News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

turci se nesto uzjebali

Started by tempo, June 01, 2013, 09:17:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

indie

*
FIFA istražuje Hrvatsku i Kosovo zbog 'Ubij Srbina'

Ovi uzvici mogli su se čuti prije i tokom utakmice, koju su dvije selekcije igrale u albanskom Skadru.

Utakmica Kosova i Hrvatske odigrana je u Albaniji pošto Kosovski savez nema dozvolu da bude domaćin na svom terenuEPA - Arhiva

Svjetska nogometna asocijacija (FIFA) otvorila je danas disciplinski postupak protiv reprezentacija Kosova i Hrvatske zbog skandiranja navijača: ,,Ubij, ubij Srbina".

Ovi uzvici mogli su se čuti prije i tokom utakmice koju su te selekcije u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji odigrale u albanskom Skadru.

Kako prenosi AP, FIFA još nije saopćila kada će se odlučivati o eventualnoj kazni.
*
'на љуту рану - љуту траву..!'

Hate mail

Zaista treba ubiti sve ne-Srbe, prave ili umisljene, na tlu ex-Jugoslavije a i sire.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Daisy

Sahrani Aleksandra Stankovića, osuđivanog vođe navijača Partizana, prisustvovali su i predstavnici uprave fudbalskog kluba, preneli su beogradski mediji.

Sahrani na beogradskom Novom groblju prisustvovali su Miloš Vazura, Milorad Vučelić i Ivica Iliev, kao i fudbaleri Valeri Božinov, Saša Ilić, Bojan Ostojić i Miroslav Vulićević, piše Blic.

http://rs.n1info.com/a202167/Vesti/Vesti/Uprava-i-fudbaleri-Partizana-na-sahrani-Stankovica.html

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Joj, treba ubiti i mnoge Srbe, prave ili umisljene.

Pijanista

"ko god se zove Milorad Vucelic"

Hate mail

Ja sam vec pogubio sve veze sa otadzbinom , i.e. borbeni raspored svih tih snaga mi je vec duze vremena skoro potpuno neprepoznatljiv.

Ako bi mogao neko (pok. Tozo?)...

Toza

ma neće se zajebe ni ko krene redom

Hilari 2016!

Daisy

Profesorka matematike na prvoj godini splitskog Fakulteta za elektrotehniku, mašinstvo i brodogradnju bacila je mito od 2.000 evra kroz prozor

http://rs.n1info.com/a202325/Svet/Region/Profesorka-bacila-2.000-evra-mita-kroz-prozor.html

šumadinac 13:23 19.10.2016.
mora da joj je malo bilo

Bond008 12:34 19.10.2016.
U Srbiji bi dobio diplomu i doktorat za te pare, to mogu Toma i Nebojsa da potvrde.

Mare 15:50 19.10.2016.
   Ne bi. Pobogu, pa diplome su 5000, kako to ne znate?
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Daisy

Quote from: Daisy on October 17, 2016, 06:32:53 PM
a s obzirom da nema para ni za plate botova, evo stiže milijardica od UAE...

Quotemilijardu dolara koji će Srbija uzeti od Fonda za razvoj Abu Dabija namenjen finansiranju budžetskog deficita, refinansiranju dospelih obaveza i smanjenju troškova zaduživanja

bolje stanje u državnoj kasi omogućava obećane povišice plata u javnom sektoru i penzija

http://rs.n1info.com/a201961/Biznis/Vujovic-o-kreditu-UAE.html

e, jbg...

Vučić i MMF nisu saglasni oko povećanja plata i penzija

http://rs.n1info.com/a202845/Biznis/Vucic-i-MMF-nisu-saglasni-oko-povecanja-plata-i-penzija.html

Dejan 14:35 21.10.2016.
On bi KAO hteo, a oni mu KAO ne daju...

