News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

turci se nesto uzjebali

Started by tempo, June 01, 2013, 09:17:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Pijanista

"Od Londona do Njujorka",  :cry:

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Doc's penis not hidden by belly, disciplinary hearing told

TORONTO - Dr. Rod Kunynetz was packing more penis than paunch, a college investigator who saw the naked truth told his disciplinary hearing Thursday.

Investigator George Reed testified he attended a urological exam of Kunynetz on Nov. 26 to determine whether his penis was concealed by his huge belly — which is part of the Barrie dermatologist's defence against allegations he sexually abused four patients.

Two of the complainants allege he rubbed or pressed his penis against their thighs during exams. He's denied any wrongdoing and asserts his overhanging belly would have prevented his small penis from touching them.

Reed, who's also a nurse, acted as an observer while London urologist Dr. Gerald Brock had Kunynetz strip from the waist down. Reed told the hearing Kunynetz's flaccid member wasn't buried under belly girth and measured 2.5 cm.

Brock then gave Kunynetz a chemically induced semi-erection and asked him to assume various positions, simulating what the complainants described.

"Dr. Kunynetz was in a standing position, thrusting his hips forward towards Dr. Brock," Reed told college counsel Carolyn Silver. "My recollection is his penis was visible beneath his abdominal overhang."

Once Kunynetz put his pants back on, Reed said he noticed "tenting in his trousers."

The hearing resumes Monday.

http://www.torontosun.com/2016/01/21/docs-penis-not-hidden-by-belly-disciplinary-hearing-told
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

Necu nikad zaboraviti, pre jedno desetak godina sedimo jedan moj prijatelj Lukas i ja u casinu i cekamo da pocne igra. Lukas (zovu ga pastika - pasteta na CZ) je jako debeo, verovatno 130-140kg tada, sad mozda i vise.
Krupijerka, Jelena iz Moskve takodje ceka da pocne igra i u medjuvremenu se igra priveskom/lampicom. I Lukas je pita "Jelena, sta to imas". A ona mu kaze "Imam malu lampu". A on joj na to kaze "Imamo nesto zajednicko, ja imam mali penis pa mozemo zajedno da se igramo"   :mrgreen:
A ona mu kaze "da? a cega bi hteo da se igras".

E, sad u to doba bili neki zimski sportovi i bila neka poznata ruska cross-country skijasica Jelena something, recimo Jelena Kirilenko'.

I Lukas joj kaze "mozemo da se igramo na Jelenu Kirilenko."
Jelena ce: "a kako se to igra?"
A Lukas joj na to kaze: "sednes ovde izmedju Ivana i mene i..." onda rasiri ruke zatvorene u pesnice kao da nesto drzi o pocne da ih spusta i dize gore-dole   :mrgreen:
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Daisy

http://www.youtube.com/watch?v=Bvq07KBfhnQ

Published on Jan 19, 2016

This Uber driver deserves a bonus from the company (and a medal for having self-restraint while dealing with this animal). I know everyone has their bad days, or drunk moments, but this was over the top (i thought I knew what psycho was until i experienced this).

[Sunday night in Miami, Fl (Mary Brickell Village)]
We were on the phone with this uber driver while he pulled up to our location. Out of nowhere the girl in the video gets in the backseat of his car and won't get out. We told the driver it was ok, to just cancel our ride, but he did not want to take her anywhere so he kept telling her to get out.

Eventually the driver gets out and says he's calling the cops to get her out of the car. After a couple of minutes of the driver pretending to talk to the cops (im assuming he was pretending because they never showed up at first), the girl decides to reach into the front seat, grab his keys, and start walking away with his keys in her hands.... That's where the video starts...

The police finally showed up after this video ends. The girl was in a taxi cab about to leave when the showed up and they had to stand in front of the taxi and tell him to stop. The girl eventually got up from the area the cops had told her to sit and wait, and tried to walk away from the scene.

Once in handcuffs, she then tried kicking some of the police officers on the scene. It was only when they put her in the police car that she started crying, apologizing, and claiming that she would lose her medical license (she claimed to be a neurologist) if she got arrested.

