislim, vat d fak?

Mirabella

OK, a vidi ovo!  Missim, izvor je, u najmanju ruku, nepouzdan, ali, could this be true?!

http://arthostage.blogspot.com/2011/05/stolen-art-watch-mladic-arrested.html

Breaking News..............

The KSK Kommando Spezialkräfte (Special Forces Command, KSK) Germany's version of the Brit SAS or U.S. Delta Force, have been on stand-by to go into Serbia and arrest or kill Mladic.

The Serbian Govt were left with no choice but to make the arrest themselves, therefore avoiding the embarrassment felt by the Pakistan govt over the Osama Bin Laden affair.

Angela Merkel gave Serbian Prime Minster Boris Tadic an ultimatum to arrest Mladic or she would send in the KSK to snatch him. Boris took the easy option and therefore Mladic is in custody.

???

http://military.wikia.com/wiki/Kommando_Spezialkr%C3%A4fte

Pijanista

U jebemti, ne znam sta je gore za srbske patrijote, da Tadicu ultimatum uputi zena ili crnac.

Hate mail

Sad ozbiljno (seriously now).

Ja, kako bih vam rekao... kao covek a i kao borac i kao diskutant vec dugo vremena nemam nikakvog postovanja sa cisto brothers in arms ali i sire, ljuCke pozicije (ne hvalec' im zakona ludackoga nit' odobravajuc' zlocina im, mind you - svima) za karaktere koji, having lived by the sword and having killed many a human being by the sword, deceniju-dve kao kakve babe smrde po podrumima, pretvaraju se da su bioenergeticari, prodavci patika, kradljivci bakra - ko zna sta sve. Ljudi zavrsili vojne ili policijske skole, akademije, ratovali 10 godina, opredelili se u mladosti za poziv smrti - a evo ih gde sklanjaju se od smrti kao misevi po coskovima. Neshvatljivo. Baska perceived steta po drzavu, bruka, istorIska krivnja i te radnje. Kako se niko od njih nije roknuo kao vojnik, junak? Kao onaj Tepic? Kao Sindjelic? Kao ti jebeni partizani cije su kape pa i zvezde nosili (dok ih nisu Misicevim sapkama zamenili; ono, s' pijace nabavili). Neshvatljivo. Samo onaj Dokmanovic, civil (ajd' dobro sad; slawen ce reci da je sve - a jeste - uvezano u sistem opstenarodne odbrane), se obesi u zatvoru. I Babic, zubar. Martic, milicajac i predsednik, kaze Simatovicu na Petrovoj Gori: "Ja sad samo mogu da se ubijem". Ovaj mu daje pistolj a Martic umesto da se ubije, kao covek od oruzja, on ode u Valjevo da gaji zeceve. Zar nijedan od tih vajnih vojnika koje je guravi srpski seljak* othranio i u skole poslao, sa brkatim suprugama po bratskim republikama sastavio i u stanove sa parnim grejanjem skucio i kojima je decu poveravao na godinu-dve (kako kad) ne mari za te neke perceived stvari ponos/slava/cast/bruka/silver bullet tipa, e im je minut vise zivota veca stavka?? O, tempUra...

*Miladin.

Pijanista

O tome sam i ja razmisljao, dok se nisam umorio. A najtragicnije je sto guravi srpski seljak nece izvuci nikakvu pouku od toga i jos ce da kuka sto mu je uskraceno pravo da nastavi sa istom praksom ispracaja sinova u vojsku.
Sto bi rekao Djindjic, "Sto ne odu u Hag nego se kriju ko neke babe".

Ivan_D

QuoteLjudi zavrsili vojne ili policijske skole, akademije, ratovali 10 godina, opredelili se u mladosti za poziv smrti - a evo ih gde sklanjaju se od smrti kao misevi po coskovima. Neshvatljivo.

Pa nemoj tako, ima izuzetaka. Recimo Nebojsa Pavkovic, samo sto se nije casno ubio, ali zarad visih interese odlucio da se preda.   xrofl xrofl xrofl

Pijanista

Jeli ovo stvarno on na snimku, ili neka paljevina?

Ratko s policijom

Superhik

Ma, ko ga, bre, jebe.

Toliko.

Pijanista

Meni je zao sto nece biti nikakvog otreznjenja kod njegovih obozavalaca (verujem da vecinu u Srbiji boli uvo za ovo).
Kakve su se sve price ispredale, te na Hilandaru se krije, te u Sibiru, te nece se ziv predati, pa ga onda uvek prati odani vojnik sa metkom u cevi kome je licno djeneral naredio da ga ubije u slucaju apsenja, pa ima onih koji su iskreno mislili da on obucava Sadamove vojnike, i na kraju uapsise chichu sa isijasom i isteklom licnom kartom u nekom selu.

Ivan_D

Zanima me da li ce biti nekih novosti u slucaju Topcider. Znam da 2 zivota nisu mnogo spram 8000, ali ipak i taj slucaj zasluzuje da se istrazi i zatvori kako treba.