Beogradjanin x 14:42 21.10.2016.
ako nastave ovako da dizu platu i penzije, uskoro ce doci do migracije Nemaca u Srbiju i sta onda? kako se izboriti sa tolikim narodom koji hoce u Srbiju, premijer mora da misli o tome na vreme, moramo da napravimo dugogodisnji plan kako se izboriti sa mladima Evrope koji dolaze u Srbiju za boljim zivotom

Милутин 15:09 21.10.2016.
Ко је ко у овој причи о Вучићу и ММФ-у? ММФ штити ПОВЕРИОЦЕ, дакле, оне који су дали зајмове Србији. Србија је (без јавних предузећа) тренутно дужна 26 милијарди евра. (Ако се томе дода и дуг јавних предузећа онда се стиже до близу 40 милијарди). Буџет Србије је 10 милијарди евра. Дакле, Србијa је дужна око 2,5 буџета непосредно (плус још око 1,5 буџета посредно, као гарант). Вучић се током 5 година своје власти задужио за још 10 милијарди евра. То му је дозволио ММФ. Да му то није било дозвољено, био би проглашен банкрот. Свако може да на примеру свог личног буџета закључи колико је реално да ће бити враћено 2,5 пута више од онога што се током године УКУПНО заради. Јасно је: то никад неће бити враћено! Повериоцима је, наравно, најважније да дужник враћа бар камате! Е, проблем је у томе што Србија не може, без новог задуживања, да плаћа ни камате!

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'

Toza

tog vujovića treba odmah oterati sa mesta ministra finansija
on će da kaže premijeru da laže
kakikurac deficit, suficit, bre! jerl' lepo rek'o picousti? tišina tamo!

Daisy

Daisy

Quote from: Daisy on October 16, 2016, 03:32:24 AM
Fudbaleri Partizana su pred duel sa Voždovcem izašli u majicama na kojima je bio lik ubijenog Aleksandra Stankovića.

Vučelić: Nošenje majica bila je spontana reakcija fudbalera

http://rs.n1info.com/a203555/Vesti/Vesti/Vucelic-o-majicama.html

Penzioner 2 19:53 24.10.2016.
Francuska sobarica

Hate mail

Oni su se pojavili u onome sto je njihova radna odeca...

Toza

Daisy

Gradonačelnica Sombora okačila Vučićevu fotografiju na zid.

https://www.facebook.com/opozicionar/photos/

Pijanista

Sta je ono sto izlazi iz tenka?

Hate mail

Vidim na sta mislis (viri neko drugo lojavo govno, smrt im obojici i 'iljadili se...) ali to nije tenk. Tenk je ono u dubini slike s (nase) desne strane.

Pijanista

Pazi stvarno, ... jebiga, odsluzila se vojska pre 30-ak godina (sep/1986 - sep/1987)

Hate mail

Uh-oh...

Nije te zadrzalo prekovremeno kada je Keljmendi septembra 1987. pobio onu vojsku?

Ja 5 godina posle tebe (Sep 1991. - Sep 1992.) podjoh u vojsku i sluzih (i ucestvovah u ratu u ex-Jugoslaviji) sa likom Gorancem iz Prizrena i prvim komsijom te porodice. On je imao uzasno misljenje o Siptarima i cesto nam je opisivao africke, pecinske, praistorijske odlike tog sveta i sta sve oni rade u slobodno vreme.

Po njegovoj prici Siptari su danima, nedeljama dolazili do kuce porodice tog ubice Keljmendija i ostavljali zlato: lancice, dukate itd.

Toza

Jepte se obojica: dok sam ja po slici tražio "šta to izlazi iz tenka" onaj mi je bušio mozak svojim "alahilalahinšalahmrsmussarmaauspuh" neprekidnim sranjem, još uvek mi odzvanja u glavi, i sve to tek što sam ustao (juče bila Sveta Petka, pa malko popio, ovde je sad pola sedam ujutro), mislio sam da je neka zagonetka i da je upravo u tome fora sa ovim snimkom, a ne da me samo zaluđujete.
Hate, nemoj više da postavljaš snimke ovih bolesnika, sem ako ih u sred kenjaže o alahu ne udari neka raketla posred čela.

Hate mail

Ok, vazi. Ima i toga, ihaha/inshallah.

Hate mail

Sad mi krivo sto nisam prihvatio ponudu ("Ima muslimanskije kuca bolan") i ostao u VRS. Mislim da bih vise pridoneo covecanstvu, zapravo belom covecanstvu.

Ta govna samo treba ubijati.

Pijanista

SKinuo sam se par dana posle onog sa Keljmendijem. Inace sa jednim od cetvorice ubijenih sam bio na obuci, a njemu se posle zalomila losija prekomanda...

