News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Meanwhile, in Russia

Started by Pijanista, October 14, 2011, 07:41:21 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Toza

Toza

indie

- Наказице моја лепа!
Шта ће с' тобом бити, ко зна,
лепотице моја грозна?
Оставићеш своју мајку,
и отић' у неку бајку,
бићеш личност негативна,
ругобице моја дивна!
Јешћеш људе као репе,
најмилији мој акрепе,
а твоја ће јадна мајка
целог века да се вајка!
'на љуту рану - љуту траву..!'

indie

*
Tuča 400 ljudi na groblju u Moskvi, tri žrtve / VIDEO

Moskva -- Na groblju Hovansko na jugozapadu Moskve ubijeno je troje ljudi u masovnoj tuči i pucnjavi.

IZVOR: TANJUG SUBOTA, 14.05.2016. | 14:16 -> 18:06

Ruska agencija Tass prenosi navode moskovske policije da je u sukobu na groblju učestvovalo oko 400 ljudi i da je u toku operacija hapšenja, a za sada je privedeno 50 osoba.

Prema RT, većina učesnika u tuči su migranti naoružani palicama, motkama i metalnim šipkama.

Tass navodi da je sukob izbio u blizini centralnog ulaza i da policija nije mogla da koristi oružje u masi.

Šef moskovske policije Anatolij Jakunjin, koji je došao na mesto sukoba, kazao je da "pripadnici organa reda čine sve što mogu kako bi pronašli sve učesnike sukoba".
*

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=05&dd=14&nav_category=78&nav_id=1131358
'на љуту рану - љуту траву..!'

Hate mail

"Migranti"? Policija nije mogla da koristi oruzje u masi?

Nije mogla (sta, zakovalo im svima odjednom?) ali je trebalo.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

QuoteKadirov zeni nekog siljokurana iz familije:

Holy shit!!!  :shock: :shock: :shock:

Tamo je najmanje sto roll royceova. Neverovatno. Ja prosli mesec bio sa malim u Londonu, on brojao RR koje smo videli - 5 za 3 dana.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Pijanista

RR - odgovor naftne industrije Rusije na blokadu (nepravednu i nicim izazvanu)

Ivan_D

Cudan snimak, posto ga kamera sve vreme prati.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Pijanista

Zamisljam ga ovako zaglavljenog a u celiji tri pedera....

Toza

Quote from: Ivan_D on June 21, 2016, 08:45:24 PM
Cudan snimak, posto ga kamera sve vreme prati.
to su specijalne ruske kamere

Hate mail

Woman is BEHEADED by a train while having SEX beside the world-famous Trans-Siberian railway track

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3690180/Woman-beheaded-train-Russia-having-sex-near-railway-track.html

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Opet ovi.

http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/russians-fear-nuclear-doomsday-giant-8727718

"While many were relieved by the news that life would continue, others took it as a sign from the gods that it was the perfect time to pick mushrooms - a favourite Russian activity at this time of year."

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Hate mail

Sto bi rekao Ivan_D, a da ga malo i parafraziram: "Milo/Putin zna kako treba sa stokom/divljacima".

Hate mail

Hate mail

Pijanista

U muzeju nekog evroazijca, filozofa, pa pokazuje na nekakav graf, jebemliga, samo njemu znano...

Hate mail

Nije nikakva elektrika/elektronika?

Daisy

Figure 1. The process of ethnogenesis, showing the typical life cycle of an ethnoi (adapted from Gumilev 1990, p.240).
The life cycle is based on the degree of passion and is divided into the phases defined by Gumilev.

http://likbez.com/AV/PUBS/BEIJ/Beijer.html

Toza

Hate mail

Rusija treba da otvori vrata SVIM belim ljudima koji beze iz judeo-marksistickih multi-kulti buducih logora smrti za belu rasu u koje su se pretvorile nekada velike nacije Zapada.

Pijanista

Pocinjes da zvucis kao Tesic

Hate mail

Ko zna. On je zaokupljen verom a mene za to zabole kesa.

Jedno je sigurno: u Rusiji nece biti 100 miliona crnaca i 100 miliona arapa, a ovde hoce.

Pijanista

Hate mail