The Uber driver was too good of a person and decided to take a cash settlement instead of pressing charges. In his words, "...she was crying (and) said (she) was sorry for everything." I don't want to disclose the amount the driver was paid, but can say he could only use the money to pay his cellphone bill and maybeee his cable bill.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3411132/Miami-woman-30-filmed-attacking-Uber-driver-throwing-man-s-belongings-street-DOCTOR-faces-fired.html

Miami DOCTOR, 30, is suspended after being named as the Uber passenger filmed attacking driver and trashing his car in amazing tantrum video that went viral

• The young woman filmed attacking an Uber driver and throwing his belongings out of his car has been identified as Anjali Ramkissoon
  • Ramkissoon, 30, is a fourth-year neurology resident with Jackson Health System in Miami

Toza

To ona tako izražava ljubav prema ovom liku iz Pasata.

Ivan_D

That coulda been avoided. Meni se to ne bi desilo. A verovatno bih je i kresnuo.

Daisy

Bill Cosby je šokiran što je vozač pustio ovako pripitu...

Daisy

Zatrudnela je posle prevare sa strancem

"Moja supruga i ja se znamo 5 godina, zajedno smo 4 godine. Ona je iz Istočne Evrope, ali ovde je došla još kao student. Nije završila fakultet, odustala je i preselila se da živi kod mene još dok smo se zabavljali. Napravili smo planove za brak još odavno i sve je bilo na svom mestu i prema planu. Stvari su se odvijale perfektno. Upoznala je moju porodicu, oni su je obožavali, sve je bilo odlično.

Otprilike mesec dana pre venčanja, otkrili smo da je u drugom stanju. Ništa strašno, dešava se. Koristili smo kondome, ali dešava se, bilo je momenata kada smo samo koristili "izvuci brzo" metodu.

Ipak, nakon venčanja, stvari više nisu bile iste. Osećao sam se da postoji neka daljina između nas, nešto čudno u njenom ponašanju. Ona se nedavno otvorila i priznala mi je istinu: postoji šansa da beba nije moja. Ona je plakala, govorila mi je da me voli. Ja sam joj poverovao.

U vreme kad je ostala trudna, otišla je na žurku sa nekim prijateljima i završila je tako što je imala pijani seks sa strancem. Nije čak znala ni njegovo ime, a nije čak najbolje mogla ni da se seti kako je izgledao. Rekla mi je da se kajala od tada.

Bio sam šokiran. Nisam imao ideju kako da odreagujem. Rekao sam joj da moramo da uradimo test očinstva, a ona se složila. Naterala me je da joj obećam da ću ostati sa njom ako je dete moje.

Uradili smo test, otišli smo kod genetičara, objasnili razloge. Nije bilo jeftino, ali morao sam da znam.

Ispostavilo se da ja nisam otac deteta. Nisam mogao da verujem. Moja žena, žena koju sam voleo, prevarila me je i bila je trudna sa nečijim tuđim detetom.

Nisam imao ideju šta bi joj se desilo ako je ostavim. Ona nema primanja, nema porodicu ovde, samo par prijatelja. Mora da izdržava sama i sebe i dete. Ipak, mislim da nemam u sebi to da mogu da nastavim da ih izdržavam.

Bio sam zbunjen i rešio sam da odem na neko mirno mesto. Otišao sam u crkvu, sedeo sam tamo dugo i pitao Boga za pomoć. Jedan stariji par me je primetio i prišao mi je pitajući šta nije u redu? Počeo sam da plačem i ispričao im sve vezano za svoju dilemu. Ne znam šta me je nateralo da ispričam svoju ličnu priču, ali jesam. Onda su mi oni rekli da ako je iskreno volim treba da joj oprostim i prihvatim dete. Ako joj je žao, treba da joj dam šansu. Rekli su mi i da budem jak i da odem da budem sa njom jer sam joj sada potrebniji više nego ikada, da je utešim.

Ljubav znači da treba da budete sa svojim partnerom kroz sve uspone i padove, rekli su mi. Rekli su mi i da znaju da će mi biti teško, ali delovali su sigurni da ćemo ona i ja biti divan par i sjajni roditelji detetu. Negde u svom srcu počeo sam da prihvatam ovaj savet koji mi je ovaj stariji par dao i odjednom sam počeo da osećam malo unutrašnjeg mira.