Daisy

"Što nisam i ranije, u Irskoj za mesec 4 plate"

Iseljavanju iz Slavonije više nikoga ne čudi, ali ovaj put posledice bi mogle biti nepovratne. Odlaze oni koji imaju posao, koji imaju izbora.

IZVOR: DOJČE VELE SUBOTA, 29.10.2016. | 16:20

Računica je za Ivana jednostavna. Mesečni prihodi u Hrvatskoj jednaki su njegovim nedeljnim prihodima u Irskoj. Tu za njega prestaje svaka priča i nije više pitanje zašto odlazi, već zašto nije pre otišao.

http://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2016&mm=10&dd=29&nav_id=1193583

Znaci od Slovenije pa nanize, ostace samo brda i doline. Sto ratovasmo, sto se ubijasmo, da bi prali sudje po Irskoj za 9.95 eura/satu.
(Milan Nis, 29. oktobar 2016 17:15)

Ja sam poslodavac, pa se isto tako osecam....
(bojan pejic, 29. oktobar 2016 17:23)

Mene zovu pre neki dan sa biroa, traže u jednoj našoj bolnici rukovaoca gasnim instalacijama. Ja odem, plata 25.000 (200 €), dve smene plus pasivno dežurstvo. Ako se desi da se noću isprazni neka boca sa kiseonikom ili slično ja moram da dođem. A kako da dođem kad nemam auto? Snađi se, taksi itd...
Ja se lepo zahvalim.
(Ranzo, 29. oktobar 2016 22:03)

Daisy

Hate mail

Hate mail

Daisy

Toza

сипајте, сипајте
со на рану

никад нисам бијо издајником
највећи живући непријатељ ове земље
то свакако
али издајник
то је тако....

....

well, you know...
smart?
positive?
effective?

Hate mail

Pareski do

Quote from: Pijanista on October 28, 2016, 04:06:56 PM
SKinuo sam se par dana posle onog sa Keljmendijem. Inace sa jednim od cetvorice ubijenih sam bio na obuci, a njemu se posle zalomila losija prekomanda...

Весник смрти био, весник смртио ост'o...

Daisy

Ottawa fertility doctor accused of impregnating patients with his own sperm

Dr. Bernard Norman Barwin, Rebecca Dixon, Kathryn Palmer

A former Ottawa fertility doctor is facing accusations that he used his own sperm to impregnate two of his patients, both of whom had daughters who are now in their mid-twenties.

Rebecca Dixon, 26, first suspected that her parents' former fertility doctor could be her father earlier this year after she found out she had Celiac disease, a hereditary condition that neither of her parents had. Around the same time, Dixon's mother read an article that suggested it was unusual for a child with brown eyes to be born to parents with blue eyes.

When she followed up with her family doctor, a blood test and DNA test were administered. Both results confirmed what she'd feared: her father wasn't related to her.

After receiving the alarming news, the family began to research a series of cases against Barwin's practice. In 2013, he was suspended from the Ontario College of Physicians and Surgeons after he admitted to inseminating four patients with the wrong sperm.

In one of the cases, a woman visited Barwin in the mid-1980s with frozen sperm from her husband, who was being treated for cancer. The woman became pregnant but, in 2011, found out through DNA testing that her son was not related to her husband.

During their research, the Dixon family noticed an "uncanny resemblance" between Dixon and the doctor, according to the statement of claim. Unlike her parents, Rebecca has dark hair and olive skin.

In 2015, Palmer submitted a sample of her DNA to the website Family Tree DNA in hopes of learning more about her parents' sperm donor. The results linked her to a second cousin in New York City who, according to the statement of claim, was related to Barwin.

The claim states that Palmer then reached out to Barwin in August, and he agreed to undergo a DNA test. According to the claim, Palmer received an email from Barwin last Thursday in which he confirms that he is her biological father.

"He told me initially that he had no idea how it had happened. And then later he told me that he had been testing a sperm counter and this must've been some contamination," Palmer said.

DNA tests have also revealed that Palmer and Dixon are half-sisters who share the same biological father, the claim states.

http://www.ctvnews.ca/health/ottawa-fertility-doctor-accused-of-impregnating-patients-with-his-own-sperm-1.3143277

Hate mail

Daisy

Državno tužilaštvo u Vukovaru zatražilo je istragu zbog dojave da su deca iz Osnovne škole u Boboti kod Vukovara recitovala partizanske pesme.

