News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Meanwhile, in Mexico...

Started by Hate mail, September 28, 2011, 05:25:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Superhik

Idi tempo u peršun, kad se sad nisam (od smeha) šlogir`o..

"...cijela famelija da ruća..."

:D :D :D

tempo

Quotejeli iz zaledđenog mora ili je.....
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Superhik

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

tempo

vi'š ti sto je turko inventivan. ima i prikljucak za nargilu.

tempo

a moze i flasa u boji, ako je sunce jako.

Hate mail

Od koga li su samo pokupili taj fazon sa PET flasama?

Oh, wait...

tempo

E

U medjuvremenu u Italiji Dolce i Gabana dobili po 20 meseci zatvora .
To me podsetilo na scenu iz filma Munje gde policajac kaze:" Dolce i Gabana, i njega cemo da uhapsimo."

Munje Ajmo sad svi polako napolje

Superhik

Pa vidiš da su ga uhapsili.. ;)

Pijanista

MW srbska stampa:

"Постоји читава палета области примене кемтрејлса, нарочито у интеракцији са јаким системима микроталасних преноса, као што је америчка јоносферна грејалица ХААРП у Гакони на Аљасци.."

tempo

Daisy

Uzbekistan zabranio 'besmislene' pjesme koje ne veličaju domovinu!

Taškent, 25.06.2013., 23:12 Autor: D.M.

U Uzbekistanu je uvedena bizarna zabrana pjesama s 'besmislenim stihovima' koji ne 'veličaju domovinu'. Državna agencija je već oduzela dozvole za pjevanje nekolicini glazbenika i bendova.

Režim Islama Karimova, čovjeka koji već gotovo 25 godina vlada Uzbekistanom, uveo je zabranu 'besmislenih' pjesama na tamošnjoj estradi. Ministarstvo kulture i sporta objavilo je odluku o zabrani svih glazbenih uradaka čiji stihovi ne 'veličaju domovinu'.

Za kontrolu kvalitete pjesama zadužena je državna agencija Uzbeknavo, koja svim glazbenicima izdaje dozvole za pjevanje, a već je krenula u lov na besmisao, oduzevši dozvole nekolicini pjevača i pop bendova. Obrazloženje je da su im stihovi 'besmisleni' te da im nedostaje 'umjetničke vrijednosti'.

'Njihove pjesme nisu prilagođene kulturnoj tradiciji našeg naroda, u suprotnosti su s našom moralnom baštinom i mentalitetom', stoji u priopćenju Uzbeknava, koje prenosi Times of Central Asia.

'Ne smijemo zanemariti našu dužnost slavljenja domovine, našeg naroda i njegove sreće', dodaje se u priopćenju.

Dio glazbenika je prošao tek s 'oštrim upozorenjima' i naredbom da, ako ne žele izgubiti dozvole, najkasnije do 1. srpnja iz svojih uradaka moraju ukloniti 'kreativne nedostatke'.

Zanimljivo je da država nije dirala Gulnaru Karimovu, pjevačicu, glumicu, dizajnericu, diplomatkinju i jednu od najmoćnijih uzbekistanskih poduzetnica, koja je usto predsjednikova kći.

Ona nastupa pod umjetničkim imenom Guguša i njezini su glazbeni spotovi redovita pojava na uzbekistanskim televizijskim kanalima. No, stihovi, primjerice, njezina najnovijeg hita 'How Dare' očito su zadovoljili moralne standarde državnih organa.
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

slawen

Дај бре неки глазбени урадак те Гугуше, стипу Русе нек русују.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Daisy

Daisy

Daisy

Father And Son In Road Rage Drive Feud in China

Published on Jun 21, 2013

21 June 2013

Video footage has emerged of a father and son taking their family feud to the streets of a Chinese city.

The pair were involved in a prolonged car chase amid busy traffic on Wednesday, which ended in a crash that left both vehicles wrecked.

Images from CCTV cameras showed a silver grey Mercedes Benz limousine and a red BMW sports car trying to overtake each other on a main road in Ma'anshan, in eastern China's Anhui Province.

The Mercedes stopped at a crossroad at around 10.50am and then suddenly backed up and knocked into the BMW that had been keeping up.

The road chase continued with the two drivers staying close to each other, taking it in turns to smash into the other.

A shopkeeper who saw the incident said: "I saw a red car spinning right there as if it were in a karting race. It then slammed into the ... limousine."

She added that the two cars collided several times.

The drama lasted about four minutes, footage showed.

As the chase came to its end, the driver of the red BMW abandoned his vehicle and ran away.

The Mercedes owner, not ready to give in, also got out, whipping his belt in fury and chasing after the other.

The two cars, both badly damaged, were left at the site abandoned until traffic police came to tow them away.

Yang Xiaoyu, a traffic police officer in Ma'anshan, said: "This accident was not caused by a single collision considering that both cars show signs of multiple crashes.

"We have notified the local police station to take care of this case because the drivers were no longer available at the scene."

The two drivers have now been tracked down and confirmed as a father and son who had fallen out.