Prošlo je nekoliko godina od tada i mogu da vam kažem da sam u srećnom braku u imamo divnu devojčicu koja je spremna da pođe u obdanište. Moja ćerka je moj najbolji drug, a moja žena i ja se nikada nismo ovoliko voleli kao sada!

http://superzena.b92.net/sudbine.php?yyyy=2016&mm=01&nav_id=1088412

mozda sam zatucani balkanac i sl. ali za mene je ovaj covek idiot.
(webb, 23. januar 2016 10:37)

i onda je došla još jedna žurka i prelep dečak, kojeg još više volim :)
(McUracPalac, 23. januar 2016 10:34)

Naravoucenije ove price: ako vas zena prevari, posle toga ce vas voleti jos vise!
E pa nije tako, mucak se ne moze pokvariti 2 puta!
(Ce Gevara, 23. januar 2016 10:44)

E moj sine, gomilu ces ti komsijske dece da odgajis dok ne shvatis koliko si pogresio.
(ja, 23. januar 2016 10:31)

Koji tupson!!!!
(Ahaha, 23. januar 2016 10:35)

Sad pokušavamo da dobijemo još jedno dete! Žena se trudi i redovno posećuje žurke...
(mike, 23. januar 2016 12:37)

Ova prica je totalno nerazumljiva dinarskom tipu. Ovo je sf zanr za njega.
(sarlo, 23. januar 2016 10:29)

ovo nema ni u Diznilendu...
(ALEKSANDAR, 23. januar 2016 13:52)

Zeno, ako me jos jednom prevaris stvarno cu se naljutiti...
(Banja Luka, 23. januar 2016 12:39)

Nekoliko godina kasnije, ispostavilo se da je stariji bracni par, ustvari zenini roditelji...
(Vlada23, 23. januar 2016 11:45)

webb... nema ovo veze da zatucanoscu, niti si evropaljanin i demokrata ako oprastas ovo, bio za zapad ili istok ovaj je lik idiot!
(bbr, 23. januar 2016 12:37)

ovakve price su se nekad kupovale na trafikama. bile su u vidu mini romana. lepo je sto pisci istih nisu ostali bez posla
(milan, 23. januar 2016 11:03)

Daisy

Srpski raketni modelari: Napravićemo bolju maketu od ruske

Predsednik Vazduhoplovnog saveza Vojvodine Aleksandar Jovanović izjavio je danas da domaći raketari modelari mogu da naprave sigurno bolji model i maketu raketnog sistema od onoga koji je državnom vrhu Srbije poklonio potpredsednik ruske vlade Dmitrij Rogozin.

"Ako neko misli da naša zemlja može da se brani maketama, stavljamo na raspolaganje našu pomoć. U oblasti raketnog modelarstva, reprezentacija Srbije je u samom svetskom vrhu", rekao je Jovanović novinarima.

"Mi ćemo napraviti sigurno bolji model od tog i pružićemo pomoć svima u državi koji misle da se naša zemlja može braniti maketama", kazao je Jovanović.

http://rs.n1info.com/a128795/Vesti/Srpski-raketni-modelari-Napravicemo-bolju-maketu-od-ruske.html

NeBojsa 12:33 24.01.2016.
Evo i ja nudim pomoc, samo da ovu maketu jedrenjaka zavrsim, mornaricu da imamo :)

Ivan_D

Quotei onda je došla još jedna žurka i prelep dečak, kojeg još više volim :)
(McUracPalac, 23. januar 2016 10:34)
:mrgreen:

Ja kad sam radio testove malom je bilo deset meseci. I posto je prvi rezultat testa koji sam dobio bio 0%  bio sam dosta sokiran, ali relativno smiren. Kad sam rekao Oksi ona je bila van sebe par sati, rekla da sam to izmislio, mozda cak i potplatio nekog da bih otisao od njih, da sam mozda nasao neku drugu itd. Posle samo par sati medjutim, sasvim se smirila i rekla da je nemoguce i da sacekamo ponedeljak (bio je petak) da uradimo nove testove.
I jos sam razmisljao ceo vikend, non of it made any sense. Secam se nase veze u doba kad je Oksi zatrudnela i par meseci pred tim, a i posle kad se mali rodio. cesto ga je drzala i govorila mu (jer ja mali svetao na nju, a ja sam kao i svi Indijanci crn) "ti i ja smo blagorodni Evropljani, a tata je iz nekog balkanskog plemena". Nije to nesto sto bi osoba koja ima nesto da krije potencirala. Ali covek nikad ne zna, a brojke uglavnom ne lazu.

