News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Meanwhile, in Mexico...

Started by Hate mail, September 28, 2011, 05:25:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Hate mail

Meanwhile, at St Giled Court at Lex and W 39th, I'm listening to  a guy I've known since '79 talk about dimensions and thereafter. Over some Jack on rocks. 
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

E

Quote from: Hate mail on February 18, 2012, 04:19:05 AM
Meanwhile, at St Giled Court at Lex and W 39th, I'm listening to  a guy I've known since '79 talk about dimensions and thereafter. Over some Jack on rocks. 
:mrgreen:

Mirabella

Quote from: Hate mail on February 18, 2012, 04:19:05 AM

Ispravi ovaj typo, da ljudi lepo znaju gde si bio i pio  ;)

St. Giled = St. Giles (The Court)
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Pijanista

Kondomi su vraceni zato sto spadaju.....

MalaKoala

Hate mail

"Poruka iz Guce za Dzuliju Roberts..." -- ja prosto ne smem ovo da otvaram.

Muka mi je od srBskog "A mi im sa ovog mesta porucujemo...".

Pijanista

Minvajl in SPC:

Sinod hoce da penzionise Pahomija a on zove Dacica (!) da to spreci.

Mirabella

Quote from: Hate mail on February 23, 2012, 04:12:38 PM
"Poruka iz Guce za Dzuliju Roberts..." -- ja prosto ne smem ovo da otvaram.

Komentar:

"Džulijo tebe volimo, Andželino tebe mrzimo! Pa se počupajte..."

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Pijanista

Meanwhile in Canada:

Police arrested a Kitchener, Ont., father outside his daughter's school because the four-year-old drew a picture of him holding a gun.

Jessie Sansone told the Record newspaper that he was in shock when he was arrested Wednesday and taken to a police station for questioning over the drawing. He was also strip-searched.

"This is completely insane. My daughter drew a gun on a piece of paper at school," he said.

Officials told the newspaper the move was necessary to ensure there were no guns accessible by children in the family's home. They also said comments by Sansone's daughter, Neaveh, that the man holding the gun in the picture was her dad and "he uses it to shoot bad guys and monsters," was concerning.

Police also searched Sansone's home while he was in custody. His wife and three children were taken to the police station, and the children were interviewed by Family and Children's Services.

matador

Pijanista

Meanwhile in Wyominag:

the Wyoming House of Representatives advanced a bill to set up a task force to prepare for the total economic and political collapse of the United States.

Per the bill, the panel would investigate things like food storage options and metals-based currencies, to be implemented in the event of a major catastrophe.

Then it goes three steps further. An amendment by GOP state Rep. Kermit Brown, calls on the task force to examine "Conditions under which the state of Wyoming should implement a draft, raise a standing army, marine corps, navy and air force and acquire strike aircraft and an aircraft carrier."

Superhik

Mda.

I operisace u Ocean Lake-u, odmah pored Rivertona.

To bre neka zajebancija.

Pijanista

Jbg, nikad ne znas sa Amerima. Neko bese ovde postavio video kad neki Amer (kongresmen, sta li) pita generala koliko je teska vojska i oprema koja treba da dodje na neko ostrvo, da to proveri za svaki slucaj da se ostrvo ne nakrivi ili potone.

Superhik

..doduse, sad bas gledam, imaju i Boysen Reservoir.

Tu bi vec moglo da se razmislja i o SeaWolf podmornicama..

Daisy

QuoteVukadinović: Uvek ću biti uz Toleta

,,Ne dolazi u obzir moja kandidatura za prvog čoveka FSS. Imamo predsednika Tomislava Karadžića. Ja sam bio, jesam i biću njegov vojnik! Uvek ću biti uz Toleta", rekao je Vukadinović.

Dragoljub Vukadinović je dokazani čovek biznisa, privrede i sporta, fudbala prvenstveno. Mnogi su bili skloni da prvog čoveka holdinga ,,Metalac" uvrste i kao kandidata za budućeg predsednika FS Srbije. Međutim, ovaj fudbalski funkcioner ima svoj stav i sud.

- Ne dolazi u obzir moja kandidatura za prvog čoveka FSS. Imamo predsednika Tomislava Karadžića. Ja sam bio, jesam i biću njegov vojnik! Uvek ću biti uz Toleta - kategoričan je Dragoljub Vukadinović.