They may face charges of dangerous driving, police said.

An investigation is still under way.

Daisy

edit: hoax, a ja se primio  :lol:

tempo

Mirabella

Quote from: INI on June 30, 2013, 01:53:13 PM
edit: hoax, a ja se primio  :lol:

A ja jos i prosledila i odmah bila uhicena u prevari.  :)

http://www.snopes.com/politics/satire/samsung.asp
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

tempo

Quote from: INI on June 30, 2013, 01:53:13 PM
edit: hoax, a ja se primio  :lol:

nema veze. dobro je zvucalo.

Daisy

ja počeo malo da računam... tu ima 100,000 tona nickels
osrednji dump truck prebaci 10 tona
trebalo bi im 10,000 tura...

teško da bi Korejanci terali takav inat

tempo

jes.. milijarda sekundi je 32 godine. 20 milijardi je 640 godina.

Daisy

mw at RO-UA border...

Tigari ascunse in busteni

Romania has taken strides to reduce its number of tobacco smokers by introducing new laws forbidding smoking in certain public places and levying higher taxes on cigarette purchases.
This, of course, created a market for cigarette smugglers hoping to resell their product tax-free.

Yesterday, Romanian customs uncovered an attempted smuggling of cigarettes that were hidden quite cleverly inside lumber.
In all, around 70,000 packs of cigarettes were found.

Top Comment

Back to the drawing board boys.

Daisy

mw, srb

Nacionalna avio-kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata ,,Etihad ervejz" postaće partner Srbije u ,,Jatu", a srpski avio-prevoznik promeniće ime u ,,Air Serbia". Ovo je najavio prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

"Air XYZ" је лоше решење ако је (су)власник арапска компанија. "Ер" на арапском значи кита.

Onda možda Air Serbia i nije tako lose rešenje neka bude "Srpska Kita" Sa prigodnim dizajnom aviona, mislim da su svi već zamislili kojim.

Pijanista

Hate mail

Pa kad je sve uvezano u sistem opstenarodne odbrane.

Pijanista

Drzava ne ulaze dovoljno u umetnost, nauku i maline.

Hate mail

Sta su ti ankeri, neke kotve za u zemlju?

Jos dok sam tamo prebivao lopovi su skidali sa dalekovoda one poprecne profile, zbog cega su ovi takodje konsekventno padali, narocito kada ih oplete Kosava.

Daisy

Quote from: Hate mail on July 04, 2013, 09:04:16 PM
Sta su ti ankeri, neke kotve za u zemlju?

Jos dok sam tamo prebivao lopovi su skidali sa dalekovoda one poprecne profile, zbog cega su ovi takodje konsekventno padali, narocito kada ih oplete Kosava.

http://en.wikipedia.org/wiki/Anchor_bolt

Hate mail

Pijanista

MW Britanija:

In a bizarre incident, a British mother's addiction to a computer game made her negligent towards her children and pets. The 33 year old mother of three (aged 9, 10 and 13), has not been named for legal reasons. She got addicted to an online game so much, that she didn't feed her children and dogs properly.

One of her neighbors recognised the situation before informing authorities. Her dogs, as a result of not getting adequate care, were starved to death. The woman started playing the Small World game in 2009 and eventually became addicted to it. As told to the prosecutor she fed and took her children to school, she did not do anything more.

As a consequence to legal action, the mother was sentenced to six months in prison, barred from her work for two years and made to work for 75 hours without pay. She has also been prohibited to use the internet. Her defence lawyer said she sought solace in the virtual world after her husband passed away due to a heart attack, a few years back.

In a similar incident earlier this year in May, a South Korean couple who let their baby starve to death after becoming obsessed with raising a virtual daughter online, were charged with child abuse. The couple left their baby at home while they spent 12-hour stints at internet cafes in the city of Suwon.

Hate mail

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Mirabella

Daisy

mw, srb

Sinbad na glavu skočio u mulj. Pomagali vatrogasci
Autor: Beta

Sindbad B. (31) iz Kostolca skočio je danas sa mosta kod smederevske tvrđave da se osveži u Jezavi.

Iako je reka tu plitka, on, inače neplivač, nije teže povređen.
Osim nekoliko ogrebotina, on nema težih povreda. Policiji je izjavio da je neplivač i negirao da je želeo da se povredi.

Sindbad B. nije znao da je Jezava na tom mestu izuzetno plitka, pa se glavom zabio u mulj. Ubrzo su stigli vatrogasci i izvukli ga iz mulja, a kolima službe Hitne pomoći prebačen je u bolnicu.

Sinbad muljoplovac :)
(Shiljaman  09.07.2013. | 21:48)

Dok je čekao vatrogasce dihao je na d**e .. mislim, stvarno ....
(JOhn, 9. jul 2013 23:21)

slawen

MW in NYC:
NEW YORK (AP) — A former jail guard pleaded guilty Wednesday to charges she had sex behind bars with an inmate convicted of gunning down two police officers in cold blood — a man her lawyer says she still cares about and who fathered her baby boy, named Justus.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch