Vukadinović: Uvek ću biti uz Toleta
„Ne dolazi u obzir moja kandidatura za prvog čoveka FSS. Imamo predsednika Tomislava Karadžića. Ja sam bio, jesam i biću njegov vojnik! Uvek ću biti uz Toleta”, rekao je Vukadinović.
Dragoljub Vukadinović je dokazani čovek biznisa, privrede i sporta, fudbala prvenstveno. Mnogi su bili skloni da prvog čoveka holdinga „Metalac“ uvrste i kao kandidata za budućeg predsednika FS Srbije. Međutim, ovaj fudbalski funkcioner ima svoj stav i sud.
- Ne dolazi u obzir moja kandidatura za prvog čoveka FSS. Imamo predsednika Tomislava Karadžića. Ja sam bio, jesam i biću njegov vojnik! Uvek ću biti uz Toleta - kategoričan je Dragoljub Vukadinović.
Miroslav Bogićević i dalje tvrdi da će doći na predsedničku poziciju u Partizanu?
- Neka on samo priča svoju sladunjavu, ali neostvarljivu priču. Dragan Đurić je jak kao stena. Nikada jači i moćniji! Njega i njegovu upravu niko više ne može uzdrmati do 2014. godine. Ne znam kakav april stalno spominje gospodin Bogićević...
komentari su ono što je bitno ...
Potpredsednik FSS, član UO FK Partizan i prvi čovek FK Metalac????
Jel ovakav hibrid postoji bilo gde u Evropi osim kod nas? :(
(englez, 1. mart 2012 19:18)
ovaj samo nema funkciju u barseloni! lik je svuda bar potpredsednik i onda tole kaže da samo sumnja u bratske odnose! a vi iz b92 bi to malo mogli da ispitate i da pošaljete brankicu
(dovla, 1. mart 2012 18:59)
Dragan Djurić je jak kao stena ... jedini problem su mu prosto proširene rečenice...
(herry, 1. mart 2012 19:04)
Samo nije naveo clanstvo u KUD-u i da je sekretar mladih gorana
(ciganDOgroba, 1. mart 2012 19:46)
Moram ovu sapunicu ispratiti do kraja da vidim da li će se na kraju udati za Toleta.
(Radza, 1. mart 2012 20:49)
Jao kako je to romanticno.
(mare, 1. mart 2012 20:20)
Vukadinović: Uvek ću biti uz Toleta
nadamo se i u apsu kad normalne stvari krenu da funkcionišu u ovu privatnu državu zvanu jadna srbija
(T.P PARTIZAN, 1. mart 2012 22:36)