Miroslav Bogićević i dalje tvrdi da će doći na predsedničku poziciju u Partizanu?

- Neka on samo priča svoju sladunjavu, ali neostvarljivu priču. Dragan Đurić je jak kao stena. Nikada jači i moćniji! Njega i njegovu upravu niko više ne može uzdrmati do 2014. godine. Ne znam kakav april stalno spominje gospodin Bogićević...

komentari su ono što je bitno ...

Potpredsednik FSS, član UO FK Partizan i prvi čovek FK Metalac????
Jel ovakav hibrid postoji bilo gde u Evropi osim kod nas? :(
(englez, 1. mart 2012 19:18)

ovaj samo nema funkciju u barseloni! lik je svuda bar potpredsednik i onda tole kaže da samo sumnja u bratske odnose! a vi iz b92 bi to malo mogli da ispitate i da pošaljete brankicu
(dovla, 1. mart 2012 18:59)

Dragan Djurić je jak kao stena ... jedini problem su mu prosto proširene rečenice...
(herry, 1. mart 2012 19:04)

Samo nije naveo clanstvo u KUD-u i da je sekretar mladih gorana
(ciganDOgroba, 1. mart 2012 19:46)

Moram ovu sapunicu ispratiti do kraja da vidim da li će se na kraju udati za Toleta.
(Radza, 1. mart 2012 20:49)

Jao kako je to romanticno.
(mare, 1. mart 2012 20:20)

Vukadinović: Uvek ću biti uz Toleta
nadamo se i u apsu kad normalne stvari krenu da funkcionišu u ovu privatnu državu zvanu jadna srbija
(T.P PARTIZAN, 1. mart 2012 22:36)
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Pijanista

Hate mail

Hate mail

Meanwhile, in Zagreb...

"Novi život donio je i jedan neobični useljenik Siniša Jovanov iz Pančeva u Srbiji. On je kao tenkist na prevaru doveden na vukovarsko bojište. Nakon zarobljavanja prešao u HV i kasnije ratovao na dubrovačkom bojištu i u operaciji Maslenica. Danas s obitelji živi u Zagrebu. "

http://www.brodarica.net/kultura/clanak/720/vukovar-cinjenice-bez-patetike

SMRT...

matador

Pijanista

Hate mail

Pijanista

Pazi, ti ljudi su kao politicki angazovani, ono prate, agituju, zalazu se i to.

Hate mail

Pa "partisans". Skacu na pomen... the works. Tailless.

Ivan_D

Quote from: Hate mail on March 02, 2012, 10:25:42 PM
Meanwhile, in Zagreb...

"Novi život donio je i jedan neobični useljenik Siniša Jovanov iz Pančeva u Srbiji. On je kao tenkist na prevaru doveden na vukovarsko bojište. Nakon zarobljavanja prešao u HV i kasnije ratovao na dubrovačkom bojištu i u operaciji Maslenica. Danas s obitelji živi u Zagrebu. "

http://www.brodarica.net/kultura/clanak/720/vukovar-cinjenice-bez-patetike

SMRT...

Pa ne, nego je trebao da ceka da ga vrate u Srbiju i onda da se sudi sa drzavom jos 20 godina oko 100 DM u neisplacenim dnevnicama.
Ja licno ne bih imao nikakav, ama bas NIKAKAV allegiance prema posrajnoj srpskoj drzavi.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Pa missim, da covek i razume da mu je poginula posada tenka, on nekako preziveo, zarobili ga i pitali ga da ga posalju u Madjarsku ili da im se pridruzi a on u soku rekao da ce da nastavi sa njima.

Da razume covek i da se nekome ne ratuje.

Ali da on em promeni dres em bude i ranjen prilikom napada na federalne snage u jednom drugom naselju u regionu...

Pa jos posle ratuje sa njegovim newly found friends jos 2-3 godine posle toga...

Ivan_D

Pa dobro, prezime mu ukazuje na ocigledno hrvatsko poreklo. Bice da je to ondak.
   :idea:

Pijanista

QuoteJa licno ne bih imao nikakav, ama bas NIKAKAV allegiance prema posrajnoj srpskoj drzavi.

Nije mi jasno iz kojih razloga ima "allegiance" prema drugoj? I sta znaci "na prevaru"?