Da sam samo detaljnije pogledao rezultrat testa verovatno bih i sam video da nesto nije u redu. Jer tamo ima nekih 8 gena ili cega vec koji treba da se podudaraju, a meni se s malim podudaralo 7 a jedan ne. Elem, u ponedeljak otisli ponovo svo troje, u utorak pozvali mene nasamo i rekli rezultati isti i doktor me pita da li imam brata i da li je moguce da je bioloski otac moga deteta moj brat ili moj otac. Odma mi laknulno. Rekoh moguce je sve ali vrlo malo verovatno.
Pitam da li bi mogao otac da bude neko drugi, on kaze ne ili moj otac/moj brat ili ja u kom slucaju je genetska anomalija u pitanju koja se javlja 1:10,000.
I liked my odds jer je sansa da bi brat ili otac imali nesto sa Oksi daleko manja od 1 u 10K.
Ponude oni da posalju nekom profesoru da urade dodatne komplikovanije testove (free of charge) i posle desetak dana dobijem rezultate sa opisom na 2 strane i verovatnocom da sam ja otac 99.99943%.
I jos mi rekli da je u pitanju devojcica sa takvom anomalijom ne bi mogli 100% da utvrde ko je otac od nas trojice   :mrgreen:
Kao da i ako budem opet radio testove negde drugde da naglasim anomaliju.

Da budem posten ne znam sta bih radio da mali nije moj. Verovatno nista. Vise bi mi smetalo da je neko hteo tako da mi podvali nego bilo sta drugo. Ali najverovatnije bih ostao sa njom. Tako mislim da je i ovaj covek doneo dobru odluku.

Hate mail

Quote from: Ivan_D"ti i ja smo blagorodni Evropljani, a tata je iz nekog balkanskog plemena"

xrofl xrofl xrofl

Daisy

Daisy

Upoznajte čoveka koji se zove Raketni Bacač

Preduzetnik iz turskog grada Bursa se zove Roket Atar.
Iako njegovo ime na prvi pogled ne izgleda toliko čudno, u prevodu ono bukvalno znači - raketni bacač.

I danas vrlo često desi da mu zazvoni telefon, a kada se javi, upitaju: "da li razgovaram sa Roketom Atarom" i prekidaju vezu.

"Ušao sam kod nadređenog i predstavio se. Ja sam Roket Atar. On mi je odgovorio: drago mi je, ja sam ucak savar (prevod: protivavionski bacač)", kroz smeeh priča Atar.

http://rs.n1info.com/a129399/Lifestyle/Upoznajte-coveka-koji-se-zove-Raketni-Bacac.html

Daisy

meanwhile. blagorodni prefinjeni Europljani...

Zeman šokirao Čehe: Premijera se možemo rešiti kalašnjikovim

Predsednik Češke Miloš Zeman šokirao je sunarodnike najnovijom šalom reakvši da premijera države Bohuslava Sobotke mogu da se reše kalašnjikovim, ako već neće demokratskim putem - da sačekaju slobodne demokratske izbore.

"Demokratska mogućnost je jedna jedina - slobodni izbori. Nedemokratska mogućnost je kalašnjikov", odgovorio je Zeman u ponedeljak na mitingu u Tišnovu kraj Brna na pitanje jednog od prisutnih kako bi Česi mogli da se reše premijera Bohuslava Sobotke, preneli su češki mediji.

http://rs.n1info.com/a129397/Svet/Svet/Zeman-o-smeni-vlasti-kalasnjikovim.html

Pijanista

Daisy

- Boli me k... za vas što ste došli u posed dokumenata, nabijem vas na k... i boli me k... za vas, klošari jedni iz "Blica". Marš u p... m... - rečnik je Dejana Anđusa.

http://www.blic.rs/vesti/hronika/sramno-tv-voditelj-platio-seks-sa-maloletnicom-8500-dinara/peny25x

Toza

Da. A kao bilo bi u redu da joj je dao sto evrova.

Hate mail

Jebote, poceo sam k'o ovaj pokojnik da dolazim u situaciju da citiram samog sebe...

Quote from: Hate mail on January 10, 2016, 10:06:06 PM
Zivot je konglomerat full-spectrum (od malo do mnogo) bednih dogodovstina and then you (hopefully) die...