Pijanista

Evo jedne prigodne fotke  gde se generalu osmehuje osoba koja je imala veca muda:

Daisy

Protest u Lazarevu: Meštani hoće da promene ime sela u Mladićevo

A.Ž.A.-V.M.    | 26. 05. 2011. - 20:45h   22:41h | Foto: Beta    | Komentara: 22

LAZAREVO - U centru Lazareva, u kome je je danas uhapšen Ratko Mladić u 18 sati počeo je protest građana, koji je pretio da preraste u ozbiljan incident, a na čijem su čelu bili seoski sveštenik i predsednik mesne zajednice.

Protest je počeo okupljanjem uglavnom mlađih osoba, koji su preko jednog kamiona raširili zastavu Srbije, a zatim preko razglasa pustili četničke pesme.

Prvi incident dogodio se kada su okupljeni nasrnuli na novinarku TV "Prva" u trenutku dok je izveštavala o protestu.

Okupljeni meštani ispred kuće Branka Mladića uzvikuju parolu: "Borise, Borise, ubij se!"
Povorka je zatim krenula iz centra naselja prema kuću Mladićevog strica Branka.

Meštani kažu da su se okupili pred kućom Branka Mladića u Lazarevu kako bi pokazali svetu da oni nisu izdajnici. Iako za sad ne postoji takva inicijativa, meštani Lazareva, koje broji oko 1.000 domaćinstava, kažu da bi potpisali peticiju kojom bi ime njihovog mesta bilo promenjeno u Mladićevo.

Kako saznajemo, Branko Mladić vratio se u svoju kuću nakon što je pušten iz policije posle saslušanja. Mada ovu vest nije moguće potvrditi, ispred kuće Mladića u tom trenutku začuo se gromoglasan aplauz.

Komšije koje su ga videle tvrde da se Branko nalazi u kući i da je iscrpljen posle saslušanja koje je trajalo duže od 12 sati.

"Hapšenje Ratka Mladića je farsa, a njegov stric je kolateralna šteta u toj priči. Odveli su ga na informativni razgovor i držali tamo čitav dan", kažu komšije koje su se brinule o stoci i domaćinstvu.

Meštani su u toku dana primali pozive podrške ljudi iz inostranstva i drugih krajeva Srbije koji žele da dođu u Lazarevo. Međutim, oni su im odgovorili da za tim nema potrebe.
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

tempo

evo slike objavljene na sa-x

kazu da mu je jedna ruka oduzeta.

Hate mail

Eno na onoj slici dobrih seljana Lazareva i jedne zene sa crvenom kosom...

Nego, ja cu sad da nagadjam a vi me kunite koliko hocete da je u Lazarevu kod Zrenjanina pretezit highlanderski zivalj.

slawen

Не знам да ли ћу овима на sarajevo-x да покварим мерак, ако им јавим да им убило Осаму?

Pijanista

Quote from: Ivan_D on May 26, 2011, 01:07:08 PM
Mene samo zanima da li ce ona druga bosasnka ljiga Kusturica opet pricati o nekakvim mishevima.

Ko izdade Mladic Ratka
upala mu nasa patka

Jelence

Quote from: tempo on May 26, 2011, 11:20:05 PM
evo slike objavljene na sa-x

kazu da mu je jedna ruka oduzeta.

Jbga, takav efekat imaju 20 godina na 45/50-togodisnjaka. 20 godina kasnije ti si deda...

Naravno mi ovako blagotelece beslovesni nemamo pojma kakav ce efekat imati konacno slovo Haga na rat u ex-Yu. Bottom line glede hapsenja: svako mora da odgovara za svoje postupke.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

slawen

celtictaff
Today 10:28 AM
Recommended by
9 people
This is a trade off, Mladic is the ticket for EU. membership.

rustygecko
Today 11:24 AM
They took a long time to pay for their ticket. The 16 years freedom they extended to the guy should be 16 years more to wait. Why do we need them in in the EU anyway? More cheap workers to compete with the Poles over here? (Дејли Телеграф)

tempo

slawen

"Фини" рад службе - damage control Serbian way

Јебо им пас матер ретардирану.
Да је на глави носио белу капу, писали би да је био кувар.
Стока, она најгора.

Pijanista

QuoteLičio je na Mladića, čak sam ga i pitao da li je svestan koliko, ali sam samoga sebe ubedio da to nije to, da zvučim kao neki teorista zavere.

Studenat....

Ivan_D

QuoteWhy do we need them in in the EU anyway? More cheap workers to compete with the Poles over here?

Sto bi rek'o jedan moj kolega "it's always the small guy". Uvek se nadje neka uboga sirotinja kojoj smeta jeftiniji priliv radne snage.
Meni bilo super-drago kad su Rumunija i Bugarska postale clanice EU, bice mi drago i za Hrvatsku i Srbiju i Albaniju i CG i Makedoniju.

Pijanista

Ivan_D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hate mail

Pijanista

hehe mogu misliti kao je izgledalo kad Ratko radi na gradjevini:

(Ratko) - Mali, dodaj mi letvu!
- koju?
- Onu sto lici na pragu

..
- Pocinje kisa. Povlacenje!