Mirabella

Otkad je Jovanov rvacko prezime?!

Ivan_D

Mirabella

Bila neka cistacica Mara na VMA, pa je pitaju, jel Maro, jesi li ti Bosanka?  Jesam, vala, tipichka!  :mrgreen:

Ivan_D

Quote from: Pijanista on March 05, 2012, 09:09:27 PM
I sta znaci "na prevaru"?

To znaci da su ga najverovatnije pozvali na vojnu vezbu i onda na kvarno poslali na ratiste u tudju zemlju. Eto sta to znaci.

Hate mail

Tzv. Hrvatska je septembra 1991. bila nasa zemlja.

A JNA jedina legalna oruzana snaga. Istina, i lokalni MUP-ovi su to bili.

Ivan_D

Udaljili ste se od topika opasno.

http://articles.nydailynews.com/2011-11-10/news/30384749_1_mexican-girl-abortions-young-mother

10-year-old gives birth to baby boy
CHRISTINA BOYLE
Thursday, November 10, 2011

A 10-year-old Mexican girl has given birth to a baby boy after a 31-week pregnancy, according to reports.

The premature infant, which weighed 3.3 pounds, was born by Caesarian section at the Women's Hospital in the city of Puebla and is in the intensive care unit recovering from pneumonia.

The young mother, who is from the nearby San Francisco Totimehuacan community, has returned home after the procedure but visits the baby every day to breastfeed, officials said.

The Puebla state Attorney General's Office is now investigating whether the girl could have been raped and who the father is, the hospital's director Rogelio Gonzalez said, according to UpFrontNewswire.

MalaKoala

Ivan_D

Jos jedna velika pobeda srbijanske diplomatije.

Srbija polako ali sigurno postaje major annoyance. Sta i ocekivati od takvog ministra spoljnih poslova.

Poserem mu se na glavu odvratnu. I pareskom takodje.

Pijanista

Sad kad osvane nova, bez Vovjvodine i Sandzaka.

MalaKoala

Quote from: Pijanista on March 06, 2012, 04:22:45 PM
Sad kad osvane nova, bez Vovjvodine i Sandzaka.

ne prizivaj djavole...:)

Daisy

Kompanija ,,Roming netvorks" nedavno je na Infostudu objavila oglas u kome traži volontere za rad u magacinu u Leštanima. Od kandidata se traži da imaju radno iskustvo na sličnim poslovima, da budu spremni na rad u tri smene i prekovremeno ukoliko je potrebno, da su spremni za rad pod pritiskom. Ukoliko se dobro pokaže posle dvomesečnog volontiranja, postoji mogućnost i zaposlenja.

Protestna motivaciona pisma

"Smatram da sam potpuno fizički spremna na rad u magacinu, u sve tri smene i prekovremeno po potrebi. Posebno ističem da sam u drugom stanju, a znate kako se kaže - nema muka koje majka ne može da pretrpi."

"Ne samo da sam spreman na rad u tri smene i prekovremeno, nego uspevam da sve to postignem istovremeno. Ukoliko posle dva meseca ne budete sigurni da li sam ja pravi kandidat za vaš cenjeni magacin, voljan sam da svoje volontiranje produžim na bar još dva meseca kako bih vas u to uverio."

"Odlučio sam da se prijavim na vaš konkurs iz više razloga, a najvažniji od njih je taj što nikada nisam radio u nekom magacinu, naročito ne volonterski. Smatram da je to sjajan način da nadomestim sve ono što sam propustio služeći vojsku u civilu."
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Ivan_D

Quote from: INI on March 06, 2012, 09:18:30 PM
Kompanija ,,Roming netvorks" nedavno je na Infostudu objavila oglas u kome traži volontere za rad u magacinu u Leštanima. Od kandidata se traži da imaju radno iskustvo na sličnim poslovima, da budu spremni na rad u tri smene i prekovremeno ukoliko je potrebno, da su spremni za rad pod pritiskom. Ukoliko se dobro pokaže posle dvomesečnog volontiranja, postoji mogućnost i zaposlenja.

citam sad, u Holandiji prosle godine manje od 2000 ljudi primljeno na "stalan posao". 2010-te, 83,000

Pijanista

Kad bi omogucili poslodavcima jednostavno otpustanje radnika, bilo bi vise "stalno" zaposlenih