Toza

Hate mail

Ivan_D

Quotekoja je kasnije sebi sekla vena da bi izašla iz lanca prostitucije.

Treba "isekla"

Koji je age of consent u Srbiji? 16 ili 18?

Superhik

14, ukoliko nešto nije promenjeno u poslednje 2 - 3 godine

Ivan_D

Wow. A je l' ima nekih limitacija u pogledu starosti partnera? Nemoguce da je ok da devojcica ima 15 a "decko" 40.

Hate mail

Usput, Hike, kakvo je postojece zakonodavstvo glede radne obaveze u Srba?

Daisy

U centru sela Brejanovce kod Leskovca izgrađen je trg i postavljena česma, ali bez vode.

Na mestu gde je sazidana česma nema vodovodne mreže.

http://rs.n1info.com/a130501/Vesti/Leskovac-dobio-cesmu-na-trgu-bez-vode.html

Daisy

Lepo objašnjavaju da potpiše novi ugovor da bi mogli da se ugrade, a oni se nećkaju...

24. 01. 2016 - 13:59h
OTVORENO PISMO Otac Andrije Živkovića: Tukao sam se sa Nađom, zbog sina nam sada prete!
QuoteDoživeo je povredu mišića zadnje lože. Pomagali smo mu mi, porodica, roditelji...i izlečio se a račune smo mi platili!!!
25. 01. 2016 - 20:13h
"Grobari" napali Živkovića, deo navijača ga brani

27. 01. 2016 - 12:33h
Saša Ilić: Ovo što Andrija Živković radi Partizanu je nenormalno i nemoralno!
QuoteAko su tačne određene stvari koje sam čuo od ljudi iz kluba, nije korektno ako ne prihvati jednu dve opcije koje su mu preostale - ili da produži ugovor ili da ode, a u tom slučaju bi Partizan dobio novac i procente - rezignirano će Ilić.
... osim što postoji i treća opcija, da kao slobodan igrač posle pola godine ode bez ikakvih obaveza i plaćanja prema Partizanu...

27. 01. 2016 - 17:00h
Vazura za "Blic": Živkovićev menadžer traži 14 miliona evra!

29. 01. 2016 - 13:01h
Oglasila se i Omladinska škola FK Partizan: Andrija, verujemo da dobro pamtiš sve!
QuoteMi smo, a ne neko drugi, brinuli o njegovoj opremi, da mu uvek sve bude čisto, spremno, oprano i ispeglano, da se u našoj zajedničkoj kući uvek oseća kao kod svoje kuće.

Daisy

Sweden masked gang 'targeted migrants' in Stockholm

http://www.bbc.com/news/world-europe-35451080

Desetine maskiranih muškaraca BRUTALNO TUKLE migrante i decu na železničkoj stanici u Stokholmu

http://www.blic.rs/vesti/svet/desetine-maskiranih-muskaraca-brutalno-tukle-migrante-i-decu-na-zeleznickoj-stanici-u/vhpk8zq

Ivan_D

Frapantna razlika izmedju tekst na bbc i blic.rs
Srbski mediji i schadenfreude...  :roll:

Daisy

Hate mail

Srboidi su majstori da od sopstvene neresive i fatalne nesrece naprave usput i zalosni cirkus.

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'

Daisy

Quote from: Daisy on January 29, 2016, 11:30:12 PM
Lepo objašnjavaju da potpiše novi ugovor da bi mogli da se ugrade, a oni se nećkaju...

... nastavak, taze, današnji... kao da je Vučić pisao...

01. 02. 2016 - 12:44h
U Partizanu strepe: Naše porodice su sa pravom zabrinute!

Radna zajednica fudbalskog kluba Partizan obratila se javnosti saopštenjem u vezi sa situacijom u koju se dospelo kada je reč o odnosima crno-belih i mlade zvezde kluba, Andrije Živkovića.

Danas smo strahu da pojedinac stavlja sebe iznad kolektiva, da motor Parnog valjka ne želi da razume da samo mnoštvo kapi čini slap u svoj njegovoj lepoti.

Naše porodice su sa pravom zabrinute. Već su prolazile kroz teške momente neizvesnosti. Niko od nas to nije zaslužio. Naprotiv, činili smo i činićemo na dobro našem Partizanu jer mi bez njega ne postojimo, jer je on iznad svih nas.

