News: SMF - Just Installed!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Davno bese, al' secam se da je na jednoj od inkarnacija bio neki duhovit lik sa nikom Bobi je u redu i ako se dobro secam javljao se iz Kanade.
onda je neka Svedska. Te dve drzave mi se motaju po glavi. Nemas ga bekapovanog?
Ja bih se zakleo da sam pre neku godinu negde naleteo na vest da je diskutant poznat i kao "Bobi je u redu" umro. Ali ko će ga znati...http://www3.serbiancafe.com/lat/members/Bobi-je-u-redu
slanjen se upis'o koliko sam ja stigao da vidim.
Da li je neko kontaktirao Montenegra?
Quote from: Tromotorac on November 28, 2009, 02:49:00 PMDa li je neko kontaktirao Montenegra?Ne čitaš, a? Kaže Pareski gore da su mu se vratili mejlovi sa obe Monteove adrese.
У међувремену су поједини дискутанти ухапшени у акцији Балкански ратлук док су други именовани на кључне позиције власти ;D
+++Na SCu je posle onog picvajsa na filmu bio covek mislim da mu je nick bio "siva eminencija" koji je dugo vodio film a onda je nestao. Zorge, Kurdi i njih nekolicina ga se sigurno secaju. Retko sam sta pisao, ali je bio izuzetno zanimljiv za citanje, a ako se ne varam imao je i sajt sa zbirkom nekakvih svojih pripovedaka. Nazalost nista od svega nemam...
Quote from: iDemo on November 28, 2009, 09:00:04 AMslanjen se upis'o koliko sam ja stigao da vidim. Truba mu da se javi jer mu propao truli fazon kojim je probo da me prži. ;D
Naomi?
Ma nemoj?
mislim da je od "svetih krava" SC-a jedino grbm umrla.
Quote from: Pijanista on November 30, 2009, 01:30:22 AMNaomi?Jel' ziva?Daj onda i Mauzera kad smo vec u kancelariji. A moze i onog "pravoslavnog mudzahedina" - kako se beshe zove - amadeusa??
Quote from: Tromotorac on November 28, 2009, 02:49:00 PMDa li je neko kontaktirao Montenegra?Загор, наравно. Шта је ово овде, шта овако нема?
Монопола.И Перу Детлића. ;D
di je cojka?
ето, са Загором си остао у контакту а са мном ниси
Ne volim Bekama, a i ona njegova intelektualka me nervira