Prema dojavi, to je od njih tražio jedan od nastavnika da bi na taj način obeležili Dan ustanka u Srbu.

Reč je o stihovima Branka Ćopića iz pesama "Na Petrovačkoj cesti", "Pesma mrtvih proletera", "Na putu slavnih predaka" i "Lika", kao i o poznatim pesmama "Druže Tito, mi ti se kunemo" Radoslava Rotkovića, "Mi smo Titovi" Advana Hozića i "Titov napred" Vladimira Nazora, prenose hrvatski mediji.

http://rs.n1info.com/a206042/Svet/Region/Deca-recitovala-partizanske-pesme-tuzilastvo-vodi-istragu.html

Daisy

Daisy

Selo kod Medveđe promenilo ime u "Putinovo"

Pošto im se turski naziv sela nikada nije dopadao, meštani Adžinaca nadomak Medveđe odlučili su da u "znak zahvalnosti" ruskom predsedniku svoj zaseok preimenuju u Putinovo postavljanjem table na ulazu, ali i da domaćoj rakiji koja je specijalitet sela, daju ime ,,Putinovka".

Svih dvanaest kuća, koliko broji ovaj zaseok, jednoglasno se složilo da Adžince postane Putinovo, a dozvola od opštine im, kažu, nije potrebna, pišu Južne vesti.

Selo je do nedavno nosilo naziv po turskom adžiji koji je ovde vladao.

"Nećemo ništa tursko ovde, hoćemo da promenimo ime sela u neko slovensko. "Putinovo" lepo zvuči i lako se izgovara. Mi smo oduvek bili okrenuti Istoku. Putin je za nas najveći i najbolji svetski lider, zato naše mesto ponosno nosi njegovo ime", kaže meštanin Milutin Petrušić.

Miroslav Petrušić za Južne vesti priča da su se njegovi preci u ove krajeve doselili još 1879. godine, te da su faktički pripomogli da se Turci proteraju sa ovih prostora, pa je, kaže, i sam glasao za novo ime.

"Dižu se spomenici Rokiju Balboi, Brusu Liju, zašto onda ne bi nazvali naš mali zaseok po Putinu? Rusi su naši tradicionalni prijatelji", tvrdi Miroslav.

Kako je objasnio, u selu sada žive uglavnom penzioneri koju su davno otišli u grad, a koji se sada polako vraćaju, prave nove kuće i grade novi život. Međutim, život na selu udaljenom od prve prodavnice i škole gotovo 20-tak kilometara, na nadmorskoj visini većoj od 1.000 metara nije lak, a naročito zimi.

Meštani tada razonodu pronalaze u kafanski opremljenoj gostioni koju su napravili za sve goste, a gde se toči rakija od šljive zvana ,,Putinovka".

Objekat je namenjen svim gostima, komšijama, kumovima, novinarima, Rusima i drugima, mada smo najčešće tu samo mi, penzioneri. Ovde igramo karte, guslamo, zabavljamo se da nam brže prođu duge hladne noći – kaže vlasnik kafane Mališa Petrušić.

I Rusi su ovde, kako kaže Mališa, česti gosti.

Prvi put su kod nas došli pre 5 godina i od tada su redovni gosti. Dolaze radi prijateljstva i druženja i ništa više. Nedavno smo i mi išli kod njih u Rusiju. Dolaze 2-3 puta godišnje i oduševljeni su novim nazivom sela - priča Mališa.

Dok iz bureta toči rakiju gostima, on objašnjava da meštani dozvolu za promenu imena nisu tražili od Opštine i da im ona nije potrebna.

Lično sam se raspitao, da bi zaseok promenio ime nije potrebna saglasnost opštinske Skupštine. Dozvola je potrebna samo ukoliko se menja naziv celog sela. Mi smo napravili i tablu, organizovali referendum, jednoglasno izglasali novo ime i ovo je sada zvanično ,,Putinovo", kaže Mališa.

Tu informaciju je Južnim vestima potvrdio i sam predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić.