Nama su i preci služili crno-belim bojama. I naši će potomci biti deo crno-belog mozaika. Klub je večan a svi mi prolazni.

Verujemo da i Andrija to zna. Verujemo da poštuje ne samo svoje saigrače sa kojima je zajedno doneo radost u naše domove, verujemo da sada u njih neće uneti zebnju i strah.

Nama je Partizan sve. Naša kuća. Andrijina kuća. Kuća u kojoj su i danas domaćini Peđa Mijatović, Mateja Kežman, Savo Milošević, Lazar Marković, Aleksandar Mitrović, svi oni koji su ovoj kući znali da se oduže.

Neka u njoj i naš Andrija, ma gde bio, bude zauvek ponosni domaćin a ne sa tugom i lošim uspomenama nerado viđen gost", navodi se u saopštenju Radne zajednice FK Partizan.

http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/saga-andrija-zivkovic-u-partizanu-strepe-nase-porodice-su-sa-pravom-zabrinute/c1fnd6t

01.02.2016. |12:20
Iliev: Živković neće da produži ugovor, ali ne sme da kaže

Dečko neće da produži ugovor, ali ne sme to naglas da kaže, jer se plaši osude javnosti. Time što izbegava direktan odgovor pravi navijače debilima, omalovažava ih, a pokazuje svoj karakter i to kakav je čovek.

http://rs.n1info.com/a131031/Sport-Klub/Fudbal/Iliev-Zivkovic-nece-da-produzi-ugovor-ali-ne-sme-da-kaze.html

Hate mail

Quote from: zvrndie on February 01, 2016, 02:23:08 AM
za razliku od drugih...

Yeah, right. Postoji i onaj neki English way, quiet desperation, stiff upper lip itd. Nego ne.

indie

Ivan_D

Saznao sam nedavno da Srbi jedu na sahranama. What's up with that? (pod uslovom da je istina)

Hate mail

indie

Quote from: Ivan_D on February 01, 2016, 07:05:19 PM
Saznao sam nedavno da Srbi jedu na sahranama. What's up with that? (pod uslovom da je istina)

verovatno zato sto su gladni
neki vole i da popiju, na istim
al to su srbi

Pijanista

I ovde (NR Kanada) u onim sahranskim kucama ("Funeral homes") se sluzi  jelo i pice, da se okrepe ozalosceni. DOduse ne sa humke, nisu bas toliko intimni.

Daisy

matador

Quote from: Ivan_D on February 01, 2016, 07:05:19 PM

Ne svi Srbi.
Oni koji su potpali pod KuK cizmu (Rvacka, Bosna&Hercegovina i Vojvodina) dovedeni su u red na jednostavan nacin.
Vlasti bi pitale svestenika da li je ishrana na grobu u skladu sa verom i kada bi dobili odgovor da to nije u skladu sa pravoslavnim hriscanstvom vec obicaj koji vuce korene iz paganskih vremena pa je jos i nadogradjen, odmah bi zabranili ovu pojavu i jos uz batine naucili Srbe da odrzavaju sopstveno groblje, redovno, dva puta godisnje, svi zajedno, bez naknade.

Ovamo, gde su se Turci pitali za red, sve je pustano na volju raji od koje se ocekivalo da miruje i placa harac, nista vise a ni manje.

Pijanista

Ko bi rekao da su Turci bili tolerantniji

Hate mail

Turci su roditelj koji te pusta da jedes eurokrem iz plasticne kace of 2 kila da bi mogao na miru da gleda TV.

Daisy

Toza

Netom sam pročitao autobiografiju M. Pupina "Od pašnjaka do naučenjaka".
Ne ukalpa se nešto u ovu matadarovu nauku. Ali valjda matador zna bolje. Pupin nije imao gugl.

indie

pupin je jedan od onih koji su stvarali gugl
i sve te j. pomodarije...

matador

Quote from: Toza on February 01, 2016, 08:48:54 PM
Netom sam pročitao autobiografiju M. Pupina "Od pašnjaka do naučenjaka".
Ne ukalpa se nešto u ovu matadarovu nauku. Ali valjda matador zna bolje. Pupin nije imao gugl.

Sta se tacno ne uklapa?
Artikulisi ako si u stanju.

Voleo bih da nam kazes koje poreklo vuku Pupini.