"Meštani su se sami dosetili za tako nešto, nisu nikoga ni pitali. Kako su došli na ideju da menjaju ime, ne znam. To je sada, vidim, medijski propraćeno, ali po meni ne zaslužuje toliku pažnju. S obzirom na to da se ne radi o mesnoj zajednici, oni nisu u obavezi da po našem pravilniku ili Statutu prijave promenu naziva", kaže Arsić.

I dok za njega "Putinovo postoji samo u internom nazivu" meštani ovo ime izgovaraju sa ponosom, u nadi da će, kako kažu, i sam Putin čuti za njega.

http://rs.n1info.com/a208180/Lifestyle/Lifestyle/Selo-kod-Medvedje-promenilo-ime-u-Putinovo.html

18:50 15.11.2016.
Pa šta je tu loše? I ja sam svog kera nazvao putin...

petronije 16:47 15.11.2016.
Ocekujem da ce sledece ime biti Trampovo

stojko 18:35 15.11.2016.
   Da, tocice se TRAMPOVACA

Hate mail

Toza

Trampovača je po prirodi stvari isto što i šećeruša.

Čekaj, ako se za Trampa kaže da je sugga daddy, šta je onda Melanija: whore, prostitut, ili samo gold digger. Koja je američka reč za sponzorušu?

Kakav par. Zaslužuju jedno drugo. "Honey you look great!"
A bogumi ih zaslužuju i svi oni seljoberi koji su za njih glasali.

Hate mail

U to ime, sto bi rekao pokojni preSednik, dizem ovu casu dzet-legovache...

Daisy

Apeluju na lopove da ne kradu?
Ministarstvo unutrasnjeg apelovanja.
(Trovach, 16. novembar 2016 17:49)

Mojim rodjacima u Bg pre neki dan, pokusali da obiju stan. Advokatska kancelarija preko puta ima kameru. Dosla policija, pregledali snimak i imali sta da vide. Penzioner, 70 godina, sa sve stomacinom pajserom pokusava da obije stan. Nije uspeo, kazu da je pronadjen i uhapsen. Uzas i tragedija na sta smo kao narod spali. Tuga.
(Natalija,Washington, 16. novembar 2016 17:11)

Možda su nosili fantomke, ha dr. Nešo?
Dok dr. Nebojša vija po Srbiji državne udare, ovi kradu ogradu na autoputu.
(Mile, 16. novembar 2016 18:06)

šta zna dete šta je 2 km žice smota i nosi
(balkanski špijun, 16. novembar 2016 22:06)

Daisy

Daisy

"Ulaznica" u Šengen zonu koštaće pet evra

Građani zemalja koje nisu članice Evropske unije, a kojima nisu potrebne vize za putovanje u Šengen zonu, plaćaće pet evra za "ulaznicu" u zemlje Šengena. Ovo će se, prema predlogu Evropske komisije, odnositi na osobe starije od 18 godina.

Kako je navela Evropska komisija, dozvola za ulazak u Šengen zonu, u slučajevima kada ne postoje elementi koji ukazuju na potrebu daljih provera, izdavaće se "onlajn" automatski, nekoliko minuta po popunjavanju zahteva. Komisija tvrdi da popunjavanje zahteva za dozvolu neće trajati više od deset minuta, a od dokumenata će biti potreban jedino pasoš.

Dozvola će važiti pet godina i to za više putovanja i koštaće pet evra, a mlađi od 18 godina je neće plaćati.

SAD imaju sličan sistem - ESTA, čija dozvola za putovanje košta 14 dolara po putniku.

http://rs.n1info.com/a208420/Svet/Svet/Ulaznica-u-Sengen-cena-pet-evra.html

Daisy

domicilna nistarija 19:27 16.11.2016.
Prebacili sve na sledecu deonicu za otvaranje sledece nedelje.

Ragnar 19:20 16.11.2016.
Ograda nije ukradena, vlast je šeta od jednog do drugog otvaranja!

Nsnn 16:29 16.11.2016.
Ako meni neko moze da objasni kako se krade 2 kilometra metalne zastitne ograde sa jednog od najprometnijih putnih pravaca (ibarska koju ovaj auto put menja)? Msm ne moze to bas da dodje lik sa rucnom testerom, i odnese u rukama, to je posao ozbiljan

http://rs.n1info.com/Comment/StandardComment/320838/Vesti/Vesti/Ukradena-zastitna-ograda-i-20-sahtova-sa-novog-